2013-05-14 ساعت 14:04
(2013-05-14 ساعت 12:49)Given نوشته:(2013-05-14 ساعت 08:30)drrahman121 نوشته: با سلامدوست عزیز .. عاقلانه اش اینه که مدرکت رو بدی دارالترجمه .. بعد از روی اون بنویسی .. اینطوری وقتی ترجمه شد .. مشکلت دو تا نمیشه
دوستان به نظر شما برای سوال 33، هنرستان صنعتی را بنویسم Vocational Technical School درست است یا واژه بهتری وجود دارد؟
ممنون
(2013-05-14 ساعت 09:10)vistac نوشته: شماره 45 رو هم هیچی نباید بنویسیم؟ حتی N/A?(2013-05-14 ساعت 09:45)elvira نوشته:آره دوست عزیز ... 2 تا مشکل وجود داره .. یک این که فایلی که شما از سایت Travel.state دریافت کردین قفل شده و غیر قابل ادیت که می تونید با استفاده از این سایت اون رو Unlock کنید تا بشه فیلد ها رو تغییر داد .. در ضمن اون فیلد هایی که مال تاریخه رو اگه بخواهید N/A و یا اون فیلد های مربوط به Never رو باید ایدت کنید و قالبش رو عوض کنید که توی اکروبات به صورت زیر باید عمل کنید .(2013-05-14 ساعت 00:34)ali_am76 نوشته: elvira عزیز توصیه من اینه که سعی کنید پی دی اف رو ویرایش کنید تا از برگه اضافی استفاده کنید! چون نوشته اگه جا کم آوردید از برگه استفاده کنید! الان مشکل شما کدوم قسمتهاست دقیقا؟
یه مشکل من مربوط به سوالی هست که باید never بنویسم که زیر تاریخ نمیشه تایپ کرد!!!
مشکل دیگه مربوط به قسمت تاریخ تولد برای بچه ها هست که من باید n/a بزنم اما نمیشه؟
قسمت بعد مربوط به تحصیلاته که برای دبستان جا کم میارم!!!
و برای نوشتن ادرس و کد پستی هم فضا کمه؟؟
جلوی give number شماره 40 هم بازم نمیشه بنویسم n/a !!
من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگید خواهش میکنم
(2013-05-14 ساعت 09:45)elvira نوشته:(2013-05-14 ساعت 00:34)ali_am76 نوشته: elvira عزیز توصیه من اینه که سعی کنید پی دی اف رو ویرایش کنید تا از برگه اضافی استفاده کنید! چون نوشته اگه جا کم آوردید از برگه استفاده کنید! الان مشکل شما کدوم قسمتهاست دقیقا؟
یه مشکل من مربوط به سوالی هست که باید never بنویسم که زیر تاریخ نمیشه تایپ کرد!!!
مشکل دیگه مربوط به قسمت تاریخ تولد برای بچه ها هست که من باید n/a بزنم اما نمیشه؟
قسمت بعد مربوط به تحصیلاته که برای دبستان جا کم میارم!!!
و برای نوشتن ادرس و کد پستی هم فضا کمه؟؟
جلوی give number شماره 40 هم بازم نمیشه بنویسم n/a !!
من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگید خواهش میکنم
بیشتر برای قسمت هایی که تایپ نمیشن و مخصوص عدد هستن نگرانم و نمیدونم چه کنم؟چون نمیخام از نرم افزار ها استفاده کنم
سمت راست بالای اکروبات دکمه Tools رو بزنید > از ساید بار باز شده Select Object را انتخاب نمایید > حالا با موس روی فیلدی که می خواهید قالبش را عوض کنید کلیک کنید > سپس روی آن راست کلیک کرده و گزینه را Properties را انتخاب نمایید > در پنجره باز شده به لایه Format رفته و قسمت Select Format Category رو به None تغیر بدهید > در نهایت Ok کرده و خارج شوید .. حالا فیلد شما قالب خاصی ندار و می تونید توش هر چیزی که می خواهید تایپ کنید .
برادر .. اون 45 مال شما نیست .. یه وقت چیزی ننویسی توش ... آره N/A هم نباید بنویسی اونجا
دوست عزیز کجای سوال 40 باید بنویسی n/a ؟