کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-14 ساعت 12:49)Given نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 08:30)drrahman121 نوشته:  با سلام

دوستان به نظر شما برای سوال 33، هنرستان صنعتی را بنویسم Vocational Technical School درست است یا واژه بهتری وجود دارد؟

ممنون
دوست عزیز .. عاقلانه اش اینه که مدرکت رو بدی دارالترجمه .. بعد از روی اون بنویسی .. اینطوری وقتی ترجمه شد .. مشکلت دو تا نمیشه

(2013-05-14 ساعت 09:10)vistac نوشته:  شماره 45 رو هم هیچی نباید بنویسیم؟ حتی N/A?
(2013-05-14 ساعت 09:45)elvira نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 00:34)ali_am76 نوشته:  elvira عزیز توصیه من اینه که سعی کنید پی دی اف رو ویرایش کنید تا از برگه اضافی استفاده کنید! چون نوشته اگه جا کم آوردید از برگه استفاده کنید! الان مشکل شما کدوم قسمتهاست دقیقا؟

یه مشکل من مربوط به سوالی هست که باید never بنویسم که زیر تاریخ نمیشه تایپ کرد!!!
مشکل دیگه مربوط به قسمت تاریخ تولد برای بچه ها هست که من باید n/a بزنم اما نمیشه؟
قسمت بعد مربوط به تحصیلاته که برای دبستان جا کم میارم!!!
و برای نوشتن ادرس و کد پستی هم فضا کمه؟؟
جلوی give number شماره 40 هم بازم نمیشه بنویسم n/a !!
من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگید خواهش میکنم

(2013-05-14 ساعت 09:45)elvira نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 00:34)ali_am76 نوشته:  elvira عزیز توصیه من اینه که سعی کنید پی دی اف رو ویرایش کنید تا از برگه اضافی استفاده کنید! چون نوشته اگه جا کم آوردید از برگه استفاده کنید! الان مشکل شما کدوم قسمتهاست دقیقا؟

یه مشکل من مربوط به سوالی هست که باید never بنویسم که زیر تاریخ نمیشه تایپ کرد!!!
مشکل دیگه مربوط به قسمت تاریخ تولد برای بچه ها هست که من باید n/a بزنم اما نمیشه؟
قسمت بعد مربوط به تحصیلاته که برای دبستان جا کم میارم!!!
و برای نوشتن ادرس و کد پستی هم فضا کمه؟؟
جلوی give number شماره 40 هم بازم نمیشه بنویسم n/a !!
من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگید خواهش میکنم

بیشتر برای قسمت هایی که تایپ نمیشن و مخصوص عدد هستن نگرانم و نمیدونم چه کنم؟چون نمیخام از نرم افزار ها استفاده کنم
آره دوست عزیز ... 2 تا مشکل وجود داره .. یک این که فایلی که شما از سایت Travel.state دریافت کردین قفل شده و غیر قابل ادیت که می تونید با استفاده از این سایت اون رو Unlock کنید تا بشه فیلد ها رو تغییر داد .. در ضمن اون فیلد هایی که مال تاریخه رو اگه بخواهید N/A و یا اون فیلد های مربوط به Never رو باید ایدت کنید و قالبش رو عوض کنید که توی اکروبات به صورت زیر باید عمل کنید .
سمت راست بالای اکروبات دکمه Tools رو بزنید > از ساید بار باز شده Select Object را انتخاب نمایید > حالا با موس روی فیلدی که می خواهید قالبش را عوض کنید کلیک کنید > سپس روی آن راست کلیک کرده و گزینه را Properties را انتخاب نمایید > در پنجره باز شده به لایه Format رفته و قسمت Select Format Category رو به None تغیر بدهید > در نهایت Ok کرده و خارج شوید .. حالا فیلد شما قالب خاصی ندار و می تونید توش هر چیزی که می خواهید تایپ کنید .

برادر .. اون 45 مال شما نیست .. یه وقت چیزی ننویسی توش ... آره N/A هم نباید بنویسی اونجا

دوست عزیز کجای سوال 40 باید بنویسی n/a ؟
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-14 ساعت 14:03)fozol نوشته:  آها ok, خوب پس به چه صورت من را از تاریخ مصاحبه مطلع می کنند؟

توی بولتن ماهیانه شمارتونو کارنت میکنن، بعد که کارنت شدین میرین توی سایت دی وی لاتاری و کانفرمیشن کدتون رو وارد میکنین و نامتون رو پرینت میکنین. البته ایمیل هم میزنن که شما روش حساب نکن، خودت گوش به زنگ باش ۱۵ هر ماه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: fozol ، KIMIA2005 ، shekari
(2013-05-14 ساعت 13:12)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 13:00)afsi39 نوشته:  سلام بچه ها...منظورتون اینه که اونا ترجمه شناسنامه پدر و مادر و نمی خوان؟چون من هم ایم مشکل و دارم

داخل ترجمه شناسنامه شما, محل تولد پدر و مادر طبق شناسنامه شما ثبت میشه!

(2013-05-14 ساعت 12:31)afsi39 نوشته:  ممنون از پاسختون...سوالم راجع به کارت پایان خدمته...یعنی چون در استخدتم ارتش بوده سربازی نرفته .حالا ما باید بزنیم NO و دسته و بقیه سوالها رو که مربوط به رسته و اینهاست و باید N/A بزنم؟

الان ایشون کارت پایان خدمت دارند؟
کارت پایان خدمت که ندارن ولی کارتی دارند که توش نوشته سرهنگ دکتر .....
این کارتیه که دارن
تشکر کنندگان: hushmandco ، KIMIA2005
(2013-05-14 ساعت 14:04)batisasha9 نوشته:  با سلامدوست عزیز کجای سوال 40 باید بنویسی n/a ؟

سوال 40 فقط Yes or No داره! شماره رو اشتباه نوشتن! جایی برای نوشتن نداره!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، batisasha9
ببخشید من یک سوال دیگه هم دارم, من شرایطمو بالا توضیح دادم که 1.5 سال هست که هند هستم 3 ماه دیگه درسم تمام میشه برمی گردم ایران
توی قسمت 30 فرم DS-230 part I باید هند را هم بنویسم جز جاه هایی که حداقل 6 ماه زندگی کردم یا فقط شهرهایی که ایران زندگی می کردم بعد از سن 16 سالگی را شامل می شه, و اینکه تاریخشو تا کی باید بزنم present یا تاریخی که قراره برگردم ایران؟
(2013-05-14 ساعت 15:06)fozol نوشته:  ببخشید من یک سوال دیگه هم دارم, من شرایطمو بالا توضیح دادم که 1.5 سال هست که هند هستم 3 ماه دیگه درسم تمام میشه برمی گردم ایران
توی قسمت 30 فرم DS-230 part I باید هند را هم بنویسم جز جاه هایی که حداقل 6 ماه زندگی کردم یا فقط شهرهایی که ایران زندگی می کردم بعد از سن 16 سالگی را شامل می شه, و اینکه تاریخشو تا کی باید بزنم present یا تاریخی که قراره برگردم ایران؟
باید هندهم بنویسی
یک سو پیشینه هم از هند باید بگیری
تاریخش هم همون present بزن مشکلی نیست. Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: fozol ، KIMIA2005
دوستان عزیز
چندتا سوال برام پیش اومده که فکر کنم به درد دیگر دوستان هم بخوره.
1.کل فرم 230 برای برنده و همراهان باید پر بشه یا part2 فرم باید فقط برای همراهان پر شه؟این خیلی مهمه
2.وقتی سوال 29 رو برای همه فرزندان می نویسیم سوال 31 رو هم باید برای فرزندانی که جز کیس نبودن و بالای 21 سال بودن هم بنویسیم؟؟اینم خیلی مهمه
3.سوال 33 منظور از professional associations to which you belong چیه؟
4.سوال 36 فامیلی و اسم چه کسی رو باید نوشت؟
5.پارت 2 سوال 39 خود برنده هم باید اسم خودشو بنویسه؟یا باید n/a بزنه؟
6.هنرستان فنی حرفه ای و کارودانش به انگلیسی چی میشه
لطفففففاااا مدیران عزیز هم جواب بدن.مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 15:16)batisasha9 نوشته:  دوستان عزیز
1.کل فرم 230 برای برنده و همراهان باید پر بشه یا part2 فرم باید فقط برای همراهان پر شه؟این خیلی مهمه
2.وقتی سوال 29 رو برای همه فرزندان می نویسیم سوال 31 رو هم باید برای فرزندانی که جز کیس نبودن و بالای 21 سال بودن هم بنویسیم؟؟اینم خیلی مهمه

دوست عزيز..
همه اين سوالات خيلي مهم هستن.. ولي اگر از اول پستها رو بخونيد همه جوابها رو پيدا ميكنيد...
موفق باشيد Smile
تشکر کنندگان: ali_am76 ، hushmandco ، Given ، KIMIA2005
دوستان عزیز

من از معدود کسانی هستم که تقریباا همه پست ها رو خوندم و همیشه on هستم و می بینم سوالایی رو که 10 ها باررر پرسیده می شن.ولی برای این سوال ها واقعا جواب درستی پیدا نکردم.مخصوصااا سوال 1 و 2 خودم..شاید بعضی دوستان جواب کوتاه و متفاوتی داشتن ولی.....
تشکر کنندگان:
(2013-05-09 ساعت 18:58)mrr777 نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 17:55)حسن پیری نوشته:  من تو صفحات دیگه گشتم و یک سری از جواب هامو پیدا نکردم.. از دوستان خواهش میکنم اگه امکانش هست جواب بدن چون فکر میکنم سوال خیلیها باشه..
1)بعد از چند ماه بیکاری بعد از سربازی نزدیک به چند هفته هست که مشاور املاک هستم.. در قسمت 12 که وضعیت شغل فعلی رو خواسته بنویسم real state یا بنویسم jobless که برام مشکلی پیش نیاد؟
2)در قسمت 13 آدرس رو تا شماره پلاک بنویسیم یا کشور استان شهر و خیابان کفایت میکنه؟
3)من از 16 سالگی تا الان 2 سال تهران و 2 سال زنجان(دانشگاه) و باز 1 سال تهران و بعد 2 سال کاشان و تا حالا که 3 سال میگذره تهران بودم... به همین ترتیب باید بنویسم و اسم تهران رو در قسمت 30 چند بار تکرار کنم؟
4)در قسمت 32 منظور همون سابقه کار با تجربه 2 ساله؟ من چند جا تجربه کاری چند ماهه دارم.. بنویسم یا بهتره ننویسم؟
5)رشته و مدرک تحصیلی من لیسانس برق الکترونیک هست در قسمتی که نوشته شغلی که میخواهید در آمریکا داشته باشید اسم رشتمو (مهندسی الکترونیک) بنویسم درسته؟
6) شغل من تو پادگان اداری بود تو قسمت مربوطه بنویسم admistrative؟ یا پیشنهاد بهتری دارید؟
7)در قسمت انجمنهای تخصصی که عضوش هستین N/A بنویسم مشکلیش پیش نمیاد؟
8)ذر رابطه با قسمت 43 که مربوط به SSN هست یک کم توضیح بدین.
از تمامی مدیران و اساتید واقعا ممنونم که بی ریا به ما محبت دارن.

۱- الان چند هفته بیشتر نیست ولی اگر قصد دارید این کارو ادامه بدید تا زمان مصاحبه بهتره بنویسید.
۲- ادرس کامل با شهر و استان و شماره پلاک
۳- بله به همون ترتیب بنویسید
۴-خیر، بهتره حقیقت رو بنویسید.
۵- خیر مدرکتون رو ننویسید بلکه کاری رو که قصد دارید انجام بدید رو بنویسید. معمولا دوستان اینجا عبارتهایی مثل این می نویسند :
هر کاری که بتونم بدست بیارم.
۶- همون خوبه
۷- خیر
۸ - به نمونه و توضیحات ارائه شده چند پست بالاتر مراجعه کنید.
موفق باشید

خوب حالا در مورد قسمت دوم سوال 32 که گفتین،عبارت "هر کاری که بتونم بدست بیارم" رو به انگلیسی چی بنویسم؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
(2013-05-14 ساعت 15:39)batisasha9 نوشته:  دوستان عزیز

نقل قول:فرم ثبت نام تکمیلی برنامه ویزای گوناگونی Form DSP-122 : کسی که درخواست به نام او ثبت شده فقط باید این فرم را تکمیل کند، بقیه اعضای خوانواده نباید پر کنند.

درخواست ویزای مهاجرتی و ثبت نام خارجی ها Form DS-230, Part I and II : توجه کنید فرم دو قسمت دارد که هردو باید پر شوند. تمام افراد خوانواده باید هر دو قسمت را پر کنند.
تشکر کنندگان: batisasha9
(2013-05-14 ساعت 15:45)nedafarsi نوشته:  خوب حالا در مورد قسمت دوم سوال 32 که گفتین،عبارت "هر کاری که بتونم بدست بیارم" رو به انگلیسی چی بنویسم؟؟

I'll grasp any suitable job in United States.
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: nedafarsi
سلام وقتی توی فرم 122 زدیم سابقه کاری نداریم حالاشماره 32 فرم 233 رو هم خالی بزاریم یا واقعا جایی که مشغول به کار هستیم رو بنویسیم؟

اگه 32 رو پر کنیم نگن با فرم 122 مغابرت داره ممنون میشم کسانی که اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 16:58)vistac نوشته:  سلام وقتی توی فرم 122 زدیم سابقه کاری نداریم حالاشماره 32 فرم 233 رو هم خالی بزاریم یا واقعا جایی که مشغول به کار هستیم رو بنویسیم؟

اگه 32 رو پر کنیم نگن با فرم 122 مغابرت داره ممنون میشم کسانی که اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند

فرم 122 مربوط یه کاریست که شما 2سال در رابطه با اون کار آموزش دیده باشید و 2سال هم در همون فیلد کار کرده باشید!
در فرم 230 شما باید جاهایی که در 10 سال اخیر کار کردید رو بنویسید! موضوع این 2 از هم جداست!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: vistac ، KIMIA2005
خیلی شرمنده این سوال رو میپرسم یکم قلقلکم میده4
هر نام و نام خانوادگی رو که در پارت 1 نوشتیم باید در پارت 2 هم بنویسیم دیگه؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان