کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-15 ساعت 18:46)mehdir نوشته:  دوستان سلام
من دو سال توی یه شرکت که تحریم اتحادیه اروپا بوده کار کردم وحسابدار بودم
آیا می تونم از سابقم حذف کنم یا اسم شرکت دیگه ای که می تونه تایید کنه رو بزنم
شرکت خصوصی در زمینه برق بود واز سه سال پیش تا آذر سال گذشته مشغول به کار بودم
فکر می کنم بتونی
البته بعدا نمی تونی از این سابقه کار در امریکا استفاده کنی
گرچه سابقه های داخل ایران خیلی به درد نمی خوره
بیشتر تخصص و زبان مهم هست.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: hushmandco
دوستان اگر کسی معافیت سربازیش پزشکی باشه تو مصاحبه لحاظ می کنند؟ و ممکنه ویزا ندن سر این موضوع؟
تشکر کنندگان: philter
به نظر شما کلا قسمت سوابق شغلی رو خالی بزارم بد نیست؟ کارایی که تا حالا کردم یه خورده تدریس بوده فقط

تشکر کنندگان:
دوستان خیلی هم نیاز نیست سخت بگیرید مهم اینه که فرمها درست پر بشه و جواب سوالا کامل داده بشه. من یه جدول به صورت pdf درست کردم تحصیلاتو توش وارد کردم و ضمیمه کردم و پیت کردم نیازی نیست جدوا طراحی کنید. نوشته هر چیزی که جا نشد رو تو یه صفحه کاغذ ضمیمه کنید و شماره سوالو هم بالاش بنویسید
تشکر کنندگان: ali_am76 ، aghaghia ، hushmandco ، sadeghi897 ، nedafarsi
(2013-05-15 ساعت 18:58)shervin4d نوشته:  دوستان اگر کسی معافیت سربازیش پزشکی باشه تو مصاحبه لحاظ می کنند؟ و ممکنه ویزا ندن سر این موضوع؟

دوست عزیز این سفرنامه رو مطالعه کن! Big Grin جوابتو میگیری!
ولی در کل آزمایشاتی که میگیرن اگه بیماری خونی مسری و مشکل حاد بدنی نداشته باشی مشکلی نیست! تازه این یه امتیاز مثبته برای شما که براحتی یک ضرب ویزا رو هم میگیری! Big Grin
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: aghaghia ، sadeghi897 ، philter
من یادم رفته که توی مرحله اول ثبت نام قرعه کشی چه اطلاعاتی لازم بود
دوستان لطفا" اگه کسی یادش هست بگه که راجب شغل اطلاعاتی وارد شده یا خیر ؟
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 18:23)hani.saray نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 17:42)hushmandco نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 17:40)hani.saray نوشته:  من همسرم برنده شده من بالای فرم 230 که برای خودم ÷رم میکنم کیس نامبر همسرم و اسم همسرم رو بزنم یا فقط کیس نامبر؟
فقط کیس نامبر.

بالای فرم همسرم باید کیس نامبر، اسم ، وتاریخ تولد نوشته بشه درسته؟

نه فقط کیس نامبرشون، از روی فرم 122 و صفحه بارکددار قبولی میفهمن کی برنده اصلیه، چون همراهان فقط فرم 230 رو باید پر کنن.

(2013-05-15 ساعت 19:00)rainyboy نوشته:  به نظر شما کلا قسمت سوابق شغلی رو خالی بزارم بد نیست؟ کارایی که تا حالا کردم یه خورده تدریس بوده فقط

وقتی شما داری اعلام میکنی دانشجو هستین دیگه سابقه کاری نمی خواد.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، payam62
دوستان لطفا یکی بگه حد اکثر تا کی وقت داریم فرمها را ایمیل یا ارسال کنیم ؟من کیس نامبرم 4رقمی
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 23:59)soheil-lot نوشته:  یه سوال این فرمارو میشه منگنه کرد فرستاد مشکل نداره ؟ :دی

بله منگنه کن.

(2013-05-16 ساعت 00:07)spv نوشته:  دوستان لطفا یکی بگه حد اکثر تا کی وقت داریم فرمها را ایمیل یا ارسال کنیم ؟من کیس نامبرم 4رقمی

هرچه سریعتر بهتر. شماره 4 رقمی یعنی چه حدودی؟؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: payam62
ببخشید شاید این سوال تکراری باشه ولی من هنوز نمیدونم واسه امضا چه کار باید بکنم؟ دستی امضا کنم یا اینکه اول امضا رو اسکن کنم و به فرم ها add کنم.میشه یکنفر کامل توضیح بده؟ ممنون.
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 00:34)Hadi2014 نوشته:  ببخشید شاید این سوال تکراری باشه ولی من هنوز نمیدونم واسه امضا چه کار باید بکنم؟ دستی امضا کنم یا اینکه اول امضا رو اسکن کنم و به فرم ها add کنم.میشه یکنفر کامل توضیح بده؟ ممنون.

الان خودت راهشو گفتی.
به هر صورتی که میتونی امضاتو بگنجون حالا یا امضا رو جدا اسکن کن یا فرم رو پرینت کن امضا کن و دوباره اسکن کن.
راه راحت تر و البته گرونتر هم اینه که پست کنی مدارکت رو.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Hadi2014 ، payam62 ، aghaghia
(2013-05-15 ساعت 19:18)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 18:58)shervin4d نوشته:  دوستان اگر کسی معافیت سربازیش پزشکی باشه تو مصاحبه لحاظ می کنند؟ و ممکنه ویزا ندن سر این موضوع؟

ولی در کل آزمایشاتی که میگیرن اگه بیماری خونی مسری و مشکل حاد بدنی نداشته باشی مشکلی نیست! تازه این یه امتیاز مثبته برای شما که براحتی یک ضرب ویزا رو هم میگیری! Big Grin

میشه لطفا" ارتباط معافیت پزشکی و ویزای یک ضرب رو بگید؟ ممنونم
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
(2013-05-16 ساعت 00:07)spv نوشته:  دوستان لطفا یکی بگه حد اکثر تا کی وقت داریم فرمها را ایمیل یا ارسال کنیم ؟من کیس نامبرم 4رقمی
یک ماه دیگه Cool
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: hushmandco ، payam62 ، aghaghia
سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
(2013-05-16 ساعت 01:46)arezoo00 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 19:18)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 18:58)shervin4d نوشته:  
میشه لطفا" ارتباط معافیت پزشکی و ویزای یک ضرب رو بگید؟ ممنونم
اگر فرد شغل دولتی نداشته باشه وسربازی نرفته باشه و آقا باشه خودش و همراهانش ویزای یک ضرب می گیرن ، مگر اینکه همسرش شغلش دولتی و خاص باشه
مواردی که باعث FBI چک خوردن می شه ، خدمت سربازی اقایون ، شغل دولتی ، مشاغل خاص و کار در شرکتهای تحریم شده ، مدارک بالا مثلا دکترای پزشکی و...البته همواره مواردی هم بوده که فرد اینها رو داشته اما ویزای یک ضرب گرفته که بیشتر استثنا هست و شانس
موفق باشیBig GrinBig Grin
من و مهاجرت
تشکر کنندگان: iman63ir ، payam62 ، hushmandco ، ali_am76 ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان