موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر کسی معافیت سربازیش پزشکی باشه تو مصاحبه لحاظ می کنند؟ و ممکنه ویزا ندن سر این موضوع؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر شما کلا قسمت سوابق شغلی رو خالی بزارم بد نیست؟ کارایی که تا حالا کردم یه خورده تدریس بوده فقط
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خیلی هم نیاز نیست سخت بگیرید مهم اینه که فرمها درست پر بشه و جواب سوالا کامل داده بشه. من یه جدول به صورت pdf درست کردم تحصیلاتو توش وارد کردم و ضمیمه کردم و پیت کردم نیازی نیست جدوا طراحی کنید. نوشته هر چیزی که جا نشد رو تو یه صفحه کاغذ ضمیمه کنید و شماره سوالو هم بالاش بنویسید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من یادم رفته که توی مرحله اول ثبت نام قرعه کشی چه اطلاعاتی لازم بود
دوستان لطفا" اگه کسی یادش هست بگه که راجب شغل اطلاعاتی وارد شده یا خیر ؟
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا یکی بگه حد اکثر تا کی وقت داریم فرمها را ایمیل یا ارسال کنیم ؟من کیس نامبرم 4رقمی
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید شاید این سوال تکراری باشه ولی من هنوز نمیدونم واسه امضا چه کار باید بکنم؟ دستی امضا کنم یا اینکه اول امضا رو اسکن کنم و به فرم ها add کنم.میشه یکنفر کامل توضیح بده؟ ممنون.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 19:18)ali_am76 نوشته: (2013-05-15 ساعت 18:58)shervin4d نوشته: دوستان اگر کسی معافیت سربازیش پزشکی باشه تو مصاحبه لحاظ می کنند؟ و ممکنه ویزا ندن سر این موضوع؟
دوست عزیز این سفرنامه رو مطالعه کن! جوابتو میگیری!
ولی در کل آزمایشاتی که میگیرن اگه بیماری خونی مسری و مشکل حاد بدنی نداشته باشی مشکلی نیست! تازه این یه امتیاز مثبته برای شما که براحتی یک ضرب ویزا رو هم میگیری!
میشه لطفا" ارتباط معافیت پزشکی و ویزای یک ضرب رو بگید؟ ممنونم
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا