کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
دوستان یه سوال
قسمت 10 فرم 230, میشه یه آدرس موقتی داد تو یه ایلتی بعد اومدن به آمریکا آدم ایالتی رو بره که قصد داره, مثلا یکی یه آشنا تو تگزاس داره ولی خودش تمایل داره که بره کالیفرنیا. میشه تو فرم آدرس تگزاس رو نوشت و یک ماه بعد اومدن بره کالیفرنیا؟
تشکر کنندگان: payam62
سلام دوستان عزیز. من بالاخره فرمارو پست کردم ولی یه مشکل بزرگ که الان بعد 3روز از ارسال فرمها فهمیدم.. من فرمهارو فراموش کردم امضا کنم. از بس درگیر چک کردن و پرینت تروتمیز بودم فرمها رو امضا نکردم. بنظر شما چیکار کنم؟؟ با ایمیل دوباره بفرستم؟ یا صبرکنم اوناکه رسید ایمیل بزنم ازشون بپرسم چیکار کنم؟ دارم دیوونه میشم. لطفا یه راهنمایی بکنید. در ضمن با پست DHL فرستادم و گفت بین 3تا 5روز میرسه[/size]
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
ممنون میشم که راهنمائیم کنین
من دارم فرم های مربوطه رو پر می کنم بفرستم کنتاکی(خودم برنده هستم + همسر و فرزندم)
1- در فرم ds-230 پارت دوم بند 39 من واسه فرم خودم باید چی بنویسم و همچنین برای همسر و فرزندم موقع پر کردن این بند چی باید بنویسم
(نکته : توی راهنماهای سایت یکی که تصویری بود نوشته بود هیچی ننویسین و در یک راهنمای دیگه گفته باید اسم برنده رو بنویسین) ؟ اگر درسته باید تو هر سه تا فرم اسم برنده اصلی باشه؟؟؟(خودم+همسرم+فرزندم)
2- در بند 30 یا 32 که از تاریخ تا تاریخ داره اگر تاریخ خاتمه نداشته باشه یعنی تاریخ شروع مشخصه ولی هنوز در حال حاضر ادامه داره(مثلا من سر کاری که هستم تاریخ شروع مشخصه و هنوز خاتمه پیدا نکرده) در تاریخ خاتمه چی بنویسم ؟
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV Wink | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
تشکر کنندگان: philter
[quote='uranus88' pid='338150' dateline='1368682135']
سلام دوستان عزیز. من بالاخره فرمارو پست کردم ولی یه مشکل بزرگ که الان بعد 3روز از ارسال فرمها فهمیدم.. من فرمهارو فراموش کردم امضا کنم. از بس درگیر چک کردن و پرینت تروتمیز بودم فرمها رو امضا نکردم. بنظر شما چیکار کنم؟؟ با ایمیل دوباره بفرستم؟ یا صبرکنم اوناکه رسید ایمیل بزنم ازشون بپرسم چیکار کنم؟ دارم دیوونه میشم. لطفا یه راهنمایی بکنید. در ضمن با پست DHL فرستادم و گفت بین 3تا 5روز میرسه[/size]
[/quote
دوست عزیز به امید خدا مشکل جدی نیست و این طور که تو تاپیکای دیگه خوندم میشه روز مصاحبه امضاء کرد . راستی میشه بپرسم هزینه پست چقدر شد و وزن بستت چقدر بود؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 01:51)arezoo00 نوشته:  سلام ممنون میشم کمکم کنید واقعا" موندم چه کنم!!!
همسرم که برنده لاتاری شده دیپلم فنی و حرفه ای داره یعنی 11 ساله، اینو قبول میکنند یا باید حتما" پیش دانشگاهی هم داشته باشه؟؟؟
پست زیر رو بخون
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid314456
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-16 ساعت 10:14)م.ق نوشته:  [quote='uranus88' pid='338150' dateline='1368682135']
[/quote
دوست عزیز به امید خدا مشکل جدی نیست و این طور که تو تاپیکای دیگه خوندم میشه روز مصاحبه امضاء کرد . راستی میشه بپرسم هزینه پست چقدر شد و وزن بستت چقدر بود؟

من که فکرمیکنم مشکل جدی باشه. آخه امضانکردن یعنی تایید نکردن دیگه.
هزینه ش 132تومن شد. وزن بسته رو یادم نیس یعنی اصن من ندیدم که وزن کنه. همون اول گفت 132میشه
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 10:14)م.ق نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 09:58)uranus88 نوشته:  سلام دوستان عزیز. من بالاخره فرمارو پست کردم ولی یه مشکل بزرگ که الان بعد 3روز از ارسال فرمها فهمیدم.. من فرمهارو فراموش کردم امضا کنم. از بس درگیر چک کردن و پرینت تروتمیز بودم فرمها رو امضا نکردم. بنظر شما چیکار کنم؟؟ با ایمیل دوباره بفرستم؟ یا صبرکنم اوناکه رسید ایمیل بزنم ازشون بپرسم چیکار کنم؟ دارم دیوونه میشم. لطفا یه راهنمایی بکنید. در ضمن با پست DHL فرستادم و گفت بین 3تا 5روز میرسه[/size]

در تایید فرمایش م.ق عزیز، قبل از مصاحبه در باجه رفع نقص (اولین باجه ای که شمارتونو میخونن) میتونین با یک لبخند امضاتونو بزنین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: uranus88
(2013-05-16 ساعت 10:22)hushmandco نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 09:58)uranus88 نوشته:  سلام دوستان عزیز. من بالاخره فرمارو پست کردم ولی یه مشکل بزرگ که الان بعد 3روز از ارسال فرمها فهمیدم.. من فرمهارو فراموش کردم امضا کنم. از بس درگیر چک کردن و پرینت تروتمیز بودم فرمها رو امضا نکردم. بنظر شما چیکار کنم؟؟ با ایمیل دوباره بفرستم؟ یا صبرکنم اوناکه رسید ایمیل بزنم ازشون بپرسم چیکار کنم؟ دارم دیوونه میشم. لطفا یه راهنمایی بکنید. در ضمن با پست DHL فرستادم و گفت بین 3تا 5روز میرسه[/size]

در تایید فرمایش م.ق عزیز، قبل از مصاحبه در باجه رفع نقص (اولین باجه ای که شمارتونو میخونن) میتونین با یک لبخند امضاتونو بزنین.

یعنی فرم امضا نشده پروسه ش پیش میره؟ نمیگن این خودشم حرفا خودشو تایید نکرده؟؟؟!!!
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 10:26)uranus88 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:22)hushmandco نوشته:  

یعنی فرم امضا نشده پروسه ش پیش میره؟ نمیگن این خودشم حرفا خودشو تایید نکرده؟؟؟!!!

نگران نباش . موضوع مهمی نیست. البته فراموش کردم بگم. همین الان آب دستته بذار زمین ایمیل بزن سفارت جریان رو بگو. زود تند سریع. که نگن نگفتی.
سفرنامه
تشکر کنندگان:
به نظرتون این متن ایمیل خوبه؟
I have posted the forms, photographs and barcode sheet on 05/14/2013 with DHL. But unfortunately I think that I forgot to sign the forms and didn't write my signature. What should I do? Should I send the forms again? If yes, can I send them with e-mail?
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-05-16 ساعت 10:47)uranus88 نوشته:  به نظرتون این متن ایمیل خوبه؟
I have posted the forms, photographs and barcode sheet on 05/14/2013 with DHL. But unfortunately I think that I forgot to sign the forms and didn't write my signature. What should I do? Should I send the forms again? If yes, can I send them with e-mail?

متن خوبیه. همین رو بفرست. 3- 4 روز دیگه جواب میدن که نه نمیخواد بیا اینجا امضا کن. اون رو پرینت بگیر با خودت ببر آنکارا. Smile
سفرنامه
تشکر کنندگان: uranus88 ، aghaghia
(2013-05-16 ساعت 10:49)hushmandco نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:47)uranus88 نوشته:  به نظرتون این متن ایمیل خوبه؟

متن خوبیه. همین رو بفرست. 3- 4 روز دیگه جواب میدن که نه نمیخواد بیا اینجا امضا کن. اون رو پرینت بگیر با خودت ببر آنکارا. Smile

امیدوارم... ممنون دوست عزیز
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-16 ساعت 10:14)م.ق نوشته:  [quote='uranus88' pid='338150' dateline='1368682135']
[/quote
دوست عزیز من یک هفته پیش با DHL فرستادم ( جمعا ده برگ فرم + 4 قطعه عکس که کلا برای دو نفر بود ) شد 76000 تومان بعد از 8 روز که امروز باشه در سایت DHL چک کردم دیدم رسیده.
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: aghaghia ، hushmandco
(2013-05-16 ساعت 10:12)amir-fazli نوشته:  سلام به همه دوستان
ممنون میشم که راهنمائیم کنین
من دارم فرم های مربوطه رو پر می کنم بفرستم کنتاکی(خودم برنده هستم + همسر و فرزندم)
1- در فرم ds-230 پارت دوم بند 39 من واسه فرم خودم باید چی بنویسم و همچنین برای همسر و فرزندم موقع پر کردن این بند چی باید بنویسم
(نکته : توی راهنماهای سایت یکی که تصویری بود نوشته بود هیچی ننویسین و در یک راهنمای دیگه گفته باید اسم برنده رو بنویسین) ؟ اگر درسته باید تو هر سه تا فرم اسم برنده اصلی باشه؟؟؟(خودم+همسرم+فرزندم)
2- در بند 30 یا 32 که از تاریخ تا تاریخ داره اگر تاریخ خاتمه نداشته باشه یعنی تاریخ شروع مشخصه ولی هنوز در حال حاضر ادامه داره(مثلا من سر کاری که هستم تاریخ شروع مشخصه و هنوز خاتمه پیدا نکرده) در تاریخ خاتمه چی بنویسم ؟
---------------------------------------------------------------------
دوستان کمک کنن من می خوام فرم ها رو ارسال کنم گیر کردمSad
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV Wink | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
تشکر کنندگان:
سلام
با تشکر از همه دوستانی که وقت می گذارید و ما رو راهنمایی می کنید
من چند سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم
1- من تو بانکی کار می کنم که تحریمه ایا این می تونه برام مشکل ساز باشه ؟
2- من چند کار بیرون دارم مثل تدریس خصوصی کامپیوتر، مغازه خدمات کامپیوتر ، درحال احداث یه شرکت تولیدی هم هستم و کارت بازرگانی هم دارم آیا اینها هم لازم به ذکر هست یا نه ؟ فکر می کنید نیازی هست مدارک اینها رو ترجمه کنم ؟ البته کارت بازرگانی خودش به دو زبان هست ؟
3- دانشگاهی که بودم تو یه استان دیگه بوده و من چند ترم میهمان بودم نیازی به ذکر این موارد هست ؟
4- در مورد دبیرستانم هم همینطور من دو سال تو یه دبیرستان بودم و دوسال تو دبیرستان دیگه البته تو همون شهر ؟
5- چند تا مدرک هم مثل گواهینامه پایه یک و جرثقیل و مدارک فنی حرفه ای و کلاسهای آموزشی هم دارم نیازی به ذکرشون هست ؟ آیا کمکی بهم می کنه ؟
6- قبلا کارایی مثل تعمیر لوازم خانگی و تعمیرات کولر ماشین حدود چهار سال و همچنین کار توی کارخانه لاستیک و همچنین چند سالی هم رانندگی تاکسی و اتوبوس ، به نظر شما هیچکدوم لازم هست عنوان بشه و آیا مفید هست یا نه ؟
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان