کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-16 ساعت 17:49)hana1392 نوشته:  دوستان یه سوال
قسمت 10 فرم 230, میشه یه آدرس موقتی داد تو یه ایلتی بعد اومدن به آمریکا آدم ایالتی رو بره که قصد داره, مثلا یکی یه آشنا تو تگزاس داره ولی خودش تمایل داره که بره کالیفرنیا. میشه تو فرم آدرس تگزاس رو نوشت و یک ماه بعد اومدن بره کالیفرنیا؟

بله.مشکلی نیست.Big Grin
لاتاری 2013
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 15:26)mehdir نوشته:  دوستان سلام
اگه کسی میتونه به من کمک کنه ممنون میشم
من دیپلم هنرستان - کاردانی - و کارشناسی ناپیوسته حسابداری دارم و بعداز دانشگاه 8سال جاهای مختلف کار کردم که بیمه هم دارم
از صحبت دوستان متوجه شدم که سابقه کار هرچقدر شلوغ تر باشه دردسرش بیشتره .
1-آیا میتونم صرفا" به مدرک تحصیلیم استناد کنم در ضمن من پیش دانشگاهی نداشتم
2-اگه سابقه کارم رو حذف کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ می تونن سابقه بیمه من و چک کنن؟
امیدوارم کسی بتونه یه کمکی شفاف بده توی این چند روزه این قدر حرف های متناقض شنیدم که گیج شدم

لیسانستون کافیه
بیخیال کار بشید

(2013-05-16 ساعت 14:19)آرش شناور نوشته:  کدوم راه با اطمینان بیشتر هست ؟ پست یا ایمیل ؟

هر جفتش مورد اطمینانه

(2013-05-16 ساعت 13:20)neda_a نوشته:  در فرم dsp-122 در قسمت 6-b برای سوابق تحصیلی ایا باید برای هر سال نوشت(مثلا برای هر سال جدا نوشت مثل سال اول ابتدایی جدا بعد دوم ابتدایی و به همین ترتیب یا باید وقتی دوره تمام شد بنویسیم مثلا دوره ابتدایی؟

چناچه بعد از دریافت ویزا ازدواج صورت گیرد ،ایا به همسرم ویزا میدهند؟و چه مدت طول میکشد تا همسر به آمریکا بیاید؟و در مورد ویزای نامزدی اطلاعاتی دارید؟آیا باید حتما عقد بصورت گیرد؟

از سال آخر تحصیل باید هر مقطع رو جدا بنویسید نه هر سال رو
ویزای نامزدی برای افراد سیتیزن هستش

(2013-05-16 ساعت 13:12)آرش شناور نوشته:  سلام دوستان
سوال من اینه که میشه فرم ها رو هم ایمیل کرد و هم با پست فرستاد ؟

خیر اجازه ندارید

(2013-05-16 ساعت 12:32)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان فرم 230 expire شده همون باید پرشه؟

سلام case numbere من 5000کی می شه وقت مصاحبه؟

مشکلی نیست

(2013-05-16 ساعت 12:35)rainyboy نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 12:32)عاطفه سروش نوشته:  

من شمارم 1000 :دی

راستی رشته ریاضی یا ریاضی فیزیک به انگلیش چی بنویسم؟

Mathematics & Physics

(2013-05-16 ساعت 12:24)hossien_501 نوشته:  با سلام
کسی میدونه که ادرسی رو که تو سوال 10 فرم 230 میزنیم برامون الزام ایجاد میکنه که باید حتما اونجا زندگی کنیم یا نه؟
ممنون میشم اگه سریع جواب بدید

الزام نیستو بعدا توی فرودگاه آمریکا رسیدین میتونین عوضش کنین
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 17:53)sherwean نوشته:  
من دیپلم هنرستان - کاردانی - و کارشناسی ناپیوسته حسابداری دارم و بعداز دانشگاه 8سال جاهای مختلف کار کردم که بیمه هم دارم
امیدوارم کسی بتونه یه کمکی شفاف بده توی این چند روزه این قدر حرف های متناقض شنیدم که گیج شدم

لیسانستون کافیه
بیخیال کار بشید

(2013-05-16 ساعت 14:19)آرش شناور نوشته:  کدوم راه با اطمینان بیشتر هست ؟ پست یا ایمیل ؟

هر جفتش مورد اطمینانه

(2013-05-16 ساعت 13:20)neda_a نوشته:  در فرم dsp-122 در قسمت 6-b برای سوابق تحصیلی ایا باید برای هر سال نوشت(مثلا برای هر سال جدا نوشت مثل سال اول ابتدایی جدا بعد دوم ابتدایی و به همین ترتیب یا باید وقتی دوره تمام شد بنویسیم مثلا دوره ابتدایی؟

چناچه بعد از دریافت ویزا ازدواج صورت گیرد ،ایا به همسرم ویزا میدهند؟و چه مدت طول میکشد تا همسر به آمریکا بیاید؟و در مورد ویزای نامزدی اطلاعاتی دارید؟آیا باید حتما عقد بصورت گیرد؟

خیر اجازه ندارید

(2013-05-16 ساعت 12:32)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان فرم 230 expire شده همون باید پرشه؟

مشکلی نیست

Mathematics & Physics

کسی میدونه که ادرسی رو که تو سوال 10 فرم 230 میزنیم برامون الزام ایجاد میکنه که باید حتما اونجا زندگی کنیم یا نه؟

دوست عزیز شما گفتین که سال اخرو جدا بنویسیم؟ ماله من که اینجوری میشه 11 خط که یعنی مثلا 2 سال دبیرستان 1 سال سوم دبیرستانو جدا کنم؟ به خاطر مدرک میگین؟

یه سوال دیگه من که سوابق کاری رو پر نکردم میتونم که شغلی که می خوام تو آمریکا رو بنویسم ؟ مشکل که نداره؟ بعد میتونم مثلا 2 یا 3 شغل بنویسم؟

راستی یکی از دوستان میگفت که یکی از سوالا رو باید بنویسم never کدوم سواله؟

و اینکه کدوم فرم نباید امضا بشه؟

چقدر سوال می کنم من ببخشید تورو خدا

تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 19:33)hny67 نوشته:  من هر روز میگم فردا دیگه فرما رو میفرستم هی نمیشه! مشکل اینجاس که سیستم من مکه بعد وقتی فرمو پر میکنم و سیو میکنم تو ویندوز نشون نمیده اونایی که اضافه کردم مثل کیس نامبر، آیا راهی وجود داره؟
رفتم با ویندوز پر کنم دیدم ادیت نمیشه با آکروبات پرو خیلی تلاش کردم نشد(شایدم از خنگی من بوده:دی) با فاکسیت هم امتحان کردم ادیت میشد اما سیو نمیشه....

چه کاریه دوست عزیز . همشو با یه سیستم انجام بدین . برای ادیت هم nitro pro خوبه

تشکر کنندگان: hny67 ، sadeghi897
(2013-05-16 ساعت 14:24)hushmandco نوشته:  

پست عزیزم. دستور العملشون اینه که پست بشه. کما اینکه دوستان با ایمیل هم فرستادن و ظاهرا مشکلی هم نبوده.
در تایید اینکه با ایمیل هم میشه این لینک رو ببینین.
http://mohajersara.com/post-174322.html#pid174322
با سلام
مادرم با یک غذاسازی (catering) کار میکنه یعنی تو خونه سفارش قبول میکنه غذا به آشپزخونه تحویل میده در سوال 32 بجای employer باید بنویسم kitchen یا resturant؟؟
مرسی

تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 19:50)sonnnna نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 14:24)hushmandco نوشته:  

پست عزیزم. دستور العملشون اینه که پست بشه. کما اینکه دوستان با ایمیل هم فرستادن و ظاهرا مشکلی هم نبوده.
در تایید اینکه با ایمیل هم میشه این لینک رو ببینین.
http://mohajersara.com/post-174322.html#pid174322
با سلام
مادرم با یک غذاسازی (catering) کار میکنه یعنی تو خونه سفارش قبول میکنه غذا به آشپزخونه تحویل میده در سوال 32 بجای employer باید بنویسم kitchen یا resturant؟؟
مرسی

مادرتون برنده اصلیه؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
من فرم ها رو فرستادم بعد از کلی وسواس .ولی امروز متوجه شدم چون من با نرم افزار آکروبات(Acrobat) فرم رو ادیت کردم و عکس رو روش اتچ کردم وقتی با نرم افزار Adobe Reader بازش میکنم فرم ها سفید باز میشه .
به نظرتون به kcc میل بزنم یا خودشون میزنن اگه سفید ببینن؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 18:05)rainyboy نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 17:53)sherwean نوشته:  

لیسانستون کافیه
بیخیال کار بشید

هر جفتش مورد اطمینانه

خیر اجازه ندارید

مشکلی نیست

Mathematics & Physics

دوست عزیز شما گفتین که سال اخرو جدا بنویسیم؟ ماله من که اینجوری میشه 11 خط که یعنی مثلا 2 سال دبیرستان 1 سال سوم دبیرستانو جدا کنم؟ به خاطر مدرک میگین؟

یه سوال دیگه من که سوابق کاری رو پر نکردم میتونم که شغلی که می خوام تو آمریکا رو بنویسم ؟ مشکل که نداره؟ بعد میتونم مثلا 2 یا 3 شغل بنویسم؟

راستی یکی از دوستان میگفت که یکی از سوالا رو باید بنویسم never کدوم سواله؟

و اینکه کدوم فرم نباید امضا بشه؟

چقدر سوال می کنم من ببخشید تورو خدا
سوال 35 رو باید never بزنی.
صفحه 4 فرم ds-230 نباید امضا شه

تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 20:09)farinaz_r نوشته:  سلام به همه دوستان
من فرم ها رو فرستادم بعد از کلی وسواس .ولی امروز متوجه شدم چون من با نرم افزار آکروبات(Acrobat) فرم رو ادیت کردم و عکس رو روش اتچ کردم وقتی با نرم افزار Adobe Reader بازش میکنم فرم ها سفید باز میشه .
به نظرتون به kcc میل بزنم یا خودشون میزنن اگه سفید ببینن؟
ممنون
اگر متن نامه ارسالی رو صحیح تنظیم کرده باشید، و همون متنی رو به کار برده باشید که من در صفحه اول این تاپیک گذاشتم، قطعا هر مشکلی باشه خودشون به شما می گنCool
درضمن دیدم که چند روز پیش یکی از بچه ها که ایمیل کرده بود بهش ایمیل زده بودن که فایلهات مشکل داره و باز نمی شه پس نگران نباشTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: hushmandco ، farinaz_r ، shekari
سوالو 35 رو کلا با never پر کنم؟

تشکر کنندگان:
دوستای عزیز ... چطور باید ثابت کنم که چه قدر سابقه کار دارم و کجا کار کردم؟ از کجا باید مدرک بگیرم ... اصلا تا حالا هم بیمه نبودم که سابقه کار باشه واسم!
اما 10 سال هم سابقه کار دارم ...
راهنمایی لطفا ... ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 20:27)rainyboy نوشته:  سوالو 35 رو کلا با never پر کنم؟

بله!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، ojee ، shekari
(2013-05-16 ساعت 21:12)love_everlife نوشته:  دوستای عزیز ... چطور باید ثابت کنم که چه قدر سابقه کار دارم و کجا کار کردم؟ از کجا باید مدرک بگیرم ... اصلا تا حالا هم بیمه نبودم که سابقه کار باشه واسم!
راهنمایی لطفا ... ممنون

گواهی شغلی بگیر از یک شرکت یا مغازه که نام و نشون و ادرسو تلفن و امضا و مهر داشته باشه. میبری ترجمه میکنی. اگر هم وبسایت داشته باشه هنوز بهتر.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ojee
(2013-05-16 ساعت 21:12)love_everlife نوشته:  دوستای عزیز ... چطور باید ثابت کنم که چه قدر سابقه کار دارم و کجا کار کردم؟ از کجا باید مدرک بگیرم ... اصلا تا حالا هم بیمه نبودم که سابقه کار باشه واسم!
راهنمایی لطفا ... ممنون

اگر تحصیلات دانشگاهی دارید احتیاجی به سابقه کار ندارید. بدون بیمه سخت میشه سابقه کار گرفت. شاید هم بشه من نمیدونم امیدوارم کسانی که میدونند راهنمایی تون کنند.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: love_everlife ، KIMIA2005 ، ojee
(2013-05-16 ساعت 21:19)hushmandco نوشته:  
راهنمایی لطفا ... ممنون

گواهی شغلی بگیر از یک شرکت یا مغازه که نام و نشون و ادرسو تلفن و امضا و مهر داشته باشه. میبری ترجمه میکنی. اگر هم وبسایت داشته باشه هنوز بهتر.
===============
مرسی دوست عزیز...
شما مورد اینجوری دیدی که با این چیزا راه افتاده باشه کارش ؟
یعنی این چیزایی که شما میگی از نظر سفارت هم قبوله ؟
تشکر کنندگان: KIMIA2005

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان