کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-16 ساعت 21:12)love_everlife نوشته:  دوستای عزیز ... چطور باید ثابت کنم که چه قدر سابقه کار دارم و کجا کار کردم؟ از کجا باید مدرک بگیرم ... اصلا تا حالا هم بیمه نبودم که سابقه کار باشه واسم!
اما 10 سال هم سابقه کار دارم ...
راهنمایی لطفا ... ممنون

دوست عزیز در صورتی که دیپلم 12 ساله یا مدرک بالاتر داشته باشید نیازی به سابقه کار ندارید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: hushmandco ، moon_rose ، KIMIA2005
من یادم نمیاد تو فرمی که داشتم واسه لاتاری ثبت نام میکردم ( 7 ماه پیش) چی نوشتم مدرک تحصیلی رو Sad
الان چی میشه ؟ مشکلی پیش میاد ؟
چه باید کرد ؟

و اینکه این کسی نامبر تاثیر داره آیا ؟؟ برای من 4xxx .... یعنی چی ؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 21:48)love_everlife نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 21:19)hushmandco نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 21:12)love_everlife نوشته:  دوستای عزیز ... چطور باید ثابت کنم که چه قدر سابقه کار دارم و کجا کار کردم؟ از کجا باید مدرک بگیرم ... اصلا تا حالا هم بیمه نبودم که سابقه کار باشه واسم!
راهنمایی لطفا ... ممنون

گواهی شغلی بگیر از یک شرکت یا مغازه که نام و نشون و ادرسو تلفن و امضا و مهر داشته باشه. میبری ترجمه میکنی. اگر هم وبسایت داشته باشه هنوز بهتر.
===============
مرسی دوست عزیز...
شما مورد اینجوری دیدی که با این چیزا راه افتاده باشه کارش ؟
یعنی این چیزایی که شما میگی از نظر سفارت هم قبوله ؟
اصلا گواهی کار یعنی همین برادر من. همه اونایی که گواهی کار میبرن همین چیزا به عنوان مدرک براشون حساب میشه. ضمنا اگر حداقل دیپلمی نیاز به گواهی کار نداری.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-15 ساعت 14:51)qazwsxedcrfv نوشته:  سلام دوستان با تشکر از راهنمایی‌‌های خوبتون
۱ سوال دارم و احتمالا تکراریه اما جوابم رو پیدا نکردم و اون اینکه برای قسمت ۱۰ من هنوز نمی‌دونم کجا ساکن میشم اما قسمت ۱۱ رو پر کردم که اگر جای مشخصی‌ نداشته باشم حد عقل کارت به آدرس مطمئنی ارسال بشه و قسمت ۱۰ رو خالی‌ گذشتم ، این قسمت به من مربوط می‌شه ولی‌ جوابی‌ واسش الان ندارم آیا گذاشتن N/A در اون صحیح است یا باید خالی‌ بذارمش ؟

دوستان سوال منو كسي جواب نميده ؟
(2013-05-16 ساعت 23:19)qazwsxedcrfv نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 14:51)qazwsxedcrfv نوشته:  سلام دوستان با تشکر از راهنمایی‌‌های خوبتون
۱ سوال دارم و احتمالا تکراریه اما جوابم رو پیدا نکردم و اون اینکه برای قسمت ۱۰ من هنوز نمی‌دونم کجا ساکن میشم اما قسمت ۱۱ رو پر کردم که اگر جای مشخصی‌ نداشته باشم حد عقل کارت به آدرس مطمئنی ارسال بشه و قسمت ۱۰ رو خالی‌ گذشتم ، این قسمت به من مربوط می‌شه ولی‌ جوابی‌ واسش الان ندارم آیا گذاشتن N/A در اون صحیح است یا باید خالی‌ بذارمش ؟

اگر هیچ کجا رو نداری از خدمات این شرکت ایمیگرانجل هم فکر کنم بتونی استفاده کنی. از این کارا هم میکنن که آدرس برات محیا کنن.
سفرنامه
تشکر کنندگان: qazwsxedcrfv ، KIMIA2005
یه صفحه ای خوندم اینجا که مدارک تحصیلیو نوشته بودن چی ترجمه کنیم اما پیداش نمیکنم .میشه کمکم کنید لطفا؟
من ترم آخر کارشناسی مهندسی کامپیوتر-نرم افزارم .بنویسم BA دارم میگیرم تو مدارکم یا BS ؟
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2013-05-16 ساعت 23:49)hushmandco نوشته:  

اگر هیچ کجا رو نداری از خدمات این شرکت ایمیگرانجل هم فکر کنم بتونی استفاده کنی. از این کارا هم میکنن که آدرس برات محیا کنن.

اطلاعاتی‌ در موردش ندارم می‌شه بیشتر توضیح بدید ؟
(2013-05-17 ساعت 00:08)pari pariaaa نوشته:  یه صفحه ای خوندم اینجا که مدارک تحصیلیو نوشته بودن چی ترجمه کنیم اما پیداش نمیکنم .میشه کمکم کنید لطفا؟
من ترم آخر کارشناسی مهندسی کامپیوتر-نرم افزارم .بنویسم BA دارم میگیرم تو مدارکم یا BS ؟

عزیزم BA میشه bachelor of Arts (اصلاح شد) و BS میشه bachelor of science
شما هرکدومو خواستی بنویس. خواستی هم بنویس bachelor به جای مخفف.

(2013-05-17 ساعت 00:21)qazwsxedcrfv نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 23:49)hushmandco نوشته:  

اطلاعاتی‌ در موردش ندارم می‌شه بیشتر توضیح بدید ؟
این تبلیغی که بالای هر صفحه با خط نستعلیق نوشته.
باهاشون تماس بگیر ببین اوضاع چند و چونه. کمکی میتونن بکنن یا نه. هزینه و ایناشم بپرس.
سفرنامه
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، qazwsxedcrfv ، KIMIA2005
(2013-05-17 ساعت 00:22)hushmandco نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 00:08)pari pariaaa نوشته:  یه صفحه ای خوندم اینجا که مدارک تحصیلیو نوشته بودن چی ترجمه کنیم اما پیداش نمیکنم .میشه کمکم کنید لطفا؟

عزیزم BA میشه bachelor و BS میشه bachelor of science
شما هرکدومو خواستی بنویس. خواستی هم بنویس bachelor به جای مخفف.

ضمن احترام خدمت حامد عزیز،
BA = Bachelor of Arts
BS = Bachelor of Science
مدرک نرم‌افزار زیر مجموعه science قرار میگیره و به مدرکش میگن BS یا MS (لیسانس و فوق لیسانس)
ولی رشته‌ای مثل زبان BA هستش و در مقطع فوق لیسانس بعضی از گرایشها MS و بعضی MA خواهد بود.
تشکر کنندگان: moon_rose ، Saeedv13 ، mrr777 ، pari pariaaa ، hushmandco ، KIMIA2005 ، ojee ، آلیس-1980

دوست عزیر اگر جایی رو نداری و نمیدونی n/a بذار هیچ مشکلی پیش نمیاد
من هم همینطور پر کردم از قدیمیا هم که الان ویزا گرفتن و چند روز دیگه به سلامتی دارن میرن پرسیدم همینجور پر کردن
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان: qazwsxedcrfv ، KIMIA2005
بچه ها, چند تا سوال,
من اگه بخوام فرمها رو بفرستم در صورتیکه فرم اضافه داشته باشم باید pdf کنم و بعد با فرم اصلی combine کنم؟ بعد combine کردن واسه هر متقاضی میشه یه فایل pdf. حالا عکس هر متقاضی رو میتونم با فرمش به صورت rar در بیارم و بفرستم؟
سوال بعدی که میدونم تکراریه و توضیح داده شده ولی صفحه مربوطه رو پیدا نمیکنم. اینکه فایل های اصلی پسورد دارن و قبل combine کردن باید پسورد بهشون داد. فقط بگین کدوم صفحه هستش. ممنون.
(2013-05-16 ساعت 21:29)aghaghia نوشته:  
راهنمایی لطفا ... ممنون

اگر تحصیلات دانشگاهی دارید احتیاجی به سابقه کار ندارید. بدون بیمه سخت میشه سابقه کار گرفت. شاید هم بشه من نمیدونم امیدوارم کسانی که میدونند راهنمایی تون کنند.

دوست عزیز اگردیپلم داشته باشی نیازی به سابقه کارنیست و شما اگر10 سال سابقه کار دارید قاعدتا بایستی کارفرما برای شما بیمه رد کرده باشه بابت این 10 سال که اگر اینطور باشه میتونی لیست بیمه ات رو از ادلره بیمه درخواست کنی اگرهم کارفرما برات ردنکرده باشه که شما دیگه سابقه بیمه ای نداری و میتونی پیگیری کنی و این روال خودشو داره ....

(2013-05-17 ساعت 06:29)hana1392 نوشته:  بچه ها, چند تا سوال,
من اگه بخوام فرمها رو بفرستم در صورتیکه فرم اضافه داشته باشم باید pdf کنم و بعد با فرم اصلی combine کنم؟ بعد combine کردن واسه هر متقاضی میشه یه فایل pdf. حالا عکس هر متقاضی رو میتونم با فرمش به صورت rar در بیارم و بفرستم؟
سوال بعدی که میدونم تکراریه و توضیح داده شده ولی صفحه مربوطه رو پیدا نمیکنم. اینکه فایل های اصلی پسورد دارن و قبل combine کردن باید پسورد بهشون داد. فقط بگین کدوم صفحه هستش. ممنون.

دوست عزیز فایلها و عکسها رو بدون اینکه فشرده سازی کنید بفرستید...

(2013-05-17 ساعت 00:44)kian kian نوشته:  

دوست عزیر اگر جایی رو نداری و نمیدونی n/a بذار هیچ مشکلی پیش نمیاد
من هم همینطور پر کردم از قدیمیا هم که الان ویزا گرفتن و چند روز دیگه به سلامتی دارن میرن پرسیدم همینجور پر کردن

قسمت 10 رو اگه الان واسش ادرسی نداری n/a بذار ولی قسمت 11 رو پر کن ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: qazwsxedcrfv
سلام دوستان

آدرسی که در فرم 230 قسمت 10 و 11 معرفی میکنیم باید با آدرس محل زندگی اسپانسرمون یکی باشه یا نه؟
ضمنا آدرسی که در قسمت 10 معرفی می کنیم حتما باید در آن آدرس زندگی کنیم.؟ و تا چه مدت؟
(2013-05-17 ساعت 10:20)ali1358 نوشته:  سلام دوستان

آدرسی که در فرم 230 قسمت 10 و 11 معرفی میکنیم باید با آدرس محل زندگی اسپانسرمون یکی باشه یا نه؟

خیر -لزومی نداره حتما با آدرس اسپانسرتون یکی باشه دوست عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-17 ساعت 06:29)hana1392 نوشته:  بچه ها, چند تا سوال,
اول باید فایل رو unlock کنی و بعد combine کنی
من combine کردم ولی علامتهای ضربدر رو نشون نمیده!
حتماً بعد از combine فایلتو چک کن
برای unlock هم تو یکی از پستها نرم افرارشو گذاشتن بگرد پیدا کن
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان