کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-16 ساعت 14:19)آرش شناور نوشته:  کدوم راه با اطمینان بیشتر هست ؟ پست یا ایمیل ؟

پست عزیزم. دستور العملشون اینه که پست بشه. کما اینکه دوستان با ایمیل هم فرستادن و ظاهرا مشکلی هم نبوده.
در تایید اینکه با ایمیل هم میشه این لینک رو ببینین.
http://mohajersara.com/post-174322.html#pid174322
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، sonnnna
سلام.ببخشید فرم 22و 230 احتیاج به امضا دارند؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 14:26)lunalovegood نوشته:  سلام.ببخشید فرم 22و 230 احتیاج به امضا دارند؟

بله هر 2 رو باید امضا کنید.
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون

تشکر کنندگان:
دوستان سلام
اگه کسی میتونه به من کمک کنه ممنون میشم
من دیپلم هنرستان - کاردانی - و کارشناسی ناپیوسته حسابداری دارم و بعداز دانشگاه 8سال جاهای مختلف کار کردم که بیمه هم دارم
از صحبت دوستان متوجه شدم که سابقه کار هرچقدر شلوغ تر باشه دردسرش بیشتره .
1-آیا میتونم صرفا" به مدرک تحصیلیم استناد کنم در ضمن من پیش دانشگاهی نداشتم
2-اگه سابقه کارم رو حذف کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ می تونن سابقه بیمه من و چک کنن؟
امیدوارم کسی بتونه یه کمکی شفاف بده توی این چند روزه این قدر حرف های متناقض شنیدم که گیج شدم
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-16 ساعت 14:26)lunalovegood نوشته:  سلام.ببخشید فرم 22و 230 احتیاج به امضا دارند؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 10:26)uranus88 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:22)hushmandco نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:14)م.ق نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 09:58)uranus88 نوشته:  سلام دوستان عزیز. من بالاخره فرمارو پست کردم ولی یه مشکل بزرگ که الان بعد 3روز از ارسال فرمها فهمیدم.. من فرمهارو فراموش کردم امضا کنم. از بس درگیر چک کردن و پرینت تروتمیز بودم فرمها رو امضا نکردم. بنظر شما چیکار کنم؟؟ با ایمیل دوباره بفرستم؟ یا صبرکنم اوناکه رسید ایمیل بزنم ازشون بپرسم چیکار کنم؟ دارم دیوونه میشم. لطفا یه راهنمایی بکنید. در ضمن با پست DHL فرستادم و گفت بین 3تا 5روز میرسه[/size]
دوست عزیز به امید خدا مشکل جدی نیست و این طور که تو تاپیکای دیگه خوندم میشه روز مصاحبه امضاء کرد . راستی میشه بپرسم هزینه پست چقدر شد و وزن بستت چقدر بود؟

در تایید فرمایش م.ق عزیز، قبل از مصاحبه در باجه رفع نقص (اولین باجه ای که شمارتونو میخونن) میتونین با یک لبخند امضاتونو بزنین.

یعنی فرم امضا نشده پروسه ش پیش میره؟ نمیگن این خودشم حرفا خودشو تایید نکرده؟؟؟!!!

اما بازم شما یه ایمیل به اونا بزن که راهنمایی بیشتر کنند.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 12:20)mattin نوشته:  با سلام
به دنبال یک وکیل خوب می گردم چون من تا 5 سال گذشته در سوریه زندگی کرده ام
می ترسم این موضوع مانعی باشه جهت Clear شدن
کمک فوری

بستگی داره کارِ شما در سوریه چی بوده، اگر نظامی یا سیاسی نبوده نباید نگران باشید، فوقش کلیر میخورین و بعدش همه چیز درست میشه اکثر کسانی که میرن مصاحبه اف بی ای چک میخورن به دلایل مختلف، پس جای نگرانی نیست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco
با سلام
من برای پر کردن قسمت خدمت سربازی به کمک احتیاج دارم. لطفا به سوال های من پاسخ دهید:
1-سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به انگلیسی چی می شه؟
2- ستوان دوم به انگلیسی چی می شه؟
3-Military Speciality/Occupation یعنی چی؟
4- در قسمت تاریخ باید تاریخ اتمام خدمت رو بنویسم؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
سلام.من عمویم امریکاست آیا می بایست توی فرم 10 و11 رو حتما باید پر کنم؟وسوال دوم اینکه برای فرستادنه فرمهای122 و230 چقد وقت هست؟درود بر شما
تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 14:24)hushmandco نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 14:19)آرش شناور نوشته:  کدوم راه با اطمینان بیشتر هست ؟ پست یا ایمیل ؟

پست عزیزم. دستور العملشون اینه که پست بشه. کما اینکه دوستان با ایمیل هم فرستادن و ظاهرا مشکلی هم نبوده.
در تایید اینکه با ایمیل هم میشه این لینک رو ببینین.
http://mohajersara.com/post-174322.html#pid174322
با سلام

در فرم تکمیل شده ای که در سایت قرار داده شده گفته سوال 31a رو no بزنید، پدرم برنده اصلی است و مادر و 2خواهرم زیر مجموعه ایشان هستند در سوال 31 a پرسیده آیا افراد نام برده در 14(مادرم) و29 (کل بچه ها) الان باهاتون میان آمریکا؟ yes بزنم یا no؟

اگه بزنم no و پدرم تنها بره us بعدش میتونه بقیه رو ببره؟

لازم بذکر است من و برادرم که بالای 21 سال هستیم در قسمت 29 اسممونو نوشتیم.

در مورد این سوال گیج شدم نمیدونم چی بنویسم، ممنون میشم کمکم کنید.

باتشکر

تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 14:36)moon_rose نوشته:  

بله هر 2 رو باید امضا کنید.
با سلام
سوالم اینه که در فرم تکمیل شده ای که در سایت قرار داده شده گفته سوال 31a رو no بزنید، پدرم برنده اصلی است و مادر و 2خواهرم زیر مجموعه ایشان هستند در سوال 31 a پرسیده آیا افراد نام برده در 14(مادرم) و29 (کل بچه ها) الان باهاتون میان آمریکا؟ yes بزنم یا no؟

اگه بزنم no و پدرم تنها بره U.S بعدش میتونه بقیه رو ببره؟

لازم بذکر است من و برادرم که بالای 21 سال هستیم در قسمت 29 اسممونو نوشتیم.

در مورد این سوال گیج شدم نمیدونم چی بنویسم، ممنون میشم کمکم کنید.

2-در مورد سوال 43b گزینه yes رو زدم درسته؟
3-در نرم افزار نیترو فارسی تایپ نمیشه میتونم بعد از تکمیل نهایی فرم قسمت فارسی رو با خودکار بنویسم بعد اسکن کنم؟

ممنون از شما

تشکر کنندگان:
(2013-05-16 ساعت 16:24)lunalovegood نوشته:  سلام.من عمویم آمریکاست آیا می بایست توی فرم 10 و11 رو حتما باید پر کنم؟وسوال دوم اینکه برای فرستادنه فرمهای122 و230 چقد وقت هست؟درود بر شما

قسمت 10 رو فعلا میشه بزنید و لی قسمت11 رو باید پر کنید، حالا شما که عموتون اونجاست که دیگه مشکلی ندارین.
وقت دارین نگران نباشین به خصوص اگر کیس نامبرتون بالا باشه، اگر کیس نامبرتون پایینه تا آخر ماه می دیگه بفرستید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: sce ، ojee
(2013-05-16 ساعت 13:33)nedafarsi نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 18:15)rainyboy نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 17:03)nedafarsi نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 15:56)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 15:26)nedafarsi نوشته:  منم خیلی نگرانم چون ایتم 33 رو ویرایش کردم تا همه 6تا محل تحصیلم جا بشه (یعنی الان بجای 4تا خط 6 تا خط داره) ....نگن یهو چرا زدی فرم رو تغییر دادی Sad

این کار شما تغییر اساسیه! همون 4 خط بزارید بمونه! بقیه مراحل تحصیلتون رو در یک برگه اضافی ضمیمه فرمها کنید. من فقط فیلدهای تاریخ رو برای نوشتن N//A دستکاری کردم!

راستی تو قسمت شغل تو آمریکا میشه چند تا شغل نوشت؟

از حامد عزیز بابت رتبه کمال تشکر رو دارم! جایی بهتر پیدا نکردم برای تشکر! Big Grin

ای بابا چه حیف....یه جدول خوشگلی درست کرده بودم، پیست کردم قشنگ 6 تا خط هم جا شد!!!
آخه یه سری دوستان نوشته بودن میشه یه جدول طراحی کرد جاش گذاشت!!!
ضمناً من که میخوام فرم هامو میل کنم این برگه اضافی دقیقاً کجا قرار میگیره یعنی در ترتیب صفحات بعد از صفحه 4 بذارم (آخرین صفحه) یا بلافاصله صفحه بعدش که میشه صفحه 3....شرمنده کمی پیچیده شد فکر کنم!!!

من فکر نمی کنم مشکلی باشه حتی بعضی دوستان پیشنهاد کرده بودن که همنیجوری باشه . ولی من هرکاری کردم نشد 6 تاش کنم. شما خوب تونستی Big Grin

روی جدولم کار کردم خیلی خوب شد و جاگرفت ولی ظاهراً دوستان میگن این کار تغییر اساسی تو فرم هست و به دردسرش نمی ارزه Sad

خوب شما ضمیمه جدا درست کردی؟ میشه فرمتی که درست کردی رو بزاری ؟ و تو فرم اصلی چیکار کردی؟ یعنی سطرهای تحصیلاتو خالی گذاشتی؟؟ توی دو تا فرم 122 و 230 خالی گذاشتی؟ یکم توضیح بده مرسی

تشکر کنندگان: sce
دوستان یه سوال
قسمت 10 فرم 230, میشه یه آدرس موقتی داد تو یه ایلتی بعد اومدن به آمریکا آدم ایالتی رو بره که قصد داره, مثلا یکی یه آشنا تو تگزاس داره ولی خودش تمایل داره که بره کالیفرنیا. میشه تو فرم آدرس تگزاس رو نوشت و یک ماه بعد اومدن بره کالیفرنیا؟
تشکر کنندگان: sce
(2013-05-16 ساعت 17:49)hana1392 نوشته:  دوستان یه سوال
قسمت 10 فرم 230, میشه یه آدرس موقتی داد تو یه ایلتی بعد اومدن به آمریکا آدم ایالتی رو بره که قصد داره, مثلا یکی یه آشنا تو تگزاس داره ولی خودش تمایل داره که بره کالیفرنیا. میشه تو فرم آدرس تگزاس رو نوشت و یک ماه بعد اومدن بره کالیفرنیا؟

بله میشه
تشکر کنندگان: payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان