کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-18 ساعت 11:55)sonnnna نوشته:  با سلام
پدرم لاتاری 2014 برنده شده است همسر و 2فرزند زیر 21 سال دارد در مورد سوال 31 فرم DS-230 لطفا راهنمایی کنید:
1-آیا لازم است پس از دریافت ویزا زیر مجموعه را همراه خود ببرد؟ (آیا میتواند سوال 31a رو NO بزند و 31b رو yes) چون در نظر دارد به تنهایی به U.S رفته و پس از دریافت گرین کارت آنها را ببرد.
2-حضور زیر مجموعه (همسر و 2 فرزند) برای مصاحبه در انکارا اجباری است؟
3-در فرم DSP-122 در جای خانه های خالی باید N/A بزند؟
4-میخواهد مدارکشو با پست بفرستد، از بین TNT,DHL و ارامکس کدام یک معتبر تر است، اگر پست بهتری میشناسید لطفا راهنمایی بفرمایید.

با تشکر
در روز مصاحبه همه افراد كيس بايستي حضور بيابند. هنگام ورود به آمريكا اگر فرد اصلي اول برود بقيه افراد ميتوانند ديرتر بروند به شرطي كه ويزايشان باطل نشده باشد.يعني 6 ماه پس از مديكال.
جاهاي خالي با n/a پر شود.
پست آرامكس ارزانتر است و از لحاظ اعتبار همه يكسانند.
ضمنا لطف كنيد هر سوالتان را در تاپيك مخصوص خود بپرسيد تا نظم سايت حفظ شود.
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: sherwean ، sonnnna ، shimoda ، KIMIA2005 ، aghaghia
(2013-05-18 ساعت 09:19)میما نوشته:  دروود Big Grin من در مورد پر کردن فرم 230 دوتا سوال دارم، اول اینکه برای من که هنوز آدرس قطعی محل زندگیم در آمریکا مشخص نیست برای شماره 10 چی باید پاسخ بدم؟
و دوم اینکه من که از همسرم جدا شدم، آیا مشخصات همسر رو در 14 و 15 و 16 باید پر کنم یا خیر؟
فعلا سوال 10 رو میتوانید n/a بزنید و بعد تو سفارت تصحیح کنید.

(2013-05-18 ساعت 11:59)Szsanazsz نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 11:55)sonnnna نوشته:  با سلام
پدرم لاتاری 2014 برنده شده است همسر و 2فرزند زیر 21 سال دارد در مورد سوال 31 فرم DS-230 لطفا راهنمایی کنید:
1-آیا لازم است پس از دریافت ویزا زیر مجموعه را همراه خود ببرد؟ (آیا میتواند سوال 31a رو NO بزند و 31b رو yes) چون در نظر دارد به تنهایی به U.S رفته و پس از دریافت گرین کارت آنها را ببرد.
2-حضور زیر مجموعه (همسر و 2 فرزند) برای مصاحبه در انکارا اجباری است؟
3-در فرم DSP-122 در جای خانه های خالی باید N/A بزند؟
4-میخواهد مدارکشو با پست بفرستد، از بین TNT,DHL و ارامکس کدام یک معتبر تر است، اگر پست بهتری میشناسید لطفا راهنمایی بفرمایید.

با تشکر
در روز مصاحبه همه افراد كيس بايستي حضور بيابند. هنگام ورود به آمريكا اگر فرد اصلي اول برود بقيه افراد ميتوانند ديرتر بروند به شرطي كه ويزايشان باطل نشده باشد.يعني 6 ماه پس از مديكال.
جاهاي خالي با n/a پر شود.
پست آرامكس ارزانتر است و از لحاظ اعتبار همه يكسانند.
ضمنا لطف كنيد هر سوالتان را در تاپيك مخصوص خود بپرسيد تا نظم سايت حفظ شود.
ضمن تشکر از پاسختان،
در خصوص نظم سایت حتما رعایت خواهد شد

تشکر کنندگان: KIMIA2005
کیس نامبر رو کجای صفحه و چطوری باید بنویسیم؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
داخل فرم ۲۳۰ قسمت ۳۹ باید اسم کسی‌ که لاتاری برنده شده رو بنویسیم یا...
داخل همین تاپیک جایی‌ دیدم گفته مربوط به کسانی‌ که لاتاری قبول شدن نمی‌شه و N/A باید بذاریم ، بعد باز یک سری دوستان گفتن باید اسم و آدرس برنده رو نوشت !! چیکار باید کرد باید اسم و فامیل و آدرس خودم رو بنویسم یا N/A بذارم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-02 ساعت 00:59)shimoda نوشته:  این تاپیک برای بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 ایجاد شده و در صورت مشاهده پست غیرمرتبط با عنوان تاپیک حذف خواهد شد.
فرم را می توانید از لینک زیر دانلود کنید
DS-230
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سالهای قبل تاپیکهای زیر را ببینید:
2013
2012

آیا از عکسی که برای ثبت نام لاتاری استفاده کردم میتونم اینجا هم استفاده کنم ابعد عکس چقدر باشه؟ و آیا بعد از گذاشتن عکس اسکن شده باید حجم خاصی داشته باشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-18 ساعت 14:48)mory1975 نوشته:  آیا از عکسی که برای ثبت نام لاتاری استفاده کردم میتونم اینجا هم استفاده کنم ابعد عکس چقدر باشه؟ و آیا بعد از گذاشتن عکس اسکن شده باید حجم خاصی داشته باشه؟
عکس ها باید متعلق به حداکثر 6 ماه پیش باشند، پس نمیتوانید استفاده کنید.
بهترین راه اینه که فرم رو با نرم افزار پر کنید، پرینت کنید، امضا کنید و بعد اسکن کنید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، hedipes ، shekari
(2013-05-18 ساعت 11:54)sherwean نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 10:56)KIMIA2005 نوشته:  دوستان
میخواستم عکس 5X 5 رو بالای فرم 230 با نرم افزار nitro pro الصاق کنم میخواستم بدونم اندازه عکس بعد از الصاق بصورت پی دی اف روی فرم هم بایستی به همون اندازه 5X5 باشه یا خیر؟

عکس ها رو جدا باید بفرستی

دوست عزیز عکس ها رو جدا بفرستی منظورتون چیه ؟ بنده با ایمیل میخواستم فرمها را ارسال کنم یعنی نیاز نیست عکس رو بالای فرم با نرم افزار اضافه کنم ؟ علاوه بر اون بایستی فایل عکس رو هم به همراه فرمها با ایمیل بفرستم درسته ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-05-17 ساعت 12:40)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 12:35)rainyboy نوشته:  سلام اشکال نداره

من شمارم 1000 :دی

راستی رشته ریاضی یا ریاضی فیزیک به انگلیش چی بنویسم؟

دوست عزیز شماره کامل کیستون رو افشا نکنید!
ترجمه رشته ریاضی فیزیک هم میشه: Mathematical Science

دوست عزیز من رنج شمارمو گفتم نه کلشو . حواسم بود :دی مرسی از تذکرتون

تشکر کنندگان: ojee
(2013-05-18 ساعت 14:33)qazwsxedcrfv نوشته:  سلام دوستان
داخل همین تاپیک جایی‌ دیدم گفته مربوط به کسانی‌ که لاتاری قبول شدن نمی‌شه و N/A باید بذاریم ، بعد باز یک سری دوستان گفتن باید اسم و آدرس برنده رو نوشت !! چیکار باید کرد باید اسم و فامیل و آدرس خودم رو بنویسم یا N/A بذارم ؟

دوستان ۱ سوال دیگه اینکه داخل فرم‌ها هیچ جایی‌ واسهٔ کسانی‌ که میخوان ساپورت معرفی‌ کنن نداره ؟
قسمت ۳۹ باید اسم برندهٔ اصلی‌ باشه یا کسی‌ که می‌خواد ساپرتمون کنه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-18 ساعت 14:55)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 11:54)sherwean نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 10:56)KIMIA2005 نوشته:  دوستان
میخواستم عکس 5X 5 رو بالای فرم 230 با نرم افزار nitro pro الصاق کنم میخواستم بدونم اندازه عکس بعد از الصاق بصورت پی دی اف روی فرم هم بایستی به همون اندازه 5X5 باشه یا خیر؟

عکس ها رو جدا باید بفرستی

دوست عزیز عکس ها رو جدا بفرستی منظورتون چیه ؟ بنده با ایمیل میخواستم فرمها را ارسال کنم یعنی نیاز نیست عکس رو بالای فرم با نرم افزار اضافه کنم ؟ علاوه بر اون بایستی فایل عکس رو هم به همراه فرمها با ایمیل بفرستم درسته ؟

سلام دوست عزیز. عکسو باید هم تو فرم 230 اتچ کنین . هم یه نسخه رو همراه ایمیل اتچ کنین. موفق باشین

تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-18 ساعت 15:01)qazwsxedcrfv نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 14:33)qazwsxedcrfv نوشته:  سلام دوستان

دوستان ۱ سوال دیگه اینکه داخل فرم‌ها هیچ جایی‌ واسهٔ کسانی‌ که میخوان ساپورت معرفی‌ کنن نداره ؟
قسمت ۳۹ باید اسم برندهٔ اصلی‌ باشه یا کسی‌ که می‌خواد ساپرتمون کنه ؟

Affidavit of support خودش فرم جدایی داره، اگر گواهی تمکن مالی می برین نیازی به ساپورت نیست.

این پست رو بخونین.
تشکر کنندگان: qazwsxedcrfv ، KIMIA2005
چند تا سوال بچه ها

1- میگم تو پاسپورت اسم شهر کشور خودمون کاملا با حروف بزرگ نوشته شده. حالا ما هم کلا باید اسامی خاص رو اینجوری بنویسیم؟

2- این تحصیلات هم شده دردسر. من 7 گزینه تحصیلی دارم و تو یه ورد جدا نوشتم . حالا تو فرم 122 و 230 کلا قسمت تحصیلاتو خالی بزارم ؟

تشکر کنندگان:
(2013-05-18 ساعت 12:49)shahrzad001 نوشته:  کیس نامبر رو کجای صفحه و چطوری باید بنویسیم؟
اگه با نرم افزار Nitro Pro کار میکنید، در سربرگ home گزینه Type text وجود دارد روی آن کلیک کنید و در بالای تمام صفحات در سمت راست هر دو فرم DS-230 و DSP-122 کیس نامبر خود را درج کنید.

تشکر کنندگان: shahrzad001 ، KIMIA2005
(2013-05-18 ساعت 15:24)sonnnna نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 12:49)shahrzad001 نوشته:  کیس نامبر رو کجای صفحه و چطوری باید بنویسیم؟
اگه با نرم افزار Nitro Pro کار میکنید، در سربرگ home گزینه Type text وجود دارد روی آن کلیک کنید و در بالای تمام صفحات در سمت راست هر دو فرم DS-230 و DSP-122 کیس نامبر خود را درج کنید.

فقط کیس نامبر رو باید نوشت یا کل اون قسمت اسم و تاریخ تولد و ... که توی صفحه اول برگه برنده شدنمون هست؟

(2013-05-18 ساعت 15:59)shahrzad001 نوشته:  

فقط کیس نامبر رو باید نوشت یا کل اون قسمت اسم و تاریخ تولد و ... که توی صفحه اول برگه برنده شدنمون هست؟
نوشته هایی که بالای صفحه هست مثل تاریخ انقضا رو چاک کنیم یا زیرش بنویسیم؟
تشکر کنندگان:

نوشته هایی که بالای صفحه هست مثل تاریخ انقضا رو چاک کنیم یا زیرش بنویسیم؟
بالای اون نوشته ها (مثل تاریخ انقضا و.. که در فرم است) در سمت راست فقط کیس نامبر خود را بنویسید.

تشکر کنندگان: shahrzad001 ، KIMIA2005 ، shekari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان