کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-17 ساعت 17:45)ata.bz نوشته:  [با سلام
ایا غیر از فرمهای122و230جهت تشکیل پرونده اولیه فرم دیگه ای هم باید پر بشه مثل فرم[i134]که مربوط به اسپانسر است چون من با خانواده ام 4نفر میشیم ومبلغ کافی هم تو حسابم ندارم .لطفا راهنماییم کنید.و[/font][/size]

خیر احتیاج نیست
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، KIMIA2005
(2013-05-17 ساعت 20:00)حسن پیری نوشته:  سلام بعضی از اساتید فرمودند که میشه امضا رو اسکن کرد و وارد فرمها و قسمت امضا خواسته شده وارد کرد. من امضام رو اسکن کردم اما وقتی مثل عکس وارد pdf میکنم این حالت یک کم غیر طبیعی نمیشه؟
و از نظر سفارت آمریکا ایرادی نمیگیرن؟
ممنون از پاسخ پیشکسوتان و با تجربه ها.

بهترین کار اینه که فرمها رو پرینت کنید بعد امضا کنید بعد اسکن کنید! تنها فرقش با کار شما اینه که هم راحتتره! هم نمیخاد با نرم افزار سر وکله بزنید! Big Grin
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005 ، ojee
(2013-05-17 ساعت 20:00)حسن پیری نوشته:  سلام بعضی از اساتید فرمودند که میشه امضا رو اسکن کرد و وارد فرمها و قسمت امضا خواسته شده وارد کرد. من امضام رو اسکن کردم اما وقتی مثل عکس وارد pdf میکنم این حالت یک کم غیر طبیعی نمیشه؟

سلام دوست عزیز. پیشنهاد من اینه که اصولا هر کار عجیب و جدید را نکنید. ممکن است ایرادی نگیرند ولی‌ چرا ریسک کنید. همان فرم را پرینت بگیرید امضا کنید دوباره سکان کنید. راحت و بی‌ دردسر.امتحان شده هم هست.پارسال همه ۲۰۱۳ اینطوری انجام دادند مشکلی‌ هم نبود. موفق باشیدBig Grin
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005 ، Saeedv13 ، abshar_wf
(2013-05-18 ساعت 00:08)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 23:40)sonnnna نوشته:  
سلام
پدرم بازنشسته ارتش هستن و تخصص فنی ماشین رو دارن سوال 34 فرم DS-230 رو چگونه پر کنم؟
یعنی در قسمت branch,rank/position,military speciality/occupation دقیقا چی باید بنویسم؟

با تشکر
چه ربطی به سوال من داشت؟
محل نوشتن سوالها قاطی شد. sonnnna جان شما باید از پایین ترین قسمت صفحه در کادر مستطیلی بزرگ سوالتون رو میپرسیدین. اشتباها در قسمت " پاسخ" سوال حسن عزیز کلیک کردین.

ایا غیر از فرمهای122و230جهت تشکیل پرونده اولیه فرم دیگه ای هم باید پر بشه مثل فرم[i134]که مربوط به اسپانسر است چون من با خانواده ام 4نفر میشیم ومبلغ کافی هم تو حسابم ندارم .لطفا راهنماییم کنید.و[/font][/size]

مبلغ کافی رو فقط یک روز باید توی حسابتون نگه دارین و پرینت بگیرین. ضمن اینکه دارایی های دیگتون مثل زمین ماشین و خونه هم قابل ارزشگذاری هستند. به هر حال باید آفیسر رو قانع کنین که از پس هزینه های اولیتون بر میاین. اگر هم میخواین از اسپانسر استفاده کنین، باید فرمها رو از سایت دانلود کنین و برای اسپانسرتون بفرستین یا اینکه لینک بدین برن خودشون دانلود کنن و با توجه به اطلاعات شما، تکمیل کنن و با گواهیهای مالی خودشون(طبق دستور العمل) براتون ارسال کنن که 15 روز قبل مصاحبه بفرستین و روز مصاحبه هم به سین جیم افیسر جواب بدین.
اگر اسپانسر جامع الشرایط داشته باشین نیاز به پول در بانک ندارین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005
سلام، بله ببخشید اشتباه شد
سوال من اینکه:
پدرم بازنشسته ارتش هستن و تخصص فنی ماشین رو دارن سوال 34 فرم DS-230 رو چگونه پر کنم؟
یعنی در قسمت branch,rank/position,military speciality/occupation دقیقا چی باید بنویسم؟

باتشکر

سوال من اینکه:

باتشکر

تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-18 ساعت 00:29)sonnnna نوشته:  سلام، بله ببخشید اشتباه شد
سوال من اینکه:

باتشکر

سوال من اینکه:

باتشکر
دوست من. لینک زیر رو بخون و با شرایط پدرتون هم ارز کن. این جواب مربوط به یک پزشک بازنشسته ارتشه با درجه سرهنگی.
http://mohajersara.com/post-337162.html#pid337162
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: H Pier ، sonnnna ، lilac ، KIMIA2005
(2013-05-18 ساعت 00:41)hushmandco نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 00:29)sonnnna نوشته:  سلام، بله ببخشید اشتباه شد
سوال من اینکه:

باتشکر

سوال من اینکه:

باتشکر
دوست من. لینک زیر رو بخون و با شرایط پدرتون هم ارز کن. این جواب مربوط به یک پزشک بازنشسته ارتشه با درجه سرهنگی.
http://mohajersara.com/post-337162.html#pid337162
واقعا ممنون از جوابتون خیلی کمکم کرد،
من یک سوال دیگه هم داشتم
این درسته که به ارتشی بازنشسته ویزا نمیدن؟

تشکر کنندگان:
دوستای عزیز من سایت مربوط به لاتاری رو زیرو رو کردم امما جایی ننوشته بود فرم ها رو میتونید ایمیل کننید ... فقط به پست اشاره کرده .
از از دوستای پارسالی هستن که برنده شده باشن و از طریق ایمیل فرمها رو فرستاده باشه و کارش راه افتاده باشه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-18 ساعت 03:49)love_everlife نوشته:  دوستای عزیز من سایت مربوط به لاتاری رو زیرو رو کردم امما جایی ننوشته بود فرم ها رو میتونید ایمیل کننید ... فقط به پست اشاره کرده .
از از دوستای پارسالی هستن که برنده شده باشن و از طریق ایمیل فرمها رو فرستاده باشه و کارش راه افتاده باشه ؟
دوست عزيز لينك زير رو بخون ان شا اله جوابتو مي گيري
http://mohajersara.com/thread-5176-post-...#pid174322
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، love_everlife
(2013-05-18 ساعت 00:20)hushmandco نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 00:08)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 23:40)sonnnna نوشته:  
سلام

با تشکر
چه ربطی به سوال من داشت؟
محل نوشتن سوالها قاطی شد. sonnnna جان شما باید از پایین ترین قسمت صفحه در کادر مستطیلی بزرگ سوالتون رو میپرسیدین. اشتباها در قسمت " پاسخ" سوال حسن عزیز کلیک کردین.

مبلغ کافی رو فقط یک روز باید توی حسابتون نگه دارین و پرینت بگیرین. ضمن اینکه دارایی های دیگتون مثل زمین ماشین و خونه هم قابل ارزشگذاری هستند. به هر حال باید آفیسر رو قانع کنین که از پس هزینه های اولیتون بر میاین. اگر هم میخواین از اسپانسر استفاده کنین، باید فرمها رو از سایت دانلود کنین و برای اسپانسرتون بفرستین یا اینکه لینک بدین برن خودشون دانلود کنن و با توجه به اطلاعات شما، تکمیل کنن و با گواهیهای مالی خودشون(طبق دستور العمل) براتون ارسال کنن که 15 روز قبل مصاحبه بفرستین و روز مصاحبه هم به سین جیم افیسر جواب بدین.
اگر اسپانسر جامع الشرایط داشته باشین نیاز به پول در بانک ندارین.

دوست عزیز این هزینه های اولیه که فرمودید حدودا برای یکی دو سال اول زندگی معمولی و متوسط تا بالاخره اونجا سروسامونی گرفت و به قول معروف جا افتاد بنظرتون حدودا چقدری باید باشه برا یک کیس 3 نفری ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
دروود Big Grin من در مورد پر کردن فرم 230 دوتا سوال دارم، اول اینکه برای من که هنوز آدرس قطعی محل زندگیم در آمریکا مشخص نیست برای شماره 10 چی باید پاسخ بدم؟
و دوم اینکه من که از همسرم جدا شدم، آیا مشخصات همسر رو در 14 و 15 و 16 باید پر کنم یا خیر؟
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان:
(2013-05-18 ساعت 09:19)میما نوشته:  دروود Big Grin من در مورد پر کردن فرم 230 دوتا سوال دارم، اول اینکه برای من که هنوز آدرس قطعی محل زندگیم در آمریکا مشخص نیست برای شماره 10 چی باید پاسخ بدم؟
و دوم اینکه من که از همسرم جدا شدم، آیا مشخصات همسر رو در 14 و 15 و 16 باید پر کنم یا خیر؟
آدرس دوست و آشنايي چيزي رو بديد چون گرين كارت ميره به اون آدرس.البته اين آدرس رو ميشه هنگام ورود به آمريكا تغيير داد.
دوم:خير
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-05-18 ساعت 10:35)ali3875 نوشته:  با سلام من 2 تا سوال دارم اول اینکه تو فرم 230 بند 39 باید اسم برنده که خود من هستم نوشته بشه در فرم همسر و فرزندمم باید اسم و مشخصات خودمو بنویسم ؟ سوال دومم اینکه من میخوام مدارکمو با پست ارسال کنم از صفحات پرینت بگیرم و امضا کنم کافیه یا باید بعد امضا اسکن کنم ؟ ممنون میشم دوستان پاسخ بدن

بلی در قسمت 39 فرم 230 هم برای شخص برنده و هم برای همراهان همسر و فرزند بایستی نام شخص برنده اصلی یعنی خودتون نوشته بشه
فرمها پرینت و امضا و الصاق عکس بهمراه دو قطعه عکس و بارکد قبولی سپس ارسال با پست ...بنظر بنده از تمام فرمها اسکن کنید و برا خودتون داشته باشید ..

تشکر کنندگان: ojee
دوستان
میخواستم عکس 5X 5 رو بالای فرم 230 با نرم افزار nitro pro الصاق کنم میخواستم بدونم اندازه عکس بعد از الصاق بصورت پی دی اف روی فرم هم بایستی به همون اندازه 5X5 باشه یا خیر؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-18 ساعت 10:56)KIMIA2005 نوشته:  دوستان
میخواستم عکس 5X 5 رو بالای فرم 230 با نرم افزار nitro pro الصاق کنم میخواستم بدونم اندازه عکس بعد از الصاق بصورت پی دی اف روی فرم هم بایستی به همون اندازه 5X5 باشه یا خیر؟

عکس ها رو جدا باید بفرستی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان