کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
دو تا آدرس از امریکا که توی فرم هست مربوط به اسپانسره یا میشه آدرس دوستمو بذارم؟ من اسپانسر ندارم. این دو قسمتو چطور پر کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-18 ساعت 16:15)shahrzad001 نوشته:  دو تا آدرس از آمریکا که توی فرم هست مربوط به اسپانسره یا میشه آدرس دوستمو بذارم؟ من اسپانسر ندارم. این دو قسمتو چطور پر کنم؟
من تو دوتاش آدرس یکی از دوستامون رو دادم.اسپانسر هم نداشتم
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، KIMIA2005
(2013-05-18 ساعت 16:15)shahrzad001 نوشته:  دو تا آدرس از آمریکا که توی فرم هست مربوط به اسپانسره یا میشه آدرس دوستمو بذارم؟ من اسپانسر ندارم. این دو قسمتو چطور پر کنم؟

نه شما باید حداقل شماره 11 رو یه آدرسی بدین که گرین کارتتون به اونجا پست بشه و فعلا میتونین قسمت 10 رو N/A بزنید. ادرسی رو هم که الان در فرم وارد می کنید هم در روز مصاحبه و هم در فرودگاه موقع ورود به امر یکا میتونین عوض کنین. این آدرس اصلا ربطی هم به اسپانسر نداره. اسپانسر برای خودش فرم جداگانه داره.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، shahrzad001 ، shekari
سلام دوستان میشه بگید فوق دیپلو و هنرستان را باید چی بنویسم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-18 ساعت 15:14)rainyboy نوشته:  چند تا سوال بچه ها

1- میگم تو پاسپورت اسم شهر کشور خودمون کاملا با حروف بزرگ نوشته شده. حالا ما هم کلا باید اسامی خاص رو اینجوری بنویسیم؟

2- این تحصیلات هم شده دردسر. من 7 گزینه تحصیلی دارم و تو یه ورد جدا نوشتم . حالا تو فرم 122 و 230 کلا قسمت تحصیلاتو خالی بزارم ؟

با حروف بزرگ باشه بهتره ولی اگر جا نمیشه مساله ای نیست با حروف کوچیک هم نوشته بشه.
شما تا اونجایی که جا هست باید از خود فرم استفاده کنید و اضافه ها رو در صفحه دیگه وارد کنید. اصلا فرم رو خالی نزارید.

(2013-05-18 ساعت 16:32)امین 13 نوشته:  سلام دوستان میشه بگید فوق دیپلو و هنرستان را باید چی بنویسم ؟

هنرستان Vocational School و فوق دیپلم associated degree میشه.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005
(2013-05-16 ساعت 17:53)sherwean نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 15:26)mehdir نوشته:  دوستان سلام
اگه کسی میتونه به من کمک کنه ممنون میشم
من دیپلم هنرستان - کاردانی - و کارشناسی ناپیوسته حسابداری دارم و بعداز دانشگاه 8سال جاهای مختلف کار کردم که بیمه هم دارم
از صحبت دوستان متوجه شدم که سابقه کار هرچقدر شلوغ تر باشه دردسرش بیشتره .
1-آیا میتونم صرفا" به مدرک تحصیلیم استناد کنم در ضمن من پیش دانشگاهی نداشتم
2-اگه سابقه کارم رو حذف کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ می تونن سابقه بیمه من و چک کنن؟
امیدوارم کسی بتونه یه کمکی شفاف بده توی این چند روزه این قدر حرف های متناقض شنیدم که گیج شدم

لیسانستون کافیه
بیخیال کار بشید

(2013-05-16 ساعت 14:19)آرش شناور نوشته:  کدوم راه با اطمینان بیشتر هست ؟ پست یا ایمیل ؟

هر جفتش مورد اطمینانه

(2013-05-16 ساعت 13:20)neda_a نوشته:  در فرم dsp-122 در قسمت 6-b برای سوابق تحصیلی ایا باید برای هر سال نوشت(مثلا برای هر سال جدا نوشت مثل سال اول ابتدایی جدا بعد دوم ابتدایی و به همین ترتیب یا باید وقتی دوره تمام شد بنویسیم مثلا دوره ابتدایی؟

چناچه بعد از دریافت ویزا ازدواج صورت گیرد ،ایا به همسرم ویزا میدهند؟و چه مدت طول میکشد تا همسر به آمریکا بیاید؟و در مورد ویزای نامزدی اطلاعاتی دارید؟آیا باید حتما عقد بصورت گیرد؟

از سال آخر تحصیل باید هر مقطع رو جدا بنویسید نه هر سال رو
ویزای نامزدی برای افراد سیتیزن هستش

(2013-05-16 ساعت 13:12)آرش شناور نوشته:  سلام دوستان
سوال من اینه که میشه فرم ها رو هم ایمیل کرد و هم با پست فرستاد ؟

خیر اجازه ندارید

(2013-05-16 ساعت 12:32)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان فرم 230 expire شده همون باید پرشه؟

سلام case numbere من 5000کی می شه وقت مصاحبه؟

مشکلی نیست

(2013-05-16 ساعت 12:35)rainyboy نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 12:32)عاطفه سروش نوشته:  

من شمارم 1000 :دی

راستی رشته ریاضی یا ریاضی فیزیک به انگلیش چی بنویسم؟

Mathematics & Physics

(2013-05-16 ساعت 12:24)hossien_501 نوشته:  با سلام
کسی میدونه که ادرسی رو که تو سوال 10 فرم 230 میزنیم برامون الزام ایجاد میکنه که باید حتما اونجا زندگی کنیم یا نه؟
ممنون میشم اگه سریع جواب بدید

الزام نیستو بعدا توی فرودگاه آمریکا رسیدین میتونین عوضش کنین
سلام میشه بگی هنرستان و فنی و حرفه ای و فوق دیپلم را چی ترجمه کردی؟
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005
(2013-05-18 ساعت 15:01)qazwsxedcrfv نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 14:33)qazwsxedcrfv نوشته:  سلام دوستان
داخل فرم ۲۳۰ قسمت ۳۹ باید اسم کسی‌ که لاتاری برنده شده رو بنویسیم یا...
داخل همین تاپیک جایی‌ دیدم گفته مربوط به کسانی‌ که لاتاری قبول شدن نمی‌شه و N/A باید بذاریم ، بعد باز یک سری دوستان گفتن باید اسم و آدرس برنده رو نوشت !! چیکار باید کرد باید اسم و فامیل و آدرس خودم رو بنویسم یا N/A بذارم ؟

دوستان ۱ سوال دیگه اینکه داخل فرم‌ها هیچ جایی‌ واسهٔ کسانی‌ که میخوان ساپورت معرفی‌ کنن نداره ؟
قسمت ۳۹ باید اسم برندهٔ اصلی‌ باشه یا کسی‌ که می‌خواد ساپرتمون کنه ؟

قسمت 39 رو N/A بزنید.
برای کسانی که میخوان اسپانسر معرفی کنند باید فرم مخصوص اسپانسر رو پر کنن، این 2 فرم ربطی به اسپانسر نداره. (به تاپیک http://mohajersara.com/thread-6460.html مراجعه کنید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، آلیس-1980
(2013-05-18 ساعت 17:00)sonnnna نوشته:  پدرم در لاتاری 2014 برنده شده است همسر و 2فرزند زیر 21 سال دارد در مورد سوال 31 فرم DS-230 لطفا راهنمایی کنید:
1-آیا لازم است پس از دریافت ویزا زیر مجموعه را همراه خود ببرد؟ (آیا میتواند سوال 31a رو NO بزند و 31b رو yes) چون در نظر دارد به تنهایی به U.S رفته و پس از دریافت گرین کارت آنها را ببرد.

شما سوالتون رو در همه تاپیک ها مطرح کردین و جواب هم گرفتین، لطفا وقتی سوالتون رو در همه تاپیک ها مطرح میکنین، به اون تاپیک ها سر بزنین و جوابی که داده شده رو ببینید.
تشکر کنندگان: maryam_a ، KIMIA2005
سلام یه 2نکته میخواستم بگم دوستان با تجربه تر هم اوکی بدند خوبه

یکی اینکه در شماره 31a و 32bباید اسم و یا اسامی اشخاصی رو که با خودمون میبریم بنویسیم نه اینکه yes و no بزنیم

دوم اینکه شماره 35 نباید n/a بزنید و باید never بنویسید
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، powerb
(2013-05-18 ساعت 17:40)mory1975 نوشته:  radif 44 goftan ke no bezanam age no bezanam badan azam nemiporsan ke age khodet zadi pas chera zabanet sathesh paeine?

bazi az soalha jabeshono vaghto type mikonam kamelan ja nemishe chikar bayad bekonam lotfan?

نقل قول:....
۷- کلیه مطالبی که در سایت مطرح می‌شوند می‌بایست به زبان فارسی نوشته شوند، مگر مطالبی که از یک منبع خارجی که به زبان دیگری است نقل قول شوند. ارسال مطالب به زبان ساختگی Fingilish یا Pinglish (متونی که در آنها عبارات فارسی با کاراکترهای انگلیسی نوشته می‌شوند؛ برای مثال عبارت «ایران» به صورت "iran" نوشته می‌شود) اکیداً ممنوع می‌باشد.
برای تبدیل پینگلیش به فارسی می‌توانید از مترجم پینگلیش به فارسی استفاده کنید.
...
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، maryam_a ، KIMIA2005 ، آلیس-1980
حالا یه سوال
در قسمت 39 اسم برنده لاتاری رو باید بنویسیم دیگه؟ و شماره تلفن و ایمیلش؟

برای پست کردن روی هر 2 فرم 122 و 230 باید عکس بچسبونیم دیگه بجز 2 عکسی که میفرستیم
تشکر کنندگان: powerb
سلام. يكي از دوستان ما فرم هاشو ايميل كرده و جوابي كه واسش اومده اين بوده:
Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
CA/VO/KCC
Williamsburg, KY
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
چه مشكلاتي ممكنه وجود داشته باشه؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان:
کسی هست که ایمیل کرده باشه و جواب گرفته باشه؟
منظورم اینه که ایمیل روش معتبریه؟
تشکر کنندگان: lingni ، KIMIA2005
سلام دوستان عزيز

توي فرم ٢٣٠ ايميلي كه بايد معرفي كنيم حتما بايد ايميل زمان ثبت ناممون باشه يا ميتونين ايميل جديد اعلام كنيم؟
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee
(2013-05-18 ساعت 18:19)vistac نوشته:  سلام یه 2نکته میخواستم بگم دوستان با تجربه تر هم اوکی بدند خوبه

یکی اینکه در شماره 31a و 32bباید اسم و یا اسامی اشخاصی رو که با خودمون میبریم بنویسیم نه اینکه yes و no بزنیم

دوم اینکه شماره 35 نباید n/a بزنید و باید never بنویسید

31a کسانی که باهاتون میان آمریکا
31b کسانی که جزو کیس هستند و بعد از شما میان رو باید بنویسید
و اگر کسی نیست N/A بنویسید
سوال دومتون رو هم اگر قبلا سفری به آمریکا نداشتید never بنویسید
(2013-05-18 ساعت 18:24)vistac نوشته:  حالا یه سوال
در قسمت 39 اسم برنده لاتاری رو باید بنویسیم دیگه؟ و شماره تلفن و ایمیلش؟

برای پست کردن روی هر 2 فرم 122 و 230 باید عکس بچسبونیم دیگه بجز 2 عکسی که میفرستیم
39 - می تونید اسم و تلفن و ایمیل برنده رو بنوسید می تونید هم خالی بگذارید
لازم نیست عکسی رو به فرم بچسبونید, پشت نویسی کنید و توی پاکت بگذارید, کلا 2 تا عکس
(2013-05-18 ساعت 20:03)farzadsj نوشته:  کسی هست که ایمیل کرده باشه و جواب گرفته باشه؟
منظورم اینه که ایمیل روش معتبریه؟
معتبره
بالای پستی که گذاشتید رو بخونید
(2013-05-18 ساعت 21:14)ali1358 نوشته:  سلام دوستان عزيز

توي فرم ٢٣٠ ايميلي كه بايد معرفي كنيم حتما بايد ايميل زمان ثبت ناممون باشه يا ميتونين ايميل جديد اعلام كنيم؟

می تونید ایمیل جدید بنویسید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، hushmandco ، aghaghia ، KIMIA2005 ، ojee ، philter ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان