کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-18 ساعت 00:53)sonnnna نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 00:41)hushmandco نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 00:29)sonnnna نوشته:  سلام، بله ببخشید اشتباه شد
سوال من اینکه:
پدرم بازنشسته ارتش هستن و تخصص فنی ماشین رو دارن سوال 34 فرم DS-230 رو چگونه پر کنم؟
یعنی در قسمت branch,rank/position,military speciality/occupation دقیقا چی باید بنویسم؟

باتشکر

سلام، بله ببخشید اشتباه شد
سوال من اینکه:
پدرم بازنشسته ارتش هستن و تخصص فنی ماشین رو دارن سوال 34 فرم DS-230 رو چگونه پر کنم؟
یعنی در قسمت branch,rank/position,military speciality/occupation دقیقا چی باید بنویسم؟

باتشکر
دوست من. لینک زیر رو بخون و با شرایط پدرتون هم ارز کن. این جواب مربوط به یک پزشک بازنشسته ارتشه با درجه سرهنگی.
http://mohajersara.com/post-337162.html#pid337162
واقعا ممنون از جوابتون خیلی کمکم کرد،
من یک سوال دیگه هم داشتم
این درسته که به ارتشی بازنشسته ویزا نمیدن؟

به شخصه تا بحال جایی نخوندم. ولی یه سرچی تو تاپیکهای سالهلی قبل بکن. نمی دونم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
با سلام
1- خانم من محجبه است. آیا ضرورت داره حتماً گوشاش تو عکس معلوم باشه؟
2- تو این مرحله ضرورت داره مدارک تحصیلی هم ارسال بشه یا اینکه فقط فرمها(231 و 122) و عکس و نامه قبولی کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-19 ساعت 12:33)inforfang نوشته:  با سلام

دوستان چند سوال در مورد قسمت شغل در DS230 داشتم که ممنون می شم اگه اطلاعاتی دارید به من بدید. .

1- من گاها و به صورت پاره وقت تدریس خصوصی انجام می دم. آیا لازمه در فرم بیارم ؟
2- کار من بصورت ساعتی و مشاوره ای هستش (نوعی پیمانکاری که هر ساله دوباره قرارداد می بندم). آیا باید آن را به صورت self-empoloyed معرفی کنم یا با توجه به قراردادم Employer رو کارفرما فعلی معرفی کنم.
3- من تعدادی کار به صورت پیمانکاری انجام داده ام که قراردادی نداشته است. آوردن این نوع کارها ضرورت دارد ؟
1-خير
2-سلف
3-خير
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: shimoda ، philter ، inforfang
دوستان لطفاً یکی جواب بده
با سلام
2- تو این مرحله ضرورت داره مدارک تحصیلی هم ارسال بشه یا اینکه فقط فرمها(231 و 122) و عکس و نامه قبولی کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-19 ساعت 13:35)byazdani نوشته:  دوستان لطفاً یکی جواب بده
با سلام
1-بله
2-خير
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت تمامی دوستان
یک سوال
در قسمت 43a پایینش اونجایی که نوشته
would you like to receive a .........چی باید زد yes یا no
تشکر کنندگان:
(2013-05-17 ساعت 09:00)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 21:29)aghaghia نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 21:12)love_everlife نوشته:  دوستای عزیز ... چطور باید ثابت کنم که چه قدر سابقه کار دارم و کجا کار کردم؟ از کجا باید مدرک بگیرم ... اصلا تا حالا هم بیمه نبودم که سابقه کار باشه واسم!
اما 10 سال هم سابقه کار دارم ...
راهنمایی لطفا ... ممنون

اگر تحصیلات دانشگاهی دارید احتیاجی به سابقه کار ندارید. بدون بیمه سخت میشه سابقه کار گرفت. شاید هم بشه من نمیدونم امیدوارم کسانی که میدونند راهنمایی تون کنند.

دوست عزیز اگردیپلم داشته باشی نیازی به سابقه کارنیست و شما اگر10 سال سابقه کار دارید قاعدتا بایستی کارفرما برای شما بیمه رد کرده باشه بابت این 10 سال که اگر اینطور باشه میتونی لیست بیمه ات رو از ادلره بیمه درخواست کنی اگرهم کارفرما برات ردنکرده باشه که شما دیگه سابقه بیمه ای نداری و میتونی پیگیری کنی و این روال خودشو داره ....

(2013-05-17 ساعت 06:29)hana1392 نوشته:  بچه ها, چند تا سوال,
من اگه بخوام فرمها رو بفرستم در صورتیکه فرم اضافه داشته باشم باید pdf کنم و بعد با فرم اصلی combine کنم؟ بعد combine کردن واسه هر متقاضی میشه یه فایل pdf. حالا عکس هر متقاضی رو میتونم با فرمش به صورت rar در بیارم و بفرستم؟
سوال بعدی که میدونم تکراریه و توضیح داده شده ولی صفحه مربوطه رو پیدا نمیکنم. اینکه فایل های اصلی پسورد دارن و قبل combine کردن باید پسورد بهشون داد. فقط بگین کدوم صفحه هستش. ممنون.

دوست عزیز فایلها و عکسها رو بدون اینکه فشرده سازی کنید بفرستید...

(2013-05-17 ساعت 00:44)kian kian نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 23:19)qazwsxedcrfv نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 14:51)qazwsxedcrfv نوشته:  سلام دوستان با تشکر از راهنمایی‌‌های خوبتون
۱ سوال دارم و احتمالا تکراریه اما جوابم رو پیدا نکردم و اون اینکه برای قسمت ۱۰ من هنوز نمی‌دونم کجا ساکن میشم اما قسمت ۱۱ رو پر کردم که اگر جای مشخصی‌ نداشته باشم حد عقل کارت به آدرس مطمئنی ارسال بشه و قسمت ۱۰ رو خالی‌ گذشتم ، این قسمت به من مربوط می‌شه ولی‌ جوابی‌ واسش الان ندارم آیا گذاشتن N/A در اون صحیح است یا باید خالی‌ بذارمش ؟

دوستان سوال منو كسي جواب نميده ؟

دوست عزیر اگر جایی رو نداری و نمیدونی n/a بذار هیچ مشکلی پیش نمیاد
من هم همینطور پر کردم از قدیمیا هم که الان ویزا گرفتن و چند روز دیگه به سلامتی دارن میرن پرسیدم همینجور پر کردن

قسمت 10 رو اگه الان واسش ادرسی نداری n/a بذار ولی قسمت 11 رو پر کن ..
سلام دوستم
من چند روز پیش ایمیل زدم KCC جواب داد که اگه نداری می تونی N/A بزنی و در مرحله بعدی می تونی ادرس رو بنویسی
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان: mrr777 ، shekari
فرمها را می توان دستی پر کرد؟ تا کی برای فرمها زمان داریم؟ مدارک دیگری هم باید ارسال شود؟ در قسمت 10 و 11 فرم 230 آدرس سکونت در امریکا را خواسته هنوز مشخص نیست که
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من به تازگی عضو این وب سایت شدم بنابراین زمانی که فرم هام را پر می کردم از این مطالب بی خبر بودم تمام فرم را درست پر کردم اما فقط یه جاهایی که مربوط به من یا همسرم نمی شد را خالی گذاشتم یعنی ننوشتم N/A . حالا نمی دونم چکار کنم به نظرتون مشکلی پیش میاد برای ما؟؟
لطفا اگر کسی می دونه من را از نگرانی در بیاره
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-19 ساعت 15:22)negarin60 نوشته:  فرمها را می توان دستی پر کرد؟ تا کی برای فرمها زمان داریم؟ مدارک دیگری هم باید ارسال شود؟ در قسمت 10 و 11 فرم 230 آدرس سکونت در آمریکا را خواسته هنوز مشخص نیست که

طبق گفته بچه های قدیم تایپ کنید بهتره
فرمها را بادقت پرکنید اما تا یکماه بعد حتما بفرستید
فعلا فقط فرم 230 برای هرنفر فرم 122 فقط برای برنده برگه قبولی که کیس نامبر شما توشه دوقطعه عکس 5*5 برا هرنفر
قسمت 10 میتونید n/a بزنید اما قسمت 11 را سعی کنید ازکسی ادرسی بگیرد البته تاروز مصاحبه هم میتونید قسمت 11 رو مشخص کنید
تشکر کنندگان: negarin60
قسمت EDUCATION فرم 122 باید اسم و تاریخ مدرسه هایی که رفتیم بنویسیم؟ من یادم نیست Sad
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-05-19 ساعت 15:42)negarin60 نوشته:  قسمت EDUCATION فرم 122 باید اسم و تاریخ مدرسه هایی که رفتیم بنویسیم؟ من یادم نیست Sad

باید به ترتیب از مدرک بالاتر بنویسید
فوق لیسانس
لیسانس
پیش دانشگاهی
دیپلم و تا ابتدایی
به ترتیب اول اسم محل - از کی تاکی - نوع مدرک گرفته شده
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-19 ساعت 16:28)azadeh2014 نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 15:53)serge نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 02:04)sadeghi897 نوشته:  راهنمای پر کردن این فرم :

PART I
1- فامیلی اسم
2

توی قسمت شماره 39 ، پتنشیونر رو باید مادرم بنویسم که برنده شده؟ از یکی از دوستام که پارسال رفته پرسیدم ، گفت اسم خودت رو بزن!
دوست عزیز در این قسمت باید اسم و آدرس برنده نوشته یشه.

سلام دوستان در قسمت 34 که برای سربازی باید توضیح بدیم تاریخ منظور چیه؟ تازیخ شروع و خاتمه یا تاریخ صدور کارت؟

تاریخ شروع الی تاریخ خاتمه
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، hushmandco
بچه ها اشکال نداره توی فرم تا هرچی جا شد تحصیلاتو پر کنم بعد یه ضمیمه هم بزارم براش و کل تحصیلاتو بنویسم؟

تشکر کنندگان: ojee
من قسمت petitioner رو N/A نوشتم..تو فروم های دیگه گفتن که واسه لاتاری لازم نیست
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: hushmandco

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان