کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-19 ساعت 20:36)negarin60 نوشته:  به نظر شما ایمیل کردن فرمها بهتره یا پست کردنشون. بعد از اون باید منتظر موند یا برای بقیه کارها و interview پیگیری کرد؟

لطفا سوالهاتون رو در تاپیک مرتبط بپرسید
این سوال مربوط به این تاپیک هست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان:
در جواب سوال 1 فرم 230 اسم و فامیل رو به انگلیسی با حروف بزرگ بنویسم؟

تشکر کنندگان:
(2013-05-19 ساعت 19:28)reza_top60 نوشته:  دوستان من همسرم با روسری عکس انداخته و گوشهاش توی عکس معلوم نیست و کل لینک های مشخصات عکس رو هم در سایت www.travel.state.gov/visa خوندم و جاییش نگفته گوشها باید مشخص باشه.چه کنیم؟
دوست گلم لینک زیر رو بخون ( از بالا نقطه سیاه ها رو بشمار هفتمین پاراگراف میشه)
http://turkey.usembassy.gov/photo_requirements.html
The applicant should be dressed in normal street attire without a hat. Uniforms and/or head coverings obscuring the applicant's features, hair, or hairline, may not be worn. If the applicant must wear head cover, the ears and the forehead must be seen clearly.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: reza_top60
(2013-05-19 ساعت 18:29)reza_top60 نوشته:  با سلام دوستان عزیز میشه جزییات فیلد 34 که مربوط به سربازی هست رو توضیح بدید که چی باید بنویسیم؟مثلا در قسمت branch سپاه یا ارتش رو باید بنویسیم؟من سپاه بودم عبارت سپاه چی میشه؟و من سرباز معلم بودم عبارت انگلیسیش چی میشه که باید در قسمت Military Speciality/Occupation بنویسم.درسته؟

branch : Iranian Revolutionary Guards Corps
(سپاه پاسداران انقلاب اسلامی)
در خصوص سرباز معلمی، من یه سرچی کردم کلمه مرتبطی پیدا نکردم. شما خودت باز بپرس اگر کلمه ای پیدا نکردی ، در occupation عبارت school teacher رو وارد کن . روز مصاحبه ازتون میپرسن و براشون توضیح میدین. به همین راحتی
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sce ، reza_top60
(2013-05-19 ساعت 22:31)sonnnna نوشته:  در جواب سوال 1 فرم 230 اسم و فامیل رو به انگلیسی با حروف بزرگ بنویسم؟

حرف اول باید بزرگ باشه!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: sce ، sonnnna ، ojee
(2013-05-19 ساعت 23:16)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 22:31)sonnnna نوشته:  در جواب سوال 1 فرم 230 اسم و فامیل رو به انگلیسی با حروف بزرگ بنویسم؟

حرف اول باید بزرگ باشه!
چون تو پاسپورت همه رو با حروف بزرگ نوشته شک کردم!

تشکر کنندگان:
دوستان من تاریخ و آدرس و نام مدرسه هایی که رفتم و خونه هایی که زندگی کردم یادم نیست. (آلزایمر زودهنگام Wink ) بابا یکی بگه که من چیکار کنم؟ خیلی مهمه؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: ojee
(2013-05-19 ساعت 23:22)negarin60 نوشته:  دوستان من تاریخ و آدرس و نام مدرسه هایی که رفتم و خونه هایی که زندگی کردم یادم نیست. (آلزایمر زودهنگام Wink ) بابا یکی بگه که من چیکار کنم؟ خیلی مهمه؟

تاریخ رو از زمان تولد محاسبه کن دیگه! Big Grin برای تبدیلش هم یه این سایت سر بزنید. آدرس مدرسه هاتونم نمیخاد فقط شهرشو بنویسید. سعی کنید کامل بنویسید مراحل تحصیلیتون رو.
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: negarin60 ، ojee
همون عکسهای زمان ثبت نام رو میشه فرستاد؟ شرایط عکس مثل همونه فکر می کنم. درسته؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 00:04)negarin60 نوشته:  همون عکسهای زمان ثبت نام رو میشه فرستاد؟ شرایط عکس مثل همونه فکر می کنم. درسته؟

خیر نمیشه فرستاد، عکس ها رو نهایتا آبان ماه گرفته اید و بیش از شش ماه گذشته. ممکنه مقایسه کنن و بفهمن. واقعا نمی ارزه آدم به خاطر تنبلی تا عکاسی رفتن ویزای امریکا رو از دست بده Big Grin
تشکر کنندگان: negarin60 ، hushmandco ، ali_am76 ، sonnnna
من اول ابتدایی یه مدرسه دیگه بودم . واقعا لازمه تا این حد ریز بشم که اینم بنویسم؟

تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 00:38)rainyboy نوشته:  من اول ابتدایی یه مدرسه دیگه بودم . واقعا لازمه تا این حد ریز بشم که اینم بنویسم؟

کار از محکم کاری عیب نمیکنه! من هم نوشتم! کار سختی هم نبود! Cool

(2013-05-20 ساعت 00:35)hny67 نوشته:  آخرین سوالام واسه تایید نهایی!! پیشاپیش ممنونم که جواب میدینSmile
۱- من کل فرما رو با حروف بزرگ پر کردم(دلیلم هم این بود که تو نامه قبولی همه اطلاعات با حروف بزرگ بود!!)، اوکیه؟ یا فقط اولین حروف بزرگ باشن؟
۲- قسمت ۱۰ رو میدونم میشه تو فرودگاهم عوض کرد، ۱۱ هم همینطوره؟
۳- واسه جاهایی که آدرس میخواس و جا کم بود تو یه برگه دیگه نوشتم، موقع ارسال با ایمیل اینو جدا اتچ کنم یا به همین فرمه اضافش کنم؟
۴- تو پر کردن فرم اصلی جای آدرسو یه خلاصه کلی از آدرس نوشتم، چون اگه میخواستم به ترتیب تا جایی که جا میشه بنویسم فقط طبقه و پلاک جا میشد. ایرادی که نداره؟ (البته که کاملشو تو یه برگه دیگه نوشتم!)
۵- رشته علوم تجربی رو experimental science بزنم یا natural science یا life science یا چی؟
۶- موقع ثبت نام اولیه لاتاری یه سایت بود که عکسو بش میدادم چندتا سوال میکرد و میگف که مشخصات عکس درسته یا نه ، الان متاسفانه آدرس سایتش یادم نیس، کسی میشناسه مشابه همچین سایتی؟

1- حروف اول رو بزرگ بمویسید از لحاظ املایی شکیل تر و صحیح تره.
2- این قسمت رو زمان مصاحبه آخرین فرصتشه!
3- جدا اتچ کنید
4- فیلد رو تا جایی که میشه بنویسید بعد ادامه رو در یک برگه دیگه!
5-
6- داخل این سایت مشخصات عکس کاملا توضیح داده شده!
و هم چنین در این پست
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: hny67
در جایی که باید اسم و فامیلو فارسی بنویسیم ابتدا اسم بعد فامیلو بنویسم یا برعکس؟

تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 01:42)sonnnna نوشته:  در جایی که باید اسم و فامیلو فارسی بنویسیم ابتدا اسم بعد فامیلو بنویسم یا برعکس؟

بله ابتدا اسم و بعد فامیل رو به فارسی بنویسید..... سونا مهاجر Wink
تشکر کنندگان: sonnnna ، shekari
با سلام خدمت تمامی دوستان
یک سوال
در قسمت 43a پایینش اونجایی که نوشته
would you like to receive a .........چی باید زد yes یا no
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان