کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
چرا تو پاسپورت تاریخ به میلادی سال/ماه/ روز اما اینجا سال/روز/ماه اومده. اگه طبق فرم بزنم با پاسپورت فرق می کنه که
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 14:22)negarin60 نوشته:  چرا تو پاسپورت تاریخ به میلادی سال/ماه/ روز اما اینجا سال/روز/ماه اومده. اگه طبق فرم بزنم با پاسپورت فرق می کنه که

مهم صحیح بودن اعداده! اگر میگن مثل پاسپورت باشه برای درست بودن تاریخه! ترتیب فرقی نداره! طبق فرم شما باید سال/روز/ماه رو بزنید برای تاریخ تولد!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: negarin60 ، KIMIA2005
با نرم افزار Nitro Pro 8 راحت میشه این کار رو کرد.
1- میری به منوی Home
2- گزینه Type Text رو انتخاب میکنی
3- روی هر قسمت که میخوای تایپ کنی یه کلیک میکنی و شروع میکنی به تایپ کردن.
4 میتونی فونت های دلخواهتو در قسمت Review Tools انتخاب کنی و سایز فونت رو هم تعیین کنی.
5 حالا اگه گزینه Finish رو بزنی (از منوی Review Tools) نوشتت همونجایی که میخوای جا خوش کرده.
من خیلی راحت تونستم این کار رو بکنم.
حتی تو بعضی از سطرهای جداول که جا کم بود مثل سطر آدرس ها، تو دو تا سطر تونستم بنویسم.
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-05 ساعت 10:00)hamid.eng نوشته:  باسلام
من مدارك پيش دانشگاهي و ديپلم را تحويل دانشگاه داده ام و اينجور كه مدير مدرسه گفت دانشگاه اين مدارك رو به راحتي تحويل نميده!
اين موضوع صحت داره؟
بعید می دونم که نده. تا تسویه حساب میتونه نگه داره.
تشکر کنندگان:
در مورد سوال 32 می شه توضیح بدید. منظور از location شهره؟ و یا کارفرما اسم اون شرکت رو باید گفت؟ مثلاً یه اسم طولانی فارسی مثل کانون فرهنگی آموزش همینطور به فینگلیش بنویسیم؟ در ضمن من سال دقیقشو یادم نمیاد. همینطور حدودی یه چیزی بزنم یا مهمه؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: philter
سلام
اگر هنگام پر کردن فرم ثبت نام، دانشجوی ارشد باشیم و تا زمان مصاحبه هم فارغ التحصیل شویم ولی در پر کردن فرم زده باشیم Master's Degree این مساله ایرادی دارد؟؟

(2013-05-03 ساعت 22:30)sadeghi897 نوشته:  نکته مهم و اساسی
در پر کردن فرم ها عجله نکنید
اما پشت گوش هم نندازین
وقت گافی بگذارید، و سئوالات تون رو هر چند پیش پا افتاده بپرسید
ما کامل در حد توانمون بهتون کمک می کنیم، موفق باشید.
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: negarin60
(2013-05-20 ساعت 15:20)negarin60 نوشته:  در مورد سوال 32 می شه توضیح بدید. منظور از location شهره؟ و یا کارفرما اسم اون شرکت رو باید گفت؟ مثلاً یه اسم طولانی فارسی مثل کانون فرهنگی آموزش همینطور به فینگلیش بنویسیم؟ در ضمن من سال دقیقشو یادم نمیاد. همینطور حدودی یه چیزی بزنم یا مهمه؟

برای Location میتونید بطور مثال اگر تهران بوده بنویسید: Tehran, Iran
در مورد کارفرما هم اسم شرکت رو بنویسید.
تا حد امکان سعی کنید دقیق بنویسید.
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: ojee
من فرمهامو پست کردم الان دیدم جای تاریخ ازدواج رو خالی گذاشتم باینکه پدرم ازدواج کرده است چشمم ندیده است، خیلی ناراحتم کیس ما رو رد میکنن؟ خاهش میکنم راهنمایی کنین خیلی نگرانم میشه کاری کرد؟

تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 15:06)forgiven نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 10:00)hamid.eng نوشته:  باسلام
من مدارك پيش دانشگاهي و ديپلم را تحويل دانشگاه داده ام و اينجور كه مدير مدرسه گفت دانشگاه اين مدارك رو به راحتي تحويل نميده!
اين موضوع صحت داره؟
بعید می دونم که نده. تا تسویه حساب میتونه نگه داره.

مدرک سربازی بدین تحویلتون میدن . مدرک دیپلم من که تو دبیرستان بود رفتم گرفتم

تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 15:48)sonnnna نوشته:  من فرمهامو پست کردم الان دیدم جای تاریخ ازدواج رو خالی گذاشتم باینکه پدرم ازدواج کرده است چشمم ندیده است، خیلی ناراحتم کیس ما رو رد میکنن؟ خاهش میکنم راهنمایی کنین خیلی نگرانم میشه کاری کرد؟

نه خیر. سریع ایمیل بزن و اطلاع بده که اشتباه کردی و با ذکر شماره سوال، جواب درست رو بهشون بده. و بپرس که حالا چکار باید بکنم.
ببین چی جواب میدن. اگر گفتن که دوباره فرم رو ارسال کن که اینکار رو میکنی. ولی معمولا اصلاحیه رو میذارن لای پروندت تا روز مصاحبه که باید مدارکت رو 15 روز قبلش بفرستی، همراهشون فرم اصلاح شده رو با یک نامه که شرح واقعه توشه براشون میفرستی و روز مصاحبه هم باز تاکید میکنی رو این موضوع.
نگران نباش اصلا.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، lilac ، sonnnna ، ojee
میشه لطفا ویژگی های دقیق عکس رو بگید؟؟!!
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان: ojee
(2013-05-20 ساعت 15:55)hushmandco نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 15:48)sonnnna نوشته:  من فرمهامو پست کردم الان دیدم جای تاریخ ازدواج رو خالی گذاشتم باینکه پدرم ازدواج کرده است چشمم ندیده است، خیلی ناراحتم کیس ما رو رد میکنن؟ خاهش میکنم راهنمایی کنین خیلی نگرانم میشه کاری کرد؟

نه خیر. سریع ایمیل بزن و اطلاع بده که اشتباه کردی و با ذکر شماره سوال، جواب درست رو بهشون بده. و بپرس که حالا چکار باید بکنم.
ببین چی جواب میدن. اگر گفتن که دوباره فرم رو ارسال کن که اینکار رو میکنی. ولی معمولا اصلاحیه رو میذارن لای پروندت تا روز مصاحبه که باید مدارکت رو 15 روز قبلش بفرستی، همراهشون فرم اصلاح شده رو با یک نامه که شرح واقعه توشه براشون میفرستی و روز مصاحبه هم باز تاکید میکنی رو این موضوع.
نگران نباش اصلا.
مرسی از جوابتون همین امروز یعنی یک ساعت پیش با پست ارامکس فرستادم ببخشید میشه بگین تو ایمیل دقیقا باید چی بنویسم دستام داره میلرزه اشکام امان نمیده بعد از 20 روز همچین اشتباهی کردم خاهش میکنم کمکم کنید...

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee
(2013-05-20 ساعت 15:46)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 15:20)negarin60 نوشته:  در مورد سوال 32 می شه توضیح بدید. منظور از location شهره؟ و یا کارفرما اسم اون شرکت رو باید گفت؟ مثلاً یه اسم طولانی فارسی مثل کانون فرهنگی آموزش همینطور به فینگلیش بنویسیم؟ در ضمن من سال دقیقشو یادم نمیاد. همینطور حدودی یه چیزی بزنم یا مهمه؟

من فکر کردم لوکیشن اسم شرکته یا محل کاره،چون تو سوال قبل مشخص کردیم که تو هر بازه زمانی کدوم شهر بودیم!!!
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 16:11)nedafarsi نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 15:46)ali_am76 نوشته:  

من فکر کردم لوکیشن اسم شرکته یا محل کاره،چون تو سوال قبل مشخص کردیم که تو هر بازه زمانی کدوم شهر بودیم!!!

لوکیشن محل شرکته! سوال قبل ربطی به این سوال نداره!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-20 ساعت 16:01)sonnnna نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 15:55)hushmandco نوشته:  

نگران نباش اصلا.
مرسی از جوابتون همین امروز یعنی یک ساعت پیش با پست ارامکس فرستادم ببخشید میشه بگین تو ایمیل دقیقا باید چی بنویسم دستام داره میلرزه اشکام امان نمیده بعد از 20 روز همچین اشتباهی کردم خاهش میکنم کمکم کنید...
این متن قابل فهم هست براشون؟
I make a mistake about question of 18 in DS-230 form. My date of marriage is 04-02-1981 but this position is blank in my form, what sould I do about it?
if sould i post my forms again?

please guide me

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان