کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-20 ساعت 16:17)sonnnna نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 16:01)sonnnna نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 15:55)hushmandco نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 15:48)sonnnna نوشته:  من فرمهامو پست کردم الان دیدم جای تاریخ ازدواج رو خالی گذاشتم باینکه پدرم ازدواج کرده است چشمم ندیده است، خیلی ناراحتم کیس ما رو رد میکنن؟ خاهش میکنم راهنمایی کنین خیلی نگرانم میشه کاری کرد؟

نه خیر. سریع ایمیل بزن و اطلاع بده که اشتباه کردی و با ذکر شماره سوال، جواب درست رو بهشون بده. و بپرس که حالا چکار باید بکنم.
ببین چی جواب میدن. اگر گفتن که دوباره فرم رو ارسال کن که اینکار رو میکنی. ولی معمولا اصلاحیه رو میذارن لای پروندت تا روز مصاحبه که باید مدارکت رو 15 روز قبلش بفرستی، همراهشون فرم اصلاح شده رو با یک نامه که شرح واقعه توشه براشون میفرستی و روز مصاحبه هم باز تاکید میکنی رو این موضوع.
نگران نباش اصلا.
مرسی از جوابتون همین امروز یعنی یک ساعت پیش با پست ارامکس فرستادم ببخشید میشه بگین تو ایمیل دقیقا باید چی بنویسم دستام داره میلرزه اشکام امان نمیده بعد از 20 روز همچین اشتباهی کردم خاهش میکنم کمکم کنید...
این متن قابل فهم هست براشون؟
I make a mistake about question of 18 in DS-230 form. My date of marriage is 04-02-1981 but this position is blank in my form, what sould I do about it?
if sould i post my forms again?

please guide me
برات متن ایمیل رو پیغام خصوصی کردم. بخونش. هر کجا نیاز به تغییر داره بگو بهم.
نترسسسسسسسسسسسس
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sonnnna ، ojee
(2013-05-20 ساعت 16:01)niloosin نوشته:  میشه لطفا ویژگی های دقیق عکس رو بگید؟؟!!

برای عکس باید سایز 5*5 عکس بندازید با زمینه سفید! گوشها کاملا معلوم باشه! برای عکسهای دیجیتالی برای ارسال از طریق ایمیل به این لینک مراجعه کنید.
این تاپیک رو هم حتما مطالعه کنید!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 15:06)meisam_civil82 نوشته:  با نرم افزار Nitro Pro 8 راحت میشه این کار رو کرد.
1- میری به منوی Home
2- گزینه Type Text رو انتخاب میکنی
3- روی هر قسمت که میخوای تایپ کنی یه کلیک میکنی و شروع میکنی به تایپ کردن.
4 میتونی فونت های دلخواهتو در قسمت Review Tools انتخاب کنی و سایز فونت رو هم تعیین کنی.
5 حالا اگه گزینه Finish رو بزنی (از منوی Review Tools) نوشتت همونجایی که میخوای جا خوش کرده.
من خیلی راحت تونستم این کار رو بکنم.
حتی تو بعضی از سطرهای جداول که جا کم بود مثل سطر آدرس ها، تو دو تا سطر تونستم بنویسم.

دوست عزیز توی قسمت 3 که باید نام رو به فارسی نوشت با nitro حروف رو جدا جدا تایپ میکنه راهی براش وجود داره برا این مشکل ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 16:20)hushmandco نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 15:48)sonnnna نوشته:  من فرمهامو پست کردم الان دیدم جای تاریخ ازدواج رو خالی گذاشتم باینکه پدرم ازدواج کرده است چشمم ندیده است، خیلی ناراحتم کیس ما رو رد میکنن؟ خاهش میکنم راهنمایی کنین خیلی نگرانم میشه کاری کرد؟

نه خیر. سریع ایمیل بزن و اطلاع بده که اشتباه کردی و با ذکر شماره سوال، جواب درست رو بهشون بده. و بپرس که حالا چکار باید بکنم.
ببین چی جواب میدن. اگر گفتن که دوباره فرم رو ارسال کن که اینکار رو میکنی. ولی معمولا اصلاحیه رو میذارن لای پروندت تا روز مصاحبه که باید مدارکت رو 15 روز قبلش بفرستی، همراهشون فرم اصلاح شده رو با یک نامه که شرح واقعه توشه براشون میفرستی و روز مصاحبه هم باز تاکید میکنی رو این موضوع.
نگران نباش اصلا.
مرسی از جوابتون همین امروز یعنی یک ساعت پیش با پست ارامکس فرستادم ببخشید میشه بگین تو ایمیل دقیقا باید چی بنویسم دستام داره میلرزه اشکام امان نمیده بعد از 20 روز همچین اشتباهی کردم خاهش میکنم کمکم کنید...
I make a mistake about question of 18 in DS-230 form. My date of marriage is 04-02-1981 but this position is blank in my form, what sould I do about it?

please guide me
برات متن ایمیل رو پیغام خصوصی کردم. بخونش. هر کجا نیاز به تغییر داره بگو بهم.
نترسسسسسسسسسسسس

فکر میکردم سوال 9 رو اشتباه زدی. الان دیدم سوال 18 رو . همین متنی که در باره سوال 18 نوشتی رو به جای سوال 9 بگنجون توی متنی که فرستادم برات.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sonnnna
(2013-05-20 ساعت 16:24)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز توی قسمت 3 که باید نام رو به فارسی نوشت با nitro حروف رو جدا جدا تایپ میکنه راهی براش وجود داره برا این مشکل ؟

nitro نرم افزار خوبیه فقط مشکلش عدم ساپورت زبان پارسیه!
با Adobe Acrobat متن پارسی رو اضافه کنید. لینکشم تو یکی از پستها برای دوستان قرار داده بودم!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان:
سلام من خوندم که نباید فرم ها رو امضا کرد (من فرم ها رو امضا کردم)
و جا های باید n/a باشه رو خالی گذاشتم
و سربازی رو هم معافیت داشتم زدم نرفتم
و بدتر از همه اینه که فرم ها رو پست کردم
تشکر کنندگان:
با سلام.
آیا همسر فرد برنده به طور مجزا باید فرم را مجددا پر کند و یا همان اطلاعات ایشان در فرم نفر برنده کفایت می کند؟ خلاصه اینکه برای فرد برنده (مادر من) تعداد فرمهایی 122 و 230 چند عدد است؟
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 17:02)benitto نوشته:  با سلام.
آیا همسر فرد برنده به طور مجزا باید فرم را مجددا پر کند و یا همان اطلاعات ایشان در فرم نفر برنده کفایت می کند؟ خلاصه اینکه برای فرد برنده (مادر من) تعداد فرمهایی 122 و 230 چند عدد است؟

فرم 122 فقط برای برنده اما فرم 230 برای تمام افراد که شامل برنده ،همسر برنده و فرزندان زیر 21 سال میشه
تشکر کنندگان: nina22 ، KIMIA2005 ، benitto
سلام دوستان
۲ نمونه فرم ds-230پر شده
شاید کمک کنه بهتر فرمها تونو‌ پر کنین.Smile

http://www.mediafire.com/?mnnoqmivl5l4638
http://www.mediafire.com/?rmvp0n6auftr0q6
تشکر کنندگان: vistac ، ali_am76
دوستان مدرک Diploma برای ما میشه همون سوم دبیرستان یا پیش دانشگاهی؟
تشکر کنندگان: ojee

نگران نباش اصلا.

please guide me
دستتون درد نکنه طبق ایمیلی که برام فرستادید به kcc میل زدم (سوال 18 رو توش گنجوندم)-بازم ممنون از راهنمایی هاتون.

تشکر کنندگان: hushmandco

نگران نباش اصلا.

دوست عزیز
نگران نباشید همونطور که hushmandco عزیز راهنماییتون کردند این مشکل براحتی قابل حل هست و جای نگرانی نیست..... ولی چون گفتید همین یک ساعت پیش با پست فرستادید یه تماس با پستتون بگیرید یا سریعاً با قبض به محل پستتون مراجعه کنید تا بسته شما رو نگه دارند و بتونید فرم مربوطه رو عوض کنید... موفق باشید
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، sonnnna
(2013-05-20 ساعت 16:16)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 16:11)nedafarsi نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 15:46)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 15:20)negarin60 نوشته:  در مورد سوال 32 می شه توضیح بدید. منظور از location شهره؟ و یا کارفرما اسم اون شرکت رو باید گفت؟ مثلاً یه اسم طولانی فارسی مثل کانون فرهنگی آموزش همینطور به فینگلیش بنویسیم؟ در ضمن من سال دقیقشو یادم نمیاد. همینطور حدودی یه چیزی بزنم یا مهمه؟

برای Location میتونید بطور مثال اگر تهران بوده بنویسید: Tehran, Iran
در مورد کارفرما هم اسم شرکت رو بنویسید.
تا حد امکان سعی کنید دقیق بنویسید.

من فکر کردم لوکیشن اسم شرکته یا محل کاره،چون تو سوال قبل مشخص کردیم که تو هر بازه زمانی کدوم شهر بودیم!!!

لوکیشن محل شرکته! سوال قبل ربطی به این سوال نداره!

مطمئنین؟ اگه منظور شهر باشه مثل بقیه جاها مینویسه city!!!
با این اوصاف ما توی هیچ کدوم از فرمها اسمی از محل کارمون نمیبریم،فقط عنوان شغلی رو مینویسیم!!
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: ojee
توی همین سوال 32 اینکه زمان زیادی را شاغل بوده باشیم و شغل مهمی باشه توی مصاحبه اهمیتی داره و آیا امکان داره باعث رد شدن بشه؟ دارم وسوسه میشم یه ذره دروغ بنویسم Wink
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 18:41)negarin60 نوشته:  توی همین سوال 32 اینکه زمان زیادی را شاغل بوده باشیم و شغل مهمی باشه توی مصاحبه اهمیتی داره و آیا امکان داره باعث رد شدن بشه؟ دارم وسوسه میشم یه ذره دروغ بنویسم Wink
شغل های تقریبا خیلی کمی باعث رد شدن می شه
شغل های مرتبط با مسائل هسته ای و تحریم و خیلی هم خفن
بهتره به حیطه کاریت توجه بکنی و با چند تا از بچه های امسال مشورت کنی
اگر سابقه کاری خوبی داری و زمینه کاریت هم مشکل ساز نباشه خوبه که بنویسی به درد اون طرف می خوره Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان