2013-05-20 ساعت 16:20
(2013-05-20 ساعت 16:17)sonnnna نوشته:برات متن ایمیل رو پیغام خصوصی کردم. بخونش. هر کجا نیاز به تغییر داره بگو بهم.(2013-05-20 ساعت 16:01)sonnnna نوشته:این متن قابل فهم هست براشون؟(2013-05-20 ساعت 15:55)hushmandco نوشته:مرسی از جوابتون همین امروز یعنی یک ساعت پیش با پست ارامکس فرستادم ببخشید میشه بگین تو ایمیل دقیقا باید چی بنویسم دستام داره میلرزه اشکام امان نمیده بعد از 20 روز همچین اشتباهی کردم خاهش میکنم کمکم کنید...(2013-05-20 ساعت 15:48)sonnnna نوشته: من فرمهامو پست کردم الان دیدم جای تاریخ ازدواج رو خالی گذاشتم باینکه پدرم ازدواج کرده است چشمم ندیده است، خیلی ناراحتم کیس ما رو رد میکنن؟ خاهش میکنم راهنمایی کنین خیلی نگرانم میشه کاری کرد؟
نه خیر. سریع ایمیل بزن و اطلاع بده که اشتباه کردی و با ذکر شماره سوال، جواب درست رو بهشون بده. و بپرس که حالا چکار باید بکنم.
ببین چی جواب میدن. اگر گفتن که دوباره فرم رو ارسال کن که اینکار رو میکنی. ولی معمولا اصلاحیه رو میذارن لای پروندت تا روز مصاحبه که باید مدارکت رو 15 روز قبلش بفرستی، همراهشون فرم اصلاح شده رو با یک نامه که شرح واقعه توشه براشون میفرستی و روز مصاحبه هم باز تاکید میکنی رو این موضوع.
نگران نباش اصلا.
I make a mistake about question of 18 in DS-230 form. My date of marriage is 04-02-1981 but this position is blank in my form, what sould I do about it?
if sould i post my forms again?
please guide me
نترسسسسسسسسسسسس
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای