کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام،در قسمت جایی که باید ادرس شرکتی که در اون کار می کنمlocation من در جایی که کار می کنم دفتر اصلی شرکت نیست یعنی در یکی از پروژها به مدت 10 سال هست که کار می کنم حالا باید ادرس پروژ ه ای که در اون کار می کنم رو بنویسم یا دفتر اصلی شرکت رو?با توجه به اینکه من برای 20 سال در این پروژه استخدام شدم
تشکر کنندگان:
آخه من خودم متقاضی اصلی هستم نه شوهرم اما تو این ده سال حدود 5 سال کار کردم. کارهای ساده ای هم بوده Rolleyes منظورم اینه که این چیزها باعث رد شدن نمیشه؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
1 -باید گواهی سابقه کار هم ارایه بدیم اخه اگر شرکت گواهی سابقه کار نده کپی حکم کار گزینی جاهایی که کار کردیم قبول می کنن.?
تشکر کنندگان:
Course of study برای راهنمایی و ابتدایی میشه general ؟
من اول و دوم دبیرستان را دریک مدرسه جدا خوندم course of study را باید چی بنویسم؟

(2013-05-20 ساعت 17:26)hani.saray نوشته:  دوستان مدرک Diploma برای ما میشه همون سوم دبیرستان یا پیش دانشگاهی؟
سوم دبیرستان=diploma
پیش دانشگاهی= per university
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-20 ساعت 19:08)negarin60 نوشته:  آخه من خودم متقاضی اصلی هستم نه شوهرم اما تو این ده سال حدود 5 سال کار کردم. کارهای ساده ای هم بوده Rolleyes منظورم اینه که این چیزها باعث رد شدن نمیشه؟
اینکه شما 5سال کار کردید و کارتون هم حساس نبوده و کار ساده ای داشتین دلیلی نمیشه برای رد شدن کیس شما! اینقد به خودتون استرس ندین.موفق باشید Smile

(2013-05-20 ساعت 19:25)naftoonbazoft1 نوشته:  1 -باید گواهی سابقه کار هم ارایه بدیم اخه اگر شرکت گواهی سابقه کار نده کپی حکم کار گزینی جاهایی که کار کردیم قبول می کنن.?
اگه تصمیم دارین که برای مصاحبه حتما مدرکی راجع به شغلتون ببرید.همون ترجمه حکم کارگزینی رو ببرید با اصلش.موردی نداره.موفق باشید Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: negarin60 ، KIMIA2005
انگار اینجا خوندم که سوال 39 رو نباید پر کنیم. چرا؟ مگه petitioner همون درخواست کننده نیست؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
(2013-05-20 ساعت 20:13)negarin60 نوشته:  انگار اینجا خوندم که سوال 39 رو نباید پر کنیم. چرا؟ مگه petitioner همون درخواست کننده نیست؟
راستش من پر کردم.هم برای فرم خودم و هم فرم همسرم،اسم و مشخصات خودم رو نوشتم چون منظورش شخص برنده(خودم) هست و هیچ مشکلی هم پیش نیومد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: ali_am76 ، lilac ، ojee ، KIMIA2005 ، soheil_zk
(2013-05-20 ساعت 19:32)ojee نوشته:  Course of study برای راهنمایی و ابتدایی میشه general ؟
من اول و دوم دبیرستان را دریک مدرسه جدا خوندم course of study را باید چی بنویسم؟

(2013-05-20 ساعت 17:26)hani.saray نوشته:  دوستان مدرک Diploma برای ما میشه همون سوم دبیرستان یا پیش دانشگاهی؟
سوم دبیرستان=diploma
پیش دانشگاهی= per university

برای سال اول بنویسید General
برای سال دوم هم رشته خودتون رو بنویسید!

(2013-05-20 ساعت 18:18)nedafarsi نوشته:  مطمئنین؟ اگه منظور شهر باشه مثل بقیه جاها مینویسه city!!!
با این اوصاف ما توی هیچ کدوم از فرمها اسمی از محل کارمون نمیبریم،فقط عنوان شغلی رو مینویسیم!!

من از دوستان پرسیدم و همچنین یه سرچ ساده داخل گ.گل زدم و چند تا نمونه فرم دیدم که داخلش اسم شهر رو زده بودند!

(2013-05-20 ساعت 19:08)negarin60 نوشته:  آخه من خودم متقاضی اصلی هستم نه شوهرم اما تو این ده سال حدود 5 سال کار کردم. کارهای ساده ای هم بوده Rolleyes منظورم اینه که این چیزها باعث رد شدن نمیشه؟

نه! نگران نباشید! مشاغل دولتی حساس مثل هسته ای و غیره احتمالش هست! اگر هم دولتی بوده شغلتون نهایت کلیر میخورید! Smile
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، nedafarsi
دوستان عزیز سلام

یه سوال تخصصی! این که میگن شماره کارنت میشه یعنی چی و از کجا باید بفهمیم که کارنت شدیم؟
تشکر کنندگان:
با سلام،
1درقسمت course of study برای راهنمایی و دبستان چی بنویسیم?
2در قسمت degreeبرای راهنمایی و دبستان چی بنویسم?
3اگر فرمها را 10 روز دیگه پست کنم اشکال نداره?
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 22:16)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام،

دوستان چند دفعه باید این مطالب تکرار بشه!!!!؟؟؟ مدارک تحصیلی خود را از دیپلم به بالا بنوسید لطفا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-05-20 ساعت 22:22)mohammad fazli نوشته:  

دوستان چند دفعه باید این مطالب تکرار بشه!!!!؟؟؟ مدارک تحصیلی خود را از دیپلم به بالا بنوسید لطفا
دوست عزیز من داشتم سوالات قبلی رو می خوندم بضی ها نوشته بودن برای سوال 33باید تمام مدارج تحصیلی رو نوشت
تشکر کنندگان: hushmandco ، KIMIA2005 ، philter

برای دبستان و راهنمایی کورس شما N/A میشه

degree راهنمایی guidance school
degree دبستان primary school

ضمنا کلیه مقاطع تحصیلیتون رو باید بنویسین.
33. List below all educational institutions attended
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، KIMIA2005 ، powerb
(2013-05-20 ساعت 10:57)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 08:23)amin arefi نوشته:  با سلام خدمت تمامی دوستان
یک سوال
در قسمت 43a پایینش اونجایی که نوشته
would you like to receive a .........چی باید زد yes یا no

در صورتی که Yes رو بزنید نیازه به اون جواب بدید! هیچ کدام رو علامت نزنید.

(2013-05-20 ساعت 08:59)elmira_fa نوشته:  ببخشید من یه سوال دارم تو اون قسمتی که نوشته توی جا خالی هم مینویسین چند بار ازدواج کردین منظورشو خب متوجه نمیشم..اگه ازدواج کردی باید بزنی one یا نه آخه نوشته
Including my present marri
age, I have been married times

اگر ازدواج کردید بزنید 1!

(2013-05-20 ساعت 09:21)ali3875 نوشته:  اساتید و دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن لطفا بفرمائید تو بند 32 فرم 230 این جمله خوبه یا نه؟ i will grasp any suitable job at united states

من هم همینو نوشتم! دوستان پیشکسوت هم تایید کردند و پیشنهاد خودشون هم بود!

(2013-05-20 ساعت 09:51)ulaleh نوشته:  سلام٬ میشه بگید تو قسمت ۳۲ وقتی فرد در ۱۰ سال گذشته بازنشسته بوده چی باید بنویسیم؟ ممنون از کمکتون

یک N/A خوشگل براشون بنویسید! Big Grin

(2013-05-20 ساعت 10:01)peymanpak نوشته:  سلام دوستان؛ میشه بفرمایید اگه فرمها رو از طریق ایمیل بفرستیم آیا مشکلی داره یا نه؟ اگر نداره پس چرا عده ای از دوستان اونارو پست میکنن که پر هزینه هم هست؟

انتخاب با خودتونه! یک سری کار با کامپیوتر و اینترنت سختشونه و محتاط تر هستند از پست میفرستن که خیالشون راحت شه! من خودم نظرم رو ایمیله! ولی انتخاب با خودتونه!Cool

(2013-05-20 ساعت 10:13)KIMIA2005 نوشته:  اساتید محترم سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
1-در قسمت 22 و 27 که ادرس کنونی پدر و مادر رو خواسته ادرس کامل بنویسیم یا فقط شهر و استان و کشور کافیه ؟اخه جای کافی نداره.
2-در قسمت 30 فرم 230 که برای همراهان باید پر شه برای بچه هایی که زیر 16 سال هستند چی بایدبنویسیم؟ چون محل زندگی از 16 سال به بعد رو میخواد؟
3-قسمت 32 که گفته کاری رو که در آمریکا میخواهید انجام بدید در فرم 230 مربوط به همراهان یعنی همسر و فرزندزیر 16 چی بنویسیم ؟
4- بهترین جمله ای رو که به انگلیسی برای قسمت 32 که پرسیده در آمریکا چه کاری را می خواهید انجام بدید ؟ میشه نوشت چیه ؟
5- قسمت 3 رو که باید به فارسی نام رو وارد کرد با nitroجدا جدا حروف رو مینویسه چکار باید کرد ؟
6- میخواستم عکسها رو با نرم افزار nitro بالای فرم الصاق کنیم بایستی به همون اندازه 5X5 باشه یا باید سایز و حجم عکس رو کم کنیم و بعد الصاق کنیم ؟
ممنوم

1- آدرس کامل رو بنویسید! در پایان آدرس هم شهر و کشور رو ذکر کنید!
2- اگه چند ماهه که از 16 سالگی گذشتند در قسمت From تاریخ ماه تولد رو بزنید و در جای خالی بعدی هم بنویسید Present.
3- I'll grasp any suitable job in United States.
4- جواب سوال 3 Cool
5- با نرم افزار Adobe Acrobat بنویسید. این هم لینک دانلود
6- سایز عکس ارسالی باید همانند عکس ثبت نام یعنی 600*600 پیکسل باشه! سعی کنید پرینت بگیرید و بچسبونید چون ممکنه مختصات عکس رو یه موقع بهم بریزید! عکس اهمیت زیادی داره! پرینت کنید و بچسبونید بهتره! Cool
سلام
برای عکس توی سایت سفارت یک لینکی هست برای درست کردن عکس که اگه داخل اون بزاری عکست رو به همون حالت واندازه ای که اونا می خواهن میتونی ذخیرش کنی
درباره نوشتن به فارسی برو تو برنامه پینت و اسمت رو بنویس بعد ذخیرش کن به صورت عکس و بعد عکس رو بزار توی پی دی اف زحمت اسکن رو هم به خودت نده
لازم نیست که پرینت بگیرید از عکس وقتی تو پی دی اف گذاشتی پی دی اف رو تبدیل به عکس کن و بعد دوباره تبدیل به پی دی اف دیگه هیچ تغییری نمی کنه
لینک سایت برای درست کردن عکس
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
(2013-05-20 ساعت 22:29)hushmandco نوشته:  

برای دبستان و راهنمایی کورس شما N/A میشه

degree راهنمایی guidance school
degree دبستان primary school

ضمنا کلیه مقاطع تحصیلیتون رو باید بنویسین.
33. List below all educational institutions attended

بچه های گل 2014.
قدر این آقا حامد رو بدونین به خدا.من اگه مثل شما پارسال تو این شرایط یکی مثل ایشون رو داشتم یه سال تا موقع مصاحبه استرس نداشتم.
موفق باشی حامد جان.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ali_am76 ، hushmandco ، Soap McTavish ، lilac ، KIMIA2005 ، shekari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان