کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-10 ساعت 01:14)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 01:04)hossien_501 نوشته:  با سلام

3)در قسمت 39 فرم D230 چه باید نوشت ؟ ( جایی خوندم مربوط به لاتاری نیست؟)

N/A بنویس ، این برای برندگان لاتاری نیست، من از یه آمریکا الصل هم راجع به این موضوع پرسیدم ... گفت وقتی لاتاری رو بردی به Petitioner چه احتیاجی داری اصلا ...

خوب چرا ناراحت میشین یعنی اینقدر این سوالشون مبهم هست که کسی نمیدون قطعی بگه الان من داشتم تو سایت
http://www.applyabroad.org/forum/archive...42083.html
میچرخیدم این جوای رو به این سوال داده بودن
اگر منظور شما آن سوالی است که نوشته name of petitioner بله این منظور همان شخص برنده یا به عبارتی متقاضی اصلی است و هم خود برنده و هم افرادی که در پرونده او هستند باید در این قسمت نام و آدرس و شماره تلفن و ایمیل فرد برنده را بنویسند.
تشکر کنندگان:
دوستان ميشه بگيد براي ارسال فرمها با ايميل:
1.ما دونفريم. بايد همه فرمها رو با يك ايميل بفرستيم يا هر كدوممون جدا؟
2. تحصيلات من و همسرم جا نشد، براي فايل ضميمه بايد جدا جدا صفحه بزاريم يا ميتونيم دوتامون توي يه برگه ولي دوتا جدول بكشيم؟
لطفا راهنماييم كنيد
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 11:39)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 11:36)srt نوشته:  توی این فرم حتما باید مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو جدا نوشت؟؟
و این که توی اون یکی فرم DSP122 بالاترین مدرک رو باید دیپلم نوشت یا پیش دانشگاهی؟

از اخرین مدرک تحصیلی بنویسید تا اولین! اگر آخرین مدرکتون پیش دانشگاهیه باید به ترتیب: پیش دانشکاهی , دبیرستان , راهنمایی , دبستان نوشته شه! اگر هم لیسانس دارید که قبل از پیش دانشگاهی بنویسید!

(2013-05-21 ساعت 11:34)فریاد تنها نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 11:17)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 11:12)فریاد تنها نوشته:  مرسی از دلداریتون.یعنی دوباره یک سری برای همسرم پر کنم و جدا بفرستم؟چون فرمها را پریروز فرستادم

میتونید به پست هم بگید که فرمها رو نفرستن! Wink

آخه دیروز رفته دبی

مشکلی نداره! تماس بگیرید با پست بگین بهشون! احتمالا بر میگردونن اگه هنوز نرفته به کشور جدیدتون!Big Grin

عزیزان جاهایی که مدرک گرفتیم رو باید بنویسیم فقط یا اینکه هر سالو کجا درس خوندیم؟ من n تا مدرسه عوض کردم آخه !!!!
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 12:33)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 08:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 13:53)KIMIA2005 نوشته:  دوستان
1-در قسمت 30 فرم 230 که برای هر کدام ازهمراهان هم باید پر بشه برا بچه هایی که هنوز به سن 16 سالگی نرسیدند چی بایدبنویسیم؟ چون محل زندگی ر ا از 16 سالگی به بعد میخواد؟
2-در قسمت 33 برای موارد course of study و degree هر کدام رو برای ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان رشته ریاضی فیزیک و فوق دیپلم دانشگاهی چی بنویسیم ؟

دوستان منتظر راهنماییتون هستم ممنونم

ایا کسی نیست مرا یاری کند ؟؟؟
1- شما فقط یک خط آدرس فعلیشون رو بنویس. من هم شک داشتم این قسمت رو و برای پسر نوزادم آدرس فعلیمون رو نوشتم. اونجا آفیسر خوندش و چیزی نگفت. حالا یا باید n/a میزدم یا اینکه همین کارم درست بود الله اعلم.
2- این سوال شما خودش 7 تا سواله.
2-1 ابتدایی primary school
2-2 راهنمایی guidance school یا secondary school
2-3 دبیرستان high school
2-4 پیش دانشگاهی preuniversity
2-5 فوق دیپلم associate degree
course of study2-6 یعنی رشته. و از سال دوم دبیرستان به بعد معنی پیدا میکنه. برای زیر دوم دبیرستان N/A میشه.
2-7 ریاضی فیزیک هم میشه mathematics and physic
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter ، آلیس-1980
دوستان عزیز
در فرم 230 چون بعضی کادرها جا کم داشت بنده با nitro سایز فونت رو کوچک کردم و ادرس و چیز های دیگه رو جا دادم ولی یک خورده نوشته ها ریز هست این مشکلی پیش نمیاره ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 14:28)KIMIA2005 نوشته:  دوستان عزیز
در فرم 230 چون بعضی کادرها جا کم داشت بنده با nitro سایز فونت رو کوچک کردم و ادرس و چیز های دیگه رو جا دادم ولی یک خورده نوشته ها ریز هست این مشکلی پیش نمیاره ؟

فرم باید به راحتی قابل خوندن باشه، اگه جا کم دارین یه صفحه اضافه کنین.
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 14:24)hushmandco نوشته:  
1-در قسمت 30 فرم 230 که برای هر کدام ازهمراهان هم باید پر بشه برا بچه هایی که هنوز به سن 16 سالگی نرسیدند چی بایدبنویسیم؟ چون محل زندگی ر ا از 16 سالگی به بعد میخواد؟
2-در قسمت 33 برای موارد course of study و degree هر کدام رو برای ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان رشته ریاضی فیزیک و فوق دیپلم دانشگاهی چی بنویسیم ؟

1- شما فقط یک خط آدرس فعلیشون رو بنویس. من هم شک داشتم این قسمت رو و برای پسر نوزادم آدرس فعلیمون رو نوشتم. اونجا آفیسر خوندش و چیزی نگفت. حالا یا باید n/a میزدم یا اینکه همین کارم درست بود الله اعلم.
2-3 دبیرستان high school
course of study2-6 یعنی رشته. و از سال دوم دبیرستان به بعد معنی پیدا میکنه. برای زیر دوم دبیرستان N/A میشه.

حامد جان
این رو که گفتید فقط یک خط آدرس فعلیشون رو بنویس اونوقت تاریخ تولد تاحالا که میشه present رو هم قید کنم اخر سطر؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-21 ساعت 14:51)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 14:24)hushmandco نوشته:  

2-3 دبیرستان high school

حامد جان
این رو که گفتید فقط یک خط آدرس فعلیشون رو بنویس اونوقت تاریخ تولد تاحالا که میشه present رو هم قید کنم اخر سطر؟
دقیقا من همین کار رو کردم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005
سلام به همه دوستان . ي سئوال داشتم.من برنده لاتري امسال هستم. سال قبل واسه گرفتن ويزاي توريستي به همراه همسرم رفتيم دبي، اما متاسفانه ريجكت شديم. حالا مي خوام بدونم لازم تو فرم 230 قيد كنم. اگر آره كدوم قسمت فرم .

ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.
تشکر کنندگان:
دوستان ما تصميم داريم مورد ده رو آدرس يکي از اقوام رو بديم و مورد 11 رو که محل زندگي در امريکا براي خودمون هست فعلا n/a بگذاريم. چون هنوز برنامه فيکسي براي جايي که خواهيم رفت نداريم. اين کار مشکلي ايجاد نميکنه که؟
تشکر کنندگان:
بله میشه فرم هارو منگنه کرد.عکسارو همین طوری بزار تو پاکت.من پشت عکسا هیچی ننوشتم.شما می خوای کیس نامبر و نام و نام خانودگی و تاریخ تولدتو بنویس.
موفق باشین.

(2013-05-21 ساعت 16:42)soheil_zk نوشته:  دوستان ما تصميم داريم مورد ده رو آدرس يکي از اقوام رو بديم و مورد 11 رو که محل زندگي در امريکا براي خودمون هست فعلا n/a بگذاريم. چون هنوز برنامه فيکسي براي جايي که خواهيم رفت نداريم. اين کار مشکلي ايجاد نميکنه که؟

نه.مشکلی نیست.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: hushmandco ، soheil_zk
با سلام،1-اگر شخصی 10 سال سابقه کار داشته باشه و در سوال 32 قید بکنه حتما باید گواهی اشتغال بکار بیاره با توجه به اینه ممکنه به گواهی اشتغال ندن باید چی کار کرد
2-اگر فرمها رو 10 روز دیگه پست کنم مشکل پیش نمی یاد?
3-اگر مدرک دانشگاهی ارایه بدیم ممکنه گواهی اشتغال نخوان?
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 16:42)soheil_zk نوشته:  دوستان ما تصميم داريم مورد ده رو آدرس يکي از اقوام رو بديم و مورد 11 رو که محل زندگي در امريکا براي خودمون هست فعلا n/a بگذاريم. چون هنوز برنامه فيکسي براي جايي که خواهيم رفت نداريم. اين کار مشکلي ايجاد نميکنه که؟
مورد 10 جایی هست که در اینده میخواهید زندگی کنید و فعلا میتوانید N/A بذارید ولی مورد 11 جایی هستش که قراره گرین کارت به اون آدرس پست شه و نباید خالی بمونه.

تشکر کنندگان: soheil_zk
(2013-05-21 ساعت 17:04)ali3875 نوشته:  4 برگ فرمو میشه بهم منگنه کرد و عکسم با منگنه چسبوند؟ پشت عکسای خودم و همراهان دقیقا چی بنویسم؟

تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 20:33)sonnnna نوشته:  
مورد 10 جایی هست که در اینده میخواهید زندگی کنید و فعلا میتوانید N/A بذارید ولی مورد 11 جایی هستش که قراره گرین کارت به اون آدرس پست شه و نباید خالی بمونه.
مورد ۱۱ هم میتونه N/A باشه ولی روز مصاحبه ازتون یه آدرس میخوان و اونروز باید پر بشه.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: soheil_zk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان