موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ميشه بگيد براي ارسال فرمها با ايميل:
1.ما دونفريم. بايد همه فرمها رو با يك ايميل بفرستيم يا هر كدوممون جدا؟
2. تحصيلات من و همسرم جا نشد، براي فايل ضميمه بايد جدا جدا صفحه بزاريم يا ميتونيم دوتامون توي يه برگه ولي دوتا جدول بكشيم؟
لطفا راهنماييم كنيد
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز
در فرم 230 چون بعضی کادرها جا کم داشت بنده با nitro سایز فونت رو کوچک کردم و ادرس و چیز های دیگه رو جا دادم ولی یک خورده نوشته ها ریز هست این مشکلی پیش نمیاره ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان . ي سئوال داشتم.من برنده لاتري امسال هستم. سال قبل واسه گرفتن ويزاي توريستي به همراه همسرم رفتيم دبي، اما متاسفانه ريجكت شديم. حالا مي خوام بدونم لازم تو فرم 230 قيد كنم. اگر آره كدوم قسمت فرم .
ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما تصميم داريم مورد ده رو آدرس يکي از اقوام رو بديم و مورد 11 رو که محل زندگي در امريکا براي خودمون هست فعلا n/a بگذاريم. چون هنوز برنامه فيکسي براي جايي که خواهيم رفت نداريم. اين کار مشکلي ايجاد نميکنه که؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،1-اگر شخصی 10 سال سابقه کار داشته باشه و در سوال 32 قید بکنه حتما باید گواهی اشتغال بکار بیاره با توجه به اینه ممکنه به گواهی اشتغال ندن باید چی کار کرد
2-اگر فرمها رو 10 روز دیگه پست کنم مشکل پیش نمی یاد?
3-اگر مدرک دانشگاهی ارایه بدیم ممکنه گواهی اشتغال نخوان?
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-21 ساعت 20:33)sonnnna نوشته: (2013-05-21 ساعت 16:42)soheil_zk نوشته: دوستان ما تصميم داريم مورد ده رو آدرس يکي از اقوام رو بديم و مورد 11 رو که محل زندگي در امريکا براي خودمون هست فعلا n/a بگذاريم. چون هنوز برنامه فيکسي براي جايي که خواهيم رفت نداريم. اين کار مشکلي ايجاد نميکنه که؟
مورد 10 جایی هست که در اینده میخواهید زندگی کنید و فعلا میتوانید N/A بذارید ولی مورد 11 جایی هستش که قراره گرین کارت به اون آدرس پست شه و نباید خالی بمونه.
مورد ۱۱ هم میتونه N/A باشه ولی روز مصاحبه ازتون یه آدرس میخوان و اونروز باید پر بشه.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست