کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-22 ساعت 02:07)Danial_4139 نوشته:  استید یه راهنمایی لازم داشتم ، من دیپلم فنی حرفه ای دارم بعدش فوق دیپلم گرفتم و فعلا تو مقطع کارشناسی دارم درس میخونم حالا موندم من که پیش دانشگاهی ندارم بعد چند سال دانشگاه باید برم معادل سازی کنم ؟؟

اگر آخرین مدرک تحصیلی رو میخوان خوب همون فوق دیپلم رو ببریم که دیگه مشکل معادل سازی دیپلم هم نداشته باشیم چی کاریه دیپلم رو نشون بدیم که دردسر بشه آخه ؟!

علتی داره بعضی از دوستان میگن دیپلم هم با خودت ببر و پرینت نمره بگیر و ... ؟؟

در آخر تو قسمت 33 برای Course of Study چی رو بنویسیم ؟

منظور رشته تحصیلیه یا مقطع ؟ من که فوق دیپلمم الکترونیک بوده مثلا باید برای فوق دیپلم زیر Course of Study بنویسم الکترونیک یا کاردانی الکترونیک یا ... ؟
فوق دیپلمت رو ببر. واسه فوق دیپلم بردنت هم این لینک رو بخون :
http://mohajersara.com/post-314456.html#pid314456
قسمت 33 برای course of study همون الکترونیک رو مینویسی.
"کاردانی" دیگه "کورس" نمیشه, degree میشه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: Danial_4139 ، ebi1988 ، philter
سلام .. به نظر شما تو سوال 33 لازمه که به کلاس زبان هایی که رفتیم هم اشاره کنیم ؟ من 4 سال تو کانون زبان ایران انگلیسی خوندم و گواهی advanced 4 رو گرفتم از کانون زبان ..
قبلا از راهنماییتون ممنونم
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-22 ساعت 10:42)cpd نوشته:  سلام .. به نظر شما تو سوال 33 لازمه که به کلاس زبان هایی که رفتیم هم اشاره کنیم ؟ من 4 سال تو کانون زبان ایران انگلیسی خوندم و گواهی advanced 4 رو گرفتم از کانون زبان ..
قبلا از راهنماییتون ممنونم
خير
تحصيلات از دانشگاه تا دبستان كفايت مي كنه
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: cpd
كسي هست از دوستان كه گرفتن تاييديه ارسال فرمهاش بيش از 2 روز طول كشيده باشه؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 00:14)خسته از وطن نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 00:10)jafarlari نوشته:  سلام عزیزان من برای قسمت 34 در فرم 230 سرباز پیاده بودم.این عبارت رو چی باید بنویسم؟اینو توی رنک باید بنویسم یا آکیوپیشن؟
همچنین ارتش به انگلیسی چی میشه؟

توی آکیوپیشن
Millitary

یعنی توی ـکیوپیشن بنویسم میلیتری؟
توی رنک چی بنویسم؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 02:07)Danial_4139 نوشته:  استید یه راهنمایی لازم داشتم ، من دیپلم فنی حرفه ای دارم بعدش فوق دیپلم گرفتم و فعلا تو مقطع کارشناسی دارم درس میخونم حالا موندم من که پیش دانشگاهی ندارم بعد چند سال دانشگاه باید برم معادل سازی کنم ؟؟

اگر آخرین مدرک تحصیلی رو میخوان خوب همون فوق دیپلم رو ببریم که دیگه مشکل معادل سازی دیپلم هم نداشته باشیم چی کاریه دیپلم رو نشون بدیم که دردسر بشه آخه ؟!

علتی داره بعضی از دوستان میگن دیپلم هم با خودت ببر و پرینت نمره بگیر و ... ؟؟

در آخر تو قسمت 33 برای Course of Study چی رو بنویسیم ؟

منظور رشته تحصیلیه یا مقطع ؟ من که فوق دیپلمم الکترونیک بوده مثلا باید برای فوق دیپلم زیر Course of Study بنویسم الکترونیک یا کاردانی الکترونیک یا ... ؟

دوست عزیز
برا
course of study بزن electronics و برا degree بزن associated degree
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Danial_4139
اگه در حال حاضر دانشجو هستیم تو سوال 33 فرم 230 بنویسیم یا نه؟ اولین ستون؟ نام دانشگاه رو هم می خواد؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
سلام

چطوری میشه به فرم اولیه که پارسال براشون فرستادیم برای ثبت نام دست یافت/؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 11:54)vistac نوشته:  سلام

هیچ جور ... راه نداره
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 11:49)love_everlife نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:38)love_everlife نوشته:  كسي به تاريخ اكسپاير فرم ها بالاي صفحه سمت چپ توجه كرده؟ اينو چه كنيم؟ من فرمي كه به روز باشه پيدا نكردم... تاريخ همشون گذشته ..... چاره چيه؟

helloooooooooooooooooooo
کسی نیست جواب بده ؟؟

دوستان میتونید فرم های جدید 122 و 230 رو از اینجـــــــــــا دریافت کنید موفق باشید...

اگر پرینت از اون نداشته باشید متاسفانه امکانش نیست بتونید به اطلاعات دست پیدا کنید دوست عزیز
تشکر کنندگان: love_everlife
sسلام .من توی بند 10 اسم ایالت کلرادو رو نوشتم حالا منصرف شدم .آیا مجبورم حتما اونجا زندگی کنم؟چون من فرم رو هم پست کردم...در ضمن انتخاب محله زندگی چه جوریه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 12:32)lunalovegood نوشته:  sسلام .من توی بند 10 اسم ایالت کلرادو رو نوشتم حالا منصرف شدم .آیا مجبورم حتما اونجا زندگی کنم؟چون من فرم رو هم پست کردم...در ضمن انتخاب محله زندگی چه جوریه؟

دوست عزیز مشکلی نیست میتونید زمان مصاحبه ادرس رو تغییر دهید ...
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 12:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 11:49)love_everlife نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:38)love_everlife نوشته:  كسي به تاريخ اكسپاير فرم ها بالاي صفحه سمت چپ توجه كرده؟ اينو چه كنيم؟ من فرمي كه به روز باشه پيدا نكردم... تاريخ همشون گذشته ..... چاره چيه؟

helloooooooooooooooooooo
کسی نیست جواب بده ؟؟

دوستان میتونید فرم های جدید 122 و 230 رو از اینجـــــــــــا دریافت کنید موفق باشید...

اگر پرینت از اون نداشته باشید متاسفانه امکانش نیست بتونید به اطلاعات دست پیدا کنید دوست عزیز
این فای ها رو شما از کجا گیر آوردی ؟ خود سایت نداره اینارو :دی
تشکر کنندگان:
سلام.من مدارکمو پست دی اچ ال کردم .آیا لازمه ایمیل هم بکنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 12:47)lunalovegood نوشته:  سلام.من مدارکمو پست دی اچ ال کردم .آیا لازمه ایمیل هم بکنم؟
نه
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: Soap McTavish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان