کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-21 ساعت 19:33)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام،1-اگر شخصی 10 سال سابقه کار داشته باشه و در سوال 32 قید بکنه حتما باید گواهی اشتغال بکار بیاره با توجه به اینه ممکنه به گواهی اشتغال ندن باید چی کار کرد
2-اگر فرمها رو 10 روز دیگه پست کنم مشکل پیش نمی یاد?
3-اگر مدرک دانشگاهی ارایه بدیم ممکنه گواهی اشتغال نخوان?

1.خیر.
2.خیر.100 روز دیگه هم می تونی بفرستی.Big Grin
3.آخرین مدرک فرد برنده که حداقلش دیپلمه الزامیه.گواهی کار اصلا نمی خوان.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: hushmandco ، philter
سلام به دوستان عزیزم
ممنون از اطلاعات خوبتون
من به تازگی عضو شدم و در لاتاری 2014 قبول شدم و کاملا گیج و مبهوت کلی فقط اطلاعات خوندم ولی هنوز پروسس نشده
چند تا سوال داشتم خواهش میکنم اگر پاسخش رو میدونید بفرمایید:
1- داخلی فرم DS-230 قسمت اول رو هم باید جلوی افیسر امضا کنیم؟
2-راجع به مدارک تحصیلی باید از اول دبستان بنویسیم تا دانشگاه؟؟ ولی کلا 6 ردیف بیشتر نداره و کلی هم مدارک دیگه هست اینو رو باید چیکار کنیم؟؟
3-آیا حتما باید قسمت 10 و 11 فرم DS-230 پر شود؟؟ حتما باید ادرس امریکا جایی رو بدیم و ایا باید از الان ایالتمون رو مشخص کنیم؟
4- وب سایت خوبی سراغ دارید که بشه اطلاعات شهرهای مختلف امریکا رو مطالعه کنیم که انتخاب خوبی داشته باشیم؟
5- قسمت 39 فرمDS-230 مربوط به ما میشه یا N/A بذاریم؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 21:10)sce نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:33)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام،1-اگر شخصی 10 سال سابقه کار داشته باشه و در سوال 32 قید بکنه حتما باید گواهی اشتغال بکار بیاره با توجه به اینه ممکنه به گواهی اشتغال ندن باید چی کار کرد

1.خیر.
موفق باشین.

ولی یکی از اساتید قدیمی تو نوشته های پیشین گفته بود که قبل از اینکه افیسر از ما گواهی سابقه شغلی بخواهد و به خاطر اینکه فرم 9 سوالی بمون ندن باید حتما سابقه کار نشون بدیم
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 22:13)ptp1390 نوشته:  سلام به دوستان عزیزم
ممنون از اطلاعات خوبتون
من به تازگی عضو شدم و در لاتاری 2014 قبول شدم و کاملا گیج و مبهوت کلی فقط اطلاعات خوندم ولی هنوز پروسس نشده
2-راجع به مدارک تحصیلی باید از اول دبستان بنویسیم تا دانشگاه؟؟ ولی کلا 6 ردیف بیشتر نداره و کلی هم مدارک دیگه هست اینو رو باید چیکار کنیم؟؟
3-آیا حتما باید قسمت 10 و 11 فرم DS-230 پر شود؟؟ حتما باید ادرس آمریکا جایی رو بدیم و ایا باید از الان ایالتمون رو مشخص کنیم؟
4- وب سایت خوبی سراغ دارید که بشه اطلاعات شهرهای مختلف آمریکا رو مطالعه کنیم که انتخاب خوبی داشته باشیم؟
۱- فرم ۲۳۰ فقط یه امضا داره اونم بعد از سوال۳۵ هست.تاریخ و امضا که باید قبل از پست کردن با خودکار اینکارو انجام بدید.
۲- از جدید شروع کنید به قدیم.اگه دبستان و راهنمایی و..ننوشتید اشکالی نداره.میگن از دیپلم به بالا مهمه.(دوستان اگه اشتباه میگم تصحیح کنن)اینجارو مطالعه کنید شاید به جوابتون برسید.
http://mohajersara.com/thread-5180-page-26.html
۳- قسمت ۱۰ مربوط به مکانی هست که میخواهید زندگی کنید.اگر مشخص نیست N/A بگذارید.قسمت ۱۱ مربوط به مشخصات و ادرس شخصی که گرین کارتتون رو تحویل میگیره.اگه کسی رو فعلا ندارید N/Aبنویسید ولی روز مصاحبه باید پر بشه.
۴- توی همین مهاجرسرا چند تاپیک راجع به بعضی شهرها و ایالتهای امریکاست که خیلی مفید هستن.در قسمت جستجو میتونین اسم شهرو ایالت رو سرچ کنین.
۵-این قسمت باید اسم شخص برنده نوشته بشه با مشخصاتش.تو همه فرمهای اعضای کیس باید اسم برنده تو این قسمت نوشته بشه.

(2013-05-21 ساعت 22:24)naftoonbazoft1 نوشته:  

1.خیر.
موفق باشین.

ولی یکی از اساتید قدیمی تو نوشته های پیشین گفته بود که قبل از اینکه افیسر از ما گواهی سابقه شغلی بخواهد و به خاطر اینکه فرم 9 سوالی بمون ندن باید حتما سابقه کار نشون بدیم
sce جان ببخشید جواب میدمTongue
ما برای اطمینان خاطر گواهی سابقه کار برده بودیم ولی فرم نه سوالی بهمون دادن.پس این دلیلش نیست.تا الان هم از کسی نخواستن.(تا اونجا که من اطلاع دارم) ولی اگه خیلی سر این مسئله حساس هستید و براتون امکانش هست ترجمه گواهیتون رو ببرید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: soheil_zk ، philter
كسي به تاريخ اكسپاير فرم ها بالاي صفحه سمت چپ توجه كرده؟ اينو چه كنيم؟ من فرمي كه به روز باشه پيدا نكردم... تاريخ همشون گذشته ..... چاره چيه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 22:27)nina22 نوشته:  
ممنون از اطلاعات خوبتون
3-آیا حتما باید قسمت 10 و 11 فرم DS-230 پر شود؟؟ حتما باید ادرس آمریکا جایی رو بدیم و ایا باید از الان ایالتمون رو مشخص کنیم؟
4- وب سایت خوبی سراغ دارید که بشه اطلاعات شهرهای مختلف آمریکا رو مطالعه کنیم که انتخاب خوبی داشته باشیم؟
۱- فرم ۲۳۰ فقط یه امضا داره اونم بعد از سوال۳۵ هست.تاریخ و امضا که باید قبل از پست کردن با خودکار اینکارو انجام بدید.
۲- از جدید شروع کنید به قدیم.اگه دبستان و راهنمایی و..ننوشتید اشکالی نداره.میگن از دیپلم به بالا مهمه.(دوستان اگه اشتباه میگم تصحیح کنن)
۳- قسمت ۱۰ مربوط به مکانی هست که میخواهید زندگی کنید.اگر مشخص نیست N/A بگذارید.قسمت ۱۱ مربوط به مشخصات و ادرس شخصی که گرین کارتتون رو تحویل میگیره.اگه کسی رو فعلا ندارید N/Aبنویسید ولی روز مصاحبه باید پر بشه.
۴- توی همین مهاجرسرا چند تاپیک راجع به بعضی شهرها و ایالتهای آمریکاست که خیلی مفید هستن.در قسمت جستجو میتونین اسم شهرو ایالت رو سرچ کنین.
۵-این قسمت باید اسم شخص برنده نوشته بشه با مشخصاتش.تو همه فرمهای اعضای کیس باید اسم برنده تو این قسمت نوشته بشه.

1.خیر.
موفق باشین.

ما برای اطمینان خاطر گواهی سابقه کار برده بودیم ولی فرم نه سوالی بهمون دادن.پس این دلیلش نیست.تا الان هم از کسی نخواستن.(تا اونجا که من اطلاع دارم) ولی اگه خیلی سر این مسئله حساس هستید و براتون امکانش هست ترجمه گواهیتون رو ببرید.
نینا جان طبق فرمایش شما یا همه خوش شانس بودن یا من و یکی دیگه از نفراتی که با هم ( تقریبا پشت هم) مصاحبه شدیم بد شانس.
البته با وسواسی که من داشتم و همه چیز همراهم بود همونجا سوابق شغلی رو تقدیم کردم که البته تغییری در سرنوشتم نداد و جمله های معروف رو آفیسر محترم ایراد کرد و برگه صورتی داد. فقط نقص مدرک نخوردیم. ولی اون دوستمون که یه جون مجرد خوش تیپ هم بود قرار شد براشون بفرسته ( احتمالا با ایمیل)
حالا کیس به کیس فرق میکنه..
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: nina22 ، philter
(2013-05-21 ساعت 22:45)hushmandco نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:27)nina22 نوشته:  
ممنون از اطلاعات خوبتون
۲- از جدید شروع کنید به قدیم.اگه دبستان و راهنمایی و..ننوشتید اشکالی نداره.میگن از دیپلم به بالا مهمه.(دوستان اگه اشتباه میگم تصحیح کنن)
۴- توی همین مهاجرسرا چند تاپیک راجع به بعضی شهرها و ایالتهای آمریکاست که خیلی مفید هستن.در قسمت جستجو میتونین اسم شهرو ایالت رو سرچ کنین.

1.خیر.
موفق باشین.

نینا جان طبق فرمایش شما یا همه خوش شانس بودن یا من و یکی دیگه از نفراتی که با هم ( تقریبا پشت هم) مصاحبه شدیم بد شانس.
البته با وسواسی که من داشتم و همه چیز همراهم بود همونجا سوابق شغلی رو تقدیم کردم که البته تغییری در سرنوشتم نداد و جمله های معروف رو آفیسر محترم ایراد کرد و برگه صورتی داد. فقط نقص مدرک نخوردیم. ولی اون دوستمون که یه جون مجرد خوش تیپ هم بود قرار شد براشون بفرسته ( احتمالا با ایمیل)
حالا کیس به کیس فرق میکنه..
مرسی که تصحیحش کردین.راستش منم خیلی وسواس داشتم برای همین بردم.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: hushmandco
دوستان فرم ها رو باید به KCCDV@state.gov بفرستم؟؟
18 صفحه هست همه رو با یک ایمیل ارسال کنم؟؟
بعد چطوری مطمئن بشم رسیده؟؟
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-21 ساعت 22:59)ana3 نوشته:  دوستان فرم ها رو باید به KCCDV@state.gov بفرستم؟؟
18 صفحه هست همه رو با یک ایمیل ارسال کنم؟؟
بعد چطوری مطمئن بشم رسیده؟؟
بله درسته.
همه رو با یک ایمیل بفرستید.
تو متن ایمیل بهشون بگید که فایلهای اتچ شده شامل چی هستش و ازشون بخواین که اگه مدارک رو دریافت کردن بهتون ایمیل بدن.
تشکر کنندگان:
لطفا کمک کنید ...برای قسمت 33 نظرات مختلفی آماده که گیج شدم , در 3 قسمت ( school-course-degree) برای هر قسمت چی بنویسم.مثلا به طور نمونه این شکل بنویسم درست است؟
(degree (diploma)-course(mathematics and physic)-school (high school and location-
من در قسمت (school) نام مدرسه ای که در آن درس خواندم آوردم و در قسمت (course) نوشتم high school , elementary school,..........
تشکر کنندگان:
سلام عزیزان من برای قسمت 34 در فرم 230 سرباز پیاده بودم.این عبارت رو چی باید بنویسم؟اینو توی رنک باید بنویسم یا آکیوپیشن؟
همچنین ارتش به انگلیسی چی میشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 00:10)jafarlari نوشته:  سلام عزیزان من برای قسمت 34 در فرم 230 سرباز پیاده بودم.این عبارت رو چی باید بنویسم؟اینو توی رنک باید بنویسم یا آکیوپیشن؟
همچنین ارتش به انگلیسی چی میشه؟

توی آکیوپیشن
Millitary
تشکر کنندگان: jafarlari
(2013-05-21 ساعت 13:07)ali1358 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 11:26)ali1358 نوشته:  سلام بر اساتيد محترم

1- من در قسمت ٣٢ اونجايي كه گفته در آمريكا ميخواهيد به چه كاري مشغول بشيد رو نوشتم construction fields اخه من تقريبا چند سال تو كار ساخت وساز و پروژه هاي ساختماني بودم .به نظرتون اشكالي نداره؟
2- ضمنا حدود چهار سال هم توي يه شركت مسئول تداركات بودم ولي بيمه ندارم به نظرتون مشكلي برام پيش نمياد؟
3- من بدلیل مشغله کاری نتونستم مدرک دانشگاهیمو بگیرم و مدرک پیش دانشگاهی هم دارم و توی جدول مربوط به تحصیلات، سالهای تحصیل در دانشگاه رو هم نوشتم ولی جلوی مدرک no degree نوشتم. الان بالاترین مدرک تحصیلی رو high school diploma انتخاب کردم ولی زمان ثبت نام که یکی از دوستام برام پر کرده بود college no degree انتخاب کرده بود. به نظرتون مشکلی برام پیش میاد؟

آیا کسی نیست که مرا یاری کند؟ Sad
دوستان و اساتید محترم
من خیلی نگرانم آخه فرمهامو ارسال کردم. خواهش میکنم اگر کسی جواب سوالات منو میدونه جواب بده:
سلام بر اساتيد محترم

1- من در قسمت ٣٢ اونجايي كه گفته در آمريكا ميخواهيد به چه كاري مشغول بشيد رو نوشتم construction fields اخه من تقريبا چند سال تو كار ساخت وساز و پروژه هاي ساختماني بودم .به نظرتون اشكالي نداره؟
2- ضمنا حدود چهار سال هم توي يه شركت مسئول تداركات بودم . گواهی کارمیتونم بگیرم ولي بيمه ندارم به نظرتون مشكلي برام پيش نمياد؟
3- من بدلیل مشغله کاری نتونستم مدرک دانشگاهیمو بگیرم و مدرک پیش دانشگاهی هم دارم و توی جدول مربوط به تحصیلات، سالهای تحصیل در دانشگاه رو هم نوشتم ولی جلوی مدرک no degree نوشتم. الان بالاترین مدرک تحصیلی رو high school diploma انتخاب کردم ولی زمان ثبت نام که یکی از دوستام برام پر کرده بود college no degree انتخاب کرده بود. به نظرتون مشکلی برام پیش میاد؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 01:03)ali1358 نوشته:  [quote='ali1358' pid='342361' dateline='1369125427']
[quote='ali1358' pid='342275' dateline='1369119373']
سلام بر اساتيد محترم
این مورد مشکل ساز هست
باید داشتن مدرک دانشگاهی که نمی شه زد دارم بعد زد ندارم
باید اشتباه خودت ، چه در ثبت نام ، در فرم ها تصحیح کنی
چون تناقض داره ، دروغ محصوب می شه اگر تصحیح نکنی
تصحیحش البته کار سختی نیست، نیاز به نامه نگاری داره و بعدشم برو مدرک دانشگاهیت بگیر
اون مورد یک و دوم که نوشتی اصن مهم نیس بهش فکر هم نکن Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان:
استید یه راهنمایی لازم داشتم ، من دیپلم فنی حرفه ای دارم بعدش فوق دیپلم گرفتم و فعلا تو مقطع کارشناسی دارم درس میخونم حالا موندم من که پیش دانشگاهی ندارم بعد چند سال دانشگاه باید برم معادل سازی کنم ؟؟

اگر آخرین مدرک تحصیلی رو میخوان خوب همون فوق دیپلم رو ببریم که دیگه مشکل معادل سازی دیپلم هم نداشته باشیم چی کاریه دیپلم رو نشون بدیم که دردسر بشه آخه ؟!

علتی داره بعضی از دوستان میگن دیپلم هم با خودت ببر و پرینت نمره بگیر و ... ؟؟

در آخر تو قسمت 33 برای Course of Study چی رو بنویسیم ؟

منظور رشته تحصیلیه یا مقطع ؟ من که فوق دیپلمم الکترونیک بوده مثلا باید برای فوق دیپلم زیر Course of Study بنویسم الکترونیک یا کاردانی الکترونیک یا ... ؟
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان