کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
Sad
(2013-05-02 ساعت 00:59)shimoda نوشته:  این تاپیک برای بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 ایجاد شده و در صورت مشاهده پست غیرمرتبط با عنوان تاپیک حذف خواهد شد.
فرم را می توانید از لینک زیر دانلود کنید
DS-230
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سالهای قبل تاپیکهای زیر را ببینید:
2013
2012
تشکر کنندگان:
آي دوستان كمك كمك كمك
سلام به همه دوستان . ي سئوال داشتم.من برنده لاتري امسال هستم. سال قبل واسه گرفتن ويزاي توريستي به همراه همسرم رفتيم دبي، اما متاسفانه ريجكت شديم. حالا مي خوام بدونم لازم تو فرم 230 قيد كنم. اگر آره كدوم قسمت فرم .

ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.
تشکر کنندگان:
اطفا به سئوالات بنده جواب بدید بچه ها
ویزای سال 2014. تاریخ مهاجرت سال 2014
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 16:31)Sarah Hajian نوشته:  سلام بچه های با محبت. چند تا سئوال داشتم.
1-من در ثبت نام لاتاری اسمم رو با h نوشتم اما دیدم در پاسپورت هم اسم و هم فامیلم جور دیگه ای نوشته شده. چکار باید بکنم و فرم رو چطوری پر کنم؟؟؟
2-n/a به چه معناست؟
3-نمونه ای از place of birth برایم مینویسید؟؟؟؟
4-در قسمت 10> جایی که میخوام زندگی کنم رو باید بنویسم؟ از کجا بدونم کدوم ایالت بهتره برایم و اگر انتخاب کردم بعدا میتونم عوضش کنم؟
5-در قسمتی که میگه نام کسانیکه بعدا ممکنه با شما باشن در آمریکا منظورش کسانیه که برای دید و بازدید میان یا کسانی که بعد از ممکنه به واسطه ما بخوان ویزا بگیرن؟
لطفا ج.اب بدید
تشکر فراوان

N/A -2 یعنی not applicable یا no answer . مثلا ازتون میپرسه دانشگاه رفتین، شما میگین نه! سوال بعدی می پرسه اگر دانشگاه رفتین ورودی چه سالی هستین. باید بنیسین N/A یعنی ربطی به من نداره.
3- Tehran,Iran یا Beijing, China محل تولدتون
4- درمورد ادرس پستی میتونین با Immgrangel (تبلیغ بالای صفحه) تماس بگیرین تا راهنماییتون کنن.

31a کسانی که با شما ویزا میگیرن و با هم به امریکا میرین.
31b کسانی که بعدا(چند سال بعد) برای اونا درخواست میدین و میان پیش شما.
تشکر کنندگان: shekari
سلام دوستان
ببينم كسي معني بندهاي مختلف سئوال شماره 40 فرم 230 رو مي دونه بخ من بگه؟ من يكبار واسه گرفتن ويزاي توريستي رفتم و ريجكت شدم . مي خوام بدونم اين بندها شامل من ميشه يا نه .

با سپاس
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 16:34)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 14:14)kamranh نوشته:  سلام
من الان يه سوال برام پيش اومده
توي اون فرم اوليه ثبت نام اگه عكسمون با معيارهاي اصلي همخوني نداشته باشه و حالا اگه برنده شده باشيم برامون مشكل پيش ميآيد
من فرم هاي دوم را نيز ايميل كردم و جواب ايميلشونم اومده و چيزي نگفتن به نظر شما زمان مصاحبه ايراد مي گيرن

نه دوست عزیز نگران نباشید! اگر عکستون مشکل داشت سایت ازتون قبول نمیکرد! دقت کنید عکسهای جدید روتوش چندانی روش نشه! حتما به عکاس بگید که برای سفارته!
راستی جواب ایمیلتون چند روز بعد اومد؟

مرسي از شما
2 روز بعد جوابش اومد
در ضمن آخه عكس پاسپورت من با اين عكس فرم ها هم تفاوت داره توي عكس پاسپورتم گوشا معلوم نيست
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ali_am76
سلام
خسته نباشید
من توی فرم ثبت نام تاریخ شروع تحصیل و فارغ التحصیلی رو اشتباه زدم
یکسال جابه جا زدم و اینکه پایان خدمتم رو هم همینطور
مصاحبه من 20 روز دیگه هست!!!
چه کنم؟
تشکر کنندگان:
سلام
سوال من اينه كه آيا بايد علاوه بر اين كه فايل عكسها رو attach ميكنيم بايد عكس رو هم روي فرم ها بچسبونيم و بعد اسكن كنيم يا خير همون فايل ها كافيه
بابا يكي جواب بده
من ديگه كارم تمومه فقط همين مونده
خواهش ميكنم بهم جواب بديد
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان:
فرم 122 که اصلا جای عکس نداره.
230 هم یا پرینت >> امضا + چسبوندن عکس >> اسکن کل فرم>> ایمیل
علاوه بر این ها عکس ها رو اسکن کن و جدا توی ایمیل بزار.
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-22 ساعت 17:44)sinamn نوشته:  فرم 122 که اصلا جای عکس نداره.

خوب من كه فايل عكسم رو دارم چرا بايد اسكنش كنم؟؟؟؟
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 17:15)kamranh نوشته:  
توي اون فرم اوليه ثبت نام اگه عكسمون با معيارهاي اصلي همخوني نداشته باشه و حالا اگه برنده شده باشيم برامون مشكل پيش ميآيد
من فرم هاي دوم را نيز ايميل كردم و جواب ايميلشونم اومده و چيزي نگفتن به نظر شما زمان مصاحبه ايراد مي گيرن

نه دوست عزیز نگران نباشید! اگر عکستون مشکل داشت سایت ازتون قبول نمیکرد! دقت کنید عکسهای جدید روتوش چندانی روش نشه! حتما به عکاس بگید که برای سفارته!

مرسي از شما
2 روز بعد جوابش اومد
در ضمن آخه عكس پاسپورت من با اين عكس فرم ها هم تفاوت داره توي عكس پاسپورتم گوشا معلوم نيست

روز مصاحبه از شما عکس جدید میخان! شما میتونید عکس جدید بگیرید و تحویل بدید! مشکلی نداره!

(2013-05-22 ساعت 17:47)kian kian نوشته:  

عکس روی فرم 230 باید چسبونده شه و اسکن کنید!
برای عکس جدای از فرمها هم همون فایل کفایت میکنه! فقط سایزش باید 600*600 باشه!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: kamranh ، shekari
با سلام
فرم 230 رو برای همسرم که الان همراه من نمیاد وبعدا به من ملحق میشه پر کردم آیا ایشون هم زمان با من به مصاحبه دعوت میشه یا پرونده اش بعدا بررسی میشه؟
از راهنماییتون متشکرم
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 18:07)20142ddc نوشته:  با سلام
فرم 230 رو برای همسرم که الان همراه من نمیاد وبعدا به من ملحق میشه پر کردم آیا ایشون هم زمان با من به مصاحبه دعوت میشه یا پرونده اش بعدا بررسی میشه؟
از راهنماییتون متشکرم
تمامی افرادی که در فرم ثبت نام قید شده اند به مصاحبه دعوت میشن..

(2013-05-22 ساعت 17:55)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 17:15)kamranh نوشته:  

مرسي از شما
2 روز بعد جوابش اومد

روز مصاحبه از شما عکس جدید میخان! شما میتونید عکس جدید بگیرید و تحویل بدید! مشکلی نداره!

(2013-05-22 ساعت 17:47)kian kian نوشته:  

عکس روی فرم 230 باید چسبونده شه و اسکن کنید!
برای عکس جدای از فرمها هم همون فایل کفایت میکنه! فقط سایزش باید 600*600 باشه!

دوست عزیز بنده با نرم افزار nitro عکسها رو به فرم 230 الصاق کردم که دیگر نیازی به اسکن نباشه میخواستم بدونم اندازه عکس رو که اون بالای فرم الصاق میکنم تمام کادر رو پر کنه یا همون اندازه 5X5 باشه اخه کادر بالا ی فرم حدود 5x3 هستش سایزش چقدر باشه ؟؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها. به همگی تبریک میگم
منم یکی از برنده ها هستم
دو هفته ای میشه که با این فرمها سرو کله میزنم و هنوز چندتا مشکل دارم
1- تو قسمت 34، میخوام بزنم نیرو مقامت سپاه پاسدارن نمیدونم چی میشه؟ و اصلا مهم هست که نیرو مقاومتشو بنویسم یا همون سپاه در قسمت Branch کافیه؟
2- تو ترجمه کارت پایان خدمتم ترجمه رزم دار یکم رو زده 1ˢᵗ Corporal، بنظرتون درسته؟
3- در همون قسمت 34 منظور از Position که در کنار Rank نوشته چیه؟
4- در قسمت Military... نوشتم Employee چون کار اداری میکردم، به نظر شما خوبه؟
با سپاس از همگی
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 18:20)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز بنده با نرم افزار nitro عکسها رو به فرم 230 الصاق کردم که دیگر نیازی به اسکن نباشه میخواستم بدونم اندازه عکس رو که اون بالای فرم الصاق میکنم تمام کادر رو پر کنه یا همون اندازه 5X5 باشه اخه کادر بالا ی فرم حدود 5x3 هستش سایزش چقدر باشه ؟؟؟

همون 5*5 بزارید بمونه! Wink
من هم عکسو چسبوندم بیرون زد! دوستان سالهای قبل هم گفتند بیرون میزنه و مشکلی هم نداره!Wink
در ضمن جسارت نباشه خدمتتون! یکم پست رو ویرایش کنید و به آخرین نقل قول پاسخ بدید صفحه ها خلوت تر میشه! قاطی هم نمیشه نوشته ها!Big Grin
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، sinamn ، niloosin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان