کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-21 ساعت 12:54)hny67 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 12:49)hasan1362 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 01:14)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 01:04)hossien_501 نوشته:  با سلام

3)در قسمت 39 فرم D230 چه باید نوشت ؟ ( جایی خوندم مربوط به لاتاری نیست؟)

N/A بنویس ، این برای برندگان لاتاری نیست، من از یه آمریکا الصل هم راجع به این موضوع پرسیدم ... گفت وقتی لاتاری رو بردی به Petitioner چه احتیاجی داری اصلا ...

سلام پس چرا واسه پر کردن فرم ها واسه سوال 39 نوشتین
39- اسم و فامیل و آدرس کسی که برنده شده
حسابی گیجمون کردین میشه یکی با دلیل بگه چب باید نوشت ممنون

انقد به این سوال جواب دادن که فک نکنم کسی جواب بده:دی
منم طبق چیزایی که خوندم میگم باید بزنی N/A ولی اگه خیلی شک داری برنده رو بنویس فرقی هم نمیکنه جفتش قبوله

سلام من به kcc زنگ زدم گفتن باید اسم برنده اصلی نوشته شود.
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
برا ی انگلیسی نیروی انتطامی NAJA بزنیم یاIranian police کدومش درسته ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
دوستان دوستااااان باید شیتهایی که ضمیمه کردیم رو هم امضا کنیم و تاریخ بزنیم?
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 19:12)KIMIA2005 نوشته:  دوستان عزیز
برا ی انگلیسی نیروی انتطامی NAJA بزنیم یاIranian police کدومش درسته ؟
ناجا فارسیه، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی.

Islamic Republic of Iran Police درسته.
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، KIMIA2005 ، Soap McTavish
(2013-05-22 ساعت 18:33)ali_am76 نوشته:  در ضمن جسارت نباشه خدمتتون! یکم پست رو ویرایش کنید و به آخرین نقل قول پاسخ بدید صفحه ها خلوت تر میشه! قاطی هم نمیشه نوشته ها!Big Grin

دقیقا، من دیدم 23 خط پست رو نقل قول می کنن واسه سه کلمه جواب Big GrinSmileTongue
تشکر کنندگان: ali_am76 ، niloosin
(2013-05-22 ساعت 19:26)hani.saray نوشته:  دوستان دوستااااان باید شیتهایی که ضمیمه کردیم رو هم امضا کنیم و تاریخ بزنیم?

نه لازم نیست.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2013-05-16 ساعت 10:42)hushmandco نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:26)uranus88 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:22)hushmandco نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 10:14)م.ق نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 09:58)uranus88 نوشته:  سلام دوستان عزیز. من بالاخره فرمارو پست کردم ولی یه مشکل بزرگ که الان بعد 3روز از ارسال فرمها فهمیدم.. من فرمهارو فراموش کردم امضا کنم. از بس درگیر چک کردن و پرینت تروتمیز بودم فرمها رو امضا نکردم. بنظر شما چیکار کنم؟؟ با ایمیل دوباره بفرستم؟ یا صبرکنم اوناکه رسید ایمیل بزنم ازشون بپرسم چیکار کنم؟ دارم دیوونه میشم. لطفا یه راهنمایی بکنید. در ضمن با پست DHL فرستادم و گفت بین 3تا 5روز میرسه[/size]
دوست عزیز به امید خدا مشکل جدی نیست و این طور که تو تاپیکای دیگه خوندم میشه روز مصاحبه امضاء کرد . راستی میشه بپرسم هزینه پست چقدر شد و وزن بستت چقدر بود؟

در تایید فرمایش م.ق عزیز، قبل از مصاحبه در باجه رفع نقص (اولین باجه ای که شمارتونو میخونن) میتونین با یک لبخند امضاتونو بزنین.

یعنی فرم امضا نشده پروسه ش پیش میره؟ نمیگن این خودشم حرفا خودشو تایید نکرده؟؟؟!!!

نگران نباش . موضوع مهمی نیست. البته فراموش کردم بگم. همین الان آب دستته بذار زمین ایمیل بزن سفارت جریان رو بگو. زود تند سریع. که نگن نگفتی.

الان یه هفته س ایمیل زدم جوابی نگرفتم. به نظرتون چیکار کنم؟؟؟ همچنان صبر کنم یا با ایمیل بفرستم دوباره؟
تشکر کنندگان:
مدیران و پیشکسوتان، خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.
فرمهام کامل اند منتظر پاسخ شما هستم. بیشتر قسمتها رو خوندم ولی جوابی دریافت نکردم.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من دیشب فرم هارو ایمیل کردم و ازشون خواستم اگه دریافت کردن با ایمیل بهم اطلاع بدن ولی هنوز
خبری دریافت نکردم
یعنی رسیده ؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 21:47)ana3 نوشته:  سلام دوستان من دیشب فرم هارو ایمیل کردم و ازشون خواستم اگه دریافت کردن با ایمیل بهم اطلاع بدن ولی هنوز
خبری دریافت نکردم
یعنی رسیده ؟؟
دوست عزيز نگران نباشيد ..تقريبا يك هفته طول ميكشه تا جواب بدهند..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: KIMIA2005
سلام
در این فرم قسمت 10 و 11 من جایی را نمیشناسم واسه زندگس و یا گرفتن گرین کارت. باید چی کار کنم؟ چی بنویسم؟
قسمت 12 من که شغل ندارم بنویسم jobless یا unemployed؟
برای قسمت 30 من از تولد تا حالا تو کرج هستم تاریخ را به میلادی از 16 سالگی بزنم تا الان؟
قسمت 32 رو که من تاحالا سرکار نرفتم باید پرکنم؟
این فرم ها را باید در انتها تاریخ زد ولی امضا نکرد؟ آیا امضا نکردن مربوط به قسمت I و II می شود ویا فقط قسمت II؟
دو عکسی که باید همراه فرمها ارسال شود نباید روتوش شود؟ مثل عکسی که در ثبت نام اولیه ارسال کردیم که روتوش نکرده بودیم.
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودمWink، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینه‌ها:-
تشکر کنندگان:
سلام ممنون که منو راهنمایی می کنید
برای فرم 230 قسمت 10 و 11 من که جایی رو نمیشناسم برای گرفتن گرین کارت و زندگی. چی باید بنویسم؟
قسمت 30 از تولد تا حالا توی یه شهر بودم باید تاریخ 16 سالگی رو به میلادی برگردونم تا حالا؟ نیازی نیست تاریخ از موقع تولد باشه؟
قسمت 32 من که تا حالا کار داشتم را نباید پر کنم. درسته؟
قسمت 33 دبستان راهنمایی دبیرستان پیش دانشگاهی دانشگاه 5 تا هستند ولی اینجا چهار تا فضا واسه نوشتن داره پس چی کار کنم؟
قسمت آخر این سوال رو متوجه نمیشم منظورش چیه؟ باید چی بنویسم؟ حتما باید پرکنم؟ professional associations to which you belong ........... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این فرم باید قسمت II امضا نشه یا هر دو قسمت I و II ؟
این فرم را باید در انتها تاریخ بزنیم؟
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودمWink، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینه‌ها:-
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 22:20)sharareh amini نوشته:  سلام
در این فرم قسمت 10 و 11 من جایی را نمیشناسم واسه زندگس و یا گرفتن گرین کارت. باید چی کار کنم؟ چی بنویسم؟
برای قسمت 30 من از تولد تا حالا تو کرج هستم تاریخ را به میلادی از 16 سالگی بزنم تا الان؟
قسمت 32 رو که من تاحالا سرکار نرفتم باید پرکنم؟
این فرم ها را باید در انتها تاریخ زد ولی امضا نکرد؟ آیا امضا نکردن مربوط به قسمت I و II می شود ویا فقط قسمت II؟
دو عکسی که باید همراه فرمها ارسال شود نباید روتوش شود؟ مثل عکسی که در ثبت نام اولیه ارسال کردیم که روتوش نکرده بودیم.
همه این سوالات و همینطور سوالاتی که در باره فرم122 پرسیدین قبلا شاید 40 بار جواب داده شدن. لطف کنین یه مروری بکنین صفحات گذشته رو ایشالا جواب همشون رو میگیرین.

(2013-05-22 ساعت 18:28)mahan L نوشته:  سلام بچه ها. به همگی تبریک میگم
منم یکی از برنده ها هستم
دو هفته ای میشه که با این فرمها سرو کله میزنم و هنوز چندتا مشکل دارم
1- تو قسمت 34، میخوام بزنم نیرو مقامت سپاه پاسدارن نمیدونم چی میشه؟ و اصلا مهم هست که نیرو مقاومتشو بنویسم یا همون سپاه در قسمت Branch کافیه؟
2- تو ترجمه کارت پایان خدمتم ترجمه رزم دار یکم رو زده 1ˢᵗ Corporal، بنظرتون درسته؟
3- در همون قسمت 34 منظور از Position که در کنار Rank نوشته چیه؟
4- در قسمت Military... نوشتم Employee چون کار اداری میکردم، به نظر شما خوبه؟
با سپاس از همگی
- همون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کافیه
2- بله درسته
3- مربوط به عوامل کادر میشه نه وظیفه
4-خیر. employee یعنی کارمند. شما وظیفه بودی. بنویس administrative
البته بهتری مشخص کنی چه کار اداری ای میکردی مثلا file registration
یا Clerk
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ebi1988 ، sharareh amini ، mahan L ، KIMIA2005
با شماره کیس 1800 چقدر فرصت هست که فرمها رو ایمیل کنیم حداکثر چند روز دیگه وقت داریم؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان:
با سلام
سوال من اینه که اگر کسی متاهل باشه دانشجو باشه باید در قسمت شغل چی بنویسه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان