کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-24 ساعت 17:10)reza_top60 نوشته:  دوستان در فیلد 33 فرم 230 برای ذکر مقاطع تحصیلی 4تا جای خالی داره در حالیکه من باید مقاطع دانشگاه-پیش دانشگاهی-متوسطه-راهنمایی -ابتدایی رو بنویسم که 5تا جای خالی نیاز داره.چه کنم؟
با تشکر
شما از بالا شروع کن مثلا دکترا-ارشد-لیسانس-پیش دانشگاهی و به همین ترتیب. لزومی نداره راهنمایی و دبستان رو بنویسی.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: reza_top60 ، sce
دوستان ببخشید یه سوال بی ربط :
من میخوام خلاصه وضعیتم رو در امضام به نمایش بذارم اما کل کنترل پنل و پروفایلم رو جستجو کردم اما جایی برای اضافه کردن امضا پیدا نکردم.لطفا راهنمایی کنید

دوستان پیش دانشگاهی به انگلیسی pre-university میشه؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: sce
(2013-05-24 ساعت 17:16)reza_top60 نوشته:  دوستان ببخشید یه سوال بی ربط :
من میخوام خلاصه وضعیتم رو در امضام به نمایش بذارم اما کل کنترل پنل و پروفایلم رو جستجو کردم اما جایی برای اضافه کردن امضا پیدا نکردم.لطفا راهنمایی کنید

تو کنترل پنل کاربر در ستون سمت راست نوشته تغییر امضا.
بله pre-university میشه.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: sce ، reza_top60 ، shekari
(2013-05-24 ساعت 17:16)reza_top60 نوشته:  دوستان ببخشید یه سوال بی ربط :

حداقل 10 ارسال باید داشته باشین.
پست الکی نزاری یه وقت واسه این کار که پاک میشه.Big Grin
موفق باشین.

(2013-05-24 ساعت 17:04)armin_swimmer90 نوشته:  اولا واقعا متشکرم از پاسخ های خوبتون..
من همسرم برنده شده و خوب منم باید فرم 230 رو پر کنم..
من دانشجو هستم و سربازی نرفتم..سوال 34 رو باید NO بزنم؟؟
هم خانومم هم خودم داریم درس میخونیم و هر 2 شغلی نداریم..باید تمام قسمت های شغل رو N/A بزنیم؟؟
البته من 2 سال استخر خصوصی کار میکردم و مربی شنا بودم...به نظرتون بزنم؟؟یا نه؟؟تاثیری داره؟؟؟
ممنون مرسی

بله.
بله.
نه.مهم نیست.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nina22 ، reza_top60 ، KIMIA2005
یکی به من بگه چطور پر کنم این قسمت 34 رو ؟؟؟ Sad
من تو نیرو هوایی ارتش بودم خدمتمو -
رسته = پیاده
درجه = سرجوخه
شغلم هم اداری بود.
تشکر کنندگان:
(2013-05-24 ساعت 17:55)love_everlife نوشته:  یکی به من بگه چطور پر کنم این قسمت 34 رو ؟؟؟ Sad
رسته = پیاده
درجه = سرجوخه
شغلم هم اداری بود.

دوست عزیزگه بخوای با خیال راحت فرمت رو پر کنی اول کارت پایان خدمت و شناسنامه و کارت شناسایی و... رو برا ترجمه بده یکی دو روز بیشتر وقت نمیبره اونوقت از روی ترجمه اونها با اطمینان فرمهارو پر کن که مغایرتی بین فرمها و ترجمه ها نباشه ...

موفق باشی
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: love_everlife ، moon_rose ، nina22
(2013-05-24 ساعت 18:04)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 17:55)love_everlife نوشته:  یکی به من بگه چطور پر کنم این قسمت 34 رو ؟؟؟ Sad
رسته = پیاده
درجه = سرجوخه
شغلم هم اداری بود.

دوست عزیزگه بخوای با خیال راحت فرمت رو پر کنی اول کارت پایان خدمت و شناسنامه و کارت شناسایی و... رو برا ترجمه بده یکی دو روز بیشتر وقت نمیبره اونوقت از روی ترجمه اونها با اطمینان فرمهارو پر کن که مغایرتی بین فرمها و ترجمه ها نباشه ... موفق باشی

خوب دوستای دیگه که این کارو کردن بگن چی میشه ...
در ضمن من ترجمه یه کارت پایان خدمت رو دانلود کردم اما اصلا هیچ کدوم از این اصتلاحاتی تو 34 به کار رفته اونجا ندیدم ...
مگه میشه همچین چیزی ؟ هر کی هر جور خوشش بیاد ترجمه میکنه ؟ :دی
تشکر کنندگان:
(2013-05-24 ساعت 18:09)love_everlife نوشته:  
رسته = پیاده
درجه = سرجوخه
شغلم هم اداری بود.

دوست عزیزگه بخوای با خیال راحت فرمت رو پر کنی اول کارت پایان خدمت و شناسنامه و کارت شناسایی و... رو برا ترجمه بده یکی دو روز بیشتر وقت نمیبره اونوقت از روی ترجمه اونها با اطمینان فرمهارو پر کن که مغایرتی بین فرمها و ترجمه ها نباشه ... موفق باشی

در ضمن من ترجمه یه کارت پایان خدمت رو دانلود کردم اما اصلا هیچ کدوم از این اصتلاحاتی تو 34 به کار رفته اونجا ندیدم ...

دل انگیززیاد سخت نگیر اینجــــــــــــــــــــــــا رو مطالعه کن
تشکر کنندگان: nina22 ، love_everlife
(2013-05-24 ساعت 18:14)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 18:09)love_everlife نوشته:  
رسته = پیاده
درجه = سرجوخه
شغلم هم اداری بود.

دوست عزیز اینجــــــــــــــــــــــــا رو مطالعه کن

با سپاس فراوان ... ولی این پیج ها به دفعان مرور شده .. اما چیزی دستگیرم نشده ...
تشکر کنندگان:
با سلام وتشکر از پاسخهای خوبتون
سوال من این که ایاهمراهان من که همسر ودو فرزندم هستند بایستی فرم230 را هر کدام به صورت جداگانه پر کنند وعکس خودشون را روی محل بچسبانند و بعد از اون اسکن بشه باتوجه به اینکه من می خواهم که مدارکم را ایمیل کنم .لطفا منو هر چه سریعتر راهنمایی کنید.مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-05-24 ساعت 18:19)love_everlife نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 18:14)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز اینجــــــــــــــــــــــــا رو مطالعه کن

با سپاس فراوان ... ولی این پیج ها به دفعان مرور شده .. اما چیزی دستگیرم نشده ...

سرجوخه = Corporal
اداری = admistrative
ارتش جمهوری اسلامی ایران =Islamic Republic of Iran Army
تشکر کنندگان: love_everlife
سلام
آقا یک عالمه فرمت از این فرم به دست ما رسیده
فرمی که در سایت دولت قرار داده اکسپایرد شده . آیا لازمه این فرم های جدید رو پر کنیم؟؟؟ دردسر نشه؟؟؟ لطفا پاسخ بدید
ویزای سال 2014. تاریخ مهاجرت سال 2014
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2013-05-24 ساعت 18:28)ata.bz نوشته:  با سلام وتشکر از پاسخهای خوبتون
سوال من این که ایاهمراهان من که همسر ودو فرزندم هستند بایستی فرم230 را هر کدام به صورت جداگانه پر کنند وعکس خودشون را روی محل بچسبانند و بعد از اون اسکن بشه باتوجه به اینکه من می خواهم که مدارکم را ایمیل کنم .لطفا منو هر چه سریعتر راهنمایی کنید.مرسی

عزیز زودتر از این دیگه نشد راهنمایی کنم عذر خواهی میکنم..!!!
فرم 122 فقط برای برنده اصلی پر شود و فرم 230 برای هر کدام از افراد کیس جداگانه پر شود و هم میتونید عکس رو چسبانده و اسکن کنید و بهمراه فایل عکسها بفرستید وهم میتوانید فقط فایل عکس ها رو با فرمها اتچ کنید ...دوست عزیز
تشکر کنندگان: nina22
با سلام خدمت دوستان عزیز کسی جوابم رو نمیده !!!!!!!!
اگه امکان داره من رو تو این موارد راهنمایی کنید:
1- تاریخ اعتبار کارت ملی من تموم شده تو ترجمه هم همینو زدن نیازی هست اونو عوض کنم؟
2- من گواهی طلاق دارم ولی تو دو تا صفحه دست نویس با سربرگ دفترخانه و مهر برجسته اونه و هیچ مدرک دیگه ای از ازدواج و طلاق ندارم آیا مدرک دیگه ای لازم هست ؟
3- من کارمند بانکم و تو چند شهر خدمت کردم برای پر کردن فرمها آدرس کدوم شعبه و شهر رو بزنم ؟ آیا نیاز هست همه آنها رو بنویسم ؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-24 ساعت 18:38)Sarah Hajian نوشته:  سلام
آقا یک عالمه فرمت از این فرم به دست ما رسیده
فرمی که در سایت دولت قرار داده اکسپایرد شده . آیا لازمه این فرم های جدید رو پر کنیم؟؟؟ دردسر نشه؟؟؟ لطفا پاسخ بدید

تاریخش مهم نیست ولی اگه حساس هستید به این موضوع از امضا بنده فرمها رو بگیرید..
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان