کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
درود
من نرم افزار NITRO PRO رو گرفتم فقط تو فرم اون قسمتی رو باید نام و فامیلی رو فارسی بنویسیم مشکل دارم هر کاری میکنم حروف جدا جدا می افته آیا باید با نرم افزار دیگه اینکارو امجام بدم ؟ ضمنا برای وارد کردن عکس روی فرم چکار باید کنم ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 09:49)نازنین اسدی نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 17:03)saeedhei نوشته:  اگه معافیت سربازی داریم no رو تیک بزنیم؟

یکی به این سوال جواب بده لطفا

بله no بزنید و روز مصاحبه از شما میپرسند. اونجا توضیح بدین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 10:15)morteza-dm نوشته:  درود
من نرم افزار NITRO PRO رو گرفتم فقط تو فرم اون قسمتی رو باید نام و فامیلی رو فارسی بنویسیم مشکل دارم هر کاری میکنم حروف جدا جدا می افته آیا باید با نرم افزار دیگه اینکارو امجام بدم ؟ ضمنا برای وارد کردن عکس روی فرم چکار باید کنم ؟

آره با اين برنامه نميشه فارسيش كردش ولي با برنامه ‏adobe acrobat pro ميشه فارسيش كنى بعدش بقيه كارهاتون رو انجام بديد
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب

تشکر کنندگان: sce ، morteza-dm
(2013-05-25 ساعت 09:49)نازنین اسدی نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 17:03)saeedhei نوشته:  اگه معافیت سربازی داریم no رو تیک بزنیم؟

یکی به این سوال جواب بده لطفا
ضمن تاييد حرف دوست خوبم شما مي تونين اين قسمت رو NO بزنين.ولي به نظر من ميشه اين رو هم نوشت :
exemption card يا همن كارت معافيت.
البته من خودم كات پايان خدمت داشتم و اين قسمت رو پر كردم.چيزي كه بهتون گفتم به نقل از اينجا است.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان:
واقعا بدون بچه های این پیج من نمیتونستم هیچ کاری کنم..
واقعا مرسی..
1.اون 2تا سوال قسمت 33 رو چی بزنم؟؟در مورد زبان رو که پرسیده..واسه زمان مصاحبه هستش؟؟یا نه؟
و سوال بعدی در مورد professional association ...رو به نظرتون چی بزنم؟؟؟
2.آخر معلوم نشد سوال 39 رو بنویسیم یا نه؟؟
بازم ممنوووووووووووووووون

تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 10:21)armin_swimmer90 نوشته:  

آره با اين برنامه نميشه فارسيش كردش ولي با برنامه ‏adobe acrobat pro ميشه فارسيش كنى بعدش بقيه كارهاتون رو انجام بديد

مرسی
برای عکس چکار کنم ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 10:59)morteza-dm نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 10:21)armin_swimmer90 نوشته:  

مرسی
برای عکس چکار کنم ؟

والا دوستان میگن اسکن کنید روی فرمتون..سایز عکس هم 5*5 باشه

تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 10:57)armin_swimmer90 نوشته:  واقعا بدون بچه های این پیج من نمیتونستم هیچ کاری کنم..
واقعا مرسی..
1.اون 2تا سوال قسمت 33 رو چی بزنم؟؟در مورد زبان رو که پرسیده..واسه زمان مصاحبه هستش؟؟یا نه؟
و سوال بعدی در مورد professional association ...رو به نظرتون چی بزنم؟؟؟
2.آخر معلوم نشد سوال 39 رو بنویسیم یا نه؟؟
بازم ممنوووووووووووووووون

1-زبان هایی که به خوبی بلد هستین بنویسین، مصاحبه به زبان فارسی انجام میشه و ربطی به این نداره.
2-مثلا اگر عضو یک سازمان مهندسی یا یک جامعه تحقیقاتی هستید...

3-این سوال قبلا جواب داده شده. با استفاده از آموزش های این لینک مطلب مورد نظر خود را جستجو کنین.

میتونین مشخصات شخص برنده رو بنویسین. یا میتونین N/A بنویسید.
تشکر کنندگان: shekari ، estanfordbineh
(2013-05-19 ساعت 12:14)byazdani نوشته:  با سلام
1- خانم من محجبه است. آیا ضرورت داره حتماً گوشاش تو عکس معلوم باشه؟
2- تو این مرحله ضرورت داره مدارک تحصیلی هم ارسال بشه یا اینکه فقط فرمها(231 و 122) و عکس و نامه قبولی کافیه؟

قطعاً باید گوشاشون پیدا باشه وگرنه همون جا تو سفارت میفرستنتون برین عکس بگیرین.
بفرمایین مقنعه رو ببرن پشت گوشاشون.
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
تشکر کنندگان: nina22 ، estanfordbineh
سلام دوستان

من میخام ببینم پشت عکسها رو باید چه چیزهایی بنویسم از اول این تاپیک دارم میخونم اما مطلبی پیدا نکردم لطلفا راهنمایی کنید؟

و سئوال دوم اینکه یک عکس روی فرم میچسبونیم و یکی توی پاکت میندازیم درسته ؟
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
تشکر کنندگان:

چند صفحه قبل من توضیح دادم ...
همه چی رو میتونی تو 1-2 صفحه قبل پیدا کنی
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 11:25)arshia_danesh نوشته:  سلام دوستان

من میخام ببینم پشت عکسها رو باید چه چیزهایی بنویسم از اول این تاپیک دارم میخونم اما مطلبی پیدا نکردم لطلفا راهنمایی کنید؟

و سئوال دوم اینکه یک عکس روی فرم میچسبونیم و یکی توی پاکت میندازیم درسته ؟
من پشت عكس ها چيزي ننوشتم.به نظرم لازم نيست.حالا دوست داري اسم و فاميل خودت به همراه كيس نامبر و تاريخ تولدتو بنويس.
نمي خواد بچسبوني.بزار تو پاكت هر دوتاشو بفرست بره.
سخت نگير دوست عزيزBig Grin.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nina22
(2013-05-25 ساعت 11:18)hamedapple نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 12:14)byazdani نوشته:  با سلام
1- خانم من محجبه است. آیا ضرورت داره حتماً گوشاش تو عکس معلوم باشه؟
2- تو این مرحله ضرورت داره مدارک تحصیلی هم ارسال بشه یا اینکه فقط فرمها(231 و 122) و عکس و نامه قبولی کافیه؟

قطعاً باید گوشاشون پیدا باشه وگرنه همون جا تو سفارت میفرستنتون برین عکس بگیرین.
بفرمایین مقنعه رو ببرن پشت گوشاشون.
1- حتما باید معلوم باشه.
۲- فقط فرم ۱۲۲-فرمهای ۲۳۰-عکسها-نامه قبولی فرستاده بشه.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:
Subject ایمیل چی بنویسم خوبه؟
خودم نوشتم با این فرمت :
کیس نامبر، نام خانوادگی، نام، forms and photograph

تشکر کنندگان:
(2013-05-24 ساعت 17:44)love_everlife نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 17:06)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 15:08)love_everlife نوشته:  دوست عزیز با تشکر
خوب حالا برا سوال 1 راهکارتون چی هستش ؟
بهتره بعد اینکه با Nitro فرم ها رو تکمیل کردی ... با برنامه adob pdf pro فقط این قسمت رو پر کنی

راه دیگه ای سراغ ندارید ؟؟؟

همین خوبه دیگه راه دیگه رو میخوای چی کار :دی
من دیگه چیزی به ذهن مبارکم قد نمیده

[/quote]

آقا یه سوالی: وقتی با nitro یه جاهایی که جا کم هستو text مینویسم یا جاهایی که مال تاریخه N/A میزنیم بعد که ذخیره میکنی به رنگ سیاه دیده نمیشه. اون نوار آبیه روشه. البته تو پرینت کاملا درسته ولی اگه بخوایم همین فایلو با ایمیل بفرستیم چی؟ ایرادی نداره؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان