کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-24 ساعت 18:28)ata.bz نوشته:  با سلام وتشکر از پاسخهای خوبتون
سوال من این که ایاهمراهان من که همسر ودو فرزندم هستند بایستی فرم230 را هر کدام به صورت جداگانه پر کنند وعکس خودشون را روی محل بچسبانند و بعد از اون اسکن بشه باتوجه به اینکه من می خواهم که مدارکم را ایمیل کنم .لطفا منو هر چه سریعتر راهنمایی کنید.مرسی
شما اگه به قول خودتون هر چه سریعتر تاپیک رو مطالعه میکردین جوابتون رو پیدا میکردینWink
فرم ۱۲۲ و ۲۳۰ برای برنده
فرم ۲۳۰ برای برنده-همسر-بچه های زیر ۲۱ سال بصورت جداگانه
نه لزومی نداره عکس به محل عکس چسبونده بشه.شما عکسهارو کنار فرمها به ایمیلتون اتچ کنین.اسم هر عکس هم اسم خود فرد رو بگذارید که مشکلی پیش نیاد.فرمتش هم بصورت jpg باشه.کیفیتش خوبه.موفق باشید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:
از پاسخ سریع شما دوستان(ninaوkimia2005)بسیار ممنونم.
تشکر کنندگان:
(2013-05-24 ساعت 18:58)ata.bz نوشته:  از پاسخ سریع شما دوستان(ninaوkimia2005)بسیار ممنونم.

دوست عزیز برای تشکر کافیست از دکمه ی تبریک و تشکر استفاده کنید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: nina22 ، shamim_irs ، Szsanazsz ، powerb
آقااااااااااااااااااااااااا چرا تاریخ مهم نیس؟ ما تو سایت گاورمنت 1 فرم قدیمی تر گرفتیم
فرم جدید تو سایت کجا بوده؟؟ آقااااااااااااااااا چه کنیم؟؟؟؟؟
ویزای سال 2014. تاریخ مهاجرت سال 2014
موفق باشید
تشکر کنندگان: love_everlife
(2013-05-24 ساعت 19:05)Sarah Hajian نوشته:  آقااااااااااااااااااااااااا چرا تاریخ مهم نیس؟ ما تو سایت گاورمنت 1 فرم قدیمی تر گرفتیم
فرم جدید تو سایت کجا بوده؟؟ آقااااااااااااااااا چه کنیم؟؟؟؟؟

اصلا سخت نگیر
آقاااااااااااااااااااااااااااااااااااا داخل امضای بنده به قرمز رنگ نوشتم Tongue فرم جدید 230 و 122 روش کلیک کنید و دانلودش کنید Big Grin اقاااااااااااااااااا این کار رو بکن همین ؟؟؟؟؟؟ Cool
تشکر کنندگان: nina22
4 روز نبودم چقدر پست جدید و فرم ها که جدید شدن . حالا باید بشینم دوباره بنویسم. بچه ها فرمت صحیح آدرس رو میشه لطف کنین . آدرس تو امریکا منظوره.

بعد تو قسمت 10 میتونیم فقط یه شهر یا ایالتو نام ببریم یا حتما باید آدرس کامل باشه؟

من گفتم حتما تو فرمای جدید جای تحصیلاتو بیشتر کردن . دقیقا همون فرمه. همون اشکالاتم داره

تشکر کنندگان:
(2013-05-24 ساعت 19:27)rainyboy نوشته:  4 روز نبودم چقدر پست جدید و فرم ها که جدید شدن . حالا باید بشینم دوباره بنویسم. بچه ها فرمت صحیح آدرس رو میشه لطف کنین . آدرس تو آمریکا منظوره.

بعد تو قسمت 10 میتونیم فقط یه شهر یا ایالتو نام ببریم یا حتما باید آدرس کامل باشه؟

من گفتم حتما تو فرمای جدید جای تحصیلاتو بیشتر کردن . دقیقا همون فرمه. همون اشکالاتم داره
خودش که نوشته باید اسم خیابون کد پستی و اسم شخصی که میخواهید برید پیشش زندگی کنید در ابتدای ورود رو بنویسید.اگه براتون مقدور نیست N/A بزنید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-05-24 ساعت 18:31)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 18:19)love_everlife نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 18:14)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز اینجــــــــــــــــــــــــا رو مطالعه کن

با سپاس فراوان ... ولی این پیج ها به دفعان مرور شده .. اما چیزی دستگیرم نشده ...

سرجوخه = Corporal
اداری = admistrative
ارتش جمهوری اسلامی ایران =Islamic Republic of Iran Army

بالاخره پیداش کردن :دی جوینده یابندس
رسته :
اول بزارید تعریفی از رسته برایتان بگویم که با این واژه آشنایی بیشتری پیدا کنیم. رسته همان رشته تحصیلی منظور است . وقتی می گوییم رسته در واقع تخصص فرد نظامی را نامبرده ایم. پس رسته را اینطور تعریف می کنیم : رسته عبارتست از تخصص و نوع خدمت فرد نظامی در یگانی که خدمت میکند. در ارتش و خصوصا نیروی زمینی تعدادی رسته داریم که در زیر به طور خلاصه به آنها می پردازیم .
تشکر کنندگان: powerb
(2013-05-24 ساعت 19:41)love_everlife نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 18:14)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز اینجــــــــــــــــــــــــا رو مطالعه کن

با سپاس فراوان ... ولی این پیج ها به دفعان مرور شده .. اما چیزی دستگیرم نشده ...

سرجوخه = Corporal
اداری = admistrative

رسته :
اول بزارید تعریفی از رسته برایتان بگویم که با این واژه آشنایی بیشتری پیدا کنیم. رسته همان رشته تحصیلی منظور است . وقتی می گوییم رسته در واقع تخصص فرد نظامی را نامبرده ایم. پس رسته را اینطور تعریف می کنیم : رسته عبارتست از تخصص و نوع خدمت فرد نظامی در یگانی که خدمت میکند. در ارتش و خصوصا نیروی زمینی تعدادی رسته داریم که در زیر به طور خلاصه به آنها می پردازیم .

عزیزدل برادر کدوم زیــــــــــــــــــــــــــــــــــر ما که هر چی رفتیم زیر چیزی ندیدیم که...!!!!
تشکر کنندگان: Szsanazsz
راستی من الان دیدم میشه جاهایی که تاریخ نداریم #### بزاریم. اینجوری نیازی به ادیت هم نیست .

تشکر کنندگان:
(2013-05-24 ساعت 20:02)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 19:41)love_everlife نوشته:  

سرجوخه = Corporal
اداری = admistrative

رسته :

عزیزدل برادر کدوم زیــــــــــــــــــــــــــــــــــر ما که هر چی رفتیم زیر چیزی ندیدیم که...!!!!
مهم نیس عزیز :دی منظور مفهوم رسته بود که رسید ... Smile

عزیزان دل معادل انگلیسی رسته های دوران خدمت خود را از این لینک میتونید پیدا کنید... روی فلش چپ و راست کلیک کنید .
که تو بخش 34 (Military Speciality/Occupation) نوشته میشود...
http://quizlet.com/19355532/familiarize/embedv2?&m
تشکر کنندگان:
دوستان حتما باید قسمت 10 و11 رو پر کرد؟؟
ما که هیچ کس رو تو آمریکا نداریم چه کنیم؟؟
پر کردن این قسمت مهمه و یا تاثیری داره؟؟؟
ممنون مرسی
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب

تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 02:22)armin_swimmer90 نوشته:  دوستان حتما باید قسمت 10 و11 رو پر کرد؟؟
ممنون مرسی

دوست عزیزقسمت 10 رو میتونید n/a بزنید ولی قسمت 11 فرم بایستی پر شود و نهایتا می تونید ادرس رو زمان مصاحبه هم ارائه بدید ... موفق باشید
تشکر کنندگان: armin_swimmer90 ، nina22
واقعا بدون بچه های این پیج من نمیتونستم هیچ کاری کنم..
واقعا مرسی..
1.اون 2تا سوال قسمت 33 رو چی بزنم؟؟در مورد زبان رو که پرسیده..واسه زمان مصاحبه هستش؟؟یا نه؟
و سوال بعدی در مورد professional association ...رو به نظرتون چی بزنم؟؟؟
2.آخر معلوم نشد سوال 39 رو بنویسیم یا نه؟؟
بازم ممنوووووووووووووووون

(2013-05-25 ساعت 06:01)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 02:22)armin_swimmer90 نوشته:  دوستان حتما باید قسمت 10 و11 رو پر کرد؟؟
ممنون مرسی

دوست عزیزقسمت 10 رو میتونید n/a بزنید ولی قسمت 11 فرم بایستی پر شود و نهایتا می تونید ادرس رو زمان مصاحبه هم ارائه بدید ... موفق باشید

یعنی فعلا هم میشه 11 رو هم N/A گذاشت؟؟؟
ممنون
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب

تشکر کنندگان:
(2013-05-02 ساعت 17:03)saeedhei نوشته:  اگه معافیت سربازی داریم no رو تیک بزنیم؟

یکی به این سوال جواب بده لطفا
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان