کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
بچه ها مثلا توی قسمت 32،من جایی کار نکردم و N/A زدم،باید قسمت DATE رو هم N/A بزنم یا نیازی نیست؟چون جاهایی که تاریخ باید نوشته بشه رو نمیشه N/A گذاشت.چیکار کنم؟
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
Cool
تشکر کنندگان: estanfordbineh
(2013-05-27 ساعت 19:12)love_everlife نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 18:12)love_everlife نوشته:  دوستان عزیز من فراموش کردم چه ایمیلی رو برای ثبت نام دادم پارسال Sad
حالا الان که میخوام تو این فرم بنویسم فرق داشته باشه ایرادی داره ؟

یکی منو راهنمایی کنه ...

ایرادی نداره، اونا با هر ایمیلی که شما باهاشون تماس بگیرین و مشخصتاتون داخلش باشه ( کیس نامبر، اسم و فامیل و سال تولد) به شما جواب میدن. بهتره الان یه ایمیل مخصوص برای این کار بسازین و در فرم ها بنویسید و از همون برای تماس باهاشون استفاده کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: love_everlife ، powerb
(2013-05-27 ساعت 18:12)love_everlife نوشته:  دوستان عزیز من فراموش کردم چه ایمیلی رو برای ثبت نام دادم پارسال Sad

یکی منو راهنمایی کنه ...

دوست عزیز میتونی یک ایمیل جدید توی gmail یا yahooبسازی و توی فرمها قید کنی و تمام مکاتباتت رو با ایمیل جدید انجام بدی..یا یک راه دیگه داره توی همون سایتی که قبولیتو دیدی Forgot Confirmation Number کلیک کن و ایمیل هایی را که شک داری چک کن شاید جواب گرفتی..

(2013-05-27 ساعت 19:06)masodsh نوشته:  بچه ها مثلا توی قسمت 32،من جایی کار نکردم و N/A زدم،باید قسمت DATE رو هم N/A بزنم یا نیازی نیست؟چون جاهایی که تاریخ باید نوشته بشه رو نمیشه N/A گذاشت.چیکار کنم؟

دوست عزیز با نرم افزار انلاک PDF میتونی n/a بذاری فقط لطف کن تاپیک هی قبلیو بخــون Wink
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: kage.omid ، love_everlife
دوستان من بعد از گرفتن لیسانس حدود یک سال در یک شرکت خصوصی کار کردم ، بعدش یک سال بیکار بودم و بعدش هم رفتم سربازی. حالا که رفتم برای گرفتن گواهی سابقه کار حاضر نیستند به هیچ عنوان به من گواهی بدن، حالا موندم چیکار کنم. به نظر شما کلا قید اون یکسالو بزنم و بگم دو سال بیکار بودم یا نه، در فرم ذکر کنم، اما قادر نیستم هیچ مدرکی براش ارائه کنم. لطفا کمکم کنید
تشکر کنندگان:
سلام
من عکسم اندازش شده 1/97x1/97 اینچ (47 میلیمتر در 47 میلیمتر) به جای 2x2 اینچ یا همون (51x51) میلیمتر همینو بفرستم قبول می کنند یا دوباره برم عکاسی از فایل اصلیش یکی بزرگتر بگیرم؟
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
(2013-05-27 ساعت 19:44)xxi_1363 نوشته:  دوستان من بعد از گرفتن لیسانس حدود یک سال در یک شرکت خصوصی کار کردم ، بعدش یک سال بیکار بودم و بعدش هم رفتم سربازی. حالا که رفتم برای گرفتن گواهی سابقه کار حاضر نیستند به هیچ عنوان به من گواهی بدن، حالا موندم چیکار کنم. به نظر شما کلا قید اون یکسالو بزنم و بگم دو سال بیکار بودم یا نه، در فرم ذکر کنم، اما قادر نیستم هیچ مدرکی براش ارائه کنم. لطفا کمکم کنید
گواهی کار اصلا مورد نیاز نیست.چه این قسمت رو پر کنین و چه خالی بزارین.

(2013-05-27 ساعت 20:19)smart3461 نوشته:  سلام
من عکسم اندازش شده 1/97x1/97 اینچ (47 میلیمتر در 47 میلیمتر) به جای 2x2 اینچ یا همون (51x51) میلیمتر همینو بفرستم قبول می کنند یا دوباره برم عکاسی از فایل اصلیش یکی بزرگتر بگیرم؟

عکس رو خودت گرفتی ؟عکاس باشی که خودش بهتر می دونه باید 5 در 5 باشه.بعید می دونم مشکلی باشه.ولی برو بگو واست درستش کنه.ضرر که نداره.داره ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: xxi_1363 ، KIMIA2005 ، estanfordbineh ، smart3461
(2013-05-27 ساعت 20:53)sce نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 19:44)xxi_1363 نوشته:  دوستان من بعد از گرفتن لیسانس حدود یک سال در یک شرکت خصوصی کار کردم ، بعدش یک سال بیکار بودم و بعدش هم رفتم سربازی. حالا که رفتم برای گرفتن گواهی سابقه کار حاضر نیستند به هیچ عنوان به من گواهی بدن، حالا موندم چیکار کنم. به نظر شما کلا قید اون یکسالو بزنم و بگم دو سال بیکار بودم یا نه، در فرم ذکر کنم، اما قادر نیستم هیچ مدرکی براش ارائه کنم. لطفا کمکم کنید
گواهی کار اصلا مورد نیاز نیست.چه این قسمت رو پر کنین و چه خالی بزارین.

مرسی از جوابتون، اما دوست من در صفحات قبل چند از دوستان مثل آقا حامد گفتند که اگر چیزی رو عنوان می کنی باید مدرکشو همراهت داشته باشی، شاید ازت خواستند.
تشکر کنندگان: hushmandco ، love_everlife
(2013-05-26 ساعت 19:12)hushmandco نوشته:  [quote='n51' pid='346390' dateline='1369575655']
دوستان نامه دوم را از طریق کانفرمیشن نامب مثل برنده شدنمون باید ببینیم و از تو همان سایت و آدرس ؟ یعنی فقط بجای نامه برنده بودن نامه دوم میاد؟؟؟؟؟؟؟؟

بله همینطوره.
منتهی شما با کیس نامبرتون تا الان باید کارنت شده باشین. مطمءنین همه چیز رو به راهه؟
[/quote
بله دوست عزیز شما درست میفرمایید و به قولی من تا حالا باید اونور می بودم ولی چون کانفرمیشنم را گم کرده بودم از قابلیت جدید سایت استفاده کردم و تازه متوجه قبولیم شدم . مدارکم را پست کردم 16 می deliver شد به kcc ایمیل زدم و شرایطم را نوشتم اما در جواب فقط همان نامه اتو ریپلای آمد و من منتظر نامه دومم تا خواست خدا چی باشد.
تشکر کنندگان: hushmandco ، estanfordbineh
(2013-05-27 ساعت 18:57)sce نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 18:34)kage.omid نوشته:  اين فرماي 230 و 120 ما تاريخ انقضاشون مال 02/29/2012 هست من همينا رو پر كردم با فرماي امسال مقايسه كردم هيچ تغييري نداشت ديگه هم حوصله ندارم از اول بشينم توي فرم ديگه از اول بنويسم به نظرتون مشكلي پيش مياد اگه همين قديميارو بفرستم؟

یعنی اینقر پرکردن این فرما سخته ؟
دوست عزیز،هر چند به نظر من همون قبلی هم می تونه ایرادی نداشته باشه.ولی خدایی پیش خودت فکر کردی که آیا تنبلی و بی حوصلگی واسه موضوعی تا این اندازه مهم می تونه دلیل خوبی باشه ؟دوست عزیز صحبت از یک تصمیم گیری واسه آینده خودتونه.مهاجرت کم چیزی نیست بزرگوار.
حالا خود دانی.
سلام دوستان
قابل توجه دوستانی که نگران تاریخ expiration فرم بودن هیچ مشکلی نداره ومیتونید همون رو پر کنید وبفرستید اینم ایمیلی که KCC برام فرستاده:
Please disregard the expiration dates found on the forms. Complete forms and submit to KCC and they will be processed accordingly
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: sinamn ، love_everlife ، soheil_zk ، estanfordbineh ، آلیس-1980
(2013-05-27 ساعت 22:02)n51 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 19:12)hushmandco نوشته:  [quote='n51' pid='346390' dateline='1369575655']
دوستان نامه دوم را از طریق کانفرمیشن نامب مثل برنده شدنمون باید ببینیم و از تو همان سایت و آدرس ؟ یعنی فقط بجای نامه برنده بودن نامه دوم میاد؟؟؟؟؟؟؟؟

بله همینطوره.
منتهی شما با کیس نامبرتون تا الان باید کارنت شده باشین. مطمءنین همه چیز رو به راهه؟
[/quote
بله دوست عزیز شما درست میفرمایید و به قولی من تا حالا باید اونور می بودم ولی چون کانفرمیشنم را گم کرده بودم از قابلیت جدید سایت استفاده کردم و تازه متوجه قبولیم شدم . مدارکم را پست کردم 16 می deliver شد به kcc ایمیل زدم و شرایطم را نوشتم اما در جواب فقط همان نامه اتو ریپلای آمد و من منتظر نامه دومم تا خواست خدا چی باشد.

خیلی متاسف شدم اینو شنیدم.. امیدوارم هرچه زودتر کارت درست شه. ولی باز پیگیر باش و از ایمیل زدن و تماس گرفتن خسته نشو.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: love_everlife ، estanfordbineh
(2013-05-27 ساعت 19:16)aghaghia نوشته:  

یکی منو راهنمایی کنه ...

ایرادی نداره، اونا با هر ایمیلی که شما باهاشون تماس بگیرین و مشخصتاتون داخلش باشه ( کیس نامبر، اسم و فامیل و سال تولد) به شما جواب میدن. بهتره الان یه ایمیل مخصوص برای این کار بسازین و در فرم ها بنویسید و از همون برای تماس باهاشون استفاده کنید.

دوست خوب يعني هيچ ايميلي به من از طرف اونا ارسال نميشه؟؟
من نگران ايم موضوع ام
تشکر کنندگان:
سلام٬
کسی میدونه منظور از A number در شماره ۳۵ فرم چیه؟

ممنون میشم...
تشکر کنندگان:
(2013-05-27 ساعت 23:33)ulaleh نوشته:  سلام٬

ممنون میشم...
مربوط به کسانیه که قبلا به خاک آمریکا وارد شدن و یه شماره ایه 8 -9 رقمی که با A شروع میشه وِ DHS اطلاعات مربوط به کسانی که خارج از خاک آمریکا متولد شدن رو باهاش فایل میکنه.
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-05-27 ساعت 23:48)hushmandco نوشته:  

ممنون میشم...
مربوط به کسانیه که قبلا به خاک آمریکا وارد شدن و یه شماره ایه 8 -9 رقمی که با A شروع میشه وِ DHS اطلاعات مربوط به کسانی که خارج از خاک آمریکا متولد شدن رو باهاش فایل میکنه.

من واسه مادرم دارم فرم رو پر میکنم٬ تازه اینجا بوده(آمریکا) با ویزا توریستی والان برگشته اما همچین شماره ای تو پاسش نیست؟!
تشکر کنندگان:
(2013-05-28 ساعت 00:00)ulaleh نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 23:48)hushmandco نوشته:  

ممنون میشم...

من واسه مادرم دارم فرم رو پر میکنم٬ تازه اینجا بوده(آمریکا) با ویزا توریستی والان برگشته اما همچین شماره ای تو پاسش نیست؟!
هیچ اثری توی ویزاشون نیست؟
این لینک زیر رو دنبال کن. تنها کمکیه که من میتونم بکنم. شاید دوستان دیگه اطلاعاتشون کامل باشه
سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان