کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-27 ساعت 16:09)mtcanada نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 15:40)mis1336 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 14:26)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 10:55)mtcanada نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 10:43)sinamn نوشته:  Undergraduate که رشته نیست. course of study در واقع همان major و رشته شماست. مثلا
Course of Study: Diploma in Visual Communication

39 را یا N/A بزنید یا مشخصات برنده را بنویسید.
sinam جان برای بند 10 و 11 جوابی نداشتید که ندادید یا فراموش کردید Smile !!!
بعدشم قسمت 39 بچه ها گفته بودن مربوط به آدرس شخص برندست که من N/A گذاشتم یعنی مشکلی نداره؟؟؟؟

بچه ها شماها نظری ندارین بابا بیاید کمک دیگه
چقدر اختلاف تو پر رکدن فرم ها است Smile
یکی می گه می تونی بزنی N/A یکی می گه نه حتما باید فلان قسمتو پر کنی
کسی به ضرس قاطع نمی تونه چیزی بگه؟؟؟!!!!!!
من باید فرم هامو اصلاح کنم و مجددا براشون ایمیل کنم یا لازم نیست روز مصاحبه درستشون کنم؟؟؟

---------------------------------------------------------
بچه ها برنده خودم بودم (مجردم)
قسمت 39 رو بالاخره چی بزنم؟
تو قسمت 39 آدرس و و تلفنم خواسته که موقع ثبت نام وارد کردیم دیگه و تغییرم نکرده که آدرس و تلفن هم بنظرم چون موقع ثبت نام وارد کردم قطعا وادر پروندمون کردند حتما
آدرس و ایمیل رو چی N/A بزنم؟؟؟

دوست عزیز با قاطعیت بهتون میگم که قسمت 39 را یا میتونید N/A بزنید و یا میتونید نام فرد برنده رو بزنید ...
واگر نام فرد برنده رو قید کردید ادرس و ایمیل رو هم همون که موقع ثبت نام نوشتید قید کنید..
برا 10 و 11 هم همینطور قسمت 10 را n/aبزنید و 11 رو یا الان پر کنید یا موقع مصاحبه اعلام کنید .

بند ۳۹مربوط به کسانیست که یک نفر یا سازمان در آمریکا برای آنها تقاضای گرین کارت کرده باشد بنابراین شامل برندگان لاتاری نمی شود. N/A
من واقعا موندم به خدا ، گیج شدم
این همه اختلاف نظر برای چیه آخه!!!!!
من که فرم هامو ایمیل کردم و اونموقع هم 39 و 10 و 11 رو همشونو N/A گذاشته بودم ، انقدر بچه ها نظرای مختلفی سر این 3 تا قسمت گذاشته بودن که منم دیگه به شک افتادم و می خواستم بدونم اگه اشتباه کردم فرم هارو تصحیح و مجددا ارسال کنم.
واقعا درمورد این 3 قمست (39 و 10 و 11)نمی دونم باید چی کار کنم (کل تایپیک مربوط به فرم های بچه های 2012 تا 2014 رو هم خوندم اونجا هم همه اختلاف نظر داشتند) آیا اشتباه کرده بودم که قسمت های 39 و 10 و 11 رو N/A زدم یا اینکه نه درست بوده!!!!
موندم به حرف کی اعتماد کنم چون نمی شه درست تصمیم گرفت و اختلاف تو تایپیک های 2012 و 2013 هم بالا بوده
من دارم پست های شما رو دنبال می کنم تا جواب گرفتی من هم استفاده کنم. چون مشکل منم هستSad
تشکر کنندگان: mtcanada
(2013-05-27 ساعت 16:09)mtcanada نوشته:  من واقعا موندم به خدا ، گیج شدم
من که فرم هامو ایمیل کردم و اونموقع هم 39 و 10 و 11 رو همشونو N/A گذاشته بودم ، انقدر بچه ها نظرای مختلفی سر این 3 تا قسمت گذاشته بودن که منم دیگه به شک افتادم و می خواستم بدونم اگه اشتباه کردم فرم هارو تصحیح و مجددا ارسال کنم.
واقعا درمورد این 3 قمست (39 و 10 و 11)نمی دونم باید چی کار کنم (کل تایپیک مربوط به فرم های بچه های 2012 تا 2014 رو هم خوندم اونجا هم همه اختلاف نظر داشتند) آیا اشتباه کرده بودم که قسمت های 39 و 10 و 11 رو N/A زدم یا اینکه نه درست بوده!!!!
موندم به حرف کی اعتماد کنم چون نمی شه درست تصمیم گرفت و اختلاف تو تایپیک های 2012 و 2013 هم بالا بوده

شما امیر مهاجر رو قبول داری دیگه؟ قطعا داری..بفرما:

(2012-08-04 ساعت 14:13)امیر مهاجر نوشته:  همون اوایل تماس تلفنی با کی سی سی داشتم و پرسیدم در این مورد اشتباه کردم یا نه؟ بدون اینکه پاسخ من رو بدهند، گفتند این مورد هیچ تأثیری روی روند بررسی کیس شما نداره.
کاملا هم منطقیه. اگر قرار باشه نام برنده اصلی ذکر بشه (که درستش هم همینه) حتی اگر قید نشه بازهم خود کی سی سی میدونه نام چه کسی باید نوشته میشده. اگر هم قرار باشه نام شخصی باشه که فرم براش پر میشه (که اصلا با عقل جور در نمیاد چون تکرار نام شخص هیچ فایده ای نداره و هدف از وجود چنین پرسشی رو زیر سؤال میبره!)، در اینصورت هم کی سی سی خودش این رو میدونه.
petitioner فقط زمانی اهمیت پیدا میکنه که شخص ثالثی باشه و این در مورد کیسهای لاتاری نیست و برای انواع دیگر مهاجرته.
در مورد petitioner دهها بار پست گذاشته شده و بحث شده و انرژی و وقت بیهوده تلف شده. واقعا لازمه؟ اینقدر این مسأله پیچیده است؟ روی صحبتم با همه دوستانه. یعنی به نظر شما ما با افرادی توی کی سی سی طرفیم که عقب مونده هستند و واقعا تو این مورد به این سادگی در میمونند و نمیفهمند کی petitioner ما هست؟ و فقط چشمشون به اینه که ببینند ما چی اونجا مینوسیم؟ اگر اینطوره، پس از کجا میفهمند ما درست نوشتیم یا غلط؟!
خواهش میکنم کمی روی مسائل تأمل کنید. واقعا بعضی چیزها رو احتیاجی نیست بپرسیم و به بحث بگذاریم تا به نتیجه برسیم. این مسأله کاملا واضحه که این پرسش تو انواع دیگر مهاجرت اهمیت پیدا میکنه. مثلا هنگامیکه شخصی همسرش یا نامزدش، یا پدرش، یا فرزندش ... داره براش تقاضای ویزای مهاجرتی میده. و فقط در این صورت هست که کی سی سی باید بدونه اون شخص کیه!
دوستان من الان عکسی رو که توی عکاسی 5*5 گرفته بودم رو چسبوندن رو کاغذ اما اندازش از اون کادر خیلی بزرگتر هستش چکارکنم ایرادی نداره
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: estanfordbineh
(2013-05-27 ساعت 16:09)mtcanada نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 15:40)mis1336 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 14:26)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 10:55)mtcanada نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 10:43)sinamn نوشته:  Undergraduate که رشته نیست. course of study در واقع همان major و رشته شماست. مثلا
Course of Study: Diploma in Visual Communication

39 را یا N/A بزنید یا مشخصات برنده را بنویسید.
sinam جان برای بند 10 و 11 جوابی نداشتید که ندادید یا فراموش کردید Smile !!!
بعدشم قسمت 39 بچه ها گفته بودن مربوط به آدرس شخص برندست که من N/A گذاشتم یعنی مشکلی نداره؟؟؟؟

بچه ها شماها نظری ندارین بابا بیاید کمک دیگه
چقدر اختلاف تو پر رکدن فرم ها است Smile
یکی می گه می تونی بزنی N/A یکی می گه نه حتما باید فلان قسمتو پر کنی
کسی به ضرس قاطع نمی تونه چیزی بگه؟؟؟!!!!!!
من باید فرم هامو اصلاح کنم و مجددا براشون ایمیل کنم یا لازم نیست روز مصاحبه درستشون کنم؟؟؟

بچه ها برنده خودم بودم (مجردم)
قسمت 39 رو بالاخره چی بزنم؟
تو قسمت 39 آدرس و و تلفنم خواسته که موقع ثبت نام وارد کردیم دیگه و تغییرم نکرده که آدرس و تلفن هم بنظرم چون موقع ثبت نام وارد کردم قطعا وادر پروندمون کردند حتما
آدرس و ایمیل رو چی N/A بزنم؟؟؟

دوست عزیز با قاطعیت بهتون میگم که قسمت 39 را یا میتونید N/A بزنید و یا میتونید نام فرد برنده رو بزنید ...
واگر نام فرد برنده رو قید کردید ادرس و ایمیل رو هم همون که موقع ثبت نام نوشتید قید کنید..
برا 10 و 11 هم همینطور قسمت 10 را n/aبزنید و 11 رو یا الان پر کنید یا موقع مصاحبه اعلام کنید .

بند ۳۹مربوط به کسانیست که یک نفر یا سازمان در آمریکا برای آنها تقاضای گرین کارت کرده باشد بنابراین شامل برندگان لاتاری نمی شود. N/A
من واقعا موندم به خدا ، گیج شدم

petitioner یعنی تقاضادهنده عرضحال دهنده . من کیس خانوادگی بودم وحدود ۵/۲ سال پیش گرین کارت گرفتم و برادرم petitioner من بود.بنابراین بند ۳۹ را N/A نوشته اید درست است و شک نکنید و برای بندهای ۱۰و۱۱ بهتر است آدرس و تلفن دوست صمیمی ویا یک از وابستگان که با شما مشکلی ندارد بنویسید
تشکر کنندگان: hushmandco ، estanfordbineh
(2013-05-27 ساعت 16:40)zzarin نوشته:  دوستان من الان عکسی رو که توی عکاسی 5*5 گرفته بودم رو چسبوندن رو کاغذ اما اندازش از اون کادر خیلی بزرگتر هستش چکارکنم ایرادی نداره

این سوال تکراریه لطفا قبل از ارسال سوال، از سیستم جستجو استفاده کنید.

اگه از کادر بیرون میزنه هیچ اشکالی نداره.
تشکر کنندگان: estanfordbineh
[quote='sharareh amini' pid='347042' dateline='1369655954']
[quote='mtcanada' pid='347032' dateline='1369654753']
[quote='mis1336' pid='347011' dateline='1369653051']
[quote='KIMIA2005' pid='346945' dateline='1369648591']
[quote='mtcanada' pid='346821' dateline='1369635952']

[b]من واقعا موندم به خدا ، گیج شدم

دوستان عزیز برنده یه نکته رو همیشه مد نظر داشته باشین.
اینجا دوستان تجربیات خودشون رو برای هم به اشتراک می زارن.تمام پاسخ های دوستان به منزله درست یا غلط بودن محض نیست.همیشه این رو بدونین که این شما هستین که باید برین واسه مصاحبه و مسئولیت تمام و کمال صحت اطلاعات مندرج در فرم ها فقط و فقط به عهده خود شماست.پس سعی کنین به دقت جواب سوالات رو ببینین و از برآیند نظرات نهایت استفاده رو ببرین.لاتاری فرصتی است که در اختیار عده محدودی قرار می گیره و به تایید بیشتر دوستان مراحل گرفتن گرین کارت از این طریق از جمله آسون ترین راه هاست.حتی به امید خدا اگه واسه وصاحبه هم تشریف بردین می فهمین که کاملا صوری و فرمالیته برگزار می شه.این به این منظور نیست که شما جدی نگیرین.به هیچ وجه.بعضی از اشتباهات که ناشی از تفاوت فاحش بین ثبت نام الکترونیکی اولیه با وضعیت اعلامی شما طبق فرم های ارسالی باشه می تونه باعث رد شدن کیس شما بشه.اما سوالاتی از این دست مثل مال شما و دیگر دوستان ناشی از استرس و ترس از دست رفتن این موقعیت کم نظیره.شرایط شماو ما بقیه دوستان رو بنده نیز تجربه کردم و شما رو هم درک می کنم و فقط می تونم یه توصیه به شما و بقیه دوستان داشته باشم که خیلی با حوصله و بدون وسواس و استرس خاصی فرم هارو تکمیل کنین و بدونین هر اشتباهی به جز اشتباهات فاحش که خدمتتون عرض کردم قابل گذشته.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sinamn ، mtcanada ، KIMIA2005 ، hushmandco ، sonnnna ، estanfordbineh
(2013-05-27 ساعت 16:37)sinamn نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 16:09)mtcanada نوشته:  من واقعا موندم به خدا ، گیج شدم

شما امیر مهاجر رو قبول داری دیگه؟ قطعا داری..بفرما:

(2012-08-04 ساعت 14:13)امیر مهاجر نوشته:  همون اوایل تماس تلفنی با کی سی سی داشتم و پرسیدم در این مورد اشتباه کردم یا نه؟ بدون اینکه پاسخ من رو بدهند، گفتند این مورد هیچ تأثیری روی روند بررسی کیس شما نداره.
کاملا هم منطقیه. اگر قرار باشه نام برنده اصلی ذکر بشه (که درستش هم همینه) حتی اگر قید نشه بازهم خود کی سی سی میدونه نام چه کسی باید نوشته میشده. اگر هم قرار باشه نام شخصی باشه که فرم براش پر میشه (که اصلا با عقل جور در نمیاد چون تکرار نام شخص هیچ فایده ای نداره و هدف از وجود چنین پرسشی رو زیر سؤال میبره!)، در اینصورت هم کی سی سی خودش این رو میدونه.
petitioner فقط زمانی اهمیت پیدا میکنه که شخص ثالثی باشه و این در مورد کیسهای لاتاری نیست و برای انواع دیگر مهاجرته.
در مورد petitioner دهها بار پست گذاشته شده و بحث شده و انرژی و وقت بیهوده تلف شده. واقعا لازمه؟ اینقدر این مسأله پیچیده است؟ روی صحبتم با همه دوستانه. یعنی به نظر شما ما با افرادی توی کی سی سی طرفیم که عقب مونده هستند و واقعا تو این مورد به این سادگی در میمونند و نمیفهمند کی petitioner ما هست؟ و فقط چشمشون به اینه که ببینند ما چی اونجا مینوسیم؟ اگر اینطوره، پس از کجا میفهمند ما درست نوشتیم یا غلط؟!
خواهش میکنم کمی روی مسائل تأمل کنید. واقعا بعضی چیزها رو احتیاجی نیست بپرسیم و به بحث بگذاریم تا به نتیجه برسیم. این مسأله کاملا واضحه که این پرسش تو انواع دیگر مهاجرت اهمیت پیدا میکنه. مثلا هنگامیکه شخصی همسرش یا نامزدش، یا پدرش، یا فرزندش ... داره براش تقاضای ویزای مهاجرتی میده. و فقط در این صورت هست که کی سی سی باید بدونه اون شخص کیه!
پسر گل دعوا نداریم که داریم گفتگو می کنیم تا به یک نتیجه ای برسیم
اگرم حوصلشو نداری خیلی سادست می تونی تو گفتگوها شرکت نکنی
نمی دونم چرا پستتو ویرایش کردی!!! (همون آقای امیر مهاجر عزیز هم گفتن چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا بشیم شما که قبولش داری حرفاشو نقل قول می کنی خوب به حرفاش عمل کن دیگه این چه منظق و لهنیه که شما تو پاسخاتون دارید واقعا درسته و حرفه ایه!!!)
ولی به حرفی که زدی فکر کردی: ( اگر هم به ملت ایران اعتماد ندارید می تونید با KCC تماس بگیرید و از اونها بپرسید )
چرا گارد می گیری به ملت ایران چه ربطی داره آخه !!!!
بچه ها در این مورد نظر می دادند نظراتشونم مختلف و متفاوت بوده چه ربطی به ملت ایران داره
چند نفر نظر مختلف دادند که من نمی تونستم خوب تمرکز کنم و نتیجه بگیرم شما چرا ملت ایرانو قاطی می کنیو می کشی وسط آخه!!!
اگه این مساله انقدر سادست و من هم چون می دونستم انقدر سادست و جوابشم کاملا مشخصه و فرمهامم قبل از طرح سوالم فرستاده بودم (می تونید به امضام رجوع کنید)پس چرا انقدر در مورد این 3 تا بند (39 و 10 و 11) تو تایپیک ها بحث می شه و کسایی مثل من رو به شک می اندازن
نمی گم شما بحث می کنیا نه اما چرا پس همه قانع نمی شن.
یه جای کار ایراد داره دیگه.
در ضمن تشکر هم می کنم که نظرات خودتنو ارائه نمودید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-27 ساعت 17:00)mtcanada نوشته:  پسر گل دعوا نداریم که داریم گفتگو می کنیم تا به یک نتیجه ای برسیم
اگرم حوصلشو نداری خیلی سادست می تونی تو گفتگوها شرکت نکنی
نمی دونم چرا پستتو ویرایش کردی!!! (همون آقای امیر مهاجر عزیز هم گفتن چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا بشیم شما که قبولش داری حرفاشو نقل قول می کنی خوب به حرفاش عمل کن دیگه این چه منظق و لهنیه که شما تو پاسخاتون دارید واقعا درسته و حرفه ایه!!!)
ولی به حرفی که زدی فکر کردی: ( اگر هم به ملت ایران اعتماد ندارید می تونید با KCC تماس بگیرید و از اونها بپرسید )
چرا گارد می گیری به ملت ایران چه ربطی داره آخه !!!!
بچه ها در این مورد نظر می دادند نظراتشونم مختلف و متفاوت بوده چه ربطی
سوء تفاهم نشه، من داشتم از یه تکنیک روان شناسی روی شما استفاده میکردم. Pushing the button یا تکنیک فشار دکمه.. با حالت عصبانی ننوشتم با حالت تشویق به رد شدن از موضوع بود. البته بعدش هم پشیمون شدم و تصمیم گرفتم یه روش دیگه رو پیاده کنم، روش "ارجاع به کتاب مقدس".
برای اطلاعات بیشتر کتاب " 101 Tricks for a Pubic Speaker" رو بخونین.

اگه من حوصله نداشتم این همه ساعت در روز وقت نمیزاشتم توی این انجمن، در صورتی که خیلی از کسایی که برنده شدن پشت سرشون رو هم نگاه نمیکنن.
اگرچه به نظرم این کار شما trolling بود.Big Grin

این هم برای شما SmileTongue
[عکس: 17253641680826925100.jpg]
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-27 ساعت 10:34)mtcanada نوشته:  من کل تایپیک رو خوندم بالاخره بند 10 و 11 رو می شه جفتشو N/A گذاشت یا نه!!!!!!!!
بعضی از بچه ها گفتن می شه و ماهم همین کارو کردیم و هیچ مشکلی پیش نیومده و افیسر موقع مصاحبه که ازت پرسید اون موقع یه آدرس بده
بعضی ها هم می گن نـــــــــــــــه حتما حتما باید یه آدرس بدی
بالاخره تکلیفو معلوم کنید دیگه مدیران انجمن نمی خوان دخالت کنن عایا Smile بابا بین بچه ها اختلاف افتاده آخه.

من فرم هامو فرستادم ولی بند 39 رو N/A گذاشتم در صورتی که دوستان می گن اون بند مربوط به آدرس اصلی شخص برنده لاتاری می شده.
بالاخره بند 39 باید N/A باشه یا باید آدرس خودمو وارد می کردم.
حالا که فرم هامو فرستادم پیشنهادتون چیه؟؟ به KCC ایمیل بدم بگم و بعد که جواب دادن دوباره فرم هامو ارسال کنم؟؟

راستی من لیسانس کامپیوتر-نرم افزار دارم ولی تو قسمت 33
course of study را UNdergraduate وارد کردم
و
Degree or Diploma رو Bachelor Degree وارد کردم
آیا درست وارد کردم؟؟؟
آخه هیچ جای فرم بنظرم نپرسیده بود که لیسانس چی داری منم جایی ننوشتم Software engineer
من دوستم 2013 برنده شده بود این فیلدهای 10 و 11 رو خالی گذاشته بود و KCC ایمیل بهش زد که تکمیل کن و دوباره بفرست و گرنه کیست رد میشه و دوتا هزینه پست موند روی دستش
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: mtcanada ، sce
دوستان عزیز من فراموش کردم چه ایمیلی رو برای ثبت نام دادم پارسال Sad
حالا الان که میخوام تو این فرم بنویسم فرق داشته باشه ایرادی داره ؟
تشکر کنندگان: sce
دوستان عزیز من. اینجا یک تاپیک سوال و جواب است که هریک از اعضا حق دارد با رعایت قوانین وبسایت نظر خود را عنوان نماید.
توجه داشته باشید که با هجمه به پاسخهای درست یا غلط دوستان دیگر فقط یک دوست را از حضور در این فضا دلسرد میکنید و با ادامه مراحل تا رسیدن به خاک آمریکا خواهید دانست که همان دوستی که شما دلسرد نمودید شاید میتوانست در یکی از مراحل پاسخ یک سوال کلیدی را برای شما داشته باشد.
چند وقت قبل از جانب یکی از این دوستان در تاپیک دیگری مورد هجمه قرار گرفتم ولی از آنجا که کسی بنده و دیگر دوستان را ملزم به حضور در اینجا نکرده و اصل بر کمک به چند دوست و هموطن برای راحتتر رسیدن به مقصد و انتقال تجربیات است، ناگزیر نادیده گرفتم.
روی سخن با همه از جمله خودم میباشد که ایجاد فضای پرسش و پاسخ و تحمل نظرات دیگران یکی از اصولیست که اگر در ایران فرا نگیرید، حتما در آمریکا مورد نیازتان خواهد بود.
هدف اصلی که کمک به یکدیگر برای رسیدن به خاک آمریکا ست را فراموش نکنید و در پاسخ دادنها صبورتر عمل کنید.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mtcanada ، KIMIA2005 ، sce ، hny67 ، ali_am76 ، estanfordbineh
(2013-05-27 ساعت 18:12)reza_top60 نوشته:  من دوستم 2013 برنده شده بود این فیلدهای 10 و 11 رو خالی گذاشته بود و KCC ایمیل بهش زد که تکمیل کن و دوباره بفرست و گرنه کیست رد میشه و دوتا هزینه پست موند روی دستش
عجب که اینطور
حالا که من خالی گذاشتم Sad
سوال هم که می کنم دوستان بعضا نارحت می شن یا کم حوصله هستن یا اینکه رو ما تکنیک پیاده می کنن خلاصه استرس و نگرانی که داریم عزیزان هم بجای یک پاسخ مناسب و بجا ... چی بگم آخه!!!!
والا من نمی فهمم یه سوال ساده یه جواب ساده هم داره دیگه این همه تکنیک و تاکتیک پیاده کردن می خواد واسه چی!!!Smile
حالا راه حلش چیه واقعا ، این 1قسمت های 10 و 11 گفته شده بود که نیازی نیست پر شه چون بعدا تو سفارت و تو فرودگاه هم می شه آدرس داد یا آدرس و تغییرش داد.
فقط امیدوارم به یک جکع بندی خوب و مفیدی برسیم
SINAMN عزیز عیبی نداره شما مارو موش آزمایشگاهی فرض کن و هی رومون تکنیک و تاکتیک بزن Smile ولی من دوست دارمو به نظراتت احترام می ذارم. بابت گلتم خیلی خیلی متشکرم ولی بجای گل دادن لحنتو مثل گل کن(البته بدون تکنیک و تاکتیا Smile اینجا که جای این حرفها و کارا نیست آخه ، هرکی سوال پرسید لطفا فقط پاسخشو بدید ). ♥ <- تقدیم به شما
ارداتمند همگی -محمد
(2013-05-27 ساعت 18:29)mtcanada نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 18:12)reza_top60 نوشته:  من دوستم 2013 برنده شده بود این فیلدهای 10 و 11 رو خالی گذاشته بود و KCC ایمیل بهش زد که تکمیل کن و دوباره بفرست و گرنه کیست رد میشه و دوتا هزینه پست موند روی دستش
عجب که اینطور
حالا که من خالی گذاشتم Sad
سوال هم که می کنم دوستان بعضا نارحت می شن یا کم حوصله هستن یا اینکه رو ما تکنیک پیاده می کنن خلاصه استرس و نگرانی که داریم عزیزان هم بجای یک پاسخ مناسب و بجا ... چی بگم آخه!!!!
والا من نمی فهمم یه سوال ساده یه جواب ساده هم داره دیگه این همه تکنیک و تاکتیک پیاده کردن می خواد واسه چی!!!Smile
حالا راه حلش چیه واقعا ، این 1قسمت های 10 و 11 گفته شده بود که نیازی نیست پر شه چون بعدا تو سفارت و تو فرودگاه هم می شه آدرس داد یا آدرس و تغییرش داد.
فقط امیدوارم به یک جکع بندی خوب و مفیدی برسیم
SINAMN عزیز عیبی نداره شما مارو موش آزمایشگاهی فرض کن و هی رومون تکنیک و تاکتیک بزن Smile ولی من دوست دارمو به نظراتت احترام می ذارم.
ارداتمند همگی -محمد

در این خصوص خیلی بحث شده و باتوجه به وسواس شما در انتخاب جواب مناسب فکر میکنم کمی به جستجو در گوگل هم فکر کنید.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
اين فرماي 230 و 120 ما تاريخ انقضاشون مال 02/29/2012 هست من همينا رو پر كردم با فرماي امسال مقايسه كردم هيچ تغييري نداشت ديگه هم حوصله ندارم از اول بشينم توي فرم ديگه از اول بنويسم به نظرتون مشكلي پيش مياد اگه همين قديميارو بفرستم؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2013-05-27 ساعت 18:34)kage.omid نوشته:  اين فرماي 230 و 120 ما تاريخ انقضاشون مال 02/29/2012 هست من همينا رو پر كردم با فرماي امسال مقايسه كردم هيچ تغييري نداشت ديگه هم حوصله ندارم از اول بشينم توي فرم ديگه از اول بنويسم به نظرتون مشكلي پيش مياد اگه همين قديميارو بفرستم؟

یعنی اینقر پرکردن این فرما سخته ؟
دوست عزیز،هر چند به نظر من همون قبلی هم می تونه ایرادی نداشته باشه.ولی خدایی پیش خودت فکر کردی که آیا تنبلی و بی حوصلگی واسه موضوعی تا این اندازه مهم می تونه دلیل خوبی باشه ؟دوست عزیز صحبت از یک تصمیم گیری واسه آینده خودتونه.مهاجرت کم چیزی نیست بزرگوار.
حالا خود دانی.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: kage.omid ، estanfordbineh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان