موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من الان عکسی رو که توی عکاسی 5*5 گرفته بودم رو چسبوندن رو کاغذ اما اندازش از اون کادر خیلی بزرگتر هستش چکارکنم ایرادی نداره
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='sharareh amini' pid='347042' dateline='1369655954']
[quote='mtcanada' pid='347032' dateline='1369654753']
[quote='mis1336' pid='347011' dateline='1369653051']
[quote='KIMIA2005' pid='346945' dateline='1369648591']
[quote='mtcanada' pid='346821' dateline='1369635952']
---------------------------------------------------------
[b]من واقعا موندم به خدا ، گیج شدم
این همه اختلاف نظر برای چیه آخه!!!!!
دوستان عزیز برنده یه نکته رو همیشه مد نظر داشته باشین.
اینجا دوستان تجربیات خودشون رو برای هم به اشتراک می زارن.تمام پاسخ های دوستان به منزله درست یا غلط بودن محض نیست.همیشه این رو بدونین که این شما هستین که باید برین واسه مصاحبه و مسئولیت تمام و کمال صحت اطلاعات مندرج در فرم ها فقط و فقط به عهده خود شماست.پس سعی کنین به دقت جواب سوالات رو ببینین و از برآیند نظرات نهایت استفاده رو ببرین.لاتاری فرصتی است که در اختیار عده محدودی قرار می گیره و به تایید بیشتر دوستان مراحل گرفتن گرین کارت از این طریق از جمله آسون ترین راه هاست.حتی به امید خدا اگه واسه وصاحبه هم تشریف بردین می فهمین که کاملا صوری و فرمالیته برگزار می شه.این به این منظور نیست که شما جدی نگیرین.به هیچ وجه.بعضی از اشتباهات که ناشی از تفاوت فاحش بین ثبت نام الکترونیکی اولیه با وضعیت اعلامی شما طبق فرم های ارسالی باشه می تونه باعث رد شدن کیس شما بشه.اما سوالاتی از این دست مثل مال شما و دیگر دوستان ناشی از استرس و ترس از دست رفتن این موقعیت کم نظیره.شرایط شماو ما بقیه دوستان رو بنده نیز تجربه کردم و شما رو هم درک می کنم و فقط می تونم یه توصیه به شما و بقیه دوستان داشته باشم که خیلی با حوصله و بدون وسواس و استرس خاصی فرم هارو تکمیل کنین و بدونین هر اشتباهی به جز اشتباهات فاحش که خدمتتون عرض کردم قابل گذشته.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-27 ساعت 10:34)mtcanada نوشته: من کل تایپیک رو خوندم بالاخره بند 10 و 11 رو می شه جفتشو N/A گذاشت یا نه!!!!!!!!
بعضی از بچه ها گفتن می شه و ماهم همین کارو کردیم و هیچ مشکلی پیش نیومده و افیسر موقع مصاحبه که ازت پرسید اون موقع یه آدرس بده
بعضی ها هم می گن نـــــــــــــــه حتما حتما باید یه آدرس بدی
بالاخره تکلیفو معلوم کنید دیگه مدیران انجمن نمی خوان دخالت کنن عایا بابا بین بچه ها اختلاف افتاده آخه.
من فرم هامو فرستادم ولی بند 39 رو N/A گذاشتم در صورتی که دوستان می گن اون بند مربوط به آدرس اصلی شخص برنده لاتاری می شده.
بالاخره بند 39 باید N/A باشه یا باید آدرس خودمو وارد می کردم.
حالا که فرم هامو فرستادم پیشنهادتون چیه؟؟ به KCC ایمیل بدم بگم و بعد که جواب دادن دوباره فرم هامو ارسال کنم؟؟
راستی من لیسانس کامپیوتر-نرم افزار دارم ولی تو قسمت 33
course of study را UNdergraduate وارد کردم
و
Degree or Diploma رو Bachelor Degree وارد کردم
آیا درست وارد کردم؟؟؟
آخه هیچ جای فرم بنظرم نپرسیده بود که لیسانس چی داری منم جایی ننوشتم Software engineer
من دوستم 2013 برنده شده بود این فیلدهای 10 و 11 رو خالی گذاشته بود و KCC ایمیل بهش زد که تکمیل کن و دوباره بفرست و گرنه کیست رد میشه و دوتا هزینه پست موند روی دستش
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-27 ساعت 18:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-27 ساعت 21:34 توسط hushmandco.)
دوستان عزیز من. اینجا یک تاپیک سوال و جواب است که هریک از اعضا حق دارد با رعایت قوانین وبسایت نظر خود را عنوان نماید.
توجه داشته باشید که با هجمه به پاسخهای درست یا غلط دوستان دیگر فقط یک دوست را از حضور در این فضا دلسرد میکنید و با ادامه مراحل تا رسیدن به خاک آمریکا خواهید دانست که همان دوستی که شما دلسرد نمودید شاید میتوانست در یکی از مراحل پاسخ یک سوال کلیدی را برای شما داشته باشد.
چند وقت قبل از جانب یکی از این دوستان در تاپیک دیگری مورد هجمه قرار گرفتم ولی از آنجا که کسی بنده و دیگر دوستان را ملزم به حضور در اینجا نکرده و اصل بر کمک به چند دوست و هموطن برای راحتتر رسیدن به مقصد و انتقال تجربیات است، ناگزیر نادیده گرفتم.
روی سخن با همه از جمله خودم میباشد که ایجاد فضای پرسش و پاسخ و تحمل نظرات دیگران یکی از اصولیست که اگر در ایران فرا نگیرید، حتما در آمریکا مورد نیازتان خواهد بود.
هدف اصلی که کمک به یکدیگر برای رسیدن به خاک آمریکا ست را فراموش نکنید و در پاسخ دادنها صبورتر عمل کنید.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
اين فرماي 230 و 120 ما تاريخ انقضاشون مال 02/29/2012 هست من همينا رو پر كردم با فرماي امسال مقايسه كردم هيچ تغييري نداشت ديگه هم حوصله ندارم از اول بشينم توي فرم ديگه از اول بنويسم به نظرتون مشكلي پيش مياد اگه همين قديميارو بفرستم؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !