موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من اول بگم برای سئوالام سرچ کردم حدود 20 تا ارسال رو خوندم که اینجا سئوال تکراری نپرسم اما در چند مورد نظر دوستان متناقض بود من به شک افتادم
اگر ممکنه اساتید جواب من رو بدن
اول اینکه برای در بند 33 برای Course of Study در مقطع دبستان و راهنمایی بعضی دوستان گفتند بزنید N/A تعدادی دیگه گفتند بزنید General این کدوم درسته؟
دوم اینکه من فرمها مو یک نفر که IELTS داره پر کرده در قسمت Degree or Diploma برای دبستان زده Elementary sch.degree برای راهنمایی Secondary sch.degree اما اینجا در پستهای متعدد دیدم که میگن بزنید Primary Education Cycle و Middle Education Cycle کدوم درسته؟
و آخرین سئوال اینکه من دیپلمم رو نظام قدیم گرفتم تا سال سوم یک مدرسه بودم سال چهارم یک مدرسه دیگه یعنی جلوی از اول تا سوم برای Degree چیزی ندارم بنویسم اصولا میشه N/A دیگه؟
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون از پاسختون
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 31a نوشته کسانی که الان با ما میان ما باید yes بزنیم اون وقت توی 31b بنویسیم N/A درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟ باید همین کار را انجام بدم
2- برنده من خودم هستم اگر بخوام اول همسرم بره اونجا بعد از چند ماه من برم امکانش هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از راهنمایی تون
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس: 2014AS000035XX
کنسولگری آنکارا
تعداد افراد کیس 2 نفر
تاریخ رویت قبولی 1 می
در ضمن چند تا سوال داشتم:
1- من به مدت 4 سال تو یه شرکت به صورت پاره وقت کار می کردم و بیمه برام رد نمی شد، به یه شرکتی از دوستام گفتم که برام 5 ماه بیمه رد کرد، بعد از چند ماه انفصال دوباره به یه شرکت دیگه دادم برام 8 ماه بیمه رد کرد و بعد از چند ماه دوباره تو همین شرکت خودم بالاخره تمام وقت و بیمه شدم
حالا به نظرتون تو لیست مشاغل همه اسم اون شرکتها رو بیارم ؟ اینجوری زشت نیست تیکه تیکه؟ و اگه نیارم و همون شرکت اصلی خودم رو ذکر کنم آیا لیست بیمه چک نمیشه؟
2- من تا چند ماه دیگه برای ادامه تحصیل دارم میرم سنگاپور، الان هم می خواستم از آنکارا به ابوظبی عوض کنم، دوباره هم اگه از ابوظبی به سنگاپور عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟
3- و اینکه آنکارا بهرته یا ابوظبی؟