کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-28 ساعت 15:20)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 15:09)niloosin نوشته:  من گییییییییییج شدم تو رو خدا یکی درست بگه من این فرم ها رو با چه فرمتی attach کنم به میلم و بفرستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی یه چیز میگه!!!!
فرقی نمی کنه فرمتش
ترجیجا PDF یا ورد باشه دیگه
فقط این فرم ها رو فشرده نکنید. همین Cool

ممنون ,,فقط هر صفحه رو جدا جدا PDF کنم یا 4 صفحه ی فرم 230 با هم 1 PDF و 2 صفحه ی فرم 122 هم 1 PDF؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان:
(2013-05-28 ساعت 15:43)niloosin نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 15:20)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 15:09)niloosin نوشته:  من گییییییییییج شدم تو رو خدا یکی درست بگه من این فرم ها رو با چه فرمتی attach کنم به میلم و بفرستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی یه چیز میگه!!!!
فرقی نمی کنه فرمتش
ترجیجا PDF یا ورد باشه دیگه
فقط این فرم ها رو فشرده نکنید. همین Cool

ممنون ,,فقط هر صفحه رو جدا جدا PDF کنم یا 4 صفحه ی فرم 230 با هم 1 PDF و 2 صفحه ی فرم 122 هم 1 PDF؟؟
دوسته عزیز لطف کنید چند پست بالاتر رو نگاه بندازید.من لینکش رو واسه شما گذاشتم
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: niloosin ، KIMIA2005 ، estanfordbineh
سلام به دوستان عزیز من ادرسم رو زمان ثبت نام کمی با اشتباه تایپی نوشتم الان اگه بخوام درست بنویسم مشکل پیش نمی یاد یا به ادرس غلط بنویسم?
تشکر کنندگان:
(2013-05-28 ساعت 15:01)20142ddc نوشته:  مثلا پدر من دبیر ریاضی بوده چی باید بنویسم؟ ممنون واقعا از راهنماییتون

Math Teacher

(2013-05-28 ساعت 14:09)masodsh نوشته:  بچه ها فقط کیس نامبر رو بالای فرمها بنویسم کافیه؟
بله کافیه
[/quote]

نه٬ منظورم واسه professional association بود؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-28 ساعت 15:01)20142ddc نوشته:  مثلا پدر من دبیر ریاضی بوده چی باید بنویسم؟ ممنون واقعا از راهنماییتون
دبیر دبیرستان یا راهنمایی؟
High-school Teacher of Mathematics

(2013-05-28 ساعت 23:43)ulaleh نوشته:  نه٬ منظورم واسه professional association بود؟
professional association اگر عضو گروه تحقیقاتی یا سازمانی مرتبط با کارشان بوده اند..یک جور اتحادیه یا گروه خصوصی که با همکاران داشته اند...اگر نداشته اند N/A
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-28 ساعت 23:43)ulaleh نوشته:  نه٬ منظورم واسه professional association بود؟
مثلاً اگر پدر شما عضو انجمنی فرضی تحت عنوان "انجمن دبیران ریاضی استان تهران" هستند می نویسند:
Association of Mathematics Teachers of Tehran Province
یا
Society of Mathematics Teachers of Tehran Province
اگر هم عضو هیچ انجمنی نیستند که N/A میذارن.
تشکر کنندگان: hushmandco ، shimoda ، آلیس-1980
(2013-05-28 ساعت 18:51)naftoonbazoft1 نوشته:  سلام به دوستان عزیز من ادرسم رو زمان ثبت نام کمی با اشتباه تایپی نوشتم الان اگه بخوام درست بنویسم مشکل پیش نمی یاد یا به ادرس غلط بنویسم?

نه. درستشو بنویس. مشکلی به وجود نمیاد.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: shekari
سلام
من فرم هارو 1 هفته پیش ایمیل کردم و الان یک ایمیل دریاف کردم ازشون که در متنش نوشته Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.
و یه پاراگراف دیگه .
این یعنی این که فرم ها به دستشون رسیده؟؟
تاریخ مصاحبه رو چه وقت اطلاع میدن؟؟
ممنون.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، من فرمها مو پر کردم ولی به جز نام و تاریخ تولد و محل تولد پدر و مادر؛ چیز دیگه ای در مورد اونها نخواسته بود. میشه بگین شغل پدر یا تاریخ ازدواج پدر که دوستای دیگه در بارش سوال کرده بودن واسه چیه؟
کیس نامبر:**53****2014
رویت قبولی:2 می
ارسال فرمها:20 می
دعوت به مصاحبه:هفته دوم ايپريل
سفارت:ایروان
صدور ویزا: ١ يك ضرب، ١ كليرنس
مقصد:boston
ورود:
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 00:06)ana3 نوشته:  سلام
من فرم هارو 1 هفته پیش ایمیل کردم و الان یک ایمیل دریاف کردم ازشون که در متنش نوشته Thank you for your inquiry.

و یه پاراگراف دیگه .
ممنون.

بله دستشون رسیده و توی پروندتون گذاشتن.
تاریخ مصاحبه رو با ایمیل بهتون اطلاع میدن ولی شما ویزا بالتین ( بولتن ویزا) رو باید 15 هر ماه دنبال کنین تا کارنت شدن شمارتون رو ببینین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-29 ساعت 00:00)hushmandco نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 18:51)naftoonbazoft1 نوشته:  سلام به دوستان عزیز من ادرسم رو زمان ثبت نام کمی با اشتباه تایپی نوشتم الان اگه بخوام درست بنویسم مشکل پیش نمی یاد یا به ادرس غلط بنویسم?

در زمان ثبت نام لاتاری ادرس خونه رو می بایست بنویسمkarmandiکه نوشتم karamandiیعنی یه حرفa اضافه نوشتم حالاباید به kcc ایمیل بزنم بعد فرمها رو پر کنم یانه
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 00:14)hushmandco نوشته:  

و یه پاراگراف دیگه .
ممنون.

تاریخ مصاحبه رو با ایمیل بهتون اطلاع میدن ولی شما ویزا بالتین ( بولتن ویزا) رو باید 15 هر ماه دنبال کنین تا کارنت شدن شمارتون رو ببینین.

مرسی ویزا بالتنین رو از کجا باید چک کنم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 00:16)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 00:00)hushmandco نوشته:  

در زمان ثبت نام لاتاری ادرس خونه رو می بایست بنویسمkarmandiکه نوشتم karamandiیعنی یه حرفa اضافه نوشتم حالاباید به kcc ایمیل بزنم بعد فرمها رو پر کنم یانه
خیر نیاز به اقدام اضافه ای نیست. فرمهای 230 و 122 رو که پر میکنین درستش رو بنویسین. قرار نیست هیچ بسته ای با پست ارسال بشه براتون.

(2013-05-29 ساعت 00:17)ana3 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 00:14)hushmandco نوشته:  

و یه پاراگراف دیگه .
ممنون.

مرسی ویزا بالتنین رو از کجا باید چک کنم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

این لینکشه :
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html
سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، من فرمها مو پر کردم ولی به جز نام و تاریخ تولد و محل تولد پدر و مادر؛ چیز دیگه ای در مورد اونها نخواسته بود. میشه بگین شغل پدر یا تاریخ ازدواج پدر که دوستای دیگه در بارش سوال کرده بودن واسه چیه؟

کیس نامبر:**53****2014
رویت قبولی:2 می
ارسال فرمها:20 می
دعوت به مصاحبه:هفته دوم ايپريل
سفارت:ایروان
صدور ویزا: ١ يك ضرب، ١ كليرنس
مقصد:boston
ورود:
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 00:41)peymanpak نوشته:  سلام دوستان، من فرمها مو پر کردم ولی به جز نام و تاریخ تولد و محل تولد پدر و مادر؛ چیز دیگه ای در مورد اونها نخواسته بود. میشه بگین شغل پدر یا تاریخ ازدواج پدر که دوستای دیگه در بارش سوال کرده بودن واسه چیه؟

احتمالا برنده پدرشون یا مادرشون هستند و دارن فرم رو برای اونها پر می کنند!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، KIMIA2005 ، powerb ، estanfordbineh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان