کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
سلام دوستان.
من فرمهام رو از طريق ايميل روز 24 مي فرستادم و روز 28 مي به من جواب دادند. متن ايميل ارسالي رو مي فرستم تا دوستان راهنماييم كنن كه نيازي به فرستادن با پست هست يا نيازي نيست.

Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review
تشکر کنندگان: love_everlife
(2013-05-29 ساعت 09:17)melina132 نوشته:  سلام دوستان.
من فرمهام رو از طريق ايميل روز 24 مي فرستادم و روز 28 مي به من جواب دادند. متن ايميل ارسالي رو مي فرستم تا دوستان راهنماييم كنن كه نيازي به فرستادن با پست هست يا نيازي نيست.

Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review

دوست عزیزنیازی به ارسال با پست نیست. اطلاعات را دریافت کردند و در پرونده شما قرار دادند . منتظر کارنت شدن باشید ...موفق باشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-05-28 ساعت 09:09)zzarin نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 03:11)Danial_4139 نوشته:  دوستان وقتی میخوام با نیترو عکس رو بزنم رو فرم اگر به صورت 5*5 باشه از کادر میزنه بیرون چکارش کنم ؟

مثل این میشه :

[عکس: 47xsktwe94xq9bym3ls4.jpg]

فرم هایی که برای KCC میفرستیم باید امضا بشه آخر یا نه ؟ چند جا دیدم گفتن امضا بشه چند جا گفته شده بدون امضا .

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
من هم همین مشکل رو دارم

دوستان اين مورد هيج ايرادي نداره خيالتان راحت
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: KIMIA2005
سلام دوستان یه سئوال داشتم

کلا تو این پروسه تا آخرش که ویزا بدن نامه هم به در منزل میفرستند یا تمام مکاتباتشون با ایمیل هستش؟
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 10:33)arshia_danesh نوشته:  سلام دوستان یه سئوال داشتم

کلا تو این پروسه تا آخرش که ویزا بدن نامه هم به در منزل میفرستند یا تمام مکاتباتشون با ایمیل هستش؟

دوست عزیزنامه ای ارسال نمیشه از طریق ایمیل هستش ...
تشکر کنندگان: Soap McTavish
(2013-05-09 ساعت 00:07)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 23:59)rainolf نوشته:  بخش 1 فرم 230 اید امضا بشه و فقط بخش دوم نباید امضا بشه درسته؟؟؟؟؟
بله درسته
با سلام منظور از بخش 1 بعد از سوال 35 هست ؟
روبروی امضا تاریخ خواسته اون را هم تاریخ روز بزنیم؟ ممنون ار راهنمای مکرر عزیزان
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
من الان می خوام فرمهارو ایمیل کنم فقط یه سواال داشتم. آیا پولی هست که باید قبلش پرداخت کنیم؟ اون fee که در پارت ۲ ازش صحبت کرده مربوط به موقع مصاحبه هست دیگه٬ نه؟
تشکر کنندگان:
شرمنده دوستان شاید سئوالم پیش پا افتاده باشه

من توی باکسی آدرس محل کار را میخاست تا آدرس خیابون جا شد یعنی فقط نتونستم بنویسم Tehran-Iran این اشکالی داره ؟ یا دیگه بفرستم فرمها رو البته در فرم 122 رو میگم بند 7c ببخشید اینجا گفتم
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
تشکر کنندگان:
ببخشید میشه سپاه سرباز وظیفه را برام ترجمه شدش را بگین
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 11:11)arshia_danesh نوشته:  شرمنده دوستان شاید سئوالم پیش پا افتاده باشه

من توی باکسی آدرس محل کار را میخاست تا آدرس خیابون جا شد یعنی فقط نتونستم بنویسم Tehran-Iran این اشکالی داره ؟ یا دیگه بفرستم فرمها رو البته در فرم 122 رو میگم بند 7c ببخشید اینجا گفتم

فونت رو ریز کن یا از علاءم اختصاری برای کوچه و خیابون استفاده کن که جا بشه.اگر نمیشه یا نمیتونی یک برگه ضمیمه اضافه کن و ادامه جواب رو با آدرس دهی توی برگ ضمیمه اضافه کن. حتی یک کلمه هم شد ایرادی نداره.

(2013-05-29 ساعت 11:11)ulaleh نوشته:  من الان می خوام فرمهارو ایمیل کنم فقط یه سواال داشتم. آیا پولی هست که باید قبلش پرداخت کنیم؟ اون fee که در پارت ۲ ازش صحبت کرده مربوط به موقع مصاحبه هست دیگه٬ نه؟

در این مرحله هیچ پولی نباید پرداخت کنین تا روز مصاحبه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، estanfordbineh
(2013-05-29 ساعت 11:08)spv نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 00:07)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 23:59)rainolf نوشته:  بخش 1 فرم 230 اید امضا بشه و فقط بخش دوم نباید امضا بشه درسته؟؟؟؟؟
بله درسته
با سلام منظور از بخش 1 بعد از سوال 35 هست ؟
روبروی امضا تاریخ خواسته اون را هم تاریخ روز بزنیم؟ ممنون ار راهنمای مکرر عزیزان

فرم 230 دو قسمت داره part 1 و part 2
بعد از سوال 35 فرم 230 پارت 1بایستی الان امضا کنید و تاریخ بزنید وبعد از سوال 45 در پارت 2 بایستی موقع مصاحبه امضا بشه ..
تشکر کنندگان: shekari ، estanfordbineh
دبستان نظام قدیم 6 ساله بوده است. الان من باید در جای degree همون elementary school رو بنویسیم؟ درسته؟

تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من 2 تا سوال داشتم. ممنون میشم اگه دوستان منو راهنمایی کنند. با توجه به اینکه من کل پستها رو خوندم و جوابمو پیدا نکردم.
1- در قسمت 33 فرم 230 که گفته تحصیلات رو بنویسید، منظورش اینه که تحصیلاتی رو که مدرکشو داریم بنویسیم یا اگه دانشجو هم هستیم اونو هم باید بنویسیم؟ من هنوز دانشجو هستم و تیر ماه امسال فارغ التحصیل میشم در مقطع لیسانس. با توجه به اینکه در زمان ثبت نام زده بودم some university course، باید نام دانشگاه و رشته تحصیلی رو بنویسم و اگه آره، مدرک رو (degree or diploma) چی بزنم . یعنی بنویسم B.Sc یا بنویسم student؟
2- تو همین قسمت 33 فرم من سال سوم دبیرستان رو 2 ساله خوندم( یعنی یک سال جمع نمراتم به حد نصاب نرسید یا اصطلاحا مردود شدم). حالا اینو چطوری وارد کنم. یعنی هر 2 سال رو که تو 2 مدرسه جدا درس خوندم وارد کنم یا فقط سالی رو که منجر به گرفتن مدرک شده رو وارد کنم؟
از اینکه به سوالم پاسخ میدید و وقت می گذارید بسیار سپاسگزارم.
تشکر کنندگان:
آیا مطمینید که میشه عکسهارو جدا attach کرد و فرستاد؟ و اصلا نزنیم رو فرم ها
تشکر کنندگان:
(2013-05-28 ساعت 12:34)فریاد تنها نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 14:46)sonnnna نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 20:12)sce نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 19:27)tina alin نوشته:  سلام دوستان شماره case man :2014AS00006xxx
می خواستم ببینم می تونم 10 روز دیگه فرم هامو بفرستم یا دیره؟
و اینکه سفارت یروان بهتره یا آنکارا؟

1-بله.اصلا عجله نکنین.به همه میرسه.
دوم اینجا رو بخون.
موفق باشین.

(2013-05-26 ساعت 19:56)arshia_danesh نوشته:  سلام دوستان سه تا سئوال داشتم

در بند 32 که Location محل کار رو خاسته آدرس کامل رو میخاد یا فقط بنویسیم Tehran

دوم بند 33 که School and Location رو خاسته اونم آدرس کامل را میخاد یا فقط شهر را برای Location . مثلا Shahid Nilforosh zadeh High school Tehran

بعد اگه آدرس کامل بخاد اصلا جاش نمیشه

مرسی
فقط شهر رو بنویسین.سوال سومت چی شد پس ؟

(2013-05-26 ساعت 12:31)فریاد تنها نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 23:30)sonnnna نوشته:  سلام دوست عزیز
من هم جای تاریخ ازدواج پدرمو ننوشته بودم چون چشمم ندیده بود با راهنمایی hushmandco عزیز بهشون ایمیل زدم جریانو گفتم kcc بعد از 6 روز بهم گفت دوباره باید مدارکمو بفرستم. من فکر میکنم کار درستی انجام دادید و نگران نباشید.

مدارک را دوباره با پست فرستادید یا ایمیل؟
اصلا نگران نباش دوست عزیز.
فرم های خودتون و همسر محترم رو دوباره به دقت تکمیل و به نظر من پست کنین.این مشکل واسه یکی از مدیران محترم سایت هم پیش اومده بود.ایشون الان اونور تشریف دارن.
موفق باشین.
قراره دوباره با پست بفرستم.

(2013-05-26 ساعت 12:31)فریاد تنها نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 23:30)sonnnna نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 14:34)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان خوبم
من اشتباهی مرتکب شدم و فرم شوهرم را که قراره همراه من بیاد نفرستادم اما توی فرم خودم نوشتم که همراهم هست دوستان گفتند با ایمیل دوباره بفرست اما من خودم به کی سی سی ایمیل زدم و مشکل را گفتم و منتظرم جوابمو بدهند که چه کار کنم اما الان 4 روزه جوابمو ندادند دلم شور میزنه معمولا چند روزه جواب میدهند؟ آیا کار درستی کردم که از خودشون راه حل خواستم؟ خواهش میکنم جوابمو بدید
سلام دوست عزیز
من هم جای تاریخ ازدواج پدرمو ننوشته بودم چون چشمم ندیده بود با راهنمایی hushmandco عزیز بهشون ایمیل زدم جریانو گفتم kcc بعد از 6 روز بهم گفت دوباره باید مدارکمو بفرستم. من فکر میکنم کار درستی انجام دادید و نگران نباشید.

مدارک را دوباره با پست فرستادید یا ایمیل؟
بله قراره دوباره با پست بفرستم.

تشکر از راهنماییتون حالا به نظر شما صبرکنم تا جواب ایمیلم را بدهند بعد پست کنم یا الان پست کنم؟آخه الان یک هفته هست بهشون ایمیل زدم اما هنوز جوابمو ندادندSad
من اگه جای شما بودم تلفن میزدم . (همون چیزی که تو ایمیل نوشتی رو تلفنی بگو) ببین چی میگن. بهشون بگو قبولیمو دیر فهمیدم عجله کردم میخوام دوباره پست کنم. بگو لطفا این فرمها رو جایگزین قبلی کنید.

تشکر کنندگان: فریاد تنها

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان