کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-29 ساعت 13:26)sonnnna نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 12:34)فریاد تنها نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 14:46)sonnnna نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 20:12)sce نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 19:27)tina alin نوشته:  سلام دوستان شماره case man :2014AS00006xxx
می خواستم ببینم می تونم 10 روز دیگه فرم هامو بفرستم یا دیره؟
و اینکه سفارت یروان بهتره یا آنکارا؟

1-بله.اصلا عجله نکنین.به همه میرسه.
دوم اینجا رو بخون.
موفق باشین.

(2013-05-26 ساعت 19:56)arshia_danesh نوشته:  سلام دوستان سه تا سئوال داشتم

در بند 32 که Location محل کار رو خاسته آدرس کامل رو میخاد یا فقط بنویسیم Tehran

دوم بند 33 که School and Location رو خاسته اونم آدرس کامل را میخاد یا فقط شهر را برای Location . مثلا Shahid Nilforosh zadeh High school Tehran

بعد اگه آدرس کامل بخاد اصلا جاش نمیشه

مرسی
فقط شهر رو بنویسین.سوال سومت چی شد پس ؟

(2013-05-26 ساعت 12:31)فریاد تنها نوشته:  مدارک را دوباره با پست فرستادید یا ایمیل؟
اصلا نگران نباش دوست عزیز.
فرم های خودتون و همسر محترم رو دوباره به دقت تکمیل و به نظر من پست کنین.این مشکل واسه یکی از مدیران محترم سایت هم پیش اومده بود.ایشون الان اونور تشریف دارن.
موفق باشین.
قراره دوباره با پست بفرستم.

(2013-05-26 ساعت 12:31)فریاد تنها نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 23:30)sonnnna نوشته:  سلام دوست عزیز
من هم جای تاریخ ازدواج پدرمو ننوشته بودم چون چشمم ندیده بود با راهنمایی hushmandco عزیز بهشون ایمیل زدم جریانو گفتم kcc بعد از 6 روز بهم گفت دوباره باید مدارکمو بفرستم. من فکر میکنم کار درستی انجام دادید و نگران نباشید.

مدارک را دوباره با پست فرستادید یا ایمیل؟
بله قراره دوباره با پست بفرستم.

تشکر از راهنماییتون حالا به نظر شما صبرکنم تا جواب ایمیلم را بدهند بعد پست کنم یا الان پست کنم؟آخه الان یک هفته هست بهشون ایمیل زدم اما هنوز جوابمو ندادندSad
من اگه جای شما بودم تلفن میزدم . (همون چیزی که تو ایمیل نوشتی رو تلفنی بگو) ببین چی میگن. بهشون بگو قبولیمو دیر فهمیدم عجله کردم میخوام دوباره پست کنم. بگو لطفا این فرمها رو جایگزین قبلی کنید.

خوشبختانه دیشب جوابمو دادند و گفتند دوباره همه فرمها را یا ایمیل کنم یا پست Big Grin تشکر از همه به خاطر راهنمایی هایتان
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان: love_everlife
تو شناسنامه اسم پدرم یداله و در پاسپورت یدالله نوشته شده. در جواب سوال 3 فرم 230 کدوم رو بنویسم مدلی که تو پاسپورت نوشته شده.؟

(2013-05-29 ساعت 15:45)فریاد تنها نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 13:26)sonnnna نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 12:34)فریاد تنها نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 14:46)sonnnna نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 20:12)sce نوشته:  1-بله.اصلا عجله نکنین.به همه میرسه.
دوم اینجا رو بخون.
موفق باشین.

فقط شهر رو بنویسین.سوال سومت چی شد پس ؟

اصلا نگران نباش دوست عزیز.
فرم های خودتون و همسر محترم رو دوباره به دقت تکمیل و به نظر من پست کنین.این مشکل واسه یکی از مدیران محترم سایت هم پیش اومده بود.ایشون الان اونور تشریف دارن.
موفق باشین.
قراره دوباره با پست بفرستم.

(2013-05-26 ساعت 12:31)فریاد تنها نوشته:  مدارک را دوباره با پست فرستادید یا ایمیل؟
بله قراره دوباره با پست بفرستم.

تشکر از راهنماییتون حالا به نظر شما صبرکنم تا جواب ایمیلم را بدهند بعد پست کنم یا الان پست کنم؟آخه الان یک هفته هست بهشون ایمیل زدم اما هنوز جوابمو ندادندSad
من اگه جای شما بودم تلفن میزدم . (همون چیزی که تو ایمیل نوشتی رو تلفنی بگو) ببین چی میگن. بهشون بگو قبولیمو دیر فهمیدم عجله کردم میخوام دوباره پست کنم. بگو لطفا این فرمها رو جایگزین قبلی کنید.

خوشبختانه دیشب جوابمو دادند و گفتند دوباره همه فرمها را یا ایمیل کنم یا پست Big Grin تشکر از همه به خاطر راهنمایی هایتان
مبارکهWink ،پس با دقت فرم هارو پر کنید و مواظب باشید چیزی از قلم نیفته.

تشکر کنندگان: love_everlife ، فریاد تنها
تو شناسنامه اسم پدرم یداله و در پاسپورت یدالله نوشته شده. در جواب سوال 3 فرم 230 کدوم رو بنویسم مدلی که تو پاسپورت نوشته شده.؟

تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 16:00)sonnnna نوشته:  تو شناسنامه اسم پدرم یداله و در پاسپورت یدالله نوشته شده. در جواب سوال 3 فرم 230 کدوم رو بنویسم مدلی که تو پاسپورت نوشته شده.؟
برای فارسی نویسی شناسنامه و برای انگلیسی نویسی پاسپورت رو ملاک قرار بدین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، sonnnna ، philter
سوال 34شاخه نظامی سپاه رو چی بنویسم یه دیدم نوشتخ بود GUard corps?
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 17:07)naftoonbazoft1 نوشته:  سوال 34شاخه نظامی سپاه رو چی بنویسم یه دیدم نوشتخ بود GUard corps?

Islamic revolutionary guard corps
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 17:10)hushmandco نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 17:07)naftoonbazoft1 نوشته:  سوال 34شاخه نظامی سپاه رو چی بنویسم یه دیدم نوشتخ بود GUard corps?

سرباز چی میشه?
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 17:19)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 17:10)hushmandco نوشته:  

سرباز چی میشه?
این لینک زیر
http://en.wikipedia.org/wiki/Rank_insign...n_military
رو بخون
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-05-02 ساعت 12:03)MEHDIREZAEI نوشته:  درود و تبریک به دوستان جدید
دوستانی که شماره کیس نامبرتون بالاست حدود شماره من و بالاتر در تکمیل کردن فرمهاتون عجله نکنید و با حوصله و با دقت چک کنید
من حدودا 4 ماه بعد از قبولی فرمهارو فرستادم چون منتظر تولد دخترم بودم تا مدارکش رو با خودمون بفرستم و همراه بقیه بچه ها کارنت شدیم. هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط عجله نکنید تا با کمترین اشتباه فرمهاتونو بفرستید.
دوستانی که کیس نامبر پایین دارند از همین الان به فکر واکسیناسیون و تهیه بقیه مدارک باشید تا بتونید موقع مصاحبه و مدیکال کمترین هزینه و استرس رو داشته باشید.
اگه سوالی داشتید در خدمتتون هستم
یه
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا به افتخار پیوستن شما به مهاجرین مهاجرسرا
من شنیدم زمان واکسیناسیون بهتره به تاریخ مصاحبه نزدیک باشه تا اکسپایر نشن ؟ضمنا من یه بار از KCC پرسیدم اونجا تاکید داره که زودتر فرمها رو بفرستید تا در صورت ناقصی زمان تصحیح داشته باشید ×!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
آقا چندتا سوال دارم ممنون می شم کمک کنین
1. پاسپورت ندارم اسمم رو توی فرم ها با حرف کوچک بنویسم یا بزرگ یا اولش بزرگ بقیه کوچیک؟ ظاهرا باید با پاسپورت یکی باشه (متاسفانه الان بهم پاسپورت نمی دن)
2. قبل از ارسال فرم ها می تونیم آدرس ایمیلمون رو عوض کنیم؟ یعنی می شه ایمیلی غیر از ایمیل ثبت نام اولیه بهشون بدیم یا حتما همون رو می خوان؟
3. تو پارت اول صفحه دوم زیر سوال 35 رو الان امضا کنیم یا روز مصاحبه باید امضا بشه؟ امضا معمولی کافیه یا اسم رو هم بنویسیم ( فارسی)
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
دوستان به نظر شما جایی که فقط دو سه ماه کار کردم رو تو سابقه کاری بنویسم؟ دیگه اینکه تو قسمت 33 اشکالی داره اگه ابتدایی رو حذف کنم چون یه ردیف کم میارم . اصلا مهمه؟ برای یه ردیف بیام یه صفحه اضافه کنم و جنگولک بازی Smile سوال 3 هم نیک نیمم رو بنویسم یا فامیلی شوهرم آخه maiden name میشه نام خانوادگی قبل از ازدواج که ما بعد از ازدواج هم همونو داریم نام فامیل شوهر نمیشه که.
مرسی
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 18:14)smart3461 نوشته:  آقا چندتا سوال دارم ممنون می شم کمک کنین
1. پاسپورت ندارم اسمم رو توی فرم ها با حرف کوچک بنویسم یا بزرگ یا اولش بزرگ بقیه کوچیک؟ ظاهرا باید با پاسپورت یکی باشه (متاسفانه الان بهم پاسپورت نمی دن)
2. قبل از ارسال فرم ها می تونیم آدرس ایمیلمون رو عوض کنیم؟ یعنی می شه ایمیلی غیر از ایمیل ثبت نام اولیه بهشون بدیم یا حتما همون رو می خوان؟
3. تو پارت اول صفحه دوم زیر سوال 35 رو الان امضا کنیم یا روز مصاحبه باید امضا بشه؟ امضا معمولی کافیه یا اسم رو هم بنویسیم ( فارسی)

1. با حروف بزرگ. و همین اسمی رو که الان مینویسین بعدا که خواستین پاسپورت بگیرین بدین تا همینو برات وارد کنن تا بعدا به مشکل بر نخورین.
2.میشه عوض کرد ولی هر ایمیلی که بهشون میدین باید در اون به کیس نامبر و اسم و فامیا و سال تولدتون اشاره کنید.
3.امضا کنید و تاریخش رو هم در قسمت مخصوص تاریخش وارد کنید. هر دو رو میتونید انجام بدین.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، sonnnna ، powerb ، shekari
من آخر فامیلیم تو پاسپورت ei هست اما اول که لاتاری شرکت کردم ie زدم. حالا تو فرم 230 همین درستشو بزنم کافیه یا تو ایمیل براشون توضیح بدم. ممنون می شم جواب بدید؟

لطفا یکی به من بیچاره جواب بده دارم فرما رو بالاخره پر می کنم. منصرف می شما Wink
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
من 1 ماه دیگه میشم 26 ساله الان سن رو بزنم 25 یا 26 که می خوام فرم ها رو بفرستم
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 20:22)naftoonbazoft1 نوشته:  من 1 ماه دیگه میشم 26 ساله الان سن رو بزنم 25 یا 26 که می خوام فرم ها رو بفرستم

دوست عزیز هنگام پر کردن فرم ها سن رو همونی که هست بنویس ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان