کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-30 ساعت 00:22)naftoonbazoft1 نوشته:  سلام باید 2 تا فرم و 2تا عکس پست کنم،لطف می کنید ادرس رو برام بزارید!!راستی عکس ها پشت نویسی بشن

فرم 122 و 320 و بار کد قبولی ودو عدد عکس 5X5 پشت نویسی شده ....

آدرس پستی :
U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 00:23)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 00:10)negarin60 نوشته:  نه منظورم مدرک میشه تو قسمت degree or diploma?

degree به معنی مدرک هستش و diplomaباید در قسمت degreeنوشته بشه/.

میشه یه راهنمایی کلی بکنید که چطور باید بنویسیم.
یه بار برای پیش دانشگاهی .... رشتمونو مینویسیم جلو مدرکش چی بنویسیم؟
برای سوم و دوم و اول چی باید بنویسیم ؟؟ رشته و مدرک و چی بنویسیم ؟ چون دومو اول دبیرستان که مدرک نداره
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من برای قسمت 10 و 11 هیچ آدرسی نداشتم و توی فروم هم بعضی ها می گفتند که میشه N/A گذاشت، بعضی از دوستان هم می گفتند نمیشه. بنابراین تصمیم گرفتم از KCC بپرسم. این هم جواب اونها:
Thank you for your inquiry

If you are currently unable to provide a response for question(s) 10 and/or 11 of the DS 230 Part I, you should state “N/A” (not applicable) for each question. This information can be updated at any time prior to the interview by notifying KCC or physically presented at the Embassy on the day of interview.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

پس بنابراین می تونید تا روز مصاحبه ادرس رو بهشون اعلام کنید و یا در روز مصاحبه شخصا بهشون بگید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: shekari ، hushmandco ، mtcanada ، KIMIA2005 ، taleghani
سلام دوستان به نظر شما برای یه پسر 6 ماهه سوال Languages spoken or read رو چی بنویسم؟؟ یا سوالIn what occupation do you intend to work in the United States?ممنون ازتون
کیس نامبر: **2014AS000037
3 نفر
کنسولگری انکارا
ارسال مدارک 8 june با پست
مصاحبه : هفته اول مارچ
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-30 ساعت 10:58)shimoos نوشته:  سلام دوستان به نظر شما برای یه پسر 6 ماهه سوال Languages spoken or read رو چی بنویسم؟؟ یا سوالIn what occupation do you intend to work in the United States?ممنون ازتون

باید همه گزینه های این شکلی رو N/A بزنین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: shimoos ، KIMIA2005
(2013-05-30 ساعت 11:11)hushmandco نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 10:58)shimoos نوشته:  سلام دوستان به نظر شما برای یه پسر 6 ماهه سوال Languages spoken or read رو چی بنویسم؟؟ یا سوالIn what occupation do you intend to work in the United States?ممنون ازتون

باید همه گزینه های این شکلی رو N/A بزنین.

خیلی ممنون ازتون .جاش امضا میتونم بکنم؟ و یه سوال دیگه سنشو میتونم با خودکار 6month بنویسم؟
3 نفر
کنسولگری انکارا
تشکر کنندگان:
دوستان توی پستها داشتم میخوندم که ادرسی که اول برای شرکت در لاتاری دادید ادرس پستیتون باید باشه این چقدر صحت داره؟ چون من ادرس خواهرم توی امریکا رو داده بودم حالا توی فرمها ادرس خودمو نوشتم؟؟؟؟؟؟؟!
3 نفر
کنسولگری انکارا
تشکر کنندگان:
سلام
من فرمها رو خیلی وقته که پر کردم ولی وقتی پستهای اینجا رو می خونم خیلی به شک می افتم! لطفا اگه میشه بمن کمک کنید.
برنده مادرم است و همراهش پدرم.
1) واسه language read or spoken ، چون زیر بخش تحصیلات ذکر شده بنظر خودم منظورش زبانهایی است که توی اون موسسات و دانشگاهها باهاش درس رو خوندید. (چون توی تمام فرمهای اپلیکیشن دانشگاه های امریکا هم همینطور و بهمین ترتیب بلافاصله بعد از دانشگاهها همین سوال پرسیده می شه) که مادر و پدر من چون تمام تحصیلاتشون تو ایران بوده، زبان رو فارسی باید بنویسیم.
2) پدرم سربازیشو قبل انقلاب رفته بوده، که توی شرکت نفت کار کرده(چون مهندس بوده) و همون سربازی حساب میشده. تو کارت پایان خدمتش درجه ستوان دو وظیفه نوشته، رسته پیاده، و یک کد تخصصی (که نمیدونم چیه). من به این ترتیب براش پر کردم: branch : ground forces ( که البته هیچ جا ننوشته نیروی زمینی ) ،rank: second lieutenant ( نمیدونم بخاطر اون وظیفه باید بزنم mandatory second.... یا نه؟؟) و occupation رو نوشتم service in oil industry . اگه ممکنه نظر بدید که اینو چی کار کنم
3) عکس مادرم تو ثبت نام بی حجاب بود، ولی الان اصرار داشت که عکس با حجاب بگیره. عکس جدید کاملا منطبق با مشخصاتیه که تو سایت اصلی ذکر شده، با حجابش البته. من اینجا خوندم که عکس باید گوشها معلوم باشد، ولی عکس مامان اینجوری نیست. گوشها زبر روسریه. سفارت انتخابی (فعلا) ابوظبی است. میشه اگه کسی اطلاعات دقیق دارد بگه که ایا از عکس ایراد میگیرن؟ چون متاسفانه نتونستم تو سایت سفارت ابوظبی مشخصات عکس رو پیدا کنم.
ممنون از همگی
تشکر کنندگان: love_everlife
(2013-05-30 ساعت 12:47)parisa_kh نوشته:  سلام
من فرمها رو خیلی وقته که پر کردم ولی وقتی پستهای اینجا رو می خونم خیلی به شک می افتم! لطفا اگه میشه بمن کمک کنید.
1) واسه language read or spoken ، چون زیر بخش تحصیلات ذکر شده بنظر خودم منظورش زبانهایی است که توی اون موسسات و دانشگاهها باهاش درس رو خوندید. (چون توی تمام فرمهای اپلیکیشن دانشگاه های آمریکا هم همینطور و بهمین ترتیب بلافاصله بعد از دانشگاهها همین سوال پرسیده می شه) که مادر و پدر من چون تمام تحصیلاتشون تو ایران بوده، زبان رو فارسی باید بنویسیم.
2) پدرم سربازیشو قبل انقلاب رفته بوده، که توی شرکت نفت کار کرده(چون مهندس بوده) و همون سربازی حساب میشده. تو کارت پایان خدمتش درجه ستوان دو وظیفه نوشته، رسته پیاده، و یک کد تخصصی (که نمیدونم چیه). من به این ترتیب براش پر کردم: branch : ground forces ( که البته هیچ جا ننوشته نیروی زمینی ) ،rank: second lieutenant ( نمیدونم بخاطر اون وظیفه باید بزنم mandatory second.... یا نه؟؟) و occupation رو نوشتم service in oil industry . اگه ممکنه نظر بدید که اینو چی کار کنم
3) عکس مادرم تو ثبت نام بی حجاب بود، ولی الان اصرار داشت که عکس با حجاب بگیره. عکس جدید کاملا منطبق با مشخصاتیه که تو سایت اصلی ذکر شده، با حجابش البته. من اینجا خوندم که عکس باید گوشها معلوم باشد، ولی عکس مامان اینجوری نیست. گوشها زبر روسریه. سفارت انتخابی (فعلا) ابوظبی است. میشه اگه کسی اطلاعات دقیق دارد بگه که ایا از عکس ایراد میگیرن؟ چون متاسفانه نتونستم تو سایت سفارت ابوظبی مشخصات عکس رو پیدا کنم.
ممنون از همگی
1- اگر به زبان دیگه ای هم میتونن صحبت کنن یا بنویسن مثل ترکی یا انگلیسی ذکر کنین اگر نه همون فارسی کافیه
2- رسته پیاده میشه Infantry.
rank: second lieutenant
occupation هم درسته و روز مصاحبه افیسر میپرسه و پدرتون هم توضیح میده.
3- سفارت ابوظبی رو نمیدونم ولی سفارت آنکارا صریحا تو سایتش گفته که گوشها و پیشانی برای افراد با حجاب معلوم باشه در این لینک
سفرنامه
تشکر کنندگان: shekari ، KIMIA2005
(2013-05-30 ساعت 11:30)inforfang نوشته:  دوستان با تجربه ، سوالی داشتم .
اگر شغل را به صورت self employed و پیمانکار، بنویسیم نیاز هست که CV ببریم واسه مصاحبه که مشخص بشه کجاها کار کردیم ؟
ممکنه نیاز نشه. ولی الان که وقت دارین بشینین تهیه کنین و با خودتون داشته باشین. اگر کلیر + 9 سوالی خوردین ازتون CV میخوان که میتونین همونجا بدین یا بعدا با ایمیل بفرستین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: inforfang
سلام ،من مدارکم رو پست کزدم حالا می خوام تایدیه بگریم که ایا فرم ها به دسشتون رسیده یا نه میشه لطف کنید یه نمونه فرم جهت گرفتن تایدیه رسیدن مدارک بذارین ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 13:14)hushmandco نوشته:  
1) واسه language read or spoken ، چون زیر بخش تحصیلات ذکر شده بنظر خودم منظورش زبانهایی است که توی اون موسسات و دانشگاهها باهاش درس رو خوندید. (چون توی تمام فرمهای اپلیکیشن دانشگاه های آمریکا هم همینطور و بهمین ترتیب بلافاصله بعد از دانشگاهها همین سوال پرسیده می شه) که مادر و پدر من چون تمام تحصیلاتشون تو ایران بوده، زبان رو فارسی باید بنویسیم.
ممنون از همگی
1- اگر به زبان دیگه ای هم میتونن صحبت کنن یا بنویسن مثل ترکی یا انگلیسی ذکر کنین اگر نه همون فارسی کافیه
3- سفارت ابوظبی رو نمیدونم ولی سفارت آنکارا صریحا تو سایتش گفته که گوشها و پیشانی برای افراد با حجاب معلوم باشه در این لینک

می تونند صحبت کنند، ولی آیا جای گفتنش اینجاست؟
بله، رسته پیاده همین میشه،آیا باید جای BRANCH این رو بنویسم؟ میشه لطفا واضح توضیح بدید
بازم ممنون ازینکه وقت میذارید و جواب میدید
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 13:32)naftoonbazoft1 نوشته:  سلام ،من مدارکم رو پست کزدم حالا می خوام تایدیه بگریم که ایا فرم ها به دسشتون رسیده یا نه میشه لطف کنید یه نمونه فرم جهت گرفتن تایدیه رسیدن مدارک بذارین ممنون میشم
Case Number: 2013ASxxxx
Principal Applicant Name: xxxxxxxxxxxxxxx
Date of birth: xxxxxxxxxx
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

To whom may concern

It has been more than xxx days that my documents became deliver to KCC by DHL post service . (Delivered on xxxxx) but did not receive any documents delivery confirmation yet.
Would you please confirm if you received my documents?

Sincerely yours;
xxxxxx

(2013-05-30 ساعت 13:39)parisa_kh نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 13:14)hushmandco نوشته:  
ممنون از همگی

می تونند صحبت کنند، ولی آیا جای گفتنش اینجاست؟
بله، رسته پیاده همین میشه،آیا باید جای BRANCH این رو بنویسم؟ میشه لطفا واضح توضیح بدید
بازم ممنون ازینکه وقت میذارید و جواب میدید
خیر branch میشه شاخه نظامی ای که پدرتون خدمت کردن مثل ارتش، سپاه، ناجا، ژاندارمری و ...
من فقط دوبله کردم کلمات رو.
اگر میتونن صحبت کنن بنویسین چون نوشته spoken OR read
سفرنامه
تشکر کنندگان: amin arefi ، shekari
دوستان عزیز لطفن یه نفر منو راهمایی کنه
من خواهرم برنده شده و فرم 230 رو که پر کردیم قسمت 33جا واسه نوشتن مدرسه ی ابتدایی نبود .. اینجا خوندم که باید توی یه برگه ی آچار سفید نوشته بشه اما با وکیل که مشورت کردیم گفت باید توی یه فرم خام عین همون فرم 230 توی صفحه ی 2فقط توی قسمت 33 , مدرسه ی ابتدایی رو اضافه کرد حالا ما نمیدونیم چی کار باید کرد لطفن راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
یک سول از دوستان
بخشی که میگه افرادی که باهاتون میان اونجا نامببرید
ایا برای بچه ها م تو فرمشون اسمهای خودمون رو بنویسیم یا n/a بزاریم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان