کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-29 ساعت 23:10)shazad نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 23:06)hushmandco نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 22:55)ata.bz نوشته:  با تشکر
درصورتی که به فامیل دسترسی نداشته باشیم میتوانیم هر دوگزینه 10 و11 را n.a بزنیم؟
و در این حالت تکلیف گرین کارت چی میشه؟
ایا می تونم شهری رو که تمایل دارم به اونجا برم رو بنویسم (بدون ادرس).ممنون می شم اگه سریع جواب بدید.

بحث در این زمینه زیاد شده. هر کسی هم یه چیزی میگه. یکی میگه الان n/a بزن.. ولی مهم اینه که در نهایت باید تا قبل از خروج از فرودگاه مقصد در آمریکا یه آدرس قطعی بدی بهشون. حالا که فامیل داری 90% راه رو رفتی. باهاش هماهنگ کن نماز شک دار هم نخونی دیگه !

من این موضوع رو ایمیل زدم از خود kcc پرسیدم
گفتند می تونید N/A بزنید ولی یا قبل از مصاحبه از طریق ما (ایمیل) یا در زمان مصاحبه تغییر بدید یعنی محل دقیق زندگی (موقت/دایم) رو اعلام کنید.
شاهد از غیب رسید. ممنون.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
سلام

برای تکمیل فرم DS-230 ترجمه کارت سربازی خواستند. من قبل از انقلاب خدمت کردم و روی کارت نوشتند: هنگ سپاهیان انقلاب. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 23:37)farshadb نوشته:  سلام

برای تکمیل فرم DS-230 ترجمه کارت سربازی خواستند. من قبل از انقلاب خدمت کردم و روی کارت نوشتند: هنگ سپاهیان انقلاب. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

اگه درخواست کردند که برایشان بفرستید که ترجمه کنید و بفرستید ، اگه گفتند لازم هست برای مصاحبه ، اون وقت هم باز ترجمه کنید پیشتان باشه تا ازتون درخواست کنند در روز مصاحبه .
دقیقا ترجمه کارت باشه ، کم و زیاد نکنید !! مطمئن باشید که اولین نفری نیستید که سربازی را قبل از انقلاب گذرانده .
[en]Category: F2B
Priority Date: DEC 2005
-I-797 received Jan 2010
-Civil documents & Affidavits of Support request July 2012
-Case completed Oct 2012
-petitioner become U.S. citizen 2012 DEC
-case upgraded: to F1 April 2013
- interview :June 2013 [/en]

-visa issued: June 2013
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 23:24)shazad نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 21:45)hushmandco نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 21:16)shazad نوشته:  سلام به دوستان عزیز

من یک مشکلی دارم. لطفا کمکم کنید.

هیچ سابقه کاری ندارم یعنی هیچ جایی تا حالا کار نکردم.
توی فرم ها هم جای سوابق را هر جا ازم پرسیده بود زدم N/A. ولی از نظر تحصیلی شرایط لاتاری رو دارم.

مشکل من اینه که برادرم که چند سال پیش می خواست شرکت تاسیس کنه اسم منو هم به همراه اسم اعضای دیگه خانواده جزو سهامداران نوشته، به عنوان بازرس علی البدل. تا حالا نه ۱ ثانیه برا شرکت کار کردم نه ۱ ریال پول گذاشتم و نه ۱ ریال پول بهم دادن نه بیمه ای نه چیزی، هیچ چی. خبرم هم ندارم شرکت کلا چی شده و اصلا چی هست.

به نظرتون باید اینو به عنوان سابقه کار می نوشتم و فکر می کنید اشتباه کردم. آخه اینکه سابقه کار به حساب نمی یاد؟ به نظرتون تو مصاحبه به این موضوع اشاره کنم؟ نمی گن چرا نگفتی؟؟

به قول معروف آش نخورده و دهن سوخته !

عنوان کردن یا نکردنش با مسئولیت خودتون ولی حسب تجربه بچه هایی که از قبل کلیر شدن کاری به جزئیات اینچنینی ندارن.
بودن بچه هایی که اسمشون جزو 2 تا شرکت اینچنینی بوده ولی به عنوان سابقه کار از شرکت سومی گواهی بردن و کلیر هم شدن.

حامدجان من نیازی به گفتم این سابقه اساسا غلط ندارم. ولی اگر واقعا کار کرده بودم چون ازم سابقه خواستن می گفتم. من برداشتم این هست که چون کار نکردم (واقعا) نباید همچین چیزی رو هم عنوان کنم. در واقع اگر بگم دروغ گفتم.
دارم دیوانه می شم از اینکه نگم بعد اونها خودشون بفهمند من الکی الکی دروغگو هم در بیاییم. این داره منو عذاب می ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته ! شما هیچ اسمی هم اگر نبری میتونی دفاع کنی بعدا. چون منظور از شغل کاریه که بهش اشتغال داری و ازش پول در میاری و درش تخصص داری. و چون اونجا فقط یه اسم ثبت شده هست و درش دخیل نیستی میتونی اگر لازم شدو ازت پرسیدن بهشون بگی. وگرنه هیچ کجا الزام نکردن که عنوان کنی کجا سهام داری. من تجربه کار با سفارت استرالیا رو داشتم. مثل روز براشون قضیه این شرکتهای خانوادگی روشنه . یعنی کاملا میدونستن که این حالت کار تو یعنی چی.
یکی میومد میگفت من مدیر عاملم بعد برای اثبات اینکه واقعا کار کرده و یه اسم ثبت شده خالی نیست باید 1000 تا استعلام میاورد.
نگران نباش. چیزی ننویس چون دروغ نگفتی که کار نکردی . " ما نبودیم و تقاضامان نبود" . تا وقتی چیزی نبوده و ردی از کار کردنت ( نه یه سری اسامی اداره ثبتی) نباشه جای نگرانی نیست.
دو تا از بستگان نزدیک من شرایط پیچیده تر از شما رو داشتن و یکی بعد 90 روز کلیر شد و یکی 60 روز. البته با ویزای دانشجویی.
سفرنامه
تشکر کنندگان: banafsh14
دوست عزیز
لازم نیست برای هر سوال یک تاپیک جدا باز بشه
این موضوع رو می تونید اینجا بپرسید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: f1f ، Saeedv13
دوستان من فرم ها رو 18 می با TNTفرستادم و 21می دستشون رسید (البته هنوز از خودشون تاییدیه نگرفتم )
الان می بینم که دو تا اشتباه داشتم
1-فرم 122قسمت 3 به جای ادرس خونه آدرس ایمیل دادم
2-فرم 230-1قسمت 13آدرس ایمیلم یک حرفش جا مونده
به نظر شما چه کاری باید انجام بدم
منتظر بشم که تایید کنند که مدارک دستشون رسیده بعد ایمیل بزنم یا همین آلان ایمیل بزنم یا اینکه کلا" وقت مصاحبه اصلاح کنم
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 23:59)mehdir نوشته:  دوستان من فرم ها رو 18 می با TNTفرستادم و 21می دستشون رسید (البته هنوز از خودشون تاییدیه نگرفتم )
الان می بینم که دو تا اشتباه داشتم
1-فرم 122قسمت 3 به جای ادرس خونه آدرس ایمیل دادم
2-فرم 230-1قسمت 13آدرس ایمیلم یک حرفش جا مونده
به نظر شما چه کاری باید انجام بدم
منتظر بشم که تایید کنند که مدارک دستشون رسیده بعد ایمیل بزنم یا همین آلان ایمیل بزنم یا اینکه کلا" وقت مصاحبه اصلاح کنم

صبر کن تایید کنن که گرفتن و برات پرونده تشکیل دادن بعد ایمیل بزن و اصلاح کن و باز ازشون درخواست تایید کن.
سفرنامه
تشکر کنندگان: mehdir
نه منظورم مدرک میشه تو قسمت degree or diploma?
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
سلام
شرمنه من الآن فرم رو پرينت كردم
اما جاي عكس به 5*5 نميخوره
طبيعي هستش؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 00:13)arezoosharifi نوشته:  سلام
طبيعي هستش؟

مشکلی نیست دوست عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Soap McTavish
سلام باید 2 تا فرم و 2تا عکس پست کنم،لطف می کنید ادرس رو برام بزارید!!راستی عکس ها پشت نویسی بشن
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 00:10)negarin60 نوشته:  نه منظورم مدرک میشه تو قسمت degree or diploma?

degree به معنی مدرک هستش و diplomaباید در قسمت degreeنوشته بشه/.
تشکر کنندگان: love_everlife
دوستان براي محل تولد همسر
بايد مثل محل تولد خودم پر كنم يا اينكه فقط شهري كه توش بدنيا اومده كافيه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 00:39)arezoosharifi نوشته:  دوستان براي محل تولد همسر

شهر - استان- کشور نوشته شود...
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، love_everlife
(2013-05-30 ساعت 00:39)arezoosharifi نوشته:  دوستان براي محل تولد همسر

مثلا اگر فرم مال شماست و مشخصات همسر رو دارین پر میکنین فقط اسم شهر کافیه و بالعکس.

(2013-05-30 ساعت 00:13)arezoosharifi نوشته:  سلام
طبيعي هستش؟

بله طبیعیه. جای عکس با عکس 5*5 تطبیق نداره.
سفرنامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان