کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-30 ساعت 14:19)parinaz1 نوشته:  دوستان عزیز لطفن یه نفر منو راهمایی کنه
من خواهرم برنده شده و فرم 230 رو که پر کردیم قسمت 33جا واسه نوشتن مدرسه ی ابتدایی نبود .. اینجا خوندم که باید توی یه برگه ی آچار سفید نوشته بشه اما با وکیل که مشورت کردیم گفت باید توی یه فرم خام عین همون فرم 230 توی صفحه ی 2فقط توی قسمت 33 , مدرسه ی ابتدایی رو اضافه کرد حالا ما نمیدونیم چی کار باید کرد لطفن راهنمایی کنید

خیر. همون برگه سفید کافیه فقط باید بالای هر جوابی که جا براش کم اومد شماره سوال رو ریفرنس بدین و در نهایت ضمیمه برگه هاتون کنین. این دوست وکیل اگر زحمت میکشیدن بالای همین فرم 230 رو میخوندن بهتون راهنمایی اینچنینی نمیکردن:
If there is insufficient room on the form, answer on a
separate sheet using the same numbers that appear on the form. Attach any additional sheets to this form
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، powerb
(2013-05-30 ساعت 14:24)hushmandco نوشته:  
من خواهرم برنده شده و فرم 230 رو که پر کردیم قسمت 33جا واسه نوشتن مدرسه ی ابتدایی نبود .. اینجا خوندم که باید توی یه برگه ی آچار سفید نوشته بشه اما با وکیل که مشورت کردیم گفت باید توی یه فرم خام عین همون فرم 230 توی صفحه ی 2فقط توی قسمت 33 , مدرسه ی ابتدایی رو اضافه کرد حالا ما نمیدونیم چی کار باید کرد لطفن راهنمایی کنید

خیر. همون برگه سفید کافیه فقط باید بالای هر جوابی که جا براش کم اومد شماره سوال رو ریفرنس بدین و در نهایت ضمیمه برگه هاتون کنین. این دوست وکیل اگر زحمت میکشیدن بالای همین فرم 230 رو میخوندن بهتون راهنمایی اینچنینی نمیکردن:
separate sheet using the same numbers that appear on the form. Attach any additional sheets to this form
تو برگه ی سفید چی بنویسم؟ بنویسم ادامه ی سوال 33 از فرم 230؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 12:30)nouveau نوشته:  سلام دوستان. من 2 تا سوال داشتم. ممنون میشم اگه دوستان منو راهنمایی کنند. با توجه به اینکه من کل پستها رو خوندم و جوابمو پیدا نکردم.
1- در قسمت 33 فرم 230 که گفته تحصیلات رو بنویسید، منظورش اینه که تحصیلاتی رو که مدرکشو داریم بنویسیم یا اگه دانشجو هم هستیم اونو هم باید بنویسیم؟ من هنوز دانشجو هستم و تیر ماه امسال فارغ التحصیل میشم در مقطع لیسانس. با توجه به اینکه در زمان ثبت نام زده بودم some university course، باید نام دانشگاه و رشته تحصیلی رو بنویسم و اگه آره، مدرک رو (degree or diploma) چی بزنم . یعنی بنویسم B.Sc یا بنویسم student؟
2- تو همین قسمت 33 فرم من سال سوم دبیرستان رو 2 ساله خوندم( یعنی یک سال جمع نمراتم به حد نصاب نرسید یا اصطلاحا مردود شدم). حالا اینو چطوری وارد کنم. یعنی هر 2 سال رو که تو 2 مدرسه جدا درس خوندم وارد کنم یا فقط سالی رو که منجر به گرفتن مدرک شده رو وارد کنم؟
از اینکه به سوالم پاسخ میدید و وقت می گذارید بسیار سپاسگزارم.

دوستان عزیز لطفا پاسخ سوال منو هم بدین. ممنونم.
تشکر کنندگان:
دوستان شرمنده قسمت 39 فرم230 نام و آدرس چه کسی رو بنویسیم؟
آخه تو قسمت نمونه فرم پر شده قسمت 39 رو N/A گفته بزنید اما معنیش یه چیز دیگست
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 15:14)ata.bz نوشته:  دوستان شرمنده قسمت 39 فرم230 نام و آدرس چه کسی رو بنویسیم؟
آخه تو قسمت نمونه فرم پر شده قسمت 39 رو N/A گفته بزنید اما معنیش یه چیز دیگست
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

مشخصات و آدرس فرد برنده.
اگه N/A بزنین یا زدین هم مشکلی نیست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: shekari ، KIMIA2005
ضمنا من وخانوادم چهار نفر هستیم ایا بایستی فرم 230 تک تک برای تمام اعضا خانواده پرکنیم
مثلا فرم 230 قسمت1 و2 برای هر نفر قسمت 3و4 فرد برنده شده؟
درسته ؟
شک دارم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من دوباره سوال دارم
فرم 230 قسمت 43a سه بخشه اینا رو چه جوری باید جواب بدیم
من جواب 43a رو no زدم و دو بخش دیگشو yes زدم اما آیا اون قسمت که give the number زده باید خالی بزاریم؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 16:11)ata.bz نوشته:  ضمنا من وخانوادم چهار نفر هستیم ایا بایستی فرم 230 تک تک برای تمام اعضا خانواده پرکنیم
مثلا فرم 230 قسمت1 و2 برای هر نفر قسمت 3و4 فرد برنده شده؟
درسته ؟
شک دارم

بله.
فرم 230 برای تمام اعضا. هر 4 قسمت.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 17:00)parinaz1 نوشته:  سلام دوستان
من دوباره سوال دارم
من جواب 43a رو no زدم و دو بخش دیگشو yes زدم اما آیا اون قسمت که give the number زده باید خالی بزاریم؟
ممنون میشم اگه جواب بدین

دوست عزیز قسمتی که give the number زده رو بایستی خالی بذارید..
.
.
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 14:47)parinaz1 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 14:24)hushmandco نوشته:  

تو برگه ی سفید چی بنویسم؟ بنویسم ادامه ی سوال 33 از فرم 230؟

بله مثلا میشه
#33 continue
یا
continue of #33
یا هر مدلی که بتونین ریفرنس بدین
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 18:23)KIMIA2005 نوشته:  
من دوباره سوال دارم
ممنون میشم اگه جواب بدین

.
.

ممنون از راهنماییتون لطف میکنید بگید این سه بخش 43a و 43b رو چی بزنم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 20:20)parinaz1 نوشته:  
من دوباره سوال دارم
ممنون میشم اگه جواب بدین

.
.

دوست عزیز همونطور که گفتید 43a رو no زدید و دو بخش دیگه رو yes درسته ...
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-29 ساعت 18:14)smart3461 نوشته:  آقا چندتا سوال دارم ممنون می شم کمک کنین
1. پاسپورت ندارم اسمم رو توی فرم ها با حرف کوچک بنویسم یا بزرگ یا اولش بزرگ بقیه کوچیک؟ ظاهرا باید با پاسپورت یکی باشه (متاسفانه الان بهم پاسپورت نمی دن)
2. قبل از ارسال فرم ها می تونیم آدرس ایمیلمون رو عوض کنیم؟ یعنی می شه ایمیلی غیر از ایمیل ثبت نام اولیه بهشون بدیم یا حتما همون رو می خوان؟
3. تو پارت اول صفحه دوم زیر سوال 35 رو الان امضا کنیم یا روز مصاحبه باید امضا بشه؟ امضا معمولی کافیه یا اسم رو هم بنویسیم ( فارسی)

لطفا کمک کنید بچه ها
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 20:50)smart3461 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 18:14)smart3461 نوشته:  آقا چندتا سوال دارم ممنون می شم کمک کنین
1. پاسپورت ندارم اسمم رو توی فرم ها با حرف کوچک بنویسم یا بزرگ یا اولش بزرگ بقیه کوچیک؟ ظاهرا باید با پاسپورت یکی باشه (متاسفانه الان بهم پاسپورت نمی دن)
2. قبل از ارسال فرم ها می تونیم آدرس ایمیلمون رو عوض کنیم؟ یعنی می شه ایمیلی غیر از ایمیل ثبت نام اولیه بهشون بدیم یا حتما همون رو می خوان؟
3. تو پارت اول صفحه دوم زیر سوال 35 رو الان امضا کنیم یا روز مصاحبه باید امضا بشه؟ امضا معمولی کافیه یا اسم رو هم بنویسیم ( فارسی)

لطفا کمک کنید بچه ها

1- با حروف بزرگ بنویس
2- میتونی ایمیل جدید بسازی و منبعد مکاتباتت رو با ایمیل جدید انجام بدی
3- الان امضا کنید - میتونی اسم رو هم بنویسی
تشکر کنندگان: hushmandco ، smart3461
(2013-05-30 ساعت 20:49)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 20:20)parinaz1 نوشته:  
من دوباره سوال دارم
ممنون میشم اگه جواب بدین

.
.

دوست عزیز همونطور که گفتید 43a رو no زدید و دو بخش دیگه رو yes درسته ...
باز هم ممنون و شماره ی 43b رو هم باید yes بزنم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان