کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
با سلام من چند تا سوال داشتم دوستان
۱)در فورمها در قسمت ۳۳ معادل پیش دانشگاهی باید چی بزنیم ؟در مورد
course of study وdegree or diploma واسه پیش دانشگاهی باید چی بزنیم؟
۲)اگرمنتظر امدن مدرک دانشگاهی هستیم چه کا ر باید کرد؟
۳)من همسرم برنده هستش برای من در قسمت ۳۱ باید چی بزنیم؟
۴)من و همسرم به علت اینکه یک سال از درس ایشون مانده مجبور هستیم که جدا زندگی کنیم در قسمت ادرس ۱۳ چی باید بزنیم؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 21:45)hushmandco نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 21:16)shazad نوشته:  سلام به دوستان عزیز

من یک مشکلی دارم. لطفا کمکم کنید.

هیچ سابقه کاری ندارم یعنی هیچ جایی تا حالا کار نکردم.
توی فرم ها هم جای سوابق را هر جا ازم پرسیده بود زدم N/A. ولی از نظر تحصیلی شرایط لاتاری رو دارم.

مشکل من اینه که برادرم که چند سال پیش می خواست شرکت تاسیس کنه اسم منو هم به همراه اسم اعضای دیگه خانواده جزو سهامداران نوشته، به عنوان بازرس علی البدل. تا حالا نه ۱ ثانیه برا شرکت کار کردم نه ۱ ریال پول گذاشتم و نه ۱ ریال پول بهم دادن نه بیمه ای نه چیزی، هیچ چی. خبرم هم ندارم شرکت کلا چی شده و اصلا چی هست.

به نظرتون باید اینو به عنوان سابقه کار می نوشتم و فکر می کنید اشتباه کردم. آخه اینکه سابقه کار به حساب نمی یاد؟ به نظرتون تو مصاحبه به این موضوع اشاره کنم؟ نمی گن چرا نگفتی؟؟

به قول معروف آش نخورده و دهن سوخته !

عنوان کردن یا نکردنش با مسئولیت خودتون ولی حسب تجربه بچه هایی که از قبل کلیر شدن کاری به جزئیات اینچنینی ندارن.
بودن بچه هایی که اسمشون جزو 2 تا شرکت اینچنینی بوده ولی به عنوان سابقه کار از شرکت سومی گواهی بردن و کلیر هم شدن.

دوستان، من هم همچین مشکلی را دارم 2 سال پیش همسرم یک شرکت ثبت کرد واسم من هم جزو سهامداران آورده شده است و ما اصلا با این شرکت کار نکردیم و الان هم می خواهیم آن را ببندیم حالا من باید آن را جز سابقه کاریم بیاورم یا خیر ؟برای همسرم چی؟برنده اصلی خودم هستم.ممنون میشم دوستان پیشکسوت راهنمایی فرمایند .
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-05-30 ساعت 21:21)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 21:00)parinaz1 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 20:49)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 20:20)parinaz1 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 18:23)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز قسمتی که give the number زده رو بایستی خالی بذارید..
.
.

ممنون از راهنماییتون لطف میکنید بگید این سه بخش 43a و 43b رو چی بزنم ؟

دوست عزیز همونطور که گفتید 43a رو no زدید و دو بخش دیگه رو yes درسته ...
باز هم ممنون و شماره ی 43b رو هم باید yes بزنم؟

بلی yes بزنید...

دوستان من واقعا شرمندمShy آن قسمت که نوشته would you like to receive a replacement cardرا باید No بزنیم یا خالی بگذاریم .من در پسهای قبل این مورد را خواندم ولی چیزی دستگیرم نشد. مرسی
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-06-01 ساعت 11:28)taleghani نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 21:21)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 21:00)parinaz1 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 20:49)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 20:20)parinaz1 نوشته:  ممنون از راهنماییتون لطف میکنید بگید این سه بخش 43a و 43b رو چی بزنم ؟

دوست عزیز همونطور که گفتید 43a رو no زدید و دو بخش دیگه رو yes درسته ...
باز هم ممنون و شماره ی 43b رو هم باید yes بزنم؟

بلی yes بزنید...

دوستان من واقعا شرمندمShy آن قسمت که نوشته would you like to receive a replacement cardرا باید No بزنیم یا خالی بگذاریم .من در پسهای قبل این مورد را خواندم ولی چیزی دستگیرم نشد. مرسی

باید خالی بگذارید دوست عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: taleghani
دوستان در قسمت امضا حتما باید دیجیتالی باشه یا دستی هم میشه؟

با سلام من چند تا سوال داشتم دوستان
۱)در فورمها در قسمت ۳۳ معادل پیش دانشگاهی باید چی بزنیم ؟در مورد
course of study وdegree or diploma واسه پیش دانشگاهی باید چی بزنیم؟
۲)اگرمنتظر امدن مدرک دانشگاهی هستیم چه کا ر باید کرد؟
۳)من همسرم برنده هستش برای من در قسمت ۳۱ باید چی بزنیم؟
۴)من و همسرم به علت اینکه یک سال از درس ایشون مانده مجبور هستیم که جدا زندگی کنیم در قسمت ادرس ۱۳ چی باید بزنیم؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-06-01 ساعت 11:47)masodsh نوشته:  سلام.برنده 2014 هستم.بچه ها لطف کنید منو راهنمایی کنید،من 24 سالمه و 12/1390 فوق دیپلم گرفتم و چند روز بعدش رفتم سرکار و جایی که کار میکردم خصوصی بود و کارای مخابراتی و حساس انجام میداد.الان گیج شدم که اگه سابقه کارم رو بنویسم واسم داستان درست نمیشه؟میتونم بنویسم بیکارم و داشتم واسه کنکور کارشناسی میخوندم؟ممنون میشم اگه کمک کنید
اگر بيمه براتون رد نشده بگيد بيكار بوديد.
ضمنا سوالتون رو فقط يك جا بپرسيد لطفا
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Saeedv13
(2013-05-29 ساعت 20:22)naftoonbazoft1 نوشته:  من 1 ماه دیگه میشم 26 ساله الان سن رو بزنم 25 یا 26 که می خوام فرم ها رو بفرستم
با توجه به اینکه در فرم یه جایی باید تارخ و امضا < بزرنی باید همه چیت تا اون تاریخ وامضایی که برای پرکردن فرم دادی درست باشه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
ی خواستن بدونم واژه صحیح نظام مهندسی چی میشه دوستان Engineering Organization صحیح است ؟Wink
تشکر کنندگان:
(2013-06-01 ساعت 11:53)Szsanazsz نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 11:47)masodsh نوشته:  سلام.برنده 2014 هستم.بچه ها لطف کنید منو راهنمایی کنید،من 24 سالمه و 12/1390 فوق دیپلم گرفتم و چند روز بعدش رفتم سرکار و جایی که کار میکردم خصوصی بود و کارای مخابراتی و حساس انجام میداد.الان گیج شدم که اگه سابقه کارم رو بنویسم واسم داستان درست نمیشه؟میتونم بنویسم بیکارم و داشتم واسه کنکور کارشناسی میخوندم؟ممنون میشم اگه کمک کنید
چشم.بیمه واسم رد شده.من اگه بگم بیکار بودم مگه امکان داره که خودشون سابقه بیمه رو چک کنند؟
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
Cool
تشکر کنندگان:
با سلام من میخوام مدارکمو پست کنم آیاعکسهام باید پشت نویسی کنم ؟چه چیزهایی باید پشتش بنویسم.لطفا منو راهنمایی کنید متشکرم.
تشکر کنندگان:
(2013-06-01 ساعت 13:14)ata.bz نوشته:  با سلام من میخوام مدارکمو پست کنم آیاعکسهام باید پشت نویسی کنم ؟چه چیزهایی باید پشتش بنویسم.لطفا منو راهنمایی کنید متشکرم.
کیس نامبرت
اسم
تاریخ تولد
کشور
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ata.bz ، KIMIA2005
(2013-06-01 ساعت 13:11)masodsh نوشته:  
چشم.بیمه واسم رد شده.من اگه بگم بیکار بودم مگه امکان داره که خودشون سابقه بیمه رو چک کنند؟
هنوز هيچ كس پيدا نشده كه بتونه بگه اونا بر چه ديتابيسهايي دسترسي دارن.جواب اين سوالتون رو هيچ كس به طور 100 درصد نميتونه بده متاسفانه
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، shekari

همه چیز رو همونجور که هست بنویس ، فقط نیاز نیست اطلاعات اضافی بدی و موقع مصاحبه از حساس بودن کارت هیچ حرفی نزن و تا اونجا که میشه کم اهمیت جلوش بده .

هیچ کس نمیدونه سورس اطلاعاتی اونا چیه ولی مطمعن باش محدود به دیتا بیس های داخل خاک آمریکا و اینترنت نمیشه اگر نه پروسه کلیر شدن اینقدر طول نمیکشید ، به خصوص تو این شرایط پیش اومده اخیر که جو آمریکا خیلی بیشتر از قبل امنیتی شده و همین که خاورمیانه باشی کافیه که سوابقت کاملا برسی بشه .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: masodsh
(2013-06-01 ساعت 16:37)masoud z نوشته:  اقا حامد ضمن تشکربا توجه به سوالات 3و4و8و9 به نظر میرسد این مجموعه سوالات فقط مختص متقاضیان ویزای لاتاری نباشد و احتمالا به انواع دیگر متقاضیان مانند ویزای دانشجویی هم همین سوالات رابدهند و عجیب است که پاسخ بعضی از سوالات راقبلا در فرمها کامل نوشته ایم .ظاهراپاسخ بعضی از سوالات مانند 3و4و8و9 را ما میتوانیم N/Aبزنیم. شما و یا سایر دوستان چنانچه تجربه پاسخ به این سوالات یا اطلاعاتی دارندلطفا راهنمایی فرمایندچون موضوع عمومی و در عین حال مهمی است.
مسعود
این تاپیک "بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230" هست و پست شما ارتباطی به این تاپیک نداره. بر خلاف نظر شما درصد کمی از متقاضیان ویزا فرم 9 سئوالی می گیرند و موضوع عمومی نیست. برای اطلاعات بیشتر به تاپیک فرم 9 سوالی و نحوه پاسخ دادن به آن مراجعه کنید.
@همه دوستان برنده لاتاری 2014:
- برای هر سئوالی تاپیک مجزا و مخصوص به خودش وجود داره. لطفاً از طرح سئوالات نامرتبط به موضوع خودداری کنید و یا اگر سئوال نامرتبطی را مشاهده کردید از پاسخگویی اجتناب کنید. چون تمام پست های نامرتبط و پاسخ ها حذف خواهند شد.
- موقع پاسخگویی نقل قول نفر قبلی را ویرایش کنید تا معلوم بشه روی صحبت شما با کدوم کاربر هست و از طولانی شدن پست ها و هدر رفتن وقت خوانندگان جلوگیری بشه.
رعایت نکات به ظاهر کوچک بالا باعث خواهد شد که خوانندگان تاپیک های 2014ایها در زمان کمتری به پاسخ پرسش های خود برسند و از طرح سئوالات تکراری و افزایش بی ثمر صفحات تاپیک جلوگیری شود. از دوستانی که همکاری می کنند کمال تشکر را دارم. سعید
تشکر کنندگان: hushmandco ، sinamn ، KIMIA2005 ، Danial_4139 ، shaso
(2013-06-01 ساعت 14:13)Danial_4139 نوشته:  

همه چیز رو همونجور که هست بنویس ، فقط نیاز نیست اطلاعات اضافی بدی و موقع مصاحبه از حساس بودن کارت هیچ حرفی نزن و تا اونجا که میشه کم اهمیت جلوش بده .

هیچ کس نمیدونه سورس اطلاعاتی اونا چیه ولی مطمعن باش محدود به دیتا بیس های داخل خاک آمریکا و اینترنت نمیشه اگر نه پروسه کلیر شدن اینقدر طول نمیکشید ، به خصوص تو این شرایط پیش اومده اخیر که جو آمریکا خیلی بیشتر از قبل امنیتی شده و همین که خاورمیانه باشی کافیه که سوابقت کاملا برسی بشه .

دوست عزیز رد کردن یا نکردنش با خودتون ولی من فکر نمی کنم مشکلی براتون پیش بیاد شاید مثل اکثر دوستان سال گذشته کلیرنس بخورین
ولی به هرحال من خودم ترجیح میدم اگه قراره رد بشم به خاطر صداقتم باشه نه ...
به هر حال حداقل اگه رد شدم بعدا" راحت تر خودم و می بخشم
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان