کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-31 ساعت 10:02)cali-sun نوشته:  برای اضافه کردن عکس به فرم DS-230 در Adobe Acrobat Pro

1- Open Tools Panel
2- Select Content Group
3- Select Edit Object
4- Right Click in PDF
5- Select Place Image
6- Select File Type
7- Select Image
8- Move Image to Final destination
9- Save PDF

یا میتوانید این ویدئو را ببینید

source: http://www.youtube.com/watch?v=yoQDc-UXGS8

گلاب به روتون چرا Select Edit Object غیر فعاله ؟ Sad
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-06-01 ساعت 19:48)negarin60 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 10:02)cali-sun نوشته:  برای اضافه کردن عکس به فرم DS-230 در Adobe Acrobat Pro

1- Open Tools Panel
2- Select Content Group
3- Select Edit Object
4- Right Click in PDF
5- Select Place Image
6- Select File Type
7- Select Image
8- Move Image to Final destination
9- Save PDF

یا میتوانید این ویدئو را ببینید

source: http://www.youtube.com/watch?v=yoQDc-UXGS8

گلاب به روتون چرا Select Edit Object غیر فعاله ؟ Sad
فایل PDF شما lock شده دوست من .
یه برنامه هست به نام PDF PASWORD REMOVER دانلود کنید و 2 تا فرم رو با این برنامه آنلاک کنید. درست میشه. این برنامه هم احتیاج به هیچ توضیحی نداره...
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Danial_4139 ، sinamn
آقایون و خانم ها سلام
میخواستم واسه اونایی که نمیدونن چطور عکسشون و امضا شون رو به فایل 230 وصل کنن بگم که من اینجوری کار کردم (با وجود قفل بودن فرم ها):
-اول دانلود برنامه 8 Nitro pro
-توی تب review گذینه stamp
-اونجا فایل عکستون و امضاتون رو وارد کنید.
-سایز عکس رو دو اینچ در دو اینچ با زبونه هایی که واستون گذاشته تغییر بدین.
-عکس رو جای خودش بچسبونید و ذخیره کنید.
به همین سادگی
اینم لینکی که میتونین برین nitro pro 8 رو دانلود کنین.
http://www.p30world.com/archive/3175-dow...l_full.php
تشکر کنندگان: آنی
(2013-06-01 ساعت 20:59)ebi1988 نوشته:  آقایون و خانم ها سلام
میخواستم واسه اونایی که نمیدونن چطور عکسشون و امضا شون رو به فایل 230 وصل کنن بگم که من اینجوری کار کردم (با وجود قفل بودن فرم ها):
به همین سادگی

سلام
تو برنامه اگه عکس رو به خواهیم به این طریق که گفتین بزاریم عکس بزرگ است و اگه بخواهیم انو دست گاری بکنیم ممکن با مشخصات سایت و اون صفحه ای که قرار دادن تا عکس رو از طریق سایت با فرمت و اندازه kcc باشه نتونیم درست کنیم
برای دوستان که نمی دوننن باید چی کار کنن بگم می تونید از فایل یک پرینت با فرمت pdf بگیرید بعد این فایل رو باز کرده وعکس رو راحت روی جاش قرار بدین درست به اندازه این هم بگم از کادر بالای فرم بزرگتر میشه که این مشکلی نیست تو سایت که به این ادرس برید میتونید عکس رو با مشخصات kcc درست کنین که خیالتون راحت باشه
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان:
با درود به سروران گرامی

دوستان هر چند میدونم که این سوال بارها مطرح شده و البته جوابهای متفاوت و متناقض نیز داده شده، اما دوباره می خواهم بپرسم. بنابراین برای کسب اطمینان، مخاطب من بیشتر عزیزانی هستند که طی سال های گذشته موفق به اخذ گرین کارت شدند:
به نظر شما عدم نوشتن آدرس در جواب سوال شماره 11 ریسک محسوب میشه؟(یعنی مشکلی در روند پرونده من ایجاد میکنه؟)
آیا به طور مثال میشود نوشت که من در روز مصاحبه آدرس رو به آفیسر اعلام میکنم؟
البته من آدرس یکی از آشنایان دور در آمریکا را دارم، اما بنا به دلایلی نمی خواهم آنرا ذکر کنم؛ ولی در هر صورت اگر نیاز باشد مجبورم که همین آدرس رو به طور موقت استفاده کنم.
حال به نظر شما کدام راه بهتره؟ آیا کسی چنین تجربه ای را داشته؟

ارادتمند...
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 02:29)mehrzad2013 نوشته:  با درود به سروران گرامی

دوستان هر چند میدونم که این سوال بارها مطرح شده و البته جوابهای متفاوت و متناقض نیز داده شده، اما دوباره می خواهم بپرسم. بنابراین برای کسب اطمینان، مخاطب من بیشتر عزیزانی هستند که طی سال های گذشته موفق به اخذ گرین کارت شدند:
به نظر شما عدم نوشتن آدرس در جواب سوال شماره 11 ریسک محسوب میشه؟(یعنی مشکلی در روند پرونده من ایجاد میکنه؟)
آیا به طور مثال میشود نوشت که من در روز مصاحبه آدرس رو به آفیسر اعلام میکنم؟
البته من آدرس یکی از آشنایان دور در آمریکا را دارم، اما بنا به دلایلی نمی خواهم آنرا ذکر کنم؛ ولی در هر صورت اگر نیاز باشد مجبورم که همین آدرس رو به طور موقت استفاده کنم.
حال به نظر شما کدام راه بهتره؟ آیا کسی چنین تجربه ای را داشته؟

ارادتمند...
دوست عزیز من این سوال رو از KCC پرسیدم ایمیل زدند که می تونی چیزی ننویسی و لی در روز مصاحبه باید یک ادرس بنویسی
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، love_everlife ، mehrzad2013
دوستان من یک مشکل دارم وAdobe Reader xl را دارم و از طریق پیشنهاد دوست عزیزمان خوش قدم شوریده توانستم قفل فایل را از طریق سایت http://www.pdfunlock.com/شکسته و در قسمت 23 و 28 واژه N/A را وارد کنم ولی سوالات 29 و35 به هیچ وجه نمی توانم N/A و Never را برای تاریخ قرار دهم .لطفا من را راهنمایی کنید ، کلافه شدم به خدا Sad.مرسی کسی نیست به من کمک کنه از دوستان متخصص ؟؟
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: love_everlife
(2013-06-02 ساعت 09:45)taleghani نوشته:  دوستان من یک مشکل دارم وAdobe Reader xl را دارم و از طریق پیشنهاد دوست عزیزمان خوش قدم شوریده توانستم قفل فایل را از طریق سایت http://www.pdfunlock.com/شکسته و در قسمت 23 و 28 واژه N/A را وارد کنم ولی سوالات 29 و35 به هیچ وجه نمی توانم N/A و Never را برای تاریخ قرار دهم .لطفا من را راهنمایی کنید ، کلافه شدم به خدا Sad.مرسی کسی نیست به من کمک کنه از دوستان متخصص ؟؟

دوست من تو قسمتهایی که تاریخ باید بزنید ، نمیتونید حروف تایپ کنید باید حتما فرمتش تاریخ باشه. و اونهم درست یعنی سال/روز/ماه ...
نیازی توی این قسمتها چیزی بنویسی اگه مربوط به شما نمیشه !!! یا زیاد اومده.. توی ستون بقلش یه N/A بزاری کافیه Wink
تشکر کنندگان: mehrzad2013 ، taleghani
سلام

میشه لطفا منو راهنمایی کنین که به جای واژه پیش دانشگاهی باید چی بنویسم؟ و آیا در قسمتCOURSE OF STUDY باید رشته تحصیلیمو بنویسم؟
حالا که دارین میگین راهنمایی و دبستان رو هم بگین

ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 12:22)REZA KARAMI نوشته:  سلام

میشه لطفا منو راهنمایی کنین که به جای واژه پیش دانشگاهی باید چی بنویسم؟ و آیا در قسمتCOURSE OF STUDY باید رشته تحصیلیمو بنویسم؟
حالا که دارین میگین راهنمایی و دبستان رو هم بگین

ممنون

pre-university=پیش دانشگاهی
در قسمت COURSE OF STUDY رشته تحصیلی رو بنویسید.. برا ابتدایی و راهنمایی n/a

موفق باشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: آنی
سلام
میبخشید سوال من اینه که آیا در قسمت 1 باید فامیلم رو فامیل شوهرم بنویسم و بعد در قسمت 2 نام خانوادگی اصلیم رو بنویسم؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 01:03)سيبك نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 20:59)ebi1988 نوشته:  آقایون و خانم ها سلام
به همین سادگی

سلام
تو برنامه اگه عکس رو به خواهیم به این طریق که گفتین بزاریم عکس بزرگ است و اگه بخواهیم انو دست گاری بکنیم ممکن با مشخصات سایت و اون صفحه ای که قرار دادن تا عکس رو از طریق سایت با فرمت و اندازه kcc باشه نتونیم درست کنیم
برای دوستان که نمی دوننن باید چی کار کنن بگم می تونید از فایل یک پرینت با فرمت pdf بگیرید بعد این فایل رو باز کرده وعکس رو راحت روی جاش قرار بدین درست به اندازه این هم بگم از کادر بالای فرم بزرگتر میشه که این مشکلی نیست تو سایت که به این ادرس برید میتونید عکس رو با مشخصات kcc درست کنین که خیالتون راحت باشه
ای بابا چرا انقد سختش میکنیدTongue من همه رو تایپ کردم ، پرینت گرفتم، امضا کردم عکسو گذاشتم روی محل مورد نظر اسکن کردم و ایمیلش کردم(البته این کارارو دوستم انجام دادTongue)
فقط یه نگرانی دارم الان دقیقن ده روزه فرستادم ولی خبری نیستSad به نظر شما پست کنم یا منتظر باشم...راستی یه ایمیل فرستادم پرسیدم بازم جواب ندادن....دلم شور میزنه
تشکر کنندگان:
با سلام

من کارت معافیت دارم لطف کنید به من بگید که تو سوال 34 که مربوط به سربازی میشه تو قسمتهایbranch -rank/position- date of service- militaryspecialityهمه رو N/Aبزنم؟

لطفا جواب منو بدین دوستان
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 13:38)REZA KARAMI نوشته:  با سلام

من کارت معافیت دارم لطف کنید به من بگید که تو سوال 34 که مربوط به سربازی میشه تو قسمتهایbranch -rank/position- date of service- militaryspecialityهمه رو N/Aبزنم؟

لطفا جواب منو بدین دوستان

سوال 34 را NO میزنید بقیه رو N/A بزنید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
یعنی اون قسمت اول رو هم NOبزنم؟ من که کارت پایات خدمت دارم منتها از نوع معافیش
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان