کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-02 ساعت 13:56)REZA KARAMI نوشته:  یعنی اون قسمت اول رو هم NOبزنم؟ من که کارت پایات خدمت دارم منتها از نوع معافیش

عزیز خدمت سربازی رو که نگذروندی فقط کارت معافیت گرفتی اگه YES رو بزنی لازمه بقیه گزینه ها رو هم پر کنی .. بنابراین باید NO بزنی و بقیه رو N/A...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: REZA KARAMI ، اهورا-اوِستا
(2013-05-02 ساعت 12:03)MEHDIREZAEI نوشته:  درود و تبریک به دوستان جدید
دوستانی که شماره کیس نامبرتون بالاست حدود شماره من و بالاتر در تکمیل کردن فرمهاتون عجله نکنید و با حوصله و با دقت چک کنید
من حدودا 4 ماه بعد از قبولی فرمهارو فرستادم چون منتظر تولد دخترم بودم تا مدارکش رو با خودمون بفرستم و همراه بقیه بچه ها کارنت شدیم. هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط عجله نکنید تا با کمترین اشتباه فرمهاتونو بفرستید.
دوستانی که کیس نامبر پایین دارند از همین الان به فکر واکسیناسیون و تهیه بقیه مدارک باشید تا بتونید موقع مصاحبه و مدیکال کمترین هزینه و استرس رو داشته باشید.
اگه سوالی داشتید در خدمتتون هستم
یه
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا به افتخار پیوستن شما به مهاجرین مهاجرسرا

مرسي از راهنمايي تون
شماره من ..... هست بايد عجله كنم يا نه ؟؟؟

***هشدار*** از درج شماره پرونده، تاریخ دقیق سفر، مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی هویت واقعی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد. سعید
تشکر کنندگان: maziar irani
سلام
ميتونيم كل فرم هارو دستى با خط خوب پر كنيم؟؟؟
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
تشکر کنندگان:
متشكرم

يه سوال داشتم
ايا ميشه فرمها رو بصورت كامپيوتري پر كرد ؟؟
اگر ميشه لطفا راهنماي كنيد چجوري ؟
و ايا كافي نت ها هم اين كار رو انجام ميدن ؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 14:29)HESSIMO نوشته:  سلام
ميتونيم كل فرم هارو دستى با خط خوب پر كنيم؟؟؟

دوست عزیزمیتونی ولی اگه تایپ کنی و پرینت بگیری بهتر و شکیلتر هستش ...
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 14:25)اهورا-اوِستا نوشته:  
دوستانی که شماره کیس نامبرتون بالاست حدود شماره من و بالاتر در تکمیل کردن فرمهاتون عجله نکنید و با حوصله و با دقت چک کنید
من حدودا 4 ماه بعد از قبولی فرمهارو فرستادم چون منتظر تولد دخترم بودم تا مدارکش رو با خودمون بفرستم و همراه بقیه بچه ها کارنت شدیم. هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط عجله نکنید تا با کمترین اشتباه فرمهاتونو بفرستید.
دوستانی که کیس نامبر پایین دارند از همین الان به فکر واکسیناسیون و تهیه بقیه مدارک باشید تا بتونید موقع مصاحبه و مدیکال کمترین هزینه و استرس رو داشته باشید.
یه
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا به افتخار پیوستن شما به مهاجرین مهاجرسرا

مرسي از راهنمايي تون
بهتره شمارتونو ننویسید
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، maziar irani
(2013-06-02 ساعت 14:32)اهورا-اوِستا نوشته:  متشكرم

يه سوال داشتم
ايا ميشه فرمها رو بصورت كامپيوتري پر كرد ؟؟
اگر ميشه لطفا راهنماي كنيد چجوري ؟
و ايا كافي نت ها هم اين كار رو انجام ميدن ؟؟

بله با نرم افزار NITRO PRO 8 میتونی تمام کارهایی رو که برا ی تکمیل فرم ها نیاز هستش انجام بدید فقط لازمه زحمت بکشید صفحات قبل رو مطالعه کنید..
دوست عزیزنمیشه برا انجام این کار به کافی نت و اینجور جاها اطمینان کرد به هیچ عنوان این کار رو نکنید خودتون شخصا فرمها را پر کنید ...
تشکر کنندگان: sinamn
(2013-06-02 ساعت 14:25)اهورا-اوِستا نوشته:  
یه

مرسي از راهنمايي تون

دوست گرامی این کیس تامبرتو هیچ جا اعلام نکن !!!!!!!!!!!!!!!!! سریع پاکش کن :دی
بله عجله کن ولی دیر نشده. با حوصله تمام فرمهاتو پر کن. دوستان هم اینجا کمکت میکنن.... البته اگه از ابتدا این تاپیکو بخونی سوالی برات باقی نمیمونه... موفق باشی
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، KIMIA2005 ، maziar irani
از راهنمايي تون متشكرم
البته اين كيس نامبر در حدود كيس نامبر منه
نه خود كيس نامبر
نرم افزار رو از كجا ميتونم گير بيارم ؟؟
در ضمن من فرمها رو كاملا پر كردم و كامل هست فقط بابت تايپش ميخواستم از كافي نت يا جاي ديگه كمك بگيرم
تشکر کنندگان: hushmandco
سلام
من همسرم الان مدرک کارشناسی ناپیوسته رو داره اما مدرک فوق دیپلمش رو نداره میشه در فرم مدرک کارشناسیش رو نوشت ؟ بعد پیش دانشگاهی؟

2- اگه توی فرم اولیه نوشته باشیم تعدادی واحد دانشگاهی الان باید چی به سفارت ارائه بدیم باید برم دانشگاه و ریز نمرات رو بگیریم کافیه"؟
3- برعکس بالا اگه زده باشم دیپلم و الان بخوان بنویسم تعدادی واحد دانشگاهی (مثل فرم ثبت نام) گیر نمیدن؟(حقیقتش اینه که یادم نیست چی نوشتم
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 14:52)آنی نوشته:  بهتره شمارتونو ننویسید
(2013-06-02 ساعت 15:00)love_everlife نوشته:  دوست گرامی این کیس تامبرتو هیچ جا اعلام نکن !!!!!!!!!!!!!!!!! سریع پاکش کن :دی

شما دو تا هم حتما متوجه هستین که شماره ایشون توی پست شما هم هست و با ویرایش ایشون پاک نمیشه؟ Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: hushmandco ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، love_everlife ، maziar irani
سلام
دوستان سوالی داشتم
من فرم رو پر کردم روش عکس گذاشتم توسط نیترو به پی دی اف تبدیل کردم سپس attach کردم
میخواستم دوباره صحت فایلهای ارسالی و کیفیتشون روچک کنم
دیدم کیفیت عکس ها خیلی بد شده مجبور شدم با پست بفرستم اما دلیلشو میدونین چیه؟
لطفا راهنماییم کنین
تشکر کنندگان:
Wink 
سلام
فرم ثبت نامی
اینو ببین
http://www.medianafilm.ru/foto-visa-DV-g...trant.html

سلام
فقط در چه صورتی فرم شماره 2 باز می شه و اطلاعات همسر و می خواد چون اصلا از من اطلاعات همسر رو نخواست .
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 20:45)kamranh نوشته:  سلام
فرم ثبت نامی
اینو ببین
http://www.medianafilm.ru/foto-visa-DV-g...trant.html

سلام
فقط در چه صورتی فرم شماره 2 باز می شه و اطلاعات همسر و می خواد چون اصلا از من اطلاعات همسر رو نخواست .

دوست عزیز منظورتون موقع ثبت نام هستش ؟؟؟
تشکر کنندگان:
بهتر بود از برنامه adobe acrobat 9 هم کمک میگرفتی منم تقریباً این مشکلو داشتم ولی با این برنامه تونستم کیفت فایلهارو هر چقدر که میخواستم تغییر بدم.
کیس نامبر:**53****2014
رویت قبولی:2 می
ارسال فرمها:20 می
دعوت به مصاحبه:هفته دوم ايپريل
سفارت:ایروان
صدور ویزا: ١ يك ضرب، ١ كليرنس
مقصد:boston
ورود:
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان