کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-09 ساعت 10:00)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 08:35)hushmandco نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 01:52)aghaghia نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 19:30)hani.saray نوشته:  دوستان قسمت شماره 2 ...rank order number همون كيس نامبر هست؟

بله همونه!

(2013-05-08 ساعت 19:27)diam نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجر سرا
مربوط به فرم ds-230
1-دوستان من معافیت پزشکی دارم ، آیتم 34 رو چی باید بنویسم؟آخه من سربازی نرفتم
2-در آیتم 39 آدرس خودمو بنویسیم؟؟ ،برای اعضای خونواده هم تو فرمهای خودشون شماره 39 اسم و آدرسشونو بنویسم؟؟این آیتم دقیقا چی می خواد؟؟
پیشاپیش ممنون به خاطر جوابتون.

1. شما باید گزینه NO رو بزنید و بقیه جاهای خالی رو با N/A پر کنید.
2.در این آیتم باید مشخصات فرد برنده نوشته بشه، هم برای خودش و هم برای بقیه افراد خانواده.( فامیل، اسم و آدرس خودتون اگر برنده اصلی هستید برای همه نوشته بشه)

(2013-05-09 ساعت 01:20)حسن پیری نوشته:  در قسمت 6 قسمت b نوشته نام آدرس مراکزی که تحصیلات داشتین. اما بالای جدول مربوطش فقط اسم مراکز آموزشی رو خواسته این یعنی چی دوستان؟

ادرس کامل لازم نیست در حد شهر و کشور کافیه.
مثلا: UNIVERSITY OF ISFAHAN, ISFAHAN, IRAN

شماره 39 رو باید N/A بزنین هر 3 قسمتشو. مربوط به لاتاری نیست. مربوط به الحاق به همسر سیتیزن آمریکاست.
There is no petitioner on a DV application,since you are self qualifying. If you were going as the spouse of an American, your spouse would be the petitioner as the person who filed the immigration paperwork,or, the petition. Just put down not applicable, or N/A.

سلام ترجمه قسمت 39 میشه : نام و آدرس درخواست کننده..
یک مقدار گیج کنندس هر کسی یک چیزی میگه.
شما اگر اسم برنده رو هم بزنین اونجا که دارن میخونن چون میدونن واسه لاتاریه ایگنورش میکنن. ولی به قول یکی از بچه ها افسر مربوطه موقع خوندن یه حرف بد میزنه !
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: aghaghia
با سلام خدمت همه دوستان
چند تا سوال داشتم به نظر شما :
1-باید تحصیلات ابتدایی و راهنمایی هم تو قسمت سوابق تحصیلی نوشته بشه؟
2-اطلاعات محل زندگی . یا سوابق تحصیلی باید از ابتدا به امروز نوشته بشه یا از امروز به قبل ؟
3-آیا داشتن کارت پایان خدمت باعث کلیرنس شدن میشه؟
4-در قسمت آدرس محل اقامت پدر و مادر آیا آدرس باید به صورت کامل نوشته شه یا فقط اگر اسم شهر محل اقامت رو بنویسیم کافیه؟
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-05-09 ساعت 14:00)parsa880 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
2-اطلاعات محل زندگی . یا سوابق تحصیلی باید از ابتدا به امروز نوشته بشه یا از امروز به قبل ؟
3-آیا داشتن کارت پایان خدمت باعث کلیرنس شدن میشه؟
4-در قسمت آدرس محل اقامت پدر و مادر آیا آدرس باید به صورت کامل نوشته شه یا فقط اگر اسم شهر محل اقامت رو بنویسیم کافیه؟

1. کامل بنویسید بهتره
2. از آخرین مدرک تحصیلی تا ابتدایی.(از امروز به قبل)
3. اونایی که معاف بودن تقریبا یکضرب گرفتن ولی قاعده کلی وجود نداره.
4. چرا روزه شک دار میگیرین، خب کامل بنویسین Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philter ، آلیس-1980
از سایت dvlotttari.state. gov از بخش forms می تونید دانلود کنید .
تشکر کنندگان:
(2013-05-09 ساعت 15:34)aghaghia نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 14:00)parsa880 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
1. کامل بنویسید بهتره

دوست عزیز
شما از آخرین مدرک تحصیلی شروع کنید و به ترتیب در بالاترین سطر بنویسید و آخرین مقطع تحصیلی دیپلم کفایت میکنه. نیازی به نوشت راهنمایی و دبستان نیست.
تشکر کنندگان: payam62 ، Saeedv13 ، Soap McTavish
دوستان میشه کمک کنید چه جوری فروم هارو میل کنم وقتی اصلا save نمیشن
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-09 ساعت 17:09)siminzakavand نوشته:  دوستان میشه کمک کنید چه جوری فروم هارو میل کنم وقتی اصلا save نمیشن

دوست عزیز
این فرمها راحت Save میشن، مگر اینکه سیستم شما مشکلی داره، اگر موفق نشدید تغییرات رو ذخیره کنید میتونید پرینت تو پی دی اف کنید ولی قبلش بارها مرور کنید که اشتباه نداشته باشید چون زمان دارید و صحت اطلاعات بسیار مهم تره.
در خصوص ارسال مدارک با ایمیل هم میتونید به لینک زیر مراجعه کنید.

نحوه ارسال مدارک از طریق ایمیل
تشکر کنندگان: payam62 ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، ojee
(2013-05-09 ساعت 17:15)mehdiii نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 17:09)siminzakavand نوشته:  دوستان میشه کمک کنید چه جوری فروم هارو میل کنم وقتی اصلا save نمیشن

دوست عزیز
این فرمها راحت Save میشن، مگر اینکه سیستم شما مشکلی داره، اگر موفق نشدید تغییرات رو ذخیره کنید میتونید پرینت تو پی دی اف کنید ولی قبلش بارها مرور کنید که اشتباه نداشته باشید چون زمان دارید و صحت اطلاعات بسیار مهم تره.

سیستم من مشکلی برای فایل های دیگه ی pdf نداره یعنی همه رو save میکنه اما save این فرم ها خاموشه کلن
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، من می‌خواستم بدونم برای ارسال عکسها پشت اونا چه چیزی بنویسیم؟ ضمنا چند عدد عکس باید بفرستیم؟ همچنین آیا به غیر از فرمها و برگهٔ‌ بارکد دار و عکسها چیز دیگری هم باید ارسال شود؟ ممنون
کیس نامبر: 2014AS...1xxx/ محل مصاحبه: مومبای/ نفرات کیس: ۳ نفر

روزهای خوب خواهند آمد.
اندکی‌ صبر...
به امید موفقیت همه دوستان

سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-05-09 ساعت 17:25)far572000 نوشته:  سلام دوستان، من می‌خواستم بدونم برای ارسال عکسها پشت اونا چه چیزی بنویسیم؟ ضمنا چند عدد عکس باید بفرستیم؟ همچنین آیا به غیر از فرمها و برگهٔ‌ بارکد دار و عکسها چیز دیگری هم باید ارسال شود؟ ممنون

1. کیس نامبر، فامیل، اسم، سال تولد. 2 عدد. خیر.

(2013-05-09 ساعت 17:24)siminzakavand نوشته:  

دوست عزیز

سیستم من مشکلی برای فایل های دیگه ی pdf نداره یعنی همه رو save میکنه اما save این فرم ها خاموشه کلن
شما اطلاعات رو کامل وارد کنید و به جای سیو کردن، برید و گزینه پرینت رو انتخاب کنید، اگر برنامه ای هم در این باره ندارید برنامه سبکdo pdf را دانلود و نصب کنید و سپس پرینت کنید، براحتی یک فایل pdf جدید براتون درست میکنه، منظور از پرینت، پرینت روی کاغذ نیست بعد از این شما یک فایل pdfخواهید داشت.
راهه دیگرش هم استفاده از برنامه adobe acrobat pro هست که همه کار می تونید باهاش انجام بدهید.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ojee ، آلیس-1980
(2013-05-09 ساعت 10:19)siminzakavand نوشته:  دوستان قسمت 39راجع به چیه؟؟؟!!!! بعضی ها میگن باید اسم و ادرس برنده رو بنویسیم بعضی ها میگن باید n/a بزنم خواهشن یکی کامل توضیح بده

(2013-05-09 ساعت 16:34)حسن پیری نوشته:  شماره 39 رو باید N/A بزنین هر 3 قسمتشو. مربوط به لاتاری نیست. مربوط به الحاق به همسر سیتیزن آمریکاست.
There is no petitioner on a DV application,since you are self qualifying. If you were going as the spouse of an American, your spouse would be the petitioner as the person who filed the immigration paperwork,or, the petition. Just put down not applicable, or N/A.

سلام ترجمه قسمت 39 میشه : نام و آدرس درخواست کننده..
یک مقدار گیج کنندس هر کسی یک چیزی میگه.
شما اگر اسم برنده رو هم بزنین اونجا که دارن میخونن چون میدونن واسه لاتاریه ایگنورش میکنن. ولی به قول یکی از بچه ها افسر مربوطه موقع خوندن یه حرف بد میزنه !

دوست عزیز بالاخره این قسمتو چیکار کنیم؟
من و یکی دیگه از بچه های 2013 که از دوستانمه و الان ویزاشو گرفته N/A زدیم. بعضی ها هم اسم برنده اصلی رو نوشتن. یکی از بچه های 2009 هم که الان امریکاست N/A زده بود. حالا تفسیر این عبارت رو از لینک زیر بخونین.
http://immigration.about.com/od/immigrat...tioner.htm
که میگه معنیش الحاق به یک سیتیزن آمریکایی از طریق ازدواجه.
حالا خود دانین. من که N/A زدم فرمهامم ایرادی نداشتن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: H Pier ، philter
(2013-05-09 ساعت 17:24)siminzakavand نوشته:  

دوست عزیز

نرم افزار قدیمی ادبی ریدر سیو نی کنه. آخرین نسخه نرو افزار رو نصب کن و با اون پر کن. اگه باز به مشکل بر خوردی نرم افزار رایگان pdfill رو نصب کن که یه پرینتر مجازی درست می کنه و می تونی فرم پر شده تو ادوبی ریدر رو از طریق گزینه پرینت به شکل پ دی اف ذخیره کنی.
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-09 ساعت 20:47)حسن پیری نوشته:  1)با adobe reader نمیشه پس از تکمیل فرم به صورت pdf ذخیره کنم؟ یا حتما باید adobe acrobat full باشه؟ این نرم افزارو از کجا دانلود کنم؟
2)بعد از پر کردن فرمها گزینه print رو میزنم با فرمت xps ذخیره میشه که مشابه pdf هست .این ایرادی نداره؟
3)میشه پس از تکمیل فرمها و پرینت گرفتن case number رو با دست گوشه سمت راست بالا بنویسم؟
ممنون از جواباتون.

1.نرم افزار do pdfرو دانلود کنید با همونadobe reader هم می تونید pdf بسازید. adob acrobat pro می تونید در اینترنت سرچ free download adobe acrobat pro کنید ودانلودش کنید البته حجمش زیاده.
2. نمی دونم
3. بله میشه. این که دوستان میگن با نرم افزار برای شکیل تر بودن کار هست وگرنه شما کل فرم رو هم می تونید دستی پر کنید و بعد اسکن کنید.
تشکر کنندگان: H Pier ، sadeghi897 ، payam62 ، ojee
(2013-05-09 ساعت 21:22)aghaghia نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 20:47)حسن پیری نوشته:  1)با adobe reader نمیشه پس از تکمیل فرم به صورت pdf ذخیره کنم؟ یا حتما باید adobe acrobat full باشه؟ این نرم افزارو از کجا دانلود کنم؟
2)بعد از پر کردن فرمها گزینه print رو میزنم با فرمت xps ذخیره میشه که مشابه pdf هست .این ایرادی نداره؟
3)میشه پس از تکمیل فرمها و پرینت گرفتن case number رو با دست گوشه سمت راست بالا بنویسم؟
ممنون از جواباتون.

1.نرم افزار do pdfرو دانلود کنید با همونadobe reader هم می تونید pdf بسازید. adob acrobat pro می تونید در اینترنت سرچ free download adobe acrobat pro کنید ودانلودش کنید البته حجمش زیاده.
2. نمی دونم
3. بله میشه. این که دوستان میگن با نرم افزار برای شکیل تر بودن کار هست وگرنه شما کل فرم رو هم می تونید دستی پر کنید و بعد اسکن کنید.

1- از سایت هایی مثل www.mihandownload.com یا www.vatandownload.com میتونین دانلود کنین . حجمش بالای 600 مگابایت هست! شما با آکروبات ریدر کار میکنین و نمیتونین ذخیره کنین. حتما با نسخه ی پرو کار کنین .
2- دوست عزیز ، سعی کنید به صورت pdf ذخیره کنید. فرمت عمومی تری هست.
3- با خود نرم افزار آکروبات پرو میتونین گوشه سمت راست شماره کیستون را به راحتی وارد کنین.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: lilac ، Soap McTavish ، philter
میشه راهنمایی کنید چطوری این فرم رو پر کنیم واسه اون یکی فرم کاملا همه چیزو قدم به قدم توضیح دادین . تو ی جا در این سایت خوندم که بایدقسمت سمت راست هر فرم کیس نامبر را بنویسیم بگید دقیقا کجا ممنونم
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان