کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
اساتید کمک

من دیپلم فنی حرفه ای کامپیوتر دارم

الانم ترم 4 گاردانی پودمانی علمی کاربردی ام

مشکلی برام پیش میاد؟

یا اگر حله،باید تو بخش تحصیلات چی بنویسم؟
تشکر کنندگان:
سومین بار هستش تو این تاپیک سوالم رو میپرسم،اساتید خواهش میکنم

یه توضیح جامع بدن راجع به کسایی که دیپلم فنی یا کاردانش دارن

و اونایی که با این مدرک رفتن دانشگاه علمی کاربردی پودمانی؟

اینان میتونن با گواهی اشتغال به تحصیل کلییر بشن یا نه؟

باید حتما پیش دانشگاهی بگیرن؟
تشکر کنندگان:
یعنی این چیزایی که در مورد پیش دانشگاهی و دیپلم 12 ساله میگن صحت نداره؟

من الان قسمت education رو چی بزنم؟

high school diploma?

یا فوق دیپلمی که نمیدونم دقیق کی تموم میشه؟

سپاس واقعا واسه پاسختون
تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 20:23)soroush23 نوشته:  یعنی این چیزایی که در مورد پیش دانشگاهی و دیپلم 12 ساله میگن صحت نداره؟

high school diploma?

سپاس واقعا واسه پاسختون

اهان شما دیپلمتون سه ساله بوده؟.. به شک افتادم. حقیقتش نمیدونم چون خودم پیش رو گذروندم.
بذار میگردم بهت اطلاع میدم علی ایحال صبر کنی بچه هایی که در این زمینه تجربه داشتن جواب میدن
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: soroush23 ، philter
با نرم افزار adobe reader هم میشه فرم هارو پر کرد یا نه؟ اگه اره کمککنید چطوری مرسی
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 20:51)hushmandco نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 20:23)soroush23 نوشته:  یعنی این چیزایی که در مورد پیش دانشگاهی و دیپلم 12 ساله میگن صحت نداره؟

high school diploma?

سپاس واقعا واسه پاسختون

اهان شما دیپلمتون سه ساله بوده؟.. به شک افتادم. حقیقتش نمیدونم چون خودم پیش رو گذروندم.
بذار میگردم بهت اطلاع میدم علی ایحال صبر کنی بچه هایی که در این زمینه تجربه داشتن جواب میدن

دستورالعمل لاتاری صفحه دوم تو مبحث سابقه تحصیلی اومده که دیپلم ۱۲ ساله یا دو سال سابقه کار . شما که دیپلم ۱۱ ساله داری میتونی واسه دو سال اخیر سابقه کار جور کنی ؟ در واقع از دانشگاه حرفی نزنی. باز هم برو تاپیکهای مربوطه رو بخون مال سالهای قبل رو. وقت بذار ۱۰ شبانه روز یکضرب بشین و بخون تا جوابتو بگیری. اتفاق مهمی توی زندگیت افتاده بهتره وقت بیشتری بذاری،
سفرنامه
تشکر کنندگان: soroush23 ، philter
سروش جان پیدا کردم برات
اینجا . رو بخون.
سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، soroush23 ، philter
(2013-05-10 ساعت 20:55)ojee نوشته:  با نرم افزار adobe reader هم میشه فرم هارو پر کرد یا نه؟ اگه اره کمککنید چطوری مرسی

بله میشه، شما یه نرم افزازری مثل Do pdf رو هم روی سیستمتون نصب کنید و وقتی تمام اطلاعات رو تکمیل کردید در برنامهadobe reader برید به گزینه پرینت و از قرم پرینت بگیرید که توسط همون برنامه Do pdf براتون pdf جدید میسازه، به همین راحتی!اگر برنامه do pdfرو ندارید دانلود کنید برنامه سبکی هست میشه دانلودش کرد.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، ojee
دوستان چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید که من با خیال راحت این فرمها رو ایمیل کنم بره:
1)توی قسمتی که high schoolمون رو ذکر کردیم و بعدش مدرک high school diploma رو نوشتیم،برای قسمت to زمانی رو که وارد اون دبیرستان شدیمو بنویسیم یا فقط همون سال دیپلممون رو بنویسم کافیه؟!
2)توی تاپیکای مهاجر سرا یه سریا نوشتن از زمان دیپلم به بعدتون رو بنویسید کافیه.یه سری دیگه هم نوشتن تا دیستان ادامه بدید و همه چیز رو بنویسید.اخر ما چی کار کنیم؟
3)من فوق دیپلمم فنی و حرفه ای بوده و فنی حرفه ای زیر شاخه ی آموزش پرورشه.تا june یا july سال دیگه(تیر سال دیگه)یه لیسانس کاملا مجزا از فوق دیپلمم از یه دانشگاه زیر شاخه ی وزارت علوم می گیرم!حالا کاری که من کردم توی فرم University Degree رو علامت زدم.توی قسمت to نوشتم 07-2014 و برای مدرک هم نوشتم Pursuing Bachelore Degree.هیچ حرفی ام از فوق دیپلمم نزدم.درسته کارم؟
خیلی سوال شد ولی اگر اطلاع دارید جواب بدین لطفا!ممنون Smile
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 11:30)ulaleh نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 14:17)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 13:45)maryam_a نوشته:  دوستان چه زمانی بهترین وقت برای ارسال فرمها هست؟

زمان مشخصی نداره. اما یک قاعده کلی:
اولویت اول: درست پر کردن فرمها. با دقت و حوصله. حتی اگر یکماه طول بکشه.
اولویت دوم: هر چه زودتر فرمها رو ارسال کنید. چون برای بررسی پرونده شما و همینطور بکگراند چک زمان لازمه و هر چه زودتر فرمها رو بفرستید زمان بیشتری برای خودتون خریدید.

چرا سوالای منو پاکککککککک می کنین؟؟؟؟؟؟؟Sad
کدوم سوال؟
سفرنامه
تشکر کنندگان:
با سلام. عنوان دانشگاه آزاد هست دانشگاه آزاد اسلامی من اسلامی رو بنویسم دردسر نمی شه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 18:12)KIMIA2005 نوشته:  چند سوال :
1-انشاا... بعد از دریافت ویزا حداکثر چقدر فرصت داریم تا خودمون را به آمریکا برسانیم جهت دریافت گرین کارت‌؟
2-موضوع و متن ایمیل فرم ها به kcc چگونه باید باشَد؟
3-در قسمت امضا فرم ها به انگلیسی نام خانوادگی و نام را بنویسیم کافیســت ؟ دیگر نیازی به امضـا شبیه امضای ایرانی نیست؟
4-در فرم 230 ارسالی برای همسر و فرزند هر کدام جداگانه در قسمَت امضـا خودِ همسر و فرزند باید امضـا کُنند یا بایستی بَرنده ی اصلـی امضا کند؟

دوستان کسی جواب سوالات ما رو نمیده ....؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 20:51)hushmandco نوشته:  

high school diploma?

سپاس واقعا واسه پاسختون

مرسی عزیزم،هنوز جواب نگرفتم راستش چون من نمیتونم اصل مدرک بگیرم احتمالا تا موقع مصاحبه،نهایتش یه اشتغال به تحصیل از علمی کاربردی
واسه همین واقعا موندم باید چیکار کنم حامد جان
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-10 ساعت 22:21)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 18:12)KIMIA2005 نوشته:  چند سوال :
1-انشاا... بعد از دریافت ویزا حداکثر چقدر فرصت داریم تا خودمون را به آمریکا برسانیم جهت دریافت گرین کارت‌؟
2-موضوع و متن ایمیل فرم ها به kcc چگونه باید باشَد؟
3-در قسمت امضا فرم ها به انگلیسی نام خانوادگی و نام را بنویسیم کافیســت ؟ دیگر نیازی به امضـا شبیه امضای ایرانی نیست؟
4-در فرم 230 ارسالی برای همسر و فرزند هر کدام جداگانه در قسمَت امضـا خودِ همسر و فرزند باید امضـا کُنند یا بایستی بَرنده ی اصلـی امضا کند؟

دوستان کسی جواب سوالات ما رو نمیده ....؟

اگر زحمت بکشید و انجمن را بخوانید خیلــــــــــــــی سریع و راحت به جواب میرسید.
1- از تاریخ مدیکال 6 ماه فرصت دارید تا وارد امریکا شوید. -ویرایش شد با تشکر از تذکر hushmandco
2- تاپیک "مکاتبه با KCC" را از اول بخوانید.
3- میتوانید امضا ایرانی بزنید، اما ترجیها نام خود را انگلیسی بنویسید.
4- هر کس فرم خود را امضا می کند. بخش Sworn Statement را امضا نکنید.
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، hushmandco ، philter
(2013-05-10 ساعت 22:09)ELHAMKHALILI نوشته:  با سلام. عنوان دانشگاه آزاد هست دانشگاه آزاد اسلامی من اسلامی رو بنویسم دردسر نمی شه؟

نه عزیزم..خیالتون راحت مشکلی پیش نمیاد.
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون

تشکر کنندگان: hushmandco ، philter ، ELHAMKHALILI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان