کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
بنده با نرم افزار nitro pro 8هم فرم رو پر کردم و هم کیس نامبر را بالا سمت راست تایپ کردم خیلی راحت فقط یک سوال میشه فایل عکس رو هم به فرم الصاق کرد که دیگه نخواد پرینت کرد و اسکن نمود؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-09 ساعت 22:51)ojee نوشته:  میشه راهنمایی کنید چطوری این فرم رو پر کنیم واسه اون یکی فرم کاملا همه چیزو قدم به قدم توضیح دادین . تو ی جا در این سایت خوندم که بایدقسمت سمت راست هر فرم کیس نامبر را بنویسیم بگید دقیقا کجا ممنونم
از آدرس های زیر استفاده کن :
اینجا
و
اینجا
و
اینجا

در خصوص نوشتن کیس نامبر هم برای اینه که فرمها اگر جابجا شد و موارد این چنینی، بتونن تشخیص بدن که مثلاً صفحه دوم این فرم برای کدوم پرونده است. اگر نتونستید با نرم افزارهای مختلف بنویسید بهتره که پرینت بگیرید و دستی بنویسید. در مجموع خیلی موضوع مهمی نیست.
تشکر کنندگان: hushmandco ، Soap McTavish ، payam62 ، مهتاب - 2251 ، ojee
(2013-05-09 ساعت 23:22)حسن پیری نوشته:  سلام دوستان خواهشا جواب بدین.
1)در رابطه با امضا که در فرم امضای متقاضی خواسته شده آیا سفارت آمریکا امضای ما ایرانیها که به نوعی نقاشی (draw) هست رو قبول میکنه؟
یا باید امضای جدید که به صورت نوشتن اسم به صورت لاتین است برای خودمون درست کنیم و استفاده کنیم. یا اینکه زیر امضای ایرانیمون اسممون رو به لاتین بنویسیم. اگر اینطوره اسم و فامیلی رو باید به طور کامل به لاتین بنویسیم؟
2)توی فرم 230 یا 122 کدوم قسمت هارو باید امضا کنیم؟
3)بند 6 و قسمت b خانه آخر جدول که نوشته degrees(s) or certificate(s) received هم باید مقطع تحصیلی و هم رشته رو بنویسیم؟
1- اگر خواستی نقاشی کن اگر هم خواستی اسم یا فامیل یا هرچی بنویس. فقط هر کاری میکنی برای همیشه باید همونو حفظ کنی.
2- فرم 122 صفحه آخر وسطهای صفحه جا داره واسه امضا و کنارش هم تاریخ
فرم 230 صفحه 2 پایین صفحه رو الان امضا میکنی فقط.
آخر فرم 230 در صفحه 4 یه جای امضا دیگه هم داره که جلو چشم افسر مهاجرت امضا میکنی.
3- نه فقط درجه ای که کسب کردی. مثلا primary school یا bachelor of science
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: payam62 ، philter
(2013-05-09 ساعت 23:01)KIMIA2005 نوشته:  بنده با نرم افزار nitro pro 8هم فرم رو پر کردم و هم کیس نامبر را بالا سمت راست تایپ کردم خیلی راحت فقط یک سوال میشه فایل عکس رو هم به فرم الصاق کرد که دیگه نخواد پرینت کرد و اسکن نمود؟
دوست عزیز در فایل آموزشی که برات فرستادم توضیحش هست چرا مطالعه نمیکنی؟؟؟؟ SadSad
دوستانی که می خوان تو فرمها عکساشون را بذارن یا از امضاشون اسکن بگیرن و داخل فرم بذارن یا میخوان چیزی فراتر از آنچه فایل بهشون اجازه میده تایپ بکنن لطفا حتما ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat را دانلود و مطالعه کنن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: hushmandco ، payam62 ، philter
(2013-05-09 ساعت 23:48)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 23:01)KIMIA2005 نوشته:  بنده با نرم افزار nitro pro 8هم فرم رو پر کردم و هم کیس نامبر را بالا سمت راست تایپ کردم خیلی راحت فقط یک سوال میشه فایل عکس رو هم به فرم الصاق کرد که دیگه نخواد پرینت کرد و اسکن نمود؟
دوست عزیز در فایل آموزشی که برات فرستادم توضیحش هست چرا مطالعه نمیکنی؟؟؟؟ SadSad
دوستانی که می خوان تو فرمها عکساشون را بذارن یا از امضاشون اسکن بگیرن و داخل فرم بذارن یا میخوان چیزی فراتر از آنچه فایل بهشون اجازه میده تایپ بکنن لطفا حتما ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat را مطالعه کنن

محمد جان حرص نخور اخوی گرامی.
دوستان گرامی هم اگر راهنمایی رو که محمد آقا گذاشته رو بخونن به جوابشون میرسن. تکراری سوال نکنین تاپیک پر از تکرار مکررات میشه.
سفرنامه
تشکر کنندگان: H Pier ، payam62 ، Soap McTavish ، philter
(2013-05-10 ساعت 00:07)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 23:41)hushmandco نوشته:  
1)در رابطه با امضا که در فرم امضای متقاضی خواسته شده آیا سفارت آمریکا امضای ما ایرانیها که به نوعی نقاشی (draw) هست رو قبول میکنه؟
یا باید امضای جدید که به صورت نوشتن اسم به صورت لاتین است برای خودمون درست کنیم و استفاده کنیم. یا اینکه زیر امضای ایرانیمون اسممون رو به لاتین بنویسیم. اگر اینطوره اسم و فامیلی رو باید به طور کامل به لاتین بنویسیم؟
3)بند 6 و قسمت b خانه آخر جدول که نوشته degrees(s) or certificate(s) received هم باید مقطع تحصیلی و هم رشته رو بنویسیم؟
1- اگر خواستی نقاشی کن اگر هم خواستی اسم یا فامیل یا هرچی بنویس. فقط هر کاری میکنی برای همیشه باید همونو حفظ کنی.
آخر فرم 230 در صفحه 4 یه جای امضا دیگه هم داره که جلو چشم افسر مهاجرت امضا میکنی.
دوست عزیز فوق دیپلم چی میشه؟
منظور از course of study چیه؟
course of study میشه رشته تحصیلی. برای دبستان و راهنمایی N/A میشه و برای دبیرستان رشته ریاضی تجربی یا انسانی رو مینویسی. همینطور برای دانشگاه.
فوق دیپلم Associates Degree میشه. یکی از بچه ها توی تاپیک فرم230 توضیح کامل مدارک رو داده بود از اونجا هم میتونی ببینی. اینم لینک ویکی http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%A...9%86%DB%8C
سفرنامه
تشکر کنندگان: mehdiii ، آلیس-1980
بچه ها بعد از قبول شدن باید دقیقا چیکار کنم؟گیج شدم،کسی میتونه ترتیب کارایی رو که باید انجام بدم رو بهم بگه؟الان 5روز گذشته و هنوز هیچ کاری نکردم.مرسی از کمکتونSad
تشکر کنندگان:

(2013-05-09 ساعت 23:53)hushmandco نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 23:48)mohammad fazli نوشته:  
دوستانی که می خوان تو فرمها عکساشون را بذارن یا از امضاشون اسکن بگیرن و داخل فرم بذارن یا میخوان چیزی فراتر از آنچه فایل بهشون اجازه میده تایپ بکنن لطفا حتما ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat را مطالعه کنن

محمد جان حرص نخور اخوی گرامی.
دوستان گرامی هم اگر راهنمایی رو که محمد آقا گذاشته رو بخونن به جوابشون میرسن. تکراری سوال نکنین تاپیک پر از تکرار مکررات میشه.

مطالعه کردم اما نرم افزارشو ندارم از کجا تهیه کنم..
میدونم باعث ناراحتی میشه معذرت میخوام اکثر ما استرس داریم.

نرم افزارشو رو میتونی دانلود کنی یا بخریش. لینک دانلودش
http://p30download.com/fa/entry/695/soft...%A7%D9%81/
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: hushmandco ، H Pier ، ojee ، philter
(2013-05-02 ساعت 14:17)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 13:45)maryam_a نوشته:  دوستان چه زمانی بهترین وقت برای ارسال فرمها هست؟

زمان مشخصی نداره. اما یک قاعده کلی:
اولویت اول: درست پر کردن فرمها. با دقت و حوصله. حتی اگر یکماه طول بکشه.
اولویت دوم: هر چه زودتر فرمها رو ارسال کنید. چون برای بررسی پرونده شما و همینطور بکگراند چک زمان لازمه و هر چه زودتر فرمها رو بفرستید زمان بیشتری برای خودتون خریدید.

چرا سوالای منو پاکککککککک می کنین؟؟؟؟؟؟؟Sad
تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 02:09)حسن پیری نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 00:28)hushmandco نوشته:  
course of study میشه رشته تحصیلی. برای دبستان و راهنمایی N/A میشه و برای دبیرستان رشته ریاضی تجربی یا انسانی رو مینویسی. همینطور برای دانشگاه.
فوق دیپلم Associates Degree میشه. یکی از بچه ها توی تاپیک فرم230 توضیح کامل مدارک رو داده بود از اونجا هم میتونی ببینی. اینم لینک ویکی http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%A...9%86%DB%8C

ببخشید زیاد سوال میکنم اما من که یک سال دبیرستان عادی بودم و 2 سال هنرستان فنی و حرفه ای چی باید بنویسم؟
ممنونم خیلی کمکم کردین تا حالا.
به همون ترتیبی که مدرسه رو عوض کردین پر میکنین
دبیرستان high school
فنی و حرفه ای vocational school
سفرنامه
تشکر کنندگان: H Pier
ميشه بگيد ترتيب و نوع مدرارکو چجوري بزنم ؟
فوق
ليسانس
ژيش دانشگاهي
ديپلم
درسته ؟
معادل پيش دانشگاهي چي ميشه ؟
مرسي
تشکر کنندگان:
سلام دوستان مدارک تحصیلی همراهان مهمه؟ من برنده اصلی هستم مدرک دیپلم دخترم تیر ماه بدستم میرسه الان بزنم دیپلمه؟ تو قسمت شغلش چی؟ student?
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
چند قطعه عکس و در چه سایز هایی لازمه؟ لطفا کمک کنید.
Case.N: 2014AS000074$$/ تعداد نفرات: ٢ نفر / مصاحبه: آنكارا july / ويزاى يكضرب / مقصد: كاليفرنيا
تشکر کنندگان:
(2013-05-10 ساعت 13:10)ali3875 نوشته:  سلام دوستان مدارک تحصیلی همراهان مهمه؟ من برنده اصلی هستم مدرک دیپلم دخترم تیر ماه بدستم میرسه الان بزنم دیپلمه؟ تو قسمت شغلش چی؟ student?

الان که مدارک رو میفرستید وضعیت فعلی فرزندتون رو بزنین. اگر هنوز مدرک دیپلم نگرفته پس دیپلم نداره. شغلش هم n/a بزنین چون دختر خونه هستن و بدون شغل.
بعدا که دیپلمش رو گرفت مراتب رو باایمیل اطلاع بدین و روز مصاحبه فرم اپدیت شده رو با خودتو ببرید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: philter
چند سوال :
1-انشاا... بعد از دریافت ویزا حداکثر چقدر فرصت داریم تا خودمون را به آمریکا برسانیم جهت دریافت گرین کارت‌؟
2-موضوع و متن ایمیل فرم ها به kcc چگونه باید باشَد؟
3-در قسمت امضا فرم ها به انگلیسی نام خانوادگی و نام را بنویسیم کافیســت ؟ دیگر نیازی به امضـا شبیه امضای ایرانی نیست؟
4-در فرم 230 ارسالی برای همسر و فرزند هر کدام جداگانه در قسمَت امضـا خودِ همسر و فرزند باید امضـا کُنند یا بایستی بَرنده ی اصلـی امضا کند؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان