موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 18:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 18:39 توسط mtcanada.)
مرسی از پاسختون
راستی یه جاهایی هم هست که نمی شه چیزی نوشت
مثلا اسم میانی
می بینم که بچه ها می گن اونجاهارا خالی نذارید و بجاش N/A بنویسید
درسته باید N/A بنویسیم؟؟؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-05 ساعت 10:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 12:21 توسط roz 777.)
دوستان میشه لطف کنید وکسانی که تجربه دارن بگن که اگر جای سفارت رو از انکارا به ابوظبی تغییر دهیم مشکلی پیش میاد
منظورم این هست که سفارت جدید میگه چرا عوض کردید
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان توجه داشته باشيد در هر بخشي از فرم كه نمي خواهيد چيزي بنويسيد يا به شما ارتباطي ندارد حتما بايستي N/A را تايپ نماييد . نبايد خانه اي را خالي (سفيد) باقي گذاريد.
دوستان بعضا در بخش هايي از فايل كه مربوط به تاريخ است اجازه نوشتن N/A بشما داده نميشود. در اين موارد مي توانيد از فايل آموزشي بنده در مورد استفاده از نرم افزار adobe acrobat موجود در امضام استفاده كنيد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
1- هیچ Deadline برای ارسال فرم ها وجود نداره ؟
2- هر چه دیرتر فرم ها رو بفرستیم ، دیرتر مصاحبه میشم ؟ یا بستگی به Case number داره ؟
3- مدرک فوق لیسانس University Degree هست یا Advanced ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این روند تحصیلی من است: دبستان - راهنمایی - دبیرستان ( 4 سال نظری ریاضی و فیزیک ) - پیش دانشگاهی - فوق دیپلم (کاردانی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی پودمانی ) - لیسانس ( کاردانی به کارشناسی ( کارشناسی ناپیوسته ) )
حالا من در بخش 6a گزینه ی university degree را تیک زده ام اما موندم در بخش 6b چطوری فهرست رو پر کنم؟! منظورم این است که من به مدرک پیش دانشگاهی و فوق دیپلمم دسترسی ندارم ( مدرک پیش دانشگاهی درون پرونده فوق دیپلم و مدرک فوق دیپلم درون پرونده لیسانس است ) مگر اینکه با گذاشتن شناسنامه و کارت ملی ( هر دو با هم ) بتونم آنها رو برای چند روز قرض بگیرم.
من این رو در بخش ترجمه هم مطرح کردم که کدام یک را باید ترجمه کرد ( با این شرایط من فقط می تونم اصل لیسانسم رو به آنکارا ببرم )
هر گونه راهنمایی سازنده ای قدردانی خواهد شد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
همسر من امسال لاتاری برنده شده با کیس نامبر 25xx
یکسری سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
تو فرم ۱۲۲ لیست مکانهایی که درس خونده شده رو میخواد، یعنی از ابتدایی تا دانشگاه رو باید با ذکر تاریخ بنویسیم ؟ ممکنه تاریخها و اسمها یادمون نباشه !
ممنون
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
آقا دو تا سوال..
1-من خانومم درسش تموم شده (لیسانس) اما هنوز مدرکش رو ( موقتش رو ) نگرفته و داره کارهاش رو انجام می ده. ما موقع ثبت نام نوشته بودیم که ترم آخر هست. حالا باید توی 6a چی رو تیک بزنیم؟ ... چون بعدیش تاریخ دریافت مدرک رو می خواد و خوب هنوز نگرفتیم مدرک رو!
2-توی 6b با توجه به اینکه مدرکشون رو هنوز نگرفتن باید چی بزنیم؟ .. چون هنوز تاریخ دریافت مدرک مشخص نیست. نکته بعد هم اینکه بچه می گفتن ظاهرا اون ها مدرک موقت رو قبول ندارن. چه کنیم؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بالای فرمی که شما لینک گذاشتید و فرمی که در خود سایت اصلی قرار داره (فرم 122) نوشته شده:
Expiration Date:03/31/2013
ولی فرم های 230 آپدیت شدن:
Expiration Date: 06/03/2015
دقت کنید.
منم یه سوالی دارم، کسی میدونه کی فرم 122 آپدیت میشه؟