موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام اقا موقع تایپ فارسی حروف رو جدا میزنه لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنیم متشکرم
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 19:41)shah.ram نوشته: دوستان خواهش می کنم معادل فارسی اینها را بگید:
- دانشگاه جامع علمی کاربردی، دوره پودمانی
-پیش دانشگاهی
من اینها رو برای بخش 6b می خوام.
یه سوال هم دارم در بخش 6b گفته نام و آدرس اما در عنوان ستون اول جدول 6b فقط گفته نام. حالا باید نام ذکر بشه یا نام و آدرس باهم. ( راستی جای کافی هم برای نام و آدرس نیست )
با توجه به اینکه من لیسانس دارم می تونم بخش 7 رو خالی بذارم اما من می خوام پرش کنم. شغل من نقاشی ساختمان است. می خوام نظر شما رو بدونم نقاشی ساختمان چیزی است که بشه اونجا نوشت ( من تقریباً از جوانی این کار رو انجام داده ام و در واقع شغل اصلی من است )
درباره جدول employer منو راهنمایی کنید آخه تو کار نقاشی ساختمان هر دفه برای یکی کار می کنی.
راستی من یک سال هم در بخش IT یک بیمارستان مشغول کار بوده ام ( در حدود 6 سال پیش ) آیا اون رو هم ذکر کنم؟
سپاس
دوست عزیز، به نظر من سابقه کاری را بیخیال شین و از طریق مدرک تحصیلی اقدام کنین . اگه دقت کنین، نوشته اون کاری را که انجام میدین باید حداقل 2 سال آموزش دیده باشین . اونم آموزشی که مورد قبول آم ر یکا باشه . قطعاً شما چنین سابقه ای ندارین. پس ، از طریق تحصیلی اقدام کنین.
(2013-05-06 ساعت 20:04)puya2000100 نوشته: با سلام اقا موقع تایپ فارسی حروف رو جدا میزنه لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنیم متشکرم
شما از نرم افزار Adobe Acrobat Pro v10 استفاده کنین . مشکلتون حل میشه . من خودم با دو سه تا نرم افزار دیگه کار کردم، جواب نگرفتم.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من رفتم راهنماییهای دوستان امسال و پارسال رو در خصوص پر کردن این فرم خوندم.یک جایی برای کسایی مثل من که آخرین مدرکشون university degree هست ولی مثلا یکی دو ترم تا فارغ التحصیلی شون مونده،نوشته بود که توی قسمت to بنویسید present.منم همین کارو با هر نرم افزاری که بچه ها توصیه کرده بودن مثل nitro,Foxit یا Adobe Acrobat Pro انجام دادم منتها توی این قسمت فقط تاریخ می خوره.یعنی وقتی می نویسم present تایپ می شه ولی وقتی روی گزینه ی دیگه می رم می بینم به جای present تاریخ امروز به صورت خودکار جایگزین می شه!
می شه کمک کنید که چی کار الان باید بکنم؟
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 20:45)Lemony نوشته: من رفتم راهنماییهای دوستان امسال و پارسال رو در خصوص پر کردن این فرم خوندم.یک جایی برای کسایی مثل من که آخرین مدرکشون university degree هست ولی مثلا یکی دو ترم تا فارغ التحصیلی شون مونده،نوشته بود که توی قسمت to بنویسید present.منم همین کارو با هر نرم افزاری که بچه ها توصیه کرده بودن مثل nitro,Foxit یا Adobe Acrobat Pro انجام دادم منتها توی این قسمت فقط تاریخ می خوره.یعنی وقتی می نویسم present تایپ می شه ولی وقتی روی گزینه ی دیگه می رم می بینم به جای present تاریخ امروز به صورت خودکار جایگزین می شه!
می شه کمک کنید که چی کار الان باید بکنم؟
دوست عزیز ، شما باید مشخصات اون قسمت از فرم را تغییر بدین. اون قسمت از فرم برای نوشتن تاریخ تنظیم شده و شما باید اون قسمت رو تغییر بدین. کار ساده ای هست . اگه با ورد یا اکسل آشنایی داشته باشین، این کار رو خیلی راحت میتونین انجام بدین.
(2013-05-06 ساعت 21:14)shah.ram نوشته: پس در اینصورت من باید در فرم dsp-122 در بخش 7a گزینه no را تیک بزنم و بخشهای 7b و 7c را با کلمه N/A پر کنم.
به نظرتون مشکلی پیش نمی آد؟
شما خودتون اینکارو کردید؟
بعدشم اینکه پس نمی گن من چطوری هزینه های زندگیم رو تأمین می کنم و شغلم چیست؟ یا بخش 7 ربطی به این چیزا نداره؟
دوست عزیز . شما منتظر باشین تا از مدیران و دوستان با تجربه راهنماییتون کنن . من اطلاع زیادی در این مورد شما ندارم. اصلاً هم عجله نکنین. وقت هست.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-06 ساعت 22:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-06 ساعت 22:32 توسط soroush23.)
دوستان من هنرستان رفتم،پیش دانشگاهی نرفتم
الانم دارم کاردانی علمی کاربردی میخونم(ترم 4)
باید تو قسمت مدرک تحصیلی چی بزنم؟
مرسی
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای تغییر سفارت داخل همین فرم میشه اقدام کرد؟ اگه میشه من باید بنویسم Yerevan?
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 23:11)ali_am76 نوشته: دوستان برای تغییر سفارت داخل همین فرم میشه اقدام کرد؟ اگه میشه من باید بنویسم Yerevan?
بله دوست عزیز درسته داخل این فرم جایی که اسم سفارت را پرسیده بنویسید Yerevan, Armenia.
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 23:24)ali_am76 نوشته: (2013-05-06 ساعت 23:20)el333 نوشته: (2013-05-06 ساعت 23:11)ali_am76 نوشته: دوستان برای تغییر سفارت داخل همین فرم میشه اقدام کرد؟ اگه میشه من باید بنویسم Yerevan?
بله دوست عزیز درسته داخل این فرم جایی که اسم سفارت را پرسیده بنویسید Yerevan, Armenia.
ممنون دوست عزیز!
نیازی نیست ایمیلی بزنم برای تغییر سفارت از آنکارا به ایروان؟
خواهش میکنم .. ایمیل زدن واسه زمانیه که شما فرمها را فرستادی برای kcc و میخواهید که سفارتو عوض کنید ولی وقتی شما هنوز هیچ کاری نکردین نیازی به ایمیل نیست آنها به صورت پیش فرض برای همۀ ایرانیهای ساکن ایران سفارت را آنکارا در نظر میگرند ولی شما میتونید ابوظبی یا یروان را هم انتخاب کنید ..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
۱- برادر من کارشناسی ارشدش رو ناتمام گذاشته و دیگه پیگیری نکرده. آیا لازمه در این مورد چیزی بنویسه یا اصلا به روی خودش نیاره؟ براش مشکلی پیش نمیاد؟
۲- سابقه کارش تو ۳ تا شرکت بوده. حالا باید همه رو بنوسیه یا اونی که خیلی کم بوده (۵ ماه) رو لازم نیست؟