موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطفا سوالات منو در باره فرم 122 جواب بدید:
1- Rank order number همون کیس نامبرمون هست؟
2- در قسمت 4 فرم 122 چی باید بنویسیم؟ مربوط به Name of united state consuler office
3- قسمت 5 باید بنویسیم Iran ؟
4- قسمت 7.a رو yes بزنیم یا No ؟
5- قسمت 7.b رو چطور پر کنیم؟
6- قسمت 7.c رو هم مربوط به کارها و سوابق کاریه که توی ایران داریم؟ یا نباید چیزی بنویسیم. من شغلم آزاده پس چی باید بنویسم.
ممنون میسم از دوستان مطلع کسی جواب سوالاتم رو بده.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من درباره بخش 6b پرسش دارم.
در جلوی حرف b نوشته names and addresses of all ........اما در بالای ستون اول جدول فقط نوشته nams of eduvational institution.
خوب حالا باید چکار کرد. فقط نام را قید کنیم یا در کنارش آدرس رو هم بنویسیم هر چند که نام و آدرس در کنار هم جا نمی شوند.
راستی من می خوام از بالا به پایین و فقط تا دیپلم به این شکل ستون آخر رو پر کنم و خواهش می کنم معادل صحیح انگلیسی اینها را بگید
لیسانس
فوق دیپلم
پیش دانشگاهی
دیپلم
در ضمن دوستان معادل انگلیسی واژه های پیش دانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی دوره پودمانی چیست؟
با سپاس
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2013-05-05 ساعت 21:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 21:04 توسط KIMIA2005.)
سلام
تاریخ فرم های 122 و 230 که دانلود کردم آپدیت نیستند مشکلی نیست ؟
بنده مدرک دیپلم و فوق دیپلم دانشگاهی دارم درقسمت 6a فرم 122 کدام گزینه را تیک بزنم؟؟
در قسمت 6b فرم 122 باید حتما از ابتدایی تا فوق دیپلم قید شود یا فقط دیپلم و فوق دیپلم کافیست چون ابتدایی و راهنمایی را فراموش کردم ..
در قسمت 3 فرم 122 حتما باید شماره تلفن قید شود؟؟ موبایل یا تلفن ثابت؟
در قسمت 1 فرم 122 بین نام ونام خانوادگی وmi کامـا گذاشـت؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز....دوستانی که مثه بنده خدمت مقدس! سربازی رو طی نکردن برای دریافت لیسانسشون باید چی کار کنن؟! من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد هستم. لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در يكي از فرم ها جاي الصاق عكس هست؟ من مي خواهم مداركم را با ايميل بفرستم ضروري است عكس را روي فرم بچسبانم و بعد اسكن كنم؟
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-05 ساعت 09:23)maryam_a نوشته: يك سوال:
در بند 1 در فرم 122 اسم رو خواسته ولي به اين صورت هست: Last, First, MI اينجا اگر middle name نداريم چه كار كنيم؟
يعني براي مثال بايد نوشت:
Asghari, Hasan, N/A
يا
Asghari, Hasan
كدوم درسته؟؟؟
برای میدل نیم ، N/A بزنین . جای خالی نذارین تو فرم.
(2013-05-05 ساعت 10:58)roz 777 نوشته: دوستان میشه لطف کنید وکسانی که تجربه دارن بگن که اگر جای سفارت رو از انکارا به ابوظبی تغییر دهیم مشکلی پیش میاد
منظورم این هست که سفارت جدید میگه چرا عوض کردید
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد. حتی الان خودشون هم تغییر میدن . بعضی از دوستان که آنکارا بودن از طریق کی سی سی به ایروان یا ابوظبی منتقل شدن
(2013-05-05 ساعت 20:16)ghafari88 نوشته: آقا دو تا سوال..
1-من خانومم درسش تموم شده (لیسانس) اما هنوز مدرکش رو ( موقتش رو ) نگرفته و داره کارهاش رو انجام می ده. ما موقع ثبت نام نوشته بودیم که ترم آخر هست. حالا باید توی 6a چی رو تیک بزنیم؟ ... چون بعدیش تاریخ دریافت مدرک رو می خواد و خوب هنوز نگرفتیم مدرک رو!
2-توی 6b با توجه به اینکه مدرکشون رو هنوز نگرفتن باید چی بزنیم؟ .. چون هنوز تاریخ دریافت مدرک مشخص نیست. نکته بعد هم اینکه بچه می گفتن ظاهرا اون ها مدرک موقت رو قبول ندارن. چه کنیم؟
سوال 1 : تاریخ فراغت از تحصیل ، روزی هست که درستون تموم میشه و شما با دانشگاه تسویه حساب میکنین. ربطی به تاریخ صدور گواهی موقت و مدرک اصلی نداره. شما به دانشگاه مراجعه کن ، بهت میگن که در چه تاریخی فارغ التحصیل شدی.
سوال 2 : به همون روشی که گفتم تاریخ رو بنویسین. مدرک موقت ارزش ترجمه نداره و واسه همین قبول نیست. شما وقت داری . اگه شخصاً پیگیر کارات بشی میتونی مدرک اصلیتو بگیری
(2013-05-05 ساعت 20:29)ali1358 نوشته: سلام دوستان
لطفا سوالات منو در باره فرم 122 جواب بدید:
1- Rank order number همون کیس نامبرمون هست؟
2- در قسمت 4 فرم 122 چی باید بنویسیم؟ مربوط به Name of united state consuler office
3- قسمت 5 باید بنویسیم Iran ؟
4- قسمت 7.a رو yes بزنیم یا No ؟
5- قسمت 7.b رو چطور پر کنیم؟
6- قسمت 7.c رو هم مربوط به کارها و سوابق کاریه که توی ایران داریم؟ یا نباید چیزی بنویسیم. من شغلم آزاده پس چی باید بنویسم.
ممنون میسم از دوستان مطلع کسی جواب سوالاتم رو بده.
1- کیس نامبر
2- نام سفارتی که تمایل دارین در آن مصاحبه انجام بدین. آنکارا، ابوظبی، ایروان
3- وطن مادری . اصولاً ایران باید باشه !
4- اگه با مدرک تحصیلی اقدام میکنین، NO .
5- اگه جواب بالا NO هست ، N/A. ولی اگه میخواهین با سابقه کاری تشریف ببرین ، در اینجا باید توضیح بدین کارتونو
6- نمیدونم !
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...