کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-20 ساعت 15:23)n51 نوشته:  سلام دوستان 3 تا سئوال داشتم لطفا:
1 - داخل فرم 122 بند 7 (a, b) را خالی بذاریم و n/a هم ننویسیم ایراد می گیرند؟
2 - برای تحصیلات من فقط دیپلم و لیسانسم را نوشتم باید اصلاح کنم؟
3- توی فرم230 تاریخها هم n/a نمیگرفتند خالی گذاشتم
لطفا راهنمایی کنید چون من از جاماندگان 2013 بودم که تازه متوجه قبولیم شدم و فرمه را با عجله پست کردم 17 می رسید به kcc.

1- n/a بزنی بهتره. نزنی هم اشکالی نداره
2- بله باید تا دبستان رو بنویسی
3- هیچ اشکالی نداره
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 14:54)carpediem نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 14:19)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 14:09)carpediem نوشته:  توی فرم اونجایی که باید ادرس های چند سال قبل مون رو بدیم .. خب من واقعا پلاک و اسم کوچه بعضی از آدرسهامون رو یادم رفته . بعضیهاش حتی کل ساختمون خراب شده و ساختمون جدید ساخته شده . واقعا لازمه اینقدر ریز بخوام ادرس ها رو بنویسم ؟

فرم 122 این قسمت رو نداره! اگه منظورتون فرم 230 قسمت 30 هست نیازی به آدرس نیست! فقط شهر , استان , کشور و تارخ سکونت لازمه!

اره منظورم همون 230 هست توی تاپیک اشتباه پست گذاشتم ..
پس چرا دوستان میگن کل ادرس رو بنویسین ؟

قسمت 30ام فرم 230 نیازی به آدرس نداره! احتمالا شما با جای دیگه اشتباه گرفتید!Wink
در ضمن باید از محل سکونت فعلی شروع کنید تا به 16 سالگی برسید!

(2013-05-20 ساعت 15:13)massi63 نوشته:  سلام ...حنما باید فرم ها تايپ بشه ...نميشه دستي بنويسيم ؟

تایپ کنید بهتره! مشکلی براتون هم پیش نمیاد! فرمها هم تمیز پر میشه!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان:
سلام دوستان چند تا سئوال:
1- اگه فرم 122 در بند 7a, 7b چیزی ننویسیم و n/a هم نذاریم ایراد میگیرند؟
2- اگه مدارک تحصیلی را فقط دیپلم و لیسانس را بنویسیم چی؟
3- در فرم 230 توی فیلدهای مربوط به تاریخ نمی شد n/a زد خالی گذاشتم .آن چطور ؟ کلا اصلاحیه بزنم .آخه من 2013 ای بودم باید سریع مدارکم را می فرستادم چون خیییییییییییلی دیر متوجه برنده بودنم شدم .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان:
سلام
برای ارسال فرم ها توی سال 2014باید از طریق ایمیل بفرستیم یا ایمیل؟؟؟
فرقی هم میکنه؟؟
تشکر کنندگان:
با سلام به شما،در مورد ادرس محل کار مثلا ادرس اصلی شرکتی که در اون کار می کنم کرج هست اما من 10 سال هست که در یکی از پروژهای شرکت در شهری دیگر گار میکنم حالا موندم ادرس رو کجا بنویسم ?
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 18:22)aminkhaste نوشته:  سلام
فرقی هم میکنه؟؟
فرقی نمی کنه فقط ایمیل تقریبا رایگان در میاد

(2013-05-20 ساعت 18:54)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام به شما،در مورد ادرس محل کار مثلا ادرس اصلی شرکتی که در اون کار می کنم کرج هست اما من 10 سال هست که در یکی از پروژهای شرکت در شهری دیگر گار میکنم حالا موندم ادرس رو کجا بنویسم ?
آدرس پروژه رو باید بدید البته می تونید اشاره کنید که دفتر مرکزی هم آدرس این هست. Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish
(2013-05-20 ساعت 19:02)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 18:22)aminkhaste نوشته:  سلام
فرقی هم میکنه؟؟
فرقی نمی کنه فقط ایمیل تقریبا رایگان در میاد

(2013-05-20 ساعت 18:54)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام به شما،در مورد ادرس محل کار مثلا ادرس اصلی شرکتی که در اون کار می کنم کرج هست اما من 10 سال هست که در یکی از پروژهای شرکت در شهری دیگر گار میکنم حالا موندم ادرس رو کجا بنویسم ?
آدرس پروژه رو باید بدید البته می تونید اشاره کنید که دفتر مرکزی هم آدرس این هست. Cool

ممنون از راهنمایی شما،اگر 10 روز دیگه فرم ها رو پست کنم مشکلی پیش نمی یاد?
2_یعنی باید یه صفح دیگه اضافه کنم و مثلا بنویسم ادمه سوال و تو ضیح بدم چون جا نمی شه تو فرم اصلی
تشکر کنندگان:
دوستان اگه بخوام فرم ها رو با ایمیل بفرستم عکس و کیس نامبر رو به چه صورت میتونم تو فایل pdf قرار بدم؟

لطفا راهنمایی کنید ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 20:06)ana3 نوشته:  دوستان اگه بخوام فرم ها رو با ایمیل بفرستم عکس و کیس نامبر رو به چه صورت میتونم تو فایل pdf قرار بدم؟

لطفا راهنمایی کنید ممنون

من با abobe acrobat pro فرمها رو پر کردم بالای هر صفحه میتونی یه تکست باکس بذاری و شماره رو توش تایپ کنی
عکس هم میتونی از توی همون برنامه به فرم اتچ کنی
البته یه سری هم فرمها رو تایپ میکنن و پرینت میگیرن بعد شماره رو بالاش مینویسن و عکس رو می چسبونن و اسکن میکنن و ایمیل میکنن
هر کدوم راحت تری
کیس نامبر : 2014AS000000XX - تعداد اعضا : دو نفر ( همسر) -کنسولگری آنکارا - مقصد : مریلند - ارسال فرمها : June 2013- 23th
تشکر کنندگان: nina22
(2013-05-20 ساعت 20:06)ana3 نوشته:  دوستان اگه بخوام فرم ها رو با ایمیل بفرستم عکس و کیس نامبر رو به چه صورت میتونم تو فایل pdf قرار بدم؟

لطفا راهنمایی کنید ممنون
من فرمهارو پر کردم و بعد ازشون پرینت گرفتم.کیس نامبرمو بالای همه برگه ها نوشتم و از همشون اسکن گرفتم با فرمت jpg چون کیفیتش خوب بود.عکسها هم با فرمت jpg ضمیمه ایمیل کردم.موفق باشید Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Lemony
با سلام
۱- در فرم 122 قسمت 6b در قسمت name of educational institution اسم مدرسه یا دانشگاه و به همراه آدرس باید بنویسیم یا آدرس لازم نیست ؟

۲-آخرین مدرک من فوق دیپلم است و الان دانشجوی کارشناسی هستم و ترم بعد ترم آخرم هستش توی قسمت 6a چه گزینه ای رو انتخاب کنم؟
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-20 ساعت 21:36)mahssssa_m نوشته:  با سلام
۱- در فرم 122 قسمت 6b در قسمت name of educational institution اسم مدرسه یا دانشگاه و به همراه آدرس باید بنویسیم یا آدرس لازم نیست ؟

۲-آخرین مدرک من فوق دیپلم است و الان دانشجوی کارشناسی هستم و ترم بعد ترم آخرم هستش توی قسمت 6a چه گزینه ای رو انتخاب کنم؟

تو قسمت name of educational institution به این فرمت بنویس
(نام شهری که مدرکت رو گرفتی - نام دانشکاه یا مدرسه)

قسمت 6a هم Other رو انتخاب کن و توضیح بده
تشکر کنندگان:
ممنون دوستان یه سوال دیگه ام دارم
فرم ها رو که (برای 3 نفر ) هست همه رو ضمیمه یک ایمیل کنم؟؟ یا هر کدوم رو با یک ایمیل بفرستم؟؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من امروز مدارکمو پست کردم ولی نگرانم که دیر شده باشه آخه شنیدم اونایی که فرمشون سریعتر ارسال میشه زودتر مصاحبه و کارهای دیگشون انجام میشه و اگر ظرفیت پر بشه به بقیه رسیدگی نمیکنند؟ بنظرتون چقدر این مطلب درسته ؟ ضمنا مرحله بعدی انجام کار چیه و چطوری باید از محل و زمان مصاحبه مطلع بشیم؟
تشکر کنندگان: sce
(2013-05-20 ساعت 15:28)hushmandco نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 15:23)n51 نوشته:  سلام دوستان 3 تا سئوال داشتم لطفا:
1 - داخل فرم 122 بند 7 (a, b) را خالی بذاریم و n/a هم ننویسیم ایراد می گیرند؟
2 - برای تحصیلات من فقط دیپلم و لیسانسم را نوشتم باید اصلاح کنم؟
3- توی فرم230 تاریخها هم n/a نمیگرفتند خالی گذاشتم
لطفا راهنمایی کنید چون من از جاماندگان 2013 بودم که تازه متوجه قبولیم شدم و فرمه را با عجله پست کردم 17 می رسید به kcc.

1- n/a بزنی بهتره. نزنی هم اشکالی نداره
2- بله باید تا دبستان رو بنویسی
3- هیچ اشکالی نداره

در مورد سوال 2 باید بگم که نیازی نیست ، شما تحصیلات بالای دیپلم را بنویسی کفایت میکنه.
دیپلم
پیش دانشگاهی
لیسانس و ....
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: 2014families lottery winners ، nina22 ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان