کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-20 ساعت 21:54)ana3 نوشته:  ممنون دوستان یه سوال دیگه ام دارم
فرم ها رو که (برای 3 نفر ) هست همه رو ضمیمه یک ایمیل کنم؟؟ یا هر کدوم رو با یک ایمیل بفرستم؟؟

همه فرمها رو با یک ایمیل بفرستید!

(2013-05-20 ساعت 21:57)ali1358 نوشته:  سلام دوستان

من امروز مدارکمو پست کردم ولی نگرانم که دیر شده باشه آخه شنیدم اونایی که فرمشون سریعتر ارسال میشه زودتر مصاحبه و کارهای دیگشون انجام میشه و اگر ظرفیت پر بشه به بقیه رسیدگی نمیکنند؟ بنظرتون چقدر این مطلب درسته ؟ ضمنا مرحله بعدی انجام کار چیه و چطوری باید از محل و زمان مصاحبه مطلع بشیم؟

هرچه زودتر فرمها رو بفرستید بهتره! اما کارنت شدن بر اساس کیس نامبره! نگران نباشید! اگر کیس نامبر پایینی دارید کارتون انجام میشه! Wink
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 21:57)ali1358 نوشته:  سلام دوستان

من امروز مدارکمو پست کردم ولی نگرانم که دیر شده باشه آخه شنیدم اونایی که فرمشون سریعتر ارسال میشه زودتر مصاحبه و کارهای دیگشون انجام میشه و اگر ظرفیت پر بشه به بقیه رسیدگی نمیکنند؟ بنظرتون چقدر این مطلب درسته ؟ ضمنا مرحله بعدی انجام کار چیه و چطوری باید از محل و زمان مصاحبه مطلع بشیم؟

به این زودی دیر شده ؟شوخی خوبی بود...........
برادر گرامی ناراحت نباش.همه میرن مصاحبه.همه ویزارو می گیرن و همه میرن.
اون مطالب که گفتی به شدت از طرف اینجانب و اونجانب تکذیب می شود.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nina22 ، payam62 ، sadeghi897 ، hny67 ، carpediem ، hushmandco ، sonnnna ، philter
(2013-05-17 ساعت 13:37)hushmandco نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 12:08)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 11:18)hushmandco نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 11:03)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 10:07)hushmandco نوشته:  با توجه به سابقه کار بالا (طبیعتا قرار گرفتن در سن سرپرستی خانواده ) ، در صورت ارائه نکردن سابقه کار به صورت داوطلبانه به احتمال زیاد بهتون کلیرنس+ فرم 9 سوالی میدن که داخلش ازتون رزومه کامل کاری و زندگی و تحصیلی رو میخواد که بفهمن در این مدت دقیقا به چه کاری مشغول بودی. کلا هم عقلانی نیست یک نفر 24 سال سابقه کار داشته باشه ، بخواد اعلام نکنه . لیست بیمه اجباری نیست. یک گواهی سربرگ دار + مهر و امضا و تلفن و آدرس محل کار و شرح وظایف داخل گواهی میتونه کار راه بندازه.

دوست عزیز بالاخره زمان مصاحبه ترجمه گواهی سابقه کاراز کارفرما ولیست بیمه نیاز به ارائه هست یا خیر؟ و این مدارک رو میخوان برا مصاحبه چون بنده نیز 18 سال سابقه بیمه دارم ؟ ممنونم
اگر این جواب رو برای کار تخصصی بخش 7 فرم 122 میخواین، میتونین عنوان نکنین چون بگین کار تخصصی نداشتین. ولی توی فرم 230 باید بگین که در 10 سال گذشته چه میکردین. توی فرم 230 در مورد سابقه کار شوخی ندارن. اگر قانع نشن فرم 9 سوالی بهتون میدن. حالا یکی جوونه تازه فرغ التحصیله میگه من تا حالا کار نکردم اما من مثلا با 12 سال سابقه کار و زن و بچه عنوان کنم در 10 سال گذشته بیکار بودم (فرم 230 رو عرض میکنم) آفیسر رو راضی نمیکنه .

جناب حامد خان ممنونم از راهنماییتون و مطمئناتوی فرم 230 که حتما بایستی سوابق کاری رو قید کرد ولی منظور بنده نیاز بردن ترجمه گواهی سوابق کار و لیست بیمه بودش برا زمان مصاحبه ...؟
اگر سابقه ای رو عنوان کردین گواهیشو آماده کنین و با خودتون ببرین. اگر بخوان فرم 9 سوالی بدن بهتون ازتون میخوان. من همراه خودم بردم و آفیسر از من خواست و بهشون دادم. خوشبختانه سابقه بیمه نخواستن و با همون گواهی سربرگ دار از محل کارم، کارم انجام شد.
ضمنا اگر محل کارتون خصوصیه میتونین مثل من عمل کنین. یعنی بشینین خودتون سربرگ انگلیسی برای محل کارتون تهیه کنین (اگر سربرگ انگلیسی ندارن) بعد شرح وظایف خودتون رو توش به ترتیب لیست کنین. و آخرش هم مهر و امضاء کارفرماتون رو قرار میدیدن و ازشون مهر و امضا میگیرین. این دیگه نیاز به ترجمه و هیچ چیز دیگه ای نداره.
اگر خواستین بگین نمونه نامه گواهی کار رو براتون بذارم.

با سلام. دوست عزیز من هم شرایطم مثل شماست و کارم خصوصیه درواقع شرکت مال خودمونه.میشه لطف کنید این نمونه نامه و سربرگ رو برام بفرستین خیلی مچکرم
تشکر کنندگان:
من فرم 122 رو رو ورژن 2010 رو پرکردم ولی الان تو سایت لاتاری دیدم فرم جدید ورژن 2013 هست باید فرمم رو عوض کنم ؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 11:20)azadehjjaberi نوشته:  من فرم 122 رو رو ورژن 2010 رو پرکردم ولی الان تو سایت لاتاری دیدم فرم جدید ورژن 2013 هست باید فرمم رو عوض کنم ؟

اگر شکل فرم عوض نشده نیازی نیست!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان:
دوستان من هنوز فرم ها رو نفرستادم به نظر تون دیر نشده
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 11:52)zzarin نوشته:  دوستان من هنوز فرم ها رو نفرستادم به نظر تون دیر نشده

نه! Big Grin
منم تازه اگه خدا قسمت کنه امشب میفرستم! نگران نباش!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: nina22 ، Szsanazsz ، philter
(2013-05-21 ساعت 11:53)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 11:52)zzarin نوشته:  دوستان من هنوز فرم ها رو نفرستادم به نظر تون دیر نشده

نه! Big Grin
منم تازه اگه خدا قسمت کنه امشب میفرستم! نگران نباش!

يادت باشه كه يه كپي حتما از روشون بگيري تا بدوني چيا نوشتي.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ali_am76 ، nina22 ، philter
من با این که فوق لیسانس دارم ولی تو قسمت 7 هم جواب YES زدم وعنوان شغلیم رو که تو 230 نوشته بودم اینجا هم نوشتم،به نظرتون مشکلی پیش می آید؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 13:04)azadehjjaberi نوشته:  من با این که فوق لیسانس دارم ولی تو قسمت 7 هم جواب YES زدم وعنوان شغلیم رو که تو 230 نوشته بودم اینجا هم نوشتم،به نظرتون مشکلی پیش می آید؟

قسمت 7 این فرم مربوط به شغلیست که 2سال برای آن آموزش دیده باشید و همچنین 2سال هم در اون فیلد کار کرده باشید! اگه چنین شرایطی داره اینجا رو پر کنید در غیر این صورت با مدرک فوق هیچ مشکلی نخاهید داشت!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: philter
دوستان سلام .کسی میتونه بگه فوق دیپلم فنی و حرفه ای را چی بنویسم و دیپلم فنی را چه ؟
مرسی
تشکر کنندگان: philter

من هم هنوز ارسال نکردم دوست عزيز و قصد دارم آخر اين هفته ارسال کنم. فکر کنم حداقل تا 2-3 ماه ديگه هم بشه ارسال کرد نبايد مشکلي باشه
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 16:21)soheil_zk نوشته:  

من هم هنوز ارسال نکردم دوست عزيز و قصد دارم آخر اين هفته ارسال کنم. فکر کنم حداقل تا 2-3 ماه ديگه هم بشه ارسال کرد نبايد مشکلي باشه

دیر نشده.عجله نکنین.با دقت پر کنین که در آینده استرس چرا اشتباه کردم رو نداشته باشین.

(2013-05-21 ساعت 17:05)ali3875 نوشته:  4 برگ فرمو میشه بهم منگنه کرد و عکسم با منگنه چسبوند؟ پشت عکسای خودم و همراهان دقیقا چی بنویسم؟

بله میشه فرم هارو منگنه کرد.عکسارو همین طوری بزار تو پاکت.من پشت عکسا هیچی ننوشتم.شما می خوای کیس نامبر و نام و نام خانودگی و تاریخ تولدتو بنویس.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nina22 ، philter
سلام به همگی من یه سوال داشتم می خواستم ببینم کسی محبت میکنه منو راهنمایی کنه؟ من دیتلم طراحی و دوخت دارم امامدرک تیش دانشگاهی ندارم میخواستم بدونم به مشکل بر نمیخورم با توجه به این که دیتلم 12 سالست اما دیتلم من 11 سالست چون تیش دانشگاهی ندارم؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
(2013-05-14 ساعت 13:18)hushmandco نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 10:30)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 08:58)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 00:37)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 18:46)mohammad fazli نوشته:  ورژن 9 فکر میکنم باشه!!!
دوست عزیز این قابلیت ها در ورژنهای بالا هم هست شما هم بگرد و به بقیه یاد بده.
در مهاجرسرا باید یاد دادن را ، یاد بگیرید

بله حرف شما کاملا منطقی بود .من رفتم وتا آخر شب دنبال این ایتم گشتم و بالاخره توی ورژن 11 لابلای ایتم های دیگه اونم جای دیگه پیداش کردم به زودی متنی آماده میکنم تا دوستان را راهنمایی کنم.مرسی

خواهش میکنم کسی پاسخ بده حداقل اگر نمیدانید متذکر شوید نمیدانید تا من از طریق دیگری بپرسم یا به KCC ایمیل بزنم
سلام
دوستان من 2 سوال دارم !
1_ من برنده لاتاری 2014 هستم ولی یادم نمیاد که موقع ثبت نام برای مدرکم چی زدم یعنی زدم دیپلم یا مدرک دانشگاهی! چیکار کنم؟ من الان فارغ التحصیل شدم اما حتی مدرک موقت هم ندارم.( اقدام کردم برای گرفتنش اما دانشگاه آزاد میگه شاید 45 روز طول بکشه حتی مدرک موقتت بیاد)میشه مدرک رو بزنم دیپلم در فرم 122 ؟ اگر با فرم ثبت نام اولیه متفاوت باشه دردسر نمیشه؟
2_ این جریان دقیقا برای همسرم هم هست یعنی تو فرم ثبت نام زدیم مستر دیگری ( فوق لیسانس) اما ایشون هنوز مدرک نداره تا 1 سال دیگه هم نخواهد داشت اگر بزنیم لیسانس برای ایشون دردسر نمیشه ؟
فکر کنم اگر اطلاعات اولیه با اطلاعات الان همخون نباشن. دردسر بشه..

مرسی که بالاخره یکی یه چیزی برای من نوشت. شما این حرف رو از روی تجربه شخصی میزنید ویا تصور میکنید؟من از زمانی که فهمیدم کلی تاپیک مرتبط با این مشکل خوندم خیلی ها میگن اگر بهش قانعشون کرد که قصدتون دروغ گویی و گول زدن نبوده میشه حلش کرد.منم امیدوارم که بتونم حلش کنم فقط نمی دونم در صورتی که بعد از ارسال فرم های اولیه ببینن مغایرت داره با فرم ثبت نام بازم به من وقت مصاحبه و ارسال فرم های دوم رو میدن یا نه ؟این برام سواله چون در این صورت میشه درستش کرد ! می خوام بدونم اگر اشتباه داشته باشم اصلا کارنت میشم ؟ اصلا وقت مصاحبه میدن یا نه؟

مورد تجربه ! اینقدر رو میدونم که اگر موقع پر کردن فرم اولیه ثبت نام اطلاعاتی رو اشتباه بزنید که از سهمیه گروه دیگه ای استفاده کنین ( خواسته یا ناخواسته) ردتون میکنن بی برو برگرد. ولی این شامل حال شما نمیشه. مثلا اگر به جای ایران یه کشوری توی یه قاره دیگه رو مینوشتین حتما رد میشدین چون هر قاره سهمیه خودش رو داره و شما با اشتباهتون از سهمیه قاره دیگه ای استفاده کردین.
در مورد شما ، فرمهاتون رو الان طبق اونچه که واقعیته پر کنین و بفرستین. بعد اینکه کانفرمیشن لترش دستتون رسید، ایمیل میزنین و خیلی شیک توضیح میدید که جریان از چه قرار بوده و میگین که نمیدونستین منظور از مدرک اونیه که الان توی دستتونه و بگین فکر میکردیم دانشجوی اون مقطع باشیم کفایت میکنه و بگین که در فلان تاریخ میتونیم مدرک رو اگر لازم باشه ارائه کنیم. و مطمئن باشین کار به اونجاها نمیکشه.
اصلااااااااااااااااااااااااا نترسین. در این زمینه ها خیلی منطقی تر از اونی هستن که فکرشو کنین.

مشکل من...نمیدانم دیپلم یا لیسانس ..اما تدبیری که اندیشیدم :باتوجه به اینکه لیسانس من هم آماده نیست گواهی موقت را دارم ..و دیپلم در یک صورت مشکل ساز میشه که گواهی موقت را قبول نکنن...ممکنه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان