2013-05-07 ساعت 16:24
(2013-05-07 ساعت 14:07)enchantress_boy نوشته: شما از بالاترین مدرک تحصیلیت شروع کن بیا پایین که برسی به اول ابتدایی.
(2013-05-07 ساعت 15:05)nedafarsi نوشته: با این تفسیر در قسمت degree واسه ابتدایی و راهنمایی چی بنویسم؟باید هر مقطعی که منجر به گرفتن یک مدرک شده رو بنویسین. مثلاً من برای پنجم دبستان، سوم راهنمایی، چهارم دبیرستان، لیسانس و فوق لیسانس به ترتیب:
Primary Education Cycle
Middle Education Cycle
Diploma in xxxxxxxxxxx
B.Sc Degree of xxxxxxx
M.Sc. Degree of xxxxxx
البته از بالا به پایین می نویسین: اول فوق لیسانس، بعد لیسانس، بعد پیش دانشگاهی (اگر دارین، من نداشتم)، بعد دیپلم، بعد راهنمایی و بعد هم دبستان. مدارک پنجم ابتدایی و سوم راهنمایی اهمیت کمتری دارند و اگر خونه های جدول کافی نبود و ننوشتین هم به جایی بر نمی خوره.
(2013-05-07 ساعت 15:11)batisasha9 نوشته: دوستان عزیزاگر دیپلم 12 ساله دارین احتیاجی به سابقه کار ندارین پدر جان. با ویزا از طریق سابقه کار به سختی موافقت می کنن و من ندیدم کسی از سابقه کار استفاده کنه. همه به هر ضرب و زوری هست دیپلم 12 ساله می برن.
در رابطه با سابقه کار
کارهایی مثل حسابداری یا خیاطی یا اشپذی و ارایشگری جزو کارهایی هستند که گفتن اون ها مفید یا بدرد بخور باشن و اگه اره کدومش؟مرسی
(2013-05-07 ساعت 15:19)aminkhaste نوشته: سلام دوستانحق دارین. اولش که قبول میشین یه خرده گیج میشین و کلی سئوال بی جواب تو ذهنتون هست. در حال حاضر تو این مرحله شما باید 2 تا فرم برای خواهرتون پر کنید و با عکس بفرستین برای KCC که مرکز امور کنسولی در کنتاکی هست. برای این که یک تصویر کلی از مراحل انجام کار داشته باشین این پست و این پست رو بخونین. فرم ها رو با دقت پر کنید. هر جا سئوالی داشتین به تاپیک مربوطه اش مراجعه کنید و اول پست های تاپیک و جواب ها رو بخونین و اگر پرسش شما در اونجا جواب داده نشده بود سئوالتون رو در تاپیک مرتبط بپرسین. برای ارسال فرم ها عجله نکنین. تا اوایل مهر که برنامه 2013 ادامه داره بر روی کیس شما کار خاصی انجام نمیشه. حتی اگر هم در فرم ها اشتباه داشته باشین به شما فرصت کافی خواهند داد تا موارد اشتباه را تصییح کنید و هیچ مشکلی در برنامه مهاجرت شما پیش نخواهد آمد. همگی موفق باشید دوستان.
خواهرم لاتاری برده سال 2014 رو حالا نمیدونم باید چی کار کنم
میشه یکی بگه از اول دقیقا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
تو http://mohajersara.com/thread-6438.html هم رفتم ولی خیلی چیزی نفهمیدم
میشه یکی کمکم کنه؟؟؟؟؟ممنون میشم
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی