موضوعها: 0
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
1- اگه جاهایی رو که فرمتشون عدد هست و نمیشه N/A گذاشت رو خالی بذاریم مشکلی پیش میاد ؟؟؟
2- در مورد دانشگاهی که هنوز 2 ترم ازش باقی مونده باید چه کار کنیم ؟ کدوم گزینه مدرک تحصیلی رو بزنیم ؟ من فوق دیپلم هم دارم ، مگه فوق دیپلم هم تو امریکا قبولش دارن ؟ تو هند زپرتی قبولش ندارن ...
3- هنرستان کارودانش رو چطوری بنویسیم ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از دوستان عزیز
برادر من در لاتاری 2014 برنده شده ولی متاسفانه مشکلش در مدرک تحصیلی است.چون تا دبیرستان درس خونده و دیپلمش را نگرفته. لططططفا راهنماییم کنید که در بند 6 در این رابطه باید چکار کرد.چون تو سایت خونده بودم بدون دیپلم نمی شه اصلا ثبت نام کرد و اینکه ریز نمرات دبیرستان رو بنویسیم بهتره یا نه و دیگه اینکه از کجا سابقه کارهای مفید در ام ریکا رو می شه فهمید(در خصوص سابقه کار). مرسیییی واقعا...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید من نمی دونم مدرکی که از پیش دانشگاهی می گیریم چیه؟؟؟!!توی قسمت degree چی باید بنویسم براش؟
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!