موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 22:49)hushmandco نوشته: (2013-05-06 ساعت 20:45)Lemony نوشته: من رفتم راهنماییهای دوستان امسال و پارسال رو در خصوص پر کردن این فرم خوندم.یک جایی برای کسایی مثل من که آخرین مدرکشون university degree هست ولی مثلا یکی دو ترم تا فارغ التحصیلی شون مونده،نوشته بود که توی قسمت to بنویسید present.منم همین کارو با هر نرم افزاری که بچه ها توصیه کرده بودن مثل nitro,Foxit یا Adobe Acrobat Pro انجام دادم منتها توی این قسمت فقط تاریخ می خوره.یعنی وقتی می نویسم present تایپ می شه ولی وقتی روی گزینه ی دیگه می رم می بینم به جای present تاریخ امروز به صورت خودکار جایگزین می شه!
می شه کمک کنید که چی کار الان باید بکنم؟
عزیزم در قسمت to چیزی وارد نکن اگر هنوز دانشجویی. منتها تو فیلد سوم که degree میشه، بنویس still studying and will finish on در ادامه کلمه on ماه و سالی که قراره تمام کنی رو بنویس. من شرایط شما رو داشتم البته دانشجوی ارشد ترم آخر بودم و به این ترتیب عمل کردم و مشکلی هم نداشتم.
سعی کردم این کاری که شما راهنمایی کرده بودید رو انجام بدم ولی توی کادر این همه متن جا نمی شه.بنویسم still studing یاPursunig Bachelor Degree کفایت نمی کنه؟
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
باسپاس از كمك دوستان
در قسمت 7b مي بايست شغل بطور كامل تشريح گردد و يا در حد چند كلمه كافيست؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 12:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 12:43 توسط siminzakavand.)
دوستان من چندتا سوال دارم ممنون میشم اگه کمکم کنید
1.توی قسمت 10 و 11 اگه دوتا ادرس یکی باشن باید ادرسو در هر دو قسمت کامل بنویسیم یا توی 11 بزنیم n/a
2.قسمت 30 اگه از اول یه جا ساکن باشیم و تغییری با محل فعلی نداشته باشیم باید بزنیم n/a ؟
3.قسمت 39 برای خود برنده باید پر بشه یا n/a؟
دوستان من در حال تحصیل در مقطع کارشناسی سال سوم هستم باید اخرین مدرک تحصیلیمو چی بزنم؟ اخه هیچ مدرکی در دست ندارم برای ارائه همهچی دست دانشگاهست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-05 ساعت 12:54)hedipes نوشته: به خدا من نمیدونم این فرمهارو از کجا باید تهیه کنم کمکککککککککککککککککککککک
اگه ایمیل تو بدی برات میفرستم .....
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خواهششاااا یکی از دوستان جواب پست قبلی منو بده..مرسیی
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان
ایاداشتن مدارک فّنی و حرفه ای در ایران تاثیری هم در رَوَند قبولی دارد؟ چون خودم و همسرم مدارک فنی و حرفه ای را داریم و هَنگام مصاحبه نیــاز است که ترجُمه ی مدارک فنّی حرفه ای را با خود ببریم؟
ایا امکان دیدن اطلاعات ثبت شده در هنگام ثبت نام لاتاری وجود دارد چون بعضی موارد را فراموش کردم؟ نیازه ببینم چی نوشتم اون موقع ؟
مدرک فوق دیپلم دانشگاهی درفرم 122 همون university degree هستش ؟یا چیز دیگه هست ؟
این نام وسط چی هستش از کجا بدونم اسممون نام وسط یا mi name داره یا خیر ؟
مدرک دانشگاهی بنده فوق دیپلم برق و الکترونیک هستش این رشته رنج اون چقدره نتونستم توی job zone پیداش کنم ؟و تاثیری داره ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند