کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-19 ساعت 11:09)fakhrinejad نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 10:53)kage.omid نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 18:14)aghaghia نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 16:05)azadehjjaberi نوشته:  کسی میدونه دو نوبت واکسن mmr هرکدام هزینه اش چقدره؟با توجه به این که پاستور نمیزنه من از کلینیک نسیم قیطریه پرسیدم گفت هر نوبت 50 هزار تومن هست؟؟؟این درسته؟همین قیمته؟؟

هر نوبت 27 هزار تومن هست، برید به کلینیک بهراد.. البته من تهران نیستم، دوستان در صفحات قبل اسم چند مرکز دیگه رو هم که با همین قیمت تزریق میکنند گذاشتند....
بهراد بازم گرون ميگيره برين 4 قدم پايين تر از پاستور تجريش يه آزمايشگاهه اسمش دقيق يادم نيست ولي mmr رو 15 تومن زد

دوست عزیز کلینیک نسیم قیطریه خیلی خوبه منم رفتم هر نوبت هم همون 25 تومنه (2نوبت هست) فقط صبحش باید زنگ بزنی برای عصر هماهنگ کنی که برات واکسن بیارن
نه اينجايي كه گفتم اصلا احتياج به زنگ زدن نيست همه واكسني داشتن قيمتها هم مناسب بود
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: fakhrinejad
(2013-09-19 ساعت 11:19)kage.omid نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 16:05)azadehjjaberi نوشته:  کسی میدونه دو نوبت واکسن mmr هرکدام هزینه اش چقدره؟با توجه به این که پاستور نمیزنه من از کلینیک نسیم قیطریه پرسیدم گفت هر نوبت 50 هزار تومن هست؟؟؟این درسته؟همین قیمته؟؟

هر نوبت 27 هزار تومن هست، برید به کلینیک بهراد.. البته من تهران نیستم، دوستان در صفحات قبل اسم چند مرکز دیگه رو هم که با همین قیمت تزریق میکنند گذاشتند....
بهراد بازم گرون ميگيره برين 4 قدم پايين تر از پاستور تجريش يه آزمايشگاهه اسمش دقيق يادم نيست ولي mmr رو 15 تومن زد

دوست عزیز کلینیک نسیم قیطریه خیلی خوبه منم رفتم هر نوبت هم همون 25 تومنه (2نوبت هست) فقط صبحش باید زنگ بزنی برای عصر هماهنگ کنی که برات واکسن بیارن
نه اينجايي كه گفتم اصلا احتياج به زنگ زدن نيست همه واكسني داشتن قيمتها هم مناسب بود
فقط خدمت دوستان بگم کلینیک پایین پاستور تجریش واکسن MMR را نداره فقط مراکز خصوصی دارند
تشکر کنندگان: محبت ، Natasha9
(2013-09-19 ساعت 11:27)fakhrinejad نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 18:14)aghaghia نوشته:  هر نوبت 27 هزار تومن هست، برید به کلینیک بهراد.. البته من تهران نیستم، دوستان در صفحات قبل اسم چند مرکز دیگه رو هم که با همین قیمت تزریق میکنند گذاشتند....

فقط خدمت دوستان بگم کلینیک پایین پاستور تجریش واکسن MMR را نداره فقط مراکز خصوصی دارند

دوست عزیز برای زدن واکسن ام ام آر بهترین و ارزان ترین مکان، کلینیک دانشگاه تهران در خیابان 16 آذر - نرسیده به خیابان انقلاب هست، خانومی بسیار مهربون و با شخصیت راهنماییتون میکنه. امیدوارم آنفلانزا هم اومده باشه که همونجا بزنید. من 70 درصد واکسنهامو اونجا زدم. مننژیت رو هم خودمون خواستیم بزنیم که راهنمایی کرد برای هلال احمر. مموفق باشید.
CN:20138xxx/ دونفر / آنکارا / مصاحبه آخر آگوست/ یکضرب/کالیفرنیا
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت
دوستان من تمام واکسنها را توی درمانگاه شهرستانمون بصورت مجانی تزریق کردم( برای دو نفر ) ( هپاتیت 2 مرحله، دیفتری 2 مرحله، mmr دو مرحله، مننژیت) الان منتظرم که واکسن آنفولانزا بیاد
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: EKAM
(2013-09-18 ساعت 18:14)aghaghia نوشته:  هر نوبت 27 هزار تومن هست، برید به کلینیک بهراد.. البته من تهران نیستم، دوستان در صفحات قبل اسم چند مرکز دیگه رو هم که با همین قیمت تزریق میکنند گذاشتند....

دوست عزیز اگر آشنایی در مراکز بهداشت دولتی دارید(در مناطق مختلف تهران)می توانی بطور رایگان بزنی (در صورت داشتن واکسن ام ام آر) البته تا چندی پیش این واکسن در مرکزبهداشت (پاینتر از انیستیتو پاستور تجریش) زده
میشد که طبق دستور نمی زنند
Case Number2014as5###/رویت قبولی 2می/رسیدمدارک15می/تعداد 2نفر/مصاحبه آوریل/ویزا؟؟؟/ صبوری وشکیبایی وخواست الهی[font=Arial][/font][/size][/b]
تشکر کنندگان: fakhrinejad ، محبت
(2013-09-19 ساعت 12:25)sauv نوشته:  دوستان من تمام واکسنها را توی درمانگاه شهرستانمون بصورت مجانی تزریق کردم( برای دو نفر ) ( هپاتیت 2 مرحله، دیفتری 2 مرحله، mmr دو مرحله، مننژیت) الان منتظرم که واکسن آنفولانزا بیاد

واکسن مننژیت رو مجانی زدی مطمئنی !؟ هزینه اون 33500 تومن هستش چطور مجانی زدی؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-09-19 ساعت 12:55)رژین نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 10:53)kage.omid نوشته:  بهراد بازم گرون ميگيره برين 4 قدم پايين تر از پاستور تجريش يه آزمايشگاهه اسمش دقيق يادم نيست ولي mmr رو 15 تومن زد

دوست عزیز اگر آشنایی در مراکز بهداشت دولتی دارید(در مناطق مختلف تهران)می توانی بطور رایگان بزنی (در صورت داشتن واکسن ام ام آر) البته تا چندی پیش این واکسن در مرکزبهداشت (پاینتر از انیستیتو پاستور تجریش) زده
میشد که طبق دستور نمی زنند

ظاهرا قرار 7مهر واکسن mmrبرای مراکز دولتی برسه
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: محبت ، HodHod Golestani

احتمالا درمانگاه باشه چون آزمایشگاهها واکسن نمی زنند
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM
(2013-09-19 ساعت 12:25)sauv نوشته:  دوستان من تمام واکسنها را توی درمانگاه شهرستانمون بصورت مجانی تزریق کردم( برای دو نفر ) ( هپاتیت 2 مرحله، دیفتری 2 مرحله، mmr دو مرحله، مننژیت) الان منتظرم که واکسن آنفولانزا بیاد
سلام
دوست خوبم احتمالا مننژیت رو اشتباه نوشتی چون صرفا در هلال احمر و با مبلغ33500تومان تزریق میشه و منتظر آنفلو آنزا در مرکز بهداشت نباش چون جزء واکسیناسیون روتین کشوری مثل مننژیت نیست و آزاد باید تهیه کنی .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، HodHod Golestani ، .YAS
(2013-09-19 ساعت 20:01)HodHod Golestani نوشته:  سلام وقت بخیر
دوستان چه مدت فاصله لازمه واسه MMR ؟
TD دقیقا چیه ؟

سلام دوست عزیز،
هر چند این موارد تا به حال بارها مطرح شده! 1 ماه بین دو نوبت ام ام آر فاصله هست.... تی دی، واکسن دیفتری و کزاز هست که به دوگانه و یا توام نیز معرف است...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، مامان خانم ، ffrfar ، philter ، behfaza ، HodHod Golestani
سلام من 15 سال پيش سرع داشتم اما الان از ان سال تا الان هيچ مشگلي نداشتم ايا هنگام ازمايش هاي پزشكي اين موضوع مهم است و چون به همين دليل معاف شدم تو گرفتن ويزا به خاطر سابقه سرع مشگلي وجود داره اگر كسي مي دونه بخصوص مديران محترم كمكم كنيد خيلي اضطراب دارم ممنون
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب
تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 00:48)navid1054 نوشته:  سلام من 15 سال پيش سرع داشتم اما الان از ان سال تا الان هيچ مشگلي نداشتم ايا هنگام ازمايش هاي پزشكي اين موضوع مهم است و چون به همين دليل معاف شدم تو گرفتن ويزا به خاطر سابقه سرع مشگلي وجود داره اگر كسي مي دونه بخصوص مديران محترم كمكم كنيد خيلي اضطراب دارم ممنون
سلام
من تا جایی که سفر نامه ها را خوانده ام بیشترین تاکید بر نداشتن بیماری هایی است که سلامت عمومی جامعه را بر هم می زنند خوشبختانه بیماری شما در این دسته از بیماری ها نیست امیدوارم دچار مشکلی نشوید خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: محبت ، philter ، navid1054
با سلام
اگر واکسن هپاتیت رو 9 سال پیش زده باشیم و تیتر انتی بتدی هم بالای 10 باشه ایا بازم نیاز هست واکسن زده بشه?
همون تاریخ 9 سال گذشته رو اگر وارد کارت زرد بشه ممکن واسه مدیکال قبول نکنن چون قدیمیه?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 00:48)navid1054 نوشته:  سلام من 15 سال پيش سرع داشتم اما الان از ان سال تا الان هيچ مشگلي نداشتم ايا هنگام ازمايش هاي پزشكي اين موضوع مهم است و چون به همين دليل معاف شدم تو گرفتن ويزا به خاطر سابقه سرع مشگلي وجود داره اگر كسي مي دونه بخصوص مديران محترم كمكم كنيد خيلي اضطراب دارم ممنون
سلام
خیر دوست خوبم اونها آزمایشاتشون معطوف میشه به بیماریهای ویروسی واگیردار خصوصا اونهایی که از طریق مقاربتی قابل انتقال هستن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: .YAS ، مامان خانم ، EKAM ، philter ، navid1054 ، behfaza
خدمت دوستان عزیز عرض کنم واکسن ابله هست ولی فکر کنم قیمتش بالای 200 هزار باشه.... اگه 2 بار تزیق و فرض 250 هزار بگیریم 500 هزار اب میخوره .... فکر میکنید ارزشش رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان