کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام دوستان من آلمان دانشجو هستم و ۲۰ روزی فرصت دارم تا شروع کلاسم،تصمیم دارم برا واکسینه شدن برم ایران که برام ارزونتره،احتمالا مارس یا آوریل وقت مصاحبه داشته باشم،که اون موقع فصل امتحانات من است، ۱-آیا الان می‌تونم برا واکسینه شدن اقدام کنم؟۲- و اینکه چند روز برای همه واکسن‌ها زمان لازم دارم؟۳-کل هزینه واکسینه شدن در تهران چقدره ؟ممنون از راهنمایی عزیزان
case number:2014AS000077XX
با آرزوی بهترین‌ها برای همه شما عزیزان
تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 01:19)hamideftex2014 نوشته:  خدمت دوستان عزیز عرض کنم واکسن ابله هست ولی فکر کنم قیمتش بالای 200 هزار باشه.... اگه 2 بار تزیق و فرض 250 هزار بگیریم 500 هزار اب میخوره .... فکر میکنید ارزشش رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اصلا تا آنجا که مشخص است دکتر در آنکارا. روی واکسن آبله مرغان حساس است حتی یکی از بچه های پارسال در خود ترکیه یک مرحله را تزریق کرده بود دکتر با فراغ بال مجبورش کرده بود یک بار دیگر واکسن را بزند پس همان بهتر که در پیش دکتر سفارت واکسن را تزریق کنید. خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، EKAM ، .YAS ، amin arefi ، behfaza ، hamed1286
(2013-09-20 ساعت 01:09)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
اگر واکسن هپاتیت رو 9 سال پیش زده باشیم و تیتر انتی بتدی هم بالای 10 باشه ایا بازم نیاز هست واکسن زده بشه?
همون تاریخ 9 سال گذشته رو اگر وارد کارت زرد بشه ممکن واسه مدیکال قبول نکنن چون قدیمیه?
سلام
خیر سه مرحله همون تاریخ رو بدید تو کارتتون وارد کنن و بعدش هم نتیجه تیتر آنتی بادی رو وارد کنن برات و برگه آزمایش رو هم همراهت ببر.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، .YAS ، naftoonbazoft1 ، behfaza
(2013-09-20 ساعت 01:25)mina85 نوشته:  سلام دوستان من آلمان دانشجو هستم و ۲۰ روزی فرصت دارم تا شروع کلاسم،تصمیم دارم برا واکسینه شدن برم ایران که برام ارزونتره،احتمالا مارس یا آوریل وقت مصاحبه داشته باشم،که اون موقع فصل امتحانات من است، ۱-آیا الان می‌تونم برا واکسینه شدن اقدام کنم؟۲- و اینکه چند روز برای همه واکسن‌ها زمان لازم دارم؟۳-کل هزینه واکسینه شدن در تهران چقدره ؟ممنون از راهنمایی عزیزان
case number:2014AS000077XX

سلام دوست عزیز.
واکسن ها چند نوبتی هستند و شما نمی تونید همشو یکجا بزنید، شما اگر یک ماه ایران باشید میتونید 2 نوبت MMR و 2 نوبت از هپاتیت و TD رو بزنید، آبله مرغان اگر گرفته باشید میتونید تستش رو بدید وگرنه واکسنش اینجا نیست و اگر باشه طبق گفته دوستان حدود 200 تا 300 هزار تومان هست... پس باید در مدیکال تزریق کنند براتون... MMR حدود 27000 هر نوبت، شاید ارزونتر هم جایی بتونید گیر بیارید، تی دی هم معمولا بدون هزینه هست... هپاتیت هر نوبت 4500، به این پست هم میتونید رجوع کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، philter ، behfaza ، ffrfar
(2013-09-20 ساعت 01:19)hamideftex2014 نوشته:  خدمت دوستان عزیز عرض کنم واکسن ابله هست ولی فکر کنم قیمتش بالای 200 هزار باشه.... اگه 2 بار تزیق و فرض 250 هزار بگیریم 500 هزار اب میخوره .... فکر میکنید ارزشش رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست خوبم واکسن آبله مرغان یک مرحله ای هستش و کلا بهتره همونجا تزریق بشه اگه لازم بشه البته و قبول نکنن آبله مرغان گرفتید و بهتره آزمایش تیتر رو بگید براتون انجام بدن اگه حرفتون رو مبنی بر گرفتن آبله مرغان نپذیرفتن خصوصا جناب اونگان در ترکیه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، .YAS ، philter ، behfaza ، ffrfar
درود
کیس بنده بالای 7000 هست تا الان دو نوبت هپاتیت و کزاز و دیفتری و منیژیت رو زد زدم . فقط آنفولانزا و سرخک مونده آنفولانزا که زوده ولی سرخک رو در بچگی زدم کارت واکسناسیونش رو هم دارم چطور این تایید رو در کارت زرد وارد کنم ببرم درمانگاه برام مهرش رو میزنند ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 09:35)morteza-dm نوشته:  درود
کیس بنده بالای 7000 هست تا الان دو نوبت هپاتیت و کزاز و دیفتری و منیژیت رو زد زدم . فقط آنفولانزا و سرخک مونده آنفولانزا که زوده ولی سرخک رو در بچگی زدم کارت واکسناسیونش رو هم دارم چطور این تایید رو در کارت زرد وارد کنم ببرم درمانگاه برام مهرش رو میزنند ؟
سلام
بله در انستیتو. پاستور یا درمانگاه ها این کار را برایتان انجام می دهند در ضمن فکری هم برای آبله مرغان کنید
آبله مرغان را هم یا باید واکسن بزنید یا اگر قبلا گرفته اید باید آزمایش انجام بدهید برای سنجش میزان ایمنی بدنتان
موفق باشید
تشکر کنندگان: .YAS ، SaraBanoo ، EKAM ، morteza-dm ، محبت ، ffrfar
دوستان سلام
من دیروز صبح رفتم انستیتو پاستور پیش خانم دکتر طاهرنژاد. بهش گفتم سفارتم از آنکارا به ابوظبی تغییر کرده. اونم گفت: خوب بهترCool اونجا کمتر گیر میدن. ازش پرسیدم واکسن آنفلولانزا هنوز نیومده، ما تا کی میتونیم بزنیم، آخه مصاحبمون ۲ هفته دیگست؟ اونم گفت : قبل از رفتنتون هر وقت اومد بزنید و تو کارت وارد کنید ، چون برای مدیکال ابوظبی چیزی در مورد تزریق واکسن ۱ ماه قبل از مصاحبه نگفتن، می گفت سالهای قبل هم بودن کسایی که ۳-۴ روز قبل از رفتنشون تازه اومدن واکسناشون رو زدن و مشکلی هم پیش نیومده.
پس دوستانی که جزو سری های اول دعوت به مصاحبه هستن و مصاحبشون ابوظبی هست نگران نباشن و هروقت آنفولانزا اومد برن بزنن.
[font=Trebuchet MS]
2014xxx/2/ANKARA-->Abudhabi/October
[/font]
تشکر کنندگان: SaraBanoo ، EKAM ، مامان خانم ، محبت ، ffrfar ، inforfang ، youhans
(2013-09-19 ساعت 14:22)siminzakavand نوشته:  دوستان من امروز انستیتو پاستور بودم و دکتر گفتند واسه دوبی مشکلی نیست کمتر از یک ماه به مصاحبه واکسن بزنیم و فقط واسه انکارا نباید یک ماه قبل واکسن زد و اینکه واکسن انفولانزا هم اویل مهر میاد.

سلام
مگه واکسن انفولانزا هم باید بزنیم؟؟
من واکسن هامو دو ماه پیش کلا زده بودم که شامل TD , MMR , hepatit B هستن... کارت زدمم گرفتم ولی واکسن انفولانزا بهم نزدن
جلوشم خالیه
چه کار کنم؟؟ برم انفولانزا بزنم؟؟

ایا واکسن دیگه هم هست که نیاز باشه بزنم؟
لطفا لینک اون فرم سبز واکسن های مورد نیاز رو برام نفرستید که چیزی ازش نمیفهمم!!!
سایر دوستان فقط از واکسن ابله مرغان صحبت کرده بودن که اومگان بهشون زده کسی نگفته بود که واکسن انفلانزا هم میزنن...

به نظرتون برم واکسن انفولانزا بزنم؟
(سن25 جنسیت مذکر مصاحبمم وسط ابان در انکارا هست)
اگه لازم بود چرا همون موقع توی پاستور نزدن بهم؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-20 ساعت 16:35)ssafaye66 نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 14:22)siminzakavand نوشته:  دوستان من امروز انستیتو پاستور بودم و دکتر گفتند واسه دوبی مشکلی نیست کمتر از یک ماه به مصاحبه واکسن بزنیم و فقط واسه انکارا نباید یک ماه قبل واکسن زد و اینکه واکسن انفولانزا هم اویل مهر میاد.

سلام
من واکسن هامو دو ماه پیش کلا زده بودم که شامل TD , MMR , hepatit B هستن... کارت زدمم گرفتم ولی واکسن انفولانزا بهم نزدن
جلوشم خالیه

لطفا لینک اون فرم سبز واکسن های مورد نیاز رو برام نفرستید که چیزی ازش نمیفهمم!!!
سایر دوستان فقط از واکسن ابله مرغان صحبت کرده بودن که اومگان بهشون زده کسی نگفته بود که واکسن انفلانزا هم میزنن...

واكسن آنفولانزا از اوايل مهر مياد كه حتما بايد بزنيد انستيتو هم ميتونيد بزنيد در هر صورت بايد برين انستيتو وارد كارت كنن
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar
(2013-09-20 ساعت 16:48)EKAM نوشته:  

سلام
جلوشم خالیه

واكسن آنفولانزا از اوايل مهر مياد كه حتما بايد بزنيد انستيتو هم ميتونيد بزنيد در هر صورت بايد برين انستيتو وارد كارت كنن

ممنون ولی چرا خودشون همون دو ماه پیش بهم نزدن که نخوایم دوباره بریم؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان تهرانی لطفا یکی اسم و شماره تلفنی از این مرکزی که چهار قدم پایین تر از پاستوره بزاره لطفا.
تشکر کنندگان: behfaza ، hamed1286
(2013-09-20 ساعت 17:03)ssafaye66 نوشته:  

سلام
جلوشم خالیه

ممنون ولی چرا خودشون همون دو ماه پیش بهم نزدن که نخوایم دوباره بریم؟؟

دوست عزيز واكسن هنوز نيومده گفتن از اول مهر گوش بزنگ باشين ولي ممكنه نياد يا ديرتر بياد و بدرد ما سري اوليا نخوره كه بايد مديكال بزنيم
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: cpd
(2013-09-20 ساعت 19:47)inforfang نوشته:  دوستان تهرانی لطفا یکی اسم و شماره تلفنی از این مرکزی که چهار قدم پایین تر از پاستوره بزاره لطفا.
سلام
مرکز بهداشت شمیرانات
آدرس تجریش. میدان قدس. ابتدای شریعتی جنب بانک ملی
تلفن22235000
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، behfaza ، .YAS ، EKAM ، Natasha9 ، SaraBanoo ، ffrfar ، inforfang

سلام
جلوشم خالیه

انفولانزا بهتون نزدن چون الان همشون تاریخ گذشته هستند. ولی باید بزنید حتما
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان