موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 21:09)siminzakavand نوشته: (2013-09-20 ساعت 16:48)EKAM نوشته: (2013-09-20 ساعت 16:35)ssafaye66 نوشته: (2013-09-19 ساعت 14:22)siminzakavand نوشته: دوستان من امروز انستیتو پاستور بودم و دکتر گفتند واسه دوبی مشکلی نیست کمتر از یک ماه به مصاحبه واکسن بزنیم و فقط واسه انکارا نباید یک ماه قبل واکسن زد و اینکه واکسن انفولانزا هم اویل مهر میاد.
سلام
مگه واکسن انفولانزا هم باید بزنیم؟؟
من واکسن هامو دو ماه پیش کلا زده بودم که شامل TD , MMR , hepatit B هستن... کارت زدمم گرفتم ولی واکسن انفولانزا بهم نزدن
جلوشم خالیه
چه کار کنم؟؟ برم انفولانزا بزنم؟؟
ایا واکسن دیگه هم هست که نیاز باشه بزنم؟
لطفا لینک اون فرم سبز واکسن های مورد نیاز رو برام نفرستید که چیزی ازش نمیفهمم!!!
سایر دوستان فقط از واکسن ابله مرغان صحبت کرده بودن که اومگان بهشون زده کسی نگفته بود که واکسن انفلانزا هم میزنن...
به نظرتون برم واکسن انفولانزا بزنم؟
(سن25 جنسیت مذکر مصاحبمم وسط ابان در انکارا هست)
اگه لازم بود چرا همون موقع توی پاستور نزدن بهم؟
واكسن آنفولانزا از اوايل مهر مياد كه حتما بايد بزنيد انستيتو هم ميتونيد بزنيد در هر صورت بايد برين انستيتو وارد كارت كنن
انفولانزا بهتون نزدن چون الان همشون تاریخ گذشته هستند. ولی باید بزنید حتما
دوست عزیزم همونطور که بچه ها گفتن واکسن آنفلوآنزا ( که من چقدر هم روی املاش حساسم و همه هم اشتباه می نویسن! ) تازه از اوایل مهر میاد و میشه از اون تاریخ تزریقات رو شروع کرد . نکته ی بعدی هم اینکه این واکسن کلا برای مدت کوتاهی 4 تا نهایتا 6 ماه ایمنی ایجاد می کنه و برای همین بهتره 1 تا یک ماه و نیم قبل سفر تزریق شه. چون اگر تایمش از زمان مصاحبه تون دور باشه اجبارا دوباره براتون تزریق می کنن.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-17 ساعت 09:20)nedafarsi نوشته: (2013-09-16 ساعت 14:42)behrang3001 نوشته: (2013-09-16 ساعت 14:06)m_yek نوشته: (2013-09-16 ساعت 12:33)behrang3001 نوشته: سلام به دوستان...
من دیروز رفتم انستیتو پاستور تجریش برای کارای واکسیناسیون. ساعت کارشون شنبه تا چهارشنبه از ۸ صبح تا ۱ بعد از ظهره. حتما پاسپورت و سوابق واکسیناسیون همراهتون باشه.
آدرسش حدود ۸۰ متر پایین تر از میدون قدسه سمت غرب خیابون. یه ساختمون قدیمی ساز با محیطی دلباز که آدم رو یاده حیات خونه مادر بزرگا میندازه. البته کمی در مرمت و تغییر کاربریش میشد سلیقه بیشتری به کار برد. اگر قصد رفتن با ماشین شخصی رو دارید حواستون باشه که حسابی مشکل جا پارک خواهید داشت. پیشنهاد میکنم تو یکی از کوچه های شرق میدون پارک کنید و پیاده برگردید. در غیر این صورت متروی تجریش راه حل بهتریه اگه به مترو دسترسی دارید. برای پیدا کردن قسمت مربوط به واکسیناسیون به مشکلی بر نمیخورد چون به خوبی تابلوها راهنمایی میکنن. ارتفاع در ها قدری کمه، پس مراقب سرتون باشید (مادربزرگا نقلی بودن تو این خونه ).
مسوول صندوق بهتون شماره میده و باید برید به اتاق پزشک.
خانوم دکتر مسوول اونجا بسیار خوش برخورد بود و از روند مسایل مربوط به لاتاری و حتا پزشکای ایروان و آنکارا اطلاع داشت. اگر واکسنی لازم باشه بزنید براتون مینویسه و اگر ابله مرغون گرفته باشید براتون تست آنتی بادی. تست آنتی بادی رو همونجا میگیرن و لازم نیست دیگه جای دیگه برید.
بعد از اینکه هزنیه واکسن و تست رو پرداخت میکنید به اتاق آخر میرید واسه تزریق واکسن و گرفتن خون.
فیش های مربوطه رو بهمراه پاسپورت و سوابق واکسیناسیون میبرید اتاق بین الملل تا کارتتون رو پر کنه که حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه.
در نهایت کارت رو میبرد پیش همون خانوم دکتر براتون مهر و تایید میکنه و تمام.
انستیتو پاستور تجریش با انستیتو پاستور شمیرانات یکی هستند دوست عزیز یا هر دو جدا از هم هستند ؟ واکسن ام ام ار هم پاستور میزنه؟
درسته دوست عزیز. انستیتو پاستور - پایگاه شمیرانات همون تجریشه... در مورد سوال دومت مطمئن نیستم، فکر نکنم واسه زدنش مشکلی باشه... در هر حال شماره شون اینه : ۲۲۷۰۱۱۴۴ میتونی باهاشون تماس بگیری بپرسی. نتیجه رو به ما هم بگی خدا رو خوش میاد...
اشتباه راهنمایی نکنین لطفاً انستیتو پاستور و پایگاه شمیرانات فرق میکنه. پایگاه شمیرانات 20 قدم بالاتر از انستیتو پاستور هست، جنب داروخانه که فکر کن اسمش طالقانیه
دوست عزیز، روی قبض آزمایش آنتی بادی من نوشته " انیستیتو پاستور - پایگاه شمیرانات" حالا اگه این اشتباهه تقصیر من نیست.
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف
آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-17 ساعت 15:09)inforfang نوشته: (2013-09-16 ساعت 12:33)behrang3001 نوشته: سلام به دوستان...
من دیروز رفتم انستیتو پاستور تجریش برای کارای واکسیناسیون. ساعت کارشون شنبه تا چهارشنبه از ۸ صبح تا ۱ بعد از ظهره. حتما پاسپورت و سوابق واکسیناسیون همراهتون باشه.
آدرسش حدود ۸۰ متر پایین تر از میدون قدسه سمت غرب خیابون. یه ساختمون قدیمی ساز با محیطی دلباز که آدم رو یاده حیات خونه مادر بزرگا میندازه. البته کمی در مرمت و تغییر کاربریش میشد سلیقه بیشتری به کار برد. اگر قصد رفتن با ماشین شخصی رو دارید حواستون باشه که حسابی مشکل جا پارک خواهید داشت. پیشنهاد میکنم تو یکی از کوچه های شرق میدون پارک کنید و پیاده برگردید. در غیر این صورت متروی تجریش راه حل بهتریه اگه به مترو دسترسی دارید. برای پیدا کردن قسمت مربوط به واکسیناسیون به مشکلی بر نمیخورد چون به خوبی تابلوها راهنمایی میکنن. ارتفاع در ها قدری کمه، پس مراقب سرتون باشید (مادربزرگا نقلی بودن تو این خونه ).
مسوول صندوق بهتون شماره میده و باید برید به اتاق پزشک.
خانوم دکتر مسوول اونجا بسیار خوش برخورد بود و از روند مسایل مربوط به لاتاری و حتا پزشکای ایروان و آنکارا اطلاع داشت. اگر واکسنی لازم باشه بزنید براتون مینویسه و اگر ابله مرغون گرفته باشید براتون تست آنتی بادی. تست آنتی بادی رو همونجا میگیرن و لازم نیست دیگه جای دیگه برید.
بعد از اینکه هزنیه واکسن و تست رو پرداخت میکنید به اتاق آخر میرید واسه تزریق واکسن و گرفتن خون.
فیش های مربوطه رو بهمراه پاسپورت و سوابق واکسیناسیون میبرید اتاق بین الملل تا کارتتون رو پر کنه که حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه.
در نهایت کارت رو میبرد پیش همون خانوم دکتر براتون مهر و تایید میکنه و تمام.
خیلی ممنون از اطلاعات خوبتون.
یک سوال داشتم که همه این کارهایی که گفتید توی یک روز انجام میشه. چند ساعت حدودا ؟ بعدش شما واکسن MMR رو قبلا جای دیگه زده بودید یا همونجا زدید ؟
اول اینو بگم که وقتی من رسیدم اینجا هیچکس دیگه ای نبود در حین کار من چند نفر دیگه هم اومدند. کار من هم حدودا نیم ساعته تموم شد که شامل نوبت اول هپاتیت و تست آنتی بادی بود. حالا اگه کارهای دیگه لازم باشه جای دیگه رفته بشه و بیشتر طول بکشه من اطلاع ندارم. دوستای دیگه شاید بتونن کمک کنن تو این مورد.
من MMR نزدم و ظاهر خود انستیتو نمیزنه. من ۲۴ مهر نوبت دوم هپاتیت رو باید بزنم و اونموقع یک سری از این سوال ها رو از خانوم دکتر میپرسم.
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف
آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه که آیا میشه واکسن رو خرید ولی نزد تا نزدیک مصاحبه... اینو واسه این میپرسم که واسه اون موقع به مشکله تموم شدن واکسن بر نخوریم...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من يادم نيست سرخکو تو بچگش زدم يا نه
کارتشم ندارم
چه کار کنم؟؟
تو پاستور بگم دوباره بزنن؟
دارن یا نه؟؟
چنده؟؟
اگه نزنم تو کارت زردمم ننوشته باشه انکارا اونگان گیییر نمیده؟؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-22 ساعت 03:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-22 ساعت 03:31 توسط سی سی.)
دوستای خوبم من مدیکال ابوظبی رفتم. واکسن هپاتیتم از قبل تکمیل بود. یه نوبت mmr هم 10-11 سال پیش زده بودم. دو هفته قبل از مدیکال انیستیتو رفتم و یه td زدم. یهmmr هم همون دو هفته قبل مدیکال زدم. آبله مرغان گرفته بودم و تست آنتی بادی هم براش ندادم. مدیکال رو 8 سپتامبر رفتم (nmc دبی). واکسنی بهم نزدن. راجع به آبله مرغان هم چیزی نپرسیدن چون تو کارت زردم خانم دکتر طاهرنژاد نوشتن که در سن فلان مبتلا شده بودم.nmc برام تجویز کردن که یک ماه و شش ماه بعد از آخرین تزریق td این واکسن رو تکرار کنم. علتش: عدم زمانبندی مناسب در تزریق 5 نوبت این واکسن در کودکی.
سفرنامه م هست لینکش پایین. هرچند سفرنامه های قبلی دوستای لاتاری اونقدر خوب و کامله که نیازی به خوندن اون نیست...
من کیسم لاتاری نبود اما از راهنمایی های شما دوستای خوبم خیلی استفاده کردم...
امیدوارم موفق و پیروز باشید...
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم آزمایشات پزشکی رو باید اینجا انجام بدیم یا وقتی رفتیم واسه مصاحبه؟