کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
من تو کارتم dtp,td,opv,measles,mmr,,varicella,bcg رو دارم .بقىه ىا خالىه ىا گفته ندارىم تو اىران.مشهد هم هستم.کار دىگه اى هم باىد بکنم؟ انفولانزا ندارم که......
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-02 ساعت 11:40)sargol2001@yahoo.com نوشته:  من تو کارتم dtp,td,opv,measles,mmr,,varicella,bcg رو دارم .بقىه ىا خالىه ىا گفته ندارىم تو اىران.مشهد هم هستم.کار دىگه اى هم باىد بکنم؟ انفولانزا ندارم که......

آنفلوآنزا رو هم باید بزنید ترجیحاً!
اگر قصد سفر به تگزاس رو هم دارید باید مننژیت هم بزنید ( مراکز هلال احمر انجام می دن )
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: amin arefi ، EKAM ، behfaza ، محبت
خوب تا کى مهلت دارىم؟ از اوناىى نىست که دىر شده باشه واسه زدنش؟
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-02 ساعت 11:54)sargol2001@yahoo.com نوشته:  خوب تا کى مهلت دارىم؟ از اوناىى نىست که دىر شده باشه واسه زدنش؟

1- محل مصاحبتون کجاست و کی ؟
2- لطفاً امضاتون رو کامل کنید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.
ممنون
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، محبت
ابوظبى هفته 3
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، محبت
(2013-10-02 ساعت 12:04)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 11:54)sargol2001@yahoo.com نوشته:  خوب تا کى مهلت دارىم؟ از اوناىى نىست که دىر شده باشه واسه زدنش؟

1- محل مصاحبتون کجاست و کی ؟
2- لطفاً امضاتون رو کامل کنید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.
ممنون

(2013-10-02 ساعت 12:19)sargol2001@yahoo.com نوشته:  ابوظبى هفته 3

برای ابوظبی مهم نیست و مشکلی هم نیست. اما خوب خیلی هم عقب نندازید. برید بزنید. آنفلوآنزا که هنوز خیلی کمه و فقط 13 آبان و 29 فروردین دارن که با نسخه پزشک می دن. یه مقدار صبر کنید وقتی اومد از داروخانه بگیرید و بزنید؛ بعدش هم پوکه اش رو ببرید پاستور براتون توی کارت زردتون وارد کنن.
مننژیت هم که هر وقت برید هلال احمر براتون می زنن.
باز هم موفق باشید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، pooyan1920 ، pari pariaaa ، behfaza ، محبت ، سانازی
من هم امروز واکسن آنفولانزا را از داروخانه 29 فروردین تهیه کردم .. نکته ای که به نظرم بد نبود دوستان بدانند این که من تو نسخه 2 vials نوشته بودم اما 1 vial بیشتر ندادند و دکتر به من گفت تا آذر ماه وقت تزریق داری و اگر سرما خوردگی داری نزن در ضمن تا یک سال مصونیت داره ...
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
(2013-10-02 ساعت 11:11)EKAM نوشته:  واااااي انگاري من بي واكسن موندم Rolleyes
ايشالا تا شب بمونه برام آخه من الان ماموريتم Sad

ما دیشب ساعت 12:30 رفتیم گرفتیم !!! میمونه ایشالا ...
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، محبت ، godot
دوستان من امروز رفتم یه داروخانه که اسمشو نمیدونم!! و واکسن انفولانزا بدون نسخه پزشک بهم داد. ادرسش: شهرک غرب، دادمان، نرسیده به سپهر ، جنب شیرینی فروشی تواضع هست.
تشکر کنندگان: kiana11 ، far2014 ، H Pier ، محبت ، behfaza ، maryam_a ، pari pariaaa ، masuodrh
(2013-10-02 ساعت 20:05)siminzakavand نوشته:  دوستان من امروز رفتم یه داروخانه که اسمشو نمیدونم!! و واکسن انفولانزا بدون نسخه پزشک بهم داد. ادرسش: شهرک غرب، دادمان، نرسیده به سپهر ، جنب شیرینی فروشی تواضع هست.
سلام
سپاس دوست خوبم، دوستان قیمتها و مثل این دوست عزیز آدرس رو قید کنید تا ببینیم اختلاف قیمتی هست یا نه و به چه مقدار.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: maryam_a ، pari pariaaa ، behfaza
من مشهدم.اىنجا اصلا نىومده هنوزBig Grin
تشکر کنندگان: محبت
من یه سوال دارم اونم این که این واکسن آنفولانزا شرایط نگهداری خاص داره؟ یعنی اینکه لزومی نداره بلافاصله بعد از تهیه تزریق بشه؟
آخه ما تو این هفته به فاصله یک روز باید نوبت دوم mmr و td رو بزنیم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان:
(2013-10-02 ساعت 21:33)masuodrh نوشته:  من یه سوال دارم اونم این که این واکسن آنفولانزا شرایط نگهداری خاص داره؟ یعنی اینکه لزومی نداره بلافاصله بعد از تهیه تزریق بشه؟
آخه ما تو این هفته به فاصله یک روز باید نوبت دوم mmr و td رو بزنیم
دوستان لطفا توجه کنید :
واکسن فلو در ( دمای ) یخچال باید نگهداری شود یعنی زیر هشت درجه سانتیگراد و بالاتر از دودرجه . ( بین دو تا هشت درجه سانتیگراد )
.افرادی که به تخم مرغ حساسیت دارند نباید این واکسن را دریافت نمایند.
- شایع ترین عارضه : سوزش در ناحیه تزریق.
- گاهی قرمزی و سفتی موضعی وحالت کسالت ودرد عضلانی به مدت 1 الی 2 روز
- به ندرت تب وعلائم عمومی ایجاد می شود که 8تا 12 ساعت پس از تزریق به حداکثر شدت خود می رسد.
- عوارض جدی (واکنش های حساسیتی شدیدویا سندرم گلین باره) کمتر از 1 تا2مورد در یک میلیون نفر.
سلام

واکسن آنفولانزا

- این واکسن برای زیر ۶ ماه تجویز نمی شود.

- واکسن هر ساله باید تزریق گردد.

- کودکان ۶ ماه تا ۳۵ ماه باید نصف دوز واکسن را دریافت کنند(۲۵/۰سی سی).

- اطفال زیر ۸سال باید دو نوبت واکسن را با فاصله ۴ هفته در یافت نمایند.

- اطفالی که در اولین سال واکسینه شدن دو نوبت تزریق را دریافت نموده اند در سال های بعدی فقط یک نوبت کفایت می کند.

- اطفال بالای ۸ سال و بالغین هر ساله با دوز کامل واکسینه شوند(۵/۰ سی سی)

- بهترین زمان برای واکسینه شدن در ماه مهر و آبان است.

سلام

واکسن آنفولانزا

چه كساني نبايد اين واكسن را دريافت كنند؟

طبق گفته مركز پيشگيري و كنترل بيماري اين افراد عبارتند از :
همه افرادي كه عكس العمل آلرژيك نسبت به آمپول آنفو لانزا داشته اند.
همه كساني كه نسبت به تخم مرغ آلرژي دارند.!
افرادي كه 6 هفته بعد از دريافت واكسن آنفولانزا دچار سندرم ژويلاين باره (نوعي بيماري فلج كننده شديد،كه در آن سيستم ايمني بدن به سيستم اعصاب حمله مي كند)شده اند.

بعضي از تاثيرات جانبي واكسن آنفولانزا

ممكن است بعد از دريافت واكسن در محل بازو دچار درد و تورم شويد. بعضي از افراد ممكن است دچار علائم شبيه سرماخوردگي مثل فن فن كردن، سردرد، آب ريزش بيني، درد گلو، سرفه و بدن درد- يك تا دو روز بعد از دريافت واكسن – شوند.در بعضي از موارد نيز ممكن است فرد تب خفيف كند.

تشکر کنندگان: behfaza ، amin arefi ، H Pier ، EKAM ، artam2 ، سی سی ، رضا صالحی ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان