کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوستانی که جدیدا عضو شدن و بعضا بعضی از دوستان قدیمی، چرا مشخصات کیستون رو در تاپیک خلاصه پیشرفت کار برندگان لاتاری 2014 اعلام نمی کنید و یا برای خانم وحدتی نمی فرستید؟! این جدول و تاپیک برای تخمین تعداد برندگان و رنج کیس نامبرهاست، لطفا همکاری کنید، حتی کسانی که عضو هستند و سوال نمی پرسند هم میتونند اطلاعاتشون رو بفرستند، این کار به همه ما کمک می کنه، دوستان 2013 خیلی در این مورد همکاری کردند، نمی دونم چرا دوستان 2014 مایل به همکاری نیستند!!!!!!!!!!!
پ.ن: دوستانی که نامه دوم دریافت کردن هم لطفا اطلاعاتشون رو برای خانم وحدتی بفرستند تا ایشون جدول رو آپدیت کنند، ممنون Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar ، ojee ، آلیس-1980
مامان خانوم، محبت جان و بقیه دوستان! امروز واکسن آنفولانزا رو فامیلمون برام آورد! دیگه الان اکثر داروخونه ها باید داشته باشن مگر اینکه بخوان قایم کنن ( متاسفانه Sad )
[/quote]
سلام
سپاس دوست خوبم صبح یه سر اونم خشن میزنم بهشونWink
[/quote]
لطفا اگه کسی زد آدرس داروخانه رو بگه که ما هم بگیریم ؟!!!!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: maryam_a ، محبت ، behfaza ، NarCssuS ، EKAM ، ojee ، H Pier
دوستان ما واكسن انفلوانزا رو همي الان خريديم Smile
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
تشکر کنندگان: maryam_a ، محبت ، behfaza ، EKAM ، pari pariaaa ، ojee ، H Pier ، USA2014
دوستان 13 آبان واکسن انفولانزا رو فقط با نسخه دکتر میده وتو هرنسخه حداکثر 2 تا میتونه نوشته بشه . راستی قیمتش هم 29000 تومان هست
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، EKAM ، pari pariaaa ، H Pier ، USA2014
(2013-10-01 ساعت 21:46)sharifian نوشته:  دوستان ما واكسن انفلوانزا رو همي الان خريديم Smile

سلام
از کجا خریدید لطفا آدرس بدهید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: maryam_a ، behfaza ، ojee ، H Pier ، shadi79 ، USA2014
(2013-10-01 ساعت 21:56)مامان خانم نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 21:46)sharifian نوشته:  دوستان ما واكسن انفلوانزا رو همي الان خريديم Smile

سلام

از داروخونه ٢٩ فروردين ، فقط يه نكته اينكه با نسخه بزشك مي دن واكسن رو بخاطر اينكه كم توزيع شده...
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
تشکر کنندگان: behfaza ، artam2 ، pari pariaaa ، مامان خانم ، محبت ، ojee ، H Pier
دوستان شیرازی هم در جریان باشید گویا واکسن انفولانزا تا 20 مهر به قیمت 25000 توزیع خواهد شد البته پرس و جو کنید ممکنه زودتر از این تاریخ هم توزیع بشه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، ghafari88 ، studpk ، EKAM ، pari pariaaa ، محبت ، H Pier ، maryam_a ، m.sabet
(2013-10-01 ساعت 22:18)sharifian نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 21:56)مامان خانم نوشته:  

سلام

از داروخونه ٢٩ فروردين ، فقط يه نكته اينكه با نسخه بزشك مي دن واكسن رو بخاطر اينكه كم توزيع شده...
سلام دوستان من هم امشب واکسن آنفلوانزا رو از داروخانه سیزده آبان با نسخه پزشک به قیمت 29110 تومان گرفتم.
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

تشکر کنندگان: behfaza ، masuodrh ، himmlisch ، ojee ، H Pier ، محبت
داروخانه ٢٩ فروردين
کارگر جنوبی - بین میدان حر و پاستور - نبش خیابان دانشگاه جنگ
۶۶۴۰۱۰۱۶, ۶۶۴۰۰۰۷۳
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، godot ، masuodrh ، محبت ، EKAM ، behfaza ، maryam_a
داروخانه ١٣ آبان
کریمخان زند - نبش خیابان خردمند شمالی - پ. ۳۱
تلفن: 88844881-3
فاكس: 88822791
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
تشکر کنندگان: ojee ، himmlisch ، H Pier ، godot ، masuodrh ، محبت ، EKAM ، behfaza ، maryam_a
(2013-10-02 ساعت 00:26)H Pier نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 23:43)20142ddc نوشته:  سلام دوستان من هم امشب واکسن آنفلوانزا رو از داروخانه سیزده آبان با نسخه پزشک به قیمت 29110 تومان گرفتم.
ممنون از اطلاع رسانیتون اما من الآن این برام سوال شد که بریم کجا و نسخه پزشک برای آنفولانزا تهیه کنیم؟
سلام
هر ذرمانگاهی بروید از پزشک بخواهید برایتان می نویسد
تشکر کنندگان: masuodrh ، H Pier ، pari pariaaa ، Natasha9 ، محبت ، EKAM ، behfaza ، maryam_a
مرسي از اطلاع رساني خوب و سريعتون بچه ها.ما هم در كمتر از ١ ساعت و نيم موفق شديم واكسن رو بگيريم همين دقايقي پيش ،از داروخانه ٢٩ فروردين .
تشکر کنندگان: H Pier ، Natasha9 ، sharifian ، محبت ، EKAM ، amin arefi ، behfaza
سلام
من همین الان واکسن آنفولانزا را خریدم دوستان هنوز داروخانه 13 آبان موجود است با نسخه پزشک میتوانید تهیه کنید. موفق باشید و فراموش نکنی. پوکه واکسن را دور نیندازید تا در کارت زرد وارد کنند در ضمن از راهنمایی دوستان عزیز مخصوصا ریحانه عزیز ممنونم
تشکر کنندگان: EKAM ، pari pariaaa ، ffrfar ، ghafari88 ، محبت ، amin arefi ، azadeh2014 ، behfaza ، سانازی ، raihaneh.az90
واااااي انگاري من بي واكسن موندم Rolleyes
ايشالا تا شب بمونه برام آخه من الان ماموريتم Sad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-02 ساعت 11:11)EKAM نوشته:  واااااي انگاري من بي واكسن موندم Rolleyes
ايشالا تا شب بمونه برام آخه من الان ماموريتم Sad

سلام
نگران نباش داروخانه شبانه روزی است چون با نسخه می دهند فکر نمی کنم تمام شود هر موقع از شب توانستی برو. و بگیر
تشکر کنندگان: ghafari88 ، amin arefi ، EKAM ، pari pariaaa ، behfaza ، محبت ، sharifian ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان